Orijinalini görmek için tıklayınız : ARTIK BENDE KURZHAAR SAHİBİ OLDUM
EVET ARKADAŞLAR. BUNDAN SONRA BENDE KURZHAAR BAKICAM. VE KURZHAAR YETİŞTİRCEM. SONUNDA ARADIĞIM KÖPEĞİMİ BULDUM.. KOPOY AVCILIĞINI BIRAKTIM... BUDA BENİM LİNDA ARKADAŞLAR... 3 YAŞINDA DİŞİ.... ANNE , BABA SECERELİ YURT DIŞINDAN GELME.... SONUNDA ARADIĞIM GİBİ BİR KURZHAAR BULDUM..İNŞALLAH ONUNLA UZUN SÜRE BERABER BOL KAZASIZ AVLAR YAPARIZ...YENİ NESİLLER YETİŞTİRMEK İSTİYORUM. SAYGILAR
http://i39.tinypic.com/2n6w95t.jpg http://i41.tinypic.com/mc64nl.jpghttp://i42.tinypic.com/2u3v81w.jpg
osmanyaprak
08.Haziran.2009, 20:11
Hayırlı olsun. Bol fermalı kazasız belasız av anılarını yaşamanız temennisiyle..
hayırlı olsun... çok güzel gözüküyor kazasız belasız avlar....
4x4cemal
08.Haziran.2009, 20:23
Tuncay bey hayırlı uğurlu olsun, nice yavrular yetiştirip avlanmanız dileğiyle, Develiden selamlar.
güzel köpek...Allah bol fermalı avlar nasip etsin...
kapadokyali_1981
08.Haziran.2009, 20:59
Maşallah lindaya çok güzel görünüyo kazasız belasız avlar dilerim. Tüyü kadar hayrını görün.
haciaygun
08.Haziran.2009, 21:54
maşallah hayırlı olsun insallah umdunuzun kat kat fazlası iş yapar kazasız belasız bol fermalı avlar
Sebahattin AVCI
08.Haziran.2009, 22:03
maşallah güzel bir kurzhaar edinmişsiniz hayırlı olsun
valla bir gördüm.aynı benim tanti dedim.güle güle avlan.
sukru sunar
09.Haziran.2009, 08:12
yenı kopegın hayırlı olsun abı masallah cok guzel bır kopek..kazasız belasız avlar dılıyorum.salıhlıden selamlar
hayırlı olsun kazasız belasız avlar dilerim.
çetin ekren
09.Haziran.2009, 08:57
hayırlı olsun bol fermalı avlar dilerim....
hayırlı olsun ALLAH(cc) kazasız belasız avlar yapmayı nasip etsin AMİN
maşallah güzel bir kurzhaar edinmişsiniz hayırlı olsun
Recep DÖNMEZ
09.Haziran.2009, 10:14
Tuncay Abicim!öncelikle hayırlı olmasını dilerim ...
Linda ile yeni sezonda ve gelecek sezonlarda
kazasız,belasız ve bereketli avlar yapman
dileklerimle.....
Yapacağın avların paylaşımlarından bizleri mahrum etme abicim....
Saygılar......
vedat hamurcu
09.Haziran.2009, 11:28
hayırlı olsun kazasız belasız bol avlar dilegimle
hayırlı olsun kurzhaar.la av yapmak bir ayrıcalıktır
Maşallah lindaya çok güzel görünüyo kazasız belasız avlar dilerim. Tüyü kadar hayrını görün.
tuncay bey hayırlı uğurlu olsun fermasında kazasız belaszı avlar dilerim. ayrıca iyi bir kan olduğuda belli. rasgele
EVET ARKADAŞLAR YORUM VE İLGİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM.. LİNDA GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL BİR CİNS,ÇOK İYİ BİR IRKTAN GELME... AVIDA KENDİSİ KADAR SÜPER.. ( BILDIRCIN ,ÇULLUK , TAVŞAN) AVLARINDA SÜPER 10 .NUMARA BİR KÖPEK.. FERMASI ,APORTU ,AVINI HİÇ SIKMADAN GETİRMESİ SÜPER...EĞİTİMİNİ ,AVINI GÖRÜPTE ALDIM..YAPTIĞIM MASRAFLARA DEĞDİ...İŞLLAH BUNDAN SONRA ÇOK GÜZEL AVLAR YAPACAZ. TABİKİ SİZLERLENDE BU GÜZEL AVLARI LİNDAYLA PAYLAŞACAZ... TÜM AVCI ARKADAŞLARA SAYGILARIMI SUNUYORUM.. HERKEZE YENİ SEZONDA BEREKETLİ , KAZASIZ AVLAR DİLİYORUM..
tuncay bey hayırlısı olsun güzel bir dişi...anne baba kimin köpeklerinden kurzhaar denince bir merak sarıyorda ...
fevzi dursun
09.Haziran.2009, 21:15
tuncay kardeşim kopoy avlarını bırakıpta fermalı kuş avlarına başladığına inşallah pişman olmazsın. maşallah kurzhaarın güzelmiş kazasız belasız bol fermalı avlar inşallah.
Hayırlı olsun,Allah uzun yıllar zevkli avlar yapmak nasip etsin.
MURAT OZ
10.Haziran.2009, 14:47
Hayırlı olsun. Bol fermalı kazasız belasız avlar
ALPEREN
10.Haziran.2009, 19:42
GÜZEL KURZHAAR, AVI VE FERMASI BOL OLSUN. ÖMRÜ UZUN OLSUN.
SELAMLAR...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.