PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : BİR İTİN BİLE SAHİBİ VAR DEDİ...SADECE UTANDIM (ÇOK ÖNEMLİ)

Mustafa ÇİL
12.Haziran.2009, 06:47
Selamlar ve saygılar tüm ailemize.
Çokdandır bir şeyler yazmak içimden bile galmiyodu dostlar gardaşlar.Çok dostum bilir seyaahat etmeyi severim,eş dost yanına gezer dururum.

Son bir kaç gün içersinde başıma gelen bir olayı sizler ile paylaşmak isdedim..Okuduğunuzda sizlerde belki biraz düşünür ve ne anlatmaya çalıştığımı,neden bu satırları yazdığımı anlarsınız gardaşlar.
Bozüyükden gecerken,inönü mevkinde bir gardaş otostop çekti...İnsanlıkdır dedim ve durdum.
Genç bir aile,ikide dünyalar güzeli yavruları verdı yanlarında,uğurcan ve hasret ....biri iki diğeri 4 yaşında...
Neyse dostlar fazla uzatmak isdemiyorum,aldım araca ve hayırdır gardaşım nerden nereye diyerek,kendisine bir soru sordum...Biraz ağlamaklı oldu gardaş,

dediki;;; abim,,1,5 saattir bir ALLAHIN kulu durup almadı....
3,,5 aydır sefalet içindeyim ailecek...bende müziğin sesini kısarak dinlemeye başladım gardaşı....
manisadan iş yok diyerek çıkmış yollara ,,ailecek..çocukları bırakacak yer yok anne yok baba yok....
aylardır işsizim dedi...
gardaş anlatıyordu bende sadece dinliyordumkiiiiiiiii

kucağındaki küçük oğlu MAMA MAMA diyerek ağlamaya başladı...çocuk ağlıyordu ama babanın gözlerinden sadece yaşlar geliyordu..ar5kada eşi ağlamaklıydı..
uatanarak sordum,çocukların karnımı aç gardaş dedim....dediki abim akşam oldu benim yavrularımın karnına bir lokma girmedi daha dedi...
ben bu aileyi öyle bir anda araca almışımki,,,karı koca bu sefalete daha fazla dayanamayacaklarını düşünerek,,
çocukları kucaklarına alıp İNTİHARI DÜŞÜNMEYE başladıklarıo anda ben oaradan geçmişim...

BU BANA ÇOK DOKUNDU DOSTLAR..ELİMDEN O ANDA hiç bir şey gelmedi ama,karınca kararınca bir şeyler yaptım yapmaya çalıştım.
eşine sorduğumda bacım ne lazımsa alalım dediğimde ise

ABİM SADECE ÇOCUKLARIMA SÜTT diyebildi sesi titreyerek...

manisadan,bozüyük tarafına , büyük baş hayvancılık yyapanlar vardır diyerek,otosotop yaparak ekmek derdine düşerek,gelmişler,,,,ben elimden geleni yapmaya çalıştım....
alına sütü iki gardaşın nasıl paylaştıklarını gördüm,4 yaşında bir kız çocuğunun 2 yaşında erkek gardaşına ilk olarak verdiğini ve önce onun yemesini istediğini gördüm...

anladım ben çok lüks yaşamakdaydım ve SADECE KENDİMDEN UTANDIM DOSTLAR....
GARDAŞIN BANA SÖYLEDİĞİ EN ACI SÖZ İSE

ABİM DEDİ...........BU MEMLEKETDE BİR İTİN DAHİ SAHİBİ VAR,AMA GARİBANIN MALESEF SAHİBİ YOK DEDİ..

DOSTLAR EĞERKİ ÇEVRENİZDE,,HAYVANCILIK YAPAN VE BU AİLEYİ GÖZETECEK İŞ VERECEK BİR ABİMİZ VAR İSE LÜTFEN BANA ULAŞSIN....

BU MEMLEKETDE BİR İTİN BİLE SAHİBİ VAR DEDİ,,ÇÜNKİ BEN 25 KÖPEĞE BAKMAKDAYDIM DOSTLAR
BANA DOKUNMASINDA KİME DOKUNSUN DEĞİLMİ.......

LÜTFEN DUYARLI OLALIM...AVKOLİK DUYARLI BİR AİLEDİR BİLİRİM
SAYGI VE SEVGİLERİMLE
MUSTAFA ÇİL

12.Haziran.2009, 07:02
Çok degerli kardeşim Mustafacım İnsanlığından dolayı seni canı gönülden kucaklıyorum. İnsanlık ölmedi yaa elimizden geleni yapalim bilmem kaç bin kişiyiz her konumdan her ilden herkez gibi elimizden geleni yapalım...
Gerekiyorsa bir hesap numarasına varsa aileye ait!!! gönüllerimizden kopan mevlalarda yardım edelim ben şahsım adına ikitane yavrucuk için bunu yapıcam ve yapalım diyorum...
İnsanlık ölmedi daha sadece iki günlük sigara paramızı ayırsak bile bu ailenin çocuklarının karınlarını doyurmaya yetecektir lütfen bu mubarek günde bunu o aileden esirgemeyin...

Mustafa ÇİL
12.Haziran.2009, 07:11
ELİMDEN BİŞEY GELMEDİĞİ İÇİN RAMAZAN BEY GARDAŞIM BEN SADECE UATANDIM
DUYARLI DAVRANIŞIN İÇİN TEŞEKKÜRLER SEVGİLİ DOSTUM

12.Haziran.2009, 08:52
sevgili mustafa sen dört dörtlük bir adamsın kalbinin temizliği işine gücüne rastlasın inş. hayatta insanın başına herşey gelebilir allah hepimizin yardımcısı olsun eğer hesap numaraları varsa azda olsa bende yardımcı olmak isterim fethiyeden saygılar

vedat hamurcu
12.Haziran.2009, 09:02
cok zor durum allah yardımcıları olsun ama yapabilecegimiz bir şey varsa elimizden geldigi kadar yardımcı olmaya calışalım eger hesap nosu yayınlarsan bir nebzede olsa yardımcı olmaya calışırım

Mehmet Ardilli
12.Haziran.2009, 10:17
Mustafam ne gerekiyorsa.... Evel ALLAH elimizden geldiği kadar, iş, aş, yardım, hepimiz seferber oluruz. Ara konuşalım.

çetin ekren
12.Haziran.2009, 10:39
Mustafa gardaş elimizden ne gelirse yapalım....ramazanında dediği gibi bir hesap açalım bu gardaşımıza 2 günde sigara içmeyi verelim...bizim için küçük olan paralar bile o aileye ilaç olacaktır eminim.....valla okurken gözlerim doldu....neyse üzerimize düşen yapmazsak insanız diye geçinmeyelim ortada....para,erzak,iş ne olursa olsun el atalım bu aileye....
ayrıca sanada çok ama çok teşekkürler dostum....insan evladısın vesselam....

12.Haziran.2009, 11:00
Bazen para hor geçmez söz ile bir çift kelime insanı yaşamaya hayallere gtürür gerçek olmasa sonu bile.. SN mustafa çil e aile ye olan yardım ve davranışından dolayı sonsuz teşekkür ederim.. saygılar.

Mustafa ÇİL
12.Haziran.2009, 11:20
sevgili dostlar

maksadım sizler ile paylaşabilmekdi.
ramazan bey gardaşım sayesinde bunu ancak paylaşabildim..
ramazan bey gardaşıma arkadaşın ismini ve telini verdim
ben bu işi ramazan bey gardaşıma devretmek isdiyorum
elimizden ne gelirse...mehmet abim veya ramazan bey gardaşım
isder ortak olarak bu işe el atsınlar isder fevri olarak ilgilensinler..
mehmet ardilli abim veya içinizden seçeceğiniz bir dostum
bu işle ilgilenirse sevinirim...karınca kararınca elimizden ne geliyorsa yapacağıma ve yapacağınıza inanmasam buraya bu satırları yazmazdım....ankara pointer dernek başkanı sevgili mehmet ayhan gardaşllar da yardımcı olmak isdemekdeler.....

bu arkadaşın bana yüreğime saploadığı en acı lafdı bu

BİR İTİN BİLE SAHİBİ VAR AMA GARİBANIN SAHİBİ YOK DEMESİ,,EN ÇOK BİZLERİ İLGİLENDİRİYOR GİBİ GELDİ

BELKİDE BEN ÖYLE HİSSETTİM AMA
YAZDIKLARINIZ VE DUYGU DÜŞÜNCELERİNİZ İÇİN HEPİNİZE NE KADAR TEŞEKKÜĞR ETSEM AZDIR

12.Haziran.2009, 11:47
MUSTAFA KARDEŞİM VE DEĞERLİ AVKOLİK ÜYESİ ARKADAŞLAR MUSTAFA ÇİL ANLATMIŞ YAYINLAMAKTA KARARSIZDI BEN ISRAR ETTİM İNSANIZ YARDIMCI OLMALIYIZ BUNU PAYLAŞMAK SENİN YARDIMCI OLMAKDA BU SİTEDEKİ VE ÇEVRESİNDEKİLERİN BOYNUNU BORCURUR DEDİM...

DEDİĞİ GİBİ BEN BU KONUDA ARKADAŞLARA YARDIMCI OLMAYA KENDİM ADIMA HUZURLARINIZDA SÖZ VERİYORUM. NASIL YAPILACAĞINLA İLGİLİ SORU İŞARETİ KALMAYACAK ŞEKİLDE ÖNERİLERİNİZİ LÜTFEN İLETİN Kİ BİR AN ÖNCE İŞE BAŞALAYALIM
GSM:532 208 1950 İSTEYENLER ARAYIBİLİRLER

12.Haziran.2009, 11:49
Bu arada mustafa abi buralarda bu işi yapan çok senin için araştırcam..böyle aile ihtiyacı olan olursa telefonla görüşürüz elimden geleni yapacam merek etme.. Şu üçgünlük kiralık dünyada kimin ne olacağı belli olmaz ALLAH yardımcımız olsun..

12.Haziran.2009, 12:37
bu aileler nereli,nerede kalıyor.bu aileye kim yakınsa ona havale etsek.o arkadaşımız da sanırım RAMAZAN YÜKSEL bey.
iş konusunda yardımım zor.ama karınca kararınca maddi yardımı olabilir.ramazan bey en kısa zamanda bir ptt yada banka hesap numarası verirseniz sevinirim.bu işi ne kadar hızlandırırsak o kadar makbule geçer.
mustafa ustam seninle gurur duyuyorum.
allah(c.c.)düşmanımı dahi bu durumlara düşürmesin.

12.Haziran.2009, 13:11
MERHABA DÜNYA YÜREKLİ ARKADAŞLAIM AİLEYE YARDIM İÇİN SEFERBERLİK BAŞLIYCANDAN EN UFAK ŞÜPEM OLMADI... FAKAT ÖRÜMCEK BEYİNLİ İNSANLARIN BU PARALAR NEREYE GİDİYOR GİBİ SORULARINA MARUZ KALMAMAK ADINA TAM YAPALIM İŞİMİZİ PARAYI AİLNİN HESABINA AKTARICAM VE SİZE DEKONTUNU BURADAN YAYINLIYCAM KİM NEKADAR VERİRSE OPARAYI GEÇİP DEKONTUNU BURADAN YADA MAİL YOLUYLA SİZE GÖNDERİCEM... FARKLI BİR ÖNERİDE BULUNAN VARSA LÜTFEN BİLDİRSİN MAİL ADRESİM AÇIK avkoliknet@hotmail.com

12.Haziran.2009, 13:47
Valla Ramazan abi dekont yayınlamak olmaz..bu iş hayır işi göndren bilse kafidir... göndereceksen yardımda bulunanların mailllerine gönderiver..bu paralar nereye gidiyor diye konuşabilecek varsa ahanda meydan kimseye düşmez böyle laf edebilmek..

saygılar..

naz gülhan
12.Haziran.2009, 13:49
çok üzüldümya valla mustafa bey aglayarak okudum yazınızı allahım yardım etsin ben diyorumki bir hesap açsak onlar adına sitede versek hesap numarasını karınca kararınca elimizden ne kadar geliyosa hiç olmazsa iş bulana kadar burda toplanan parayı kullanır çoluk çocuk aç kalmaz die düşünüyorum bu konuya duyarlılık gösterip yazdıgınız içinde yüreginize saglık allah kimseyi dara düşürmesin

Mehmet Ardilli
12.Haziran.2009, 13:50
Valla Ramazan abi dekont yayınlamak olmaz..bu iş hayır işi göndren bilse kafidir... göndereceksen yardımda bulunanların mailllerine gönderiver..bu paralar nereye gidiyor diye konuşabilecek varsa ahanda meydan kimseye düşmez böyle laf edebilmek..

saygılar..

Budur.

Osman KARATEPE
12.Haziran.2009, 14:26
Allah senden razı olsun abi.Elinden geleni yapmışsın benim başımada geldi yolda bir aile almıştım aynı konu geçti cebimdeki yüm parayı verip yolcu etmiştim onları.Allah yardımcıları olsun eminim bizlerde elimizden geleni yapmaya çalışırız..

fevzi dursun
12.Haziran.2009, 14:27
ramazan kardeşim durumlar ne alemde.. bankalar kapalı olduğundan zannedersem tüm girişimler pazartesine aktarılacak. bu aileyle telefonda göreşebildinizmi. nerdeler şu an ne yapıyolar. bu tip bilgileride bizlerle paylaşırsan memnun oluruz. hafta sonu boyunca imkanlarını gözden geçirecek olan arkadaşlarımızın az çok demeyip elinden ne geliyosa yardımda bulunmaya çalışacaklarına inanıyorum. selamlar kardeşim allah razı olsun.

12.Haziran.2009, 14:29
DEĞERLİ ARKADAŞLARIM MANİSA 2. VALİSİ TURAN EREN BEYLERLE ŞİMDİ TELEFON GÖRÜŞMESİ YAPTIM BULUNMASI VE BULUNDUKTAN SONRAKİ AŞAMALARLA İLGİLİ TÜM AŞAMALARDA BİZLERE YARDIMCI OLACAK BİZZAT İLGİLENİRM DEDİ ... SONRASINDA MANİSA EMNİYET MÜRDÜRÜ SN ADEM AYDEMİR BEYİ ARADIM ŞU AN İÇİN ULAŞAMADIM AİLENİN BULUNMASI İLE İLGİLİ GEREKEN ÇALIŞMALAR İÇİN KENDİLERİNDEN DESTEK ALMAK İÇİN BİRAZDAN ARICAK BENİ GEREKİYORSA TELEFON TAKİP İŞİNE BAŞLANACAK SANIRIM BEN TÜM TANIDIKLARIMI EN ÜST SEVİYEDE HAREKETE GEÇİRDİM SİZLERDEN RİCAM VERECEĞİM NUMARAYA ULAŞMANIZ VE BENİMLE İLETİŞİM KURMASINI SAĞLAMANIZ OLUCAK

BABA : İSA SERT 0531 459 2788 SABAHTAN BERİ ULAŞAMIYORUM KENDİLERİNE ALLAH KORUSUN SN ÇİLİNDE DEDİĞİ GİBİ BİR CAHİLİK YAPIP İNTİHAR ETMELERİNDEN KORKUYORUM

Emniyet Müdürlüğü
0 236 233 14 14 - 236 27 82 3hat)

ARAYIN VE DESTEK İSTEYİN HANGİ İLDE OLUNDUĞUNUN ÖNEMİ YOK SESİMİZ ÇIKSIN LÜTFEN İNSANLIK İÇİN...

Osman KARATEPE
12.Haziran.2009, 14:37
Ulaşılamıyor hocam.

12.Haziran.2009, 14:41
MANİSA EMNİYET MÜDÜRÜ ARADI KONUYU AKTARDIM KENDİSİNE BİZZAT ADEM BEY BİZDE VUKU BULAN BİR DURUM OLMADI SAVCILIK KANALI İLE BİZE MÜRACAT EDİN GEREĞİNİ YAPALIM DİYORLAR...
BENİM TEK KORKUM İNTİHARA KALKIŞMIŞ OLMALARI...
LÜTFEN BİRİLERİDE BİRŞEYLER YAPSIN İŞ İŞTEN GEÇMEDEN

fevzi dursun
12.Haziran.2009, 14:49
mustafa kardeşim aileyi kütahya afyon kavşağında bırakmış.. valla elim ayağım karıştı acil bir durum olduğunu belirtseydin yaw acil durumlarda savcılığın ne işi olurmuş. aklımıza böyle kötü durumlar getirmek istemiyoruz ama allah korusun yinede.

12.Haziran.2009, 14:56
FEVZİCİM MUSTAFA AİLEDEN AYRILMADAN TELEFON NUMARALARINI ALMIŞ
AKŞAM SAAT 22.00 SULARINDA ARAMIŞ VE MANİSA DA OLUKLARI BİLGİSİNE ULAŞMIŞ ONUN İÇİN ÇOK YÜKSEK İHTİMAL MANİSA DALAR NEKADAR ÜST DÜZEY KİŞİ VARSA ARADIM VALİ EMNİYET GENEL MÜDÜRÜ GİBİ

fevzi dursun
12.Haziran.2009, 15:02
arkadaşlar az önce manisa emniyet müdürlüğünce konuştum. bunun bir acil durum olduğunu belirttim. ev adresini istediler evlerinin olmadığını söyledim. babalarının ruhsal bunalıma girmiş olduğunu intihara kalkacağını söyledim. tellerinin kapalı olduğunu ulaşılamadığını söyledim. ne yapılabilir valla bilmiyorum. ramazancım istersen bi daha şu emniyeti ara bakalım zaten ben yetkili kişiye söyledim daha sizi bunun bir acil durum olduğunu ve arayan çok kişi olacak diye de söyledim. arkadaşlar sessiz kalmayalım. lütfen.

12.Haziran.2009, 15:08
BEN MANİSA İL EMNİYET MÜDÜRÜNÜ VE 2. VALİ TURAN BEYİ ARADIM AKLIMA BİRŞEY GELMİYOR YARIN SABAH ERKENDEN SAVCI BEYLE GÖRÜŞÜCEM SİZLERDE ARAYIN VE DURUM HAKKINDA İHBARDA BULUNUN ... BAĞAŞ KISMI ŞEKLİ ŞEMALİ SONRAKİ PLANIMIZ OLSUN ÖNCELİK AİLENİN YERİNİ TESBİT ETMEK DAHA SONRA DİĞER İŞLERLE İLGİLİ BAZI GİRİŞİMLER YAPILACAK ZATEN ... ARAYIN ARKADAŞLAR EMNİYETİ NEDEN ÇEKİNİYORSUNUZ... KUSURA BAKMAYIN BİRAZ SERT OLDU AMA CANLAR!!!!! KIRILICANA KALP KIRILSIN...
NERDESİNİZ ARKADAŞLAR :(((((((((((((((((((((((((

12.Haziran.2009, 15:11
ARAMADIĞIM GARNİZON KOMUTANI KALDI ONUDA ARAMAK GERÇEKTEN YERSİZ OLUCAK DİYE ARAMADIM
http://www.manisa.pol.tr/

http://www.manisa.pol.tr/sayfalar/birimlerimiz.htm

HER YERİN TELEFONU MEVCUT

12.Haziran.2009, 15:24
MEHMET BEY DAHA NASIL SİTEDEKİ ARKADAŞLARIN DİKKATLERİNİ KONUYA TOPLUYABİLİRİZ FİKRİNİZ VARMI
BU KONU VE BAŞLIĞINI ÖZEL OLDUĞUNU NASIL ANLATIRIZ ÜYELERİMİZE. GEREKİRSE DİĞER KONULARI GEÇİCİ OLARAK PASİFLEŞTİRELİM

12.Haziran.2009, 15:30
ARKADAŞLAR BEN ÇIKIYORUM MANİSA YA GİDİCEM AKŞAMA NASİPSE ONLİNE OLURUM GELİŞMELERİ TELEFONLA İLETİŞİM KURARAK SAĞLIYA BİLİRİZ

532 208 1950

Mehmet Ardilli
12.Haziran.2009, 15:42
Nedir bu olanlar böyle sakin, sakin bir anlatın kafam karıştı, dönmüşmü Manisa'ya bu aile?

Eğer sabit bir yerleri yoksa, telefonlarının şarzları bittiyse nasıl bulunacaklar.?

Emniyet ilgileneceğini söylüyorda, bilgide istiyor, adres , enson nerde görülmüş, nezaman görülmüş, vb.

Osman KARATEPE
12.Haziran.2009, 15:44
Hocam ben bursa dayım şu anda hastanede nöbetteyim elimden telefon etmekten başka bişey gelmiyor çok üzgünüm...

h.hakan akman
12.Haziran.2009, 15:53
ARKADAŞLAR BEN ÇIKIYORUM MANİSA YA GİDİCEM AKŞAMA NASİPSE ONLİNE OLURUM GELİŞMELERİ TELEFONLA İLETİŞİM KURARAK SAĞLIYA BİLİRİZ

532 208 1950
RAMAZAN BEY KONUYU AFYONDA TANIDIĞIM ARKADAŞLARIMLA PAYLAŞTIM MANİSA EMNİYET MÜD. DE ARADIM BANADA SİZİN VE DİĞER ARKADAŞLARIN BAHSETTİĞİ BİÇİMDE CEVAP VERİYORLAR,,, VE BU OLAYI KARDEŞ SİTE AVCI SAYFAMIZ.COM İLEDE PAYLAŞTIM DAHA FAZLA İNSANI HABERDAR EDEBİLMEK ADINA,,,BUNUN DIŞINDA AFYONDA TANIDIĞIM VE ARKADAŞLARIMIN TANIDIĞI OLAN DEVLET GÖREVLİLERİ İLEDE PAYLAŞMAYA ÇALIŞIYORUM ARTIK ELİMİZDEN NE GELİRSE UĞRAŞIYORUZ DAHA KOORDİNELİ ÇALIŞABİLMEK İÇİN SİTE YÖNETİMİ VE MODERATÖRLERİMİZİ DAHA AKTİF OLMAYA ÇAĞIRIYORUM ŞİMDİLİK YAPABİLDİKLERİM BUNLAR SELAMLAR.....

12.Haziran.2009, 15:59
abim gerçekten ibret verici olay inşallah ilgilenen biri çıkar ...

fevzi dursun
12.Haziran.2009, 16:03
Nedir bu olanlar böyle sakin, sakin bir anlatın kafam karıştı, dönmüşmü Manisa'ya bu aile?

Eğer sabit bir yerleri yoksa, telefonlarının şarzları bittiyse nasıl bulunacaklar.?

Emniyet ilgileneceğini söylüyorda, bilgide istiyor, adres , enson nerde görülmüş, nezaman görülmüş, vb.
en son mustafa çil saat 10 gibi telefonla aramış aile manisadaymış.

532 208 1950
RAMAZAN BEY KONUYU AFYONDA TANIDIĞIM ARKADAŞLARIMLA PAYLAŞTIM MANİSA EMNİYET MÜD. DE ARADIM BANADA SİZİN VE DİĞER ARKADAŞLARIN BAHSETTİĞİ BİÇİMDE CEVAP VERİYORLAR,,, VE BU OLAYI KARDEŞ SİTE AVCI SAYFAMIZ.COM İLEDE PAYLAŞTIM DAHA FAZLA İNSANI HABERDAR EDEBİLMEK ADINA,,,BUNUN DIŞINDA AFYONDA TANIDIĞIM VE ARKADAŞLARIMIN TANIDIĞI OLAN DEVLET GÖREVLİLERİ İLEDE PAYLAŞMAYA ÇALIŞIYORUM ARTIK ELİMİZDEN NE GELİRSE UĞRAŞIYORUZ DAHA KOORDİNELİ ÇALIŞABİLMEK İÇİN SİTE YÖNETİMİ VE MODERATÖRLERİMİZİ DAHA AKTİF OLMAYA ÇAĞIRIYORUM ŞİMDİLİK YAPABİLDİKLERİM BUNLAR SELAMLAR.....
teşekkür ederim hakan abicim. belki aramalarımız devam ederse görevleri başına geçerler. yapılması ne gerekiyorsa yaparlar diye düşünüyoruz. şu an elimizde bulunan aile telefonu kapalı. başlarına bir hal gelebilmiş olduğundan endişe duyuyoruz.

necati.eryilmaz
12.Haziran.2009, 16:04
Sevgili arkadaslar,
hic bir insan derdini kimseye anlatmaz, ki cok deyerli kayincom bu Insanlara tam zamaninda yetismis. Bu temiz Insanlarin derdini desmis ve bizlerle paylasmis.
Insanlik ölmedi ve bizler su an burdayiz, bana düsen görevi söylemeniz yeterli, elimden ne gelirse yapmaya hazirim.
Saygilar

h.hakan akman
12.Haziran.2009, 16:12
DEĞERLİ ARKADAŞLAR BENCE MANİSA MERKEZDEKİ HEM AVKOLİK COM. HEMDE AVCILIK SAYFAMIZ COM. SİTESİ ÜYESİ ARKADAŞLARIMIZDAN MESAJLA YARDIM İSTEYEBİLİRİZ BELKİ İÇLERİNDE ETKİLİ,, YETKİLİ,,DEVLET GÖREVLİSİ ARKADAŞLARIMIZ VARDIR VEYA ONLARINDA ULAŞABİLECEKLERİ BAŞKA ARKADAŞLARI OLABİLİR HAYDİ LÜTFEN HERKESİ DAHA DUYARLI OLMAYA ÇAĞIRALIM SESİMİZİ DUYURALIM BÖYLE ÜÇÜMÜZ BEŞİMİZİN UĞRAŞMASIYLA FAZLA YOL ALAMAYIZ PAYLAŞALIM LÜTFEN....

İbrahim ÖZEL
12.Haziran.2009, 16:13
Mustafa hocam başlattığın bu olayı Yüce Allahımda görecektir. Ama bu işi hemen yapalım. Ben iş olarak yardım edemesemde maddi olarak karınca kararınca elimden geleni yaparım. Bi an önce hesap no veya ptt hesabını yayınlayın lütfen. İnsan ağlamamak için zor tutuyor kendini.

fevzi dursun
12.Haziran.2009, 16:15
kardeş site avcı sayfamız . com a açman iyi olmuş hakan kardeşim. inşallah iyi haberleri yakında duyarız selamlar abicim allah razı olsun.

Mehmet Ardilli
12.Haziran.2009, 16:18
ABİCİM EN ZORU KONUYU YETKİLİLERE ANLATABİLMEK;

SORULAN SORULAR:

SEN TANIYONMU?

SENİN NEYİN OLUYO?

ADAMIN PARASI YOKSA İNTERNETTE İŞİ NE?

NİYE BUNALIMA GİRMİŞ?

KİM ATMIŞ BUNLARI SOKAĞA?

TAMAMDA SİZ HANGİ SIFATLA ARIYORSUNUZ BORCUMU VAR SİZE?

ALLAH SABIR VERSİN YAHU

h.hakan akman
12.Haziran.2009, 16:48
kardeş site avcı sayfamız . com a açman iyi olmuş hakan kardeşim. inşallah iyi haberleri yakında duyarız selamlar abicim allah razı olsun.
sevgili FEVZİ BEY ilk aklıma gelen daha çok insana ulaşabilme düşüncesiydi bunun için kimsenin onayına sunmadan kendim girişimde bulundum inşlh yanlış anlamalara neden olmadan hayırlı birşeylere vesile olabilirsek ne mutlu bize ne demiş atalarımız <<SEN İYİLİK YAP AT DENİZE HALİK BİLMEZSE MALİK BİLİR>> bizde elimizden geldiğince birşeyler yapmaya çalışıyoruz hepsi o kadar herkese selam ve saygılarımla....

h.hakan akman
12.Haziran.2009, 16:52
ABİCİM EN ZORU KONUYU YETKİLİLERE ANLATABİLMEK;

SORULAN SORULAR:

SEN TANIYONMU?

SENİN NEYİN OLUYO?

ADAMIN PARASI YOKSA İNTERNETTE İŞİ NE?

NİYE BUNALIMA GİRMİŞ?

KİM ATMIŞ BUNLARI SOKAĞA?

TAMAMDA SİZ HANGİ SIFATLA ARIYORSUNUZ BORCUMU VAR SİZE?

ALLAH SABIR VERSİN YAHU
MEHMET BEY çok doğru söylüyorsunuz maalesef işin en zor kısmı burası onun için devlet yetkililerinden tanıdık,, eş ,,dost,,arkadaş yani kısacası özel ilişkisi olan arkadaşların girişimleri çok daha etkili olur konunun anlatımında ve çözüme kavuşmasında diye düşünüyorum....

ALPEREN
12.Haziran.2009, 16:58
MUSTAFA KARDEŞ ALAKAN VE SORUMLULUĞUN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.

SİTEDE KONUYU DERT EDİNEN ARKADAŞLARIN TÜMÜNEDE YÜREKTEN SAYGILARIMI SUNUYORUM.

ULAŞILDIĞINDA, NE YAPILACAKSA GÜCÜMÜZ KADAR BAŞIMIZ ÜSTÜNE.

KONUYU MERAKLA TAKİP EDİYORUZ.

SELAMLAR...

fevzi dursun
12.Haziran.2009, 17:23
sevgili FEVZİ BEY ilk aklıma gelen daha çok insana ulaşabilme düşüncesiydi bunun için kimsenin onayına sunmadan kendim girişimde bulundum inşlh yanlış anlamalara neden olmadan hayırlı birşeylere vesile olabilirsek ne mutlu bize ne demiş atalarımız <<SEN İYİLİK YAP AT DENİZE HALİK BİLMEZSE MALİK BİLİR>> bizde elimizden geldiğince birşeyler yapmaya çalışıyoruz hepsi o kadar herkese selam ve saygılarımla....
ne yanlış anlaşılması öyle şeymi olur kardeşim benim. biz avkolik olarak hiç bir siteye karşı herhangi bir duruş sergilemiyoruz. buradki dilediğin bilgileri dost sitelerde de paylaşabilirsin. bizim forum siteleri olarak amacımızın başında gelmesi lazım bu ayrılmış avcıları bir araya getirmek. avcı sayfasındaki tüm dostlara güzel paylaşımlar ve selamlar.

Mehmet Ardilli
12.Haziran.2009, 17:30
HALA DUYAN BİLEN YOK İNŞALLAH KÖTÜ BİRŞEYDE YOKTUR, MALUM KÖTÜ HABER TEZ DUYULUR.

12.Haziran.2009, 17:41
arkadaşlar bu insanlara yardımınızı esirgeyeyim kimin ne olucağa belli olmaz allah kimseyi düşürmesin kimseyi muhtağac etmesin hep birlikte yardımlarımızı yapalım ama bu aileye mutlak önemli olan bir iş bulmak yapıcağımız yardımlar nekadar idare eder bu insanları öncelikle iş bulmamız gerekir bu aileye veya aile reisine hep birlikte bu aileye (HEP BİRLİKTE BU AİLEYE SAHİP ÇIKALIM DOSTLAR)

12.Haziran.2009, 17:46
MERHABA ARKADAŞLAR MANİSA DAYIM OLAYI GEREKLİ YETKİLİ KİŞİLERLE YÜZ YÜZE GÖRÜŞMEK ÜZRE TEMASLARDA BULUNDUM BULACAĞIZ AİLEYİ YEMEK YEMEDİM ÇAY İÇMEDİM SİGARA VE SU SADECE BOĞAZIMDAN BİRŞEY GEÇMİYOR 2 YAŞINDA BİR BEBEK VE MAMA MAMAAA DİYE BAĞIRDIĞINI DÜŞÜNDÜKCEDE YİYEBİLECEĞİMİ SANMIYORUM...
YETKİLERLE YAPTIĞIM GÖRÜŞMELERDEN SONRA VALİ VE İL EMNİYET MÜDÜRÜ SONRASINDA YEREL TV VE GAZETELERLE GÖRÜŞTÜM SON DAKİKA OLARAK GİRİŞ YAPICAKLAR BULUNMASI İÇİN ELİMDEN GELENİ ELLERİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ... MANİSADA TEMAS KURMADIĞIM ÜST YETKİLİ OLARAK GARNİZON KOMUTANIMIZ KALDI ONADA MERKEZDE OLDUĞU İÇİN GEREK DUYMUYORUM... YARINDA MANİSA DA OLUCAM PAZARDA BULUNMALARI İÇİN SAVCILIK KANALINI YARIN SABAHTAN DEVREYE SOKUCAM İÇ İŞLERİ BAKANLIĞINA KADAR ŞANSIMI DENİYORUM BİLGİNİZ OLSUN SON DURUM BUDUR :(

12.Haziran.2009, 17:50
ARKADAŞLAR İŞ KONUSUNDA AŞ KONUSUNDA KALACAK YER KONUSUNDA MERAK ETMEYİN SN VALİ DEN GÖRÜŞMEM İÇERSİNDE SÖZÜNÜ ALDIM GÖRSEL VE İŞİTSEL MEDYADA DURUMDAN HABERDAR BAZI ULUSAL KANAL YÖNETİCİSİ ARKADAŞLARILA GÖRÜŞTÜM BENDEN HABER BEKLİYORLAR MERAK ETMEYİN YETERKİ SAĞ SALİM BULUNSUNLAR SAVCILIK KANALI İLE SİNYAL TAKİBİ İSTİYCEM KESİN SONUÇ VERİCEKTİR...

fevzi dursun
12.Haziran.2009, 17:51
allah razı olsun ramazancım, inşallah güzel haberler alırız.

Mehmet Ardilli
12.Haziran.2009, 17:55
Ramazan, ALLAH'DAN kalbime doğan ya parasızlıktan telefonu satıp, içinden sim kartını çıkarttı, yada şarzı bitti telefonun.

Kötü birşey olsa illa bir duyan gören haber veren olurdu diye düşünüyorum.

imported_avkolik
12.Haziran.2009, 17:57
Hepinizden Allah razı olsun...İnşallah sağ salim bulunurlarda yüzümüz güler.Ramazan Bey gelişme olursa bilgilendirin bizleride merakta bırakmayın lütfen ...

Eyvaaaah Mehmet abinin dediği yüksek ihtimal telefonu sattı büyük ihtimalle :(

12.Haziran.2009, 17:59
ÖYLE BİLE OLSA YAŞADIKLARINI GÖSTERİR VE BUDA SEVİNDİRİCİ BİR DURUM OLUR EN AZINDAN HAYATDA KALMA MÜCADELESİ VERİYORLAR DERİM

12.Haziran.2009, 18:04
BİLDİĞİM KADRIYLA TELEFONCULAR KİMLİK FOTOKOPİSİ İLE İŞLEM YAPIYORLAR OLURDA O İHTİMALİ DEĞERLENDİRİR İSE KİMLİK BİLGİLERİNE DAHA NET ULAŞIRIZ. TANIDIKLARINDAN RESİM VİDEO GÖRÜNTÜLERİNE ULAŞMA İMKANIMIZ DOĞAR... BEN YİNEDE İKİNCİ EL TELEFON ALIM SATAN TÜM BAYİLERİ GEZİP ŞANSIMI DENİYCEM MERAK ETMEYİN... BİR RİCAM VAR BU KONULARI OKUYAN MANİSA VE CİVARINDA BANA YARDIMCI OLACAK BİRİLERİ VARSA YARDIM GEREKEBİLİR ÇOK ZOR BİR İŞ BU İĞNEYLE KUYU KAZMAK GİBİ BİRŞEY

Mehmet Ardilli
12.Haziran.2009, 18:12
Öyle hissediyom ki sevgili kardeşim, bence en azından sağ ve salimler, zaten ALLAH aksi hallerden korusun, yoksa hepimiz çok üzülürüz.

12.Haziran.2009, 18:13
BANA KATILMAK İSTİYEN YADA BİLGİ PAYLAŞMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR
Msn adresimdek yazsınlar portalı meşkul etmemiş oluruz avkoliknet@hotmail.com Gsm 532 208 1950 telim açık olacak

Mehmet Ardilli
12.Haziran.2009, 18:16
BİLDİĞİM KADRIYLA TELEFONCULAR KİMLİK FOTOKOPİSİ İLE İŞLEM YAPIYORLAR OLURDA O İHTİMALİ DEĞERLENDİRİR İSE KİMLİK BİLGİLERİNE DAHA NET ULAŞIRIZ. TANIDIKLARINDAN RESİM VİDEO GÖRÜNTÜLERİNE ULAŞMA İMKANIMIZ DOĞAR... BEN YİNEDE İKİNCİ EL TELEFON ALIM SATAN TÜM BAYİLERİ GEZİP ŞANSIMI DENİYCEM MERAK ETMEYİN... BİR RİCAM VAR BU KONULARI OKUYAN MANİSA VE CİVARINDA BANA YARDIMCI OLACAK BİRİLERİ VARSA YARDIM GEREKEBİLİR ÇOK ZOR BİR İŞ BU İĞNEYLE KUYU KAZMAK GİBİ BİRŞEY

Ramazan telofoncuları bilgilendirdim hepsi birbirini arayıp soruyo İsa Sert adına 2. el telefon satılmışmı diye.

Mehmet Ardilli
12.Haziran.2009, 18:23
Esmer uzun boylu kıvırcık saçlı biri kimliksiz bir satış yapmış, bize eşgal de lazım.

12.Haziran.2009, 18:26
eşkal benziyor

12.Haziran.2009, 18:27
80 85 kg uzun esmer bir arkadaş eşi çok zayıf başı açık hangi bayi bana yazarmısın

12.Haziran.2009, 18:30
BENDE BİLGİ VERDİM BAZILARINA HABER YOK HENÜZ

yucelmert
12.Haziran.2009, 18:36
Allah yardımcınız olsun, benim şu durumda seyretmekten ve dua etmekten başka çarem yok, ailenin turgutlu tarafına çıktığını haber alırsanız cebim 24 saat açık, orada arkadaşlarım var ulaşırız, yardımcı oluruz. Allah kolaylık versin. Allah razı olsun.

12.Haziran.2009, 18:39
ŞİMDİLİK MANİSA MERKEZDE ARANIYOR BİLGİLER BU YÖNDE TURGUTLU BELEDİYE BAŞKANI TANIDIĞIMDIR GEREKİRSE SİZİN DOSTLARINIZLA BİRLİKTE KENDİSİNİDE ARARIZ

Mehmet Ardilli
12.Haziran.2009, 18:40
Sevgi yolunda tansaşın karşısındaki bayi fakat o eşgali tanımladılar muşlu başka biri çıktı.

Şimdi Ramazan senden istediğim bunu tel nosundan operetör şirket yoluyla sorgulayıp kimlik bilgisinden nufusa kayıtlı olduğu köyü bulabilirmiyiz, çünkü Çil Manisa'nın merkez köylerinden diyor ama köyün ismini hatırlayamıyor.

12.Haziran.2009, 18:47
DEDİĞİ KÖYLERDEKİ MUHTARLARA HABER VERİCEKLER TAM BİR KÖY İSMİ VEREMEDİĞİ İÇİN CİVARDA MERKEZE BEĞLI KÖY MUHTARLARINA ULAŞMAYA ÇALIŞIYORLAR

12.Haziran.2009, 18:51
TÜRKCELL DEKİ ARKADAŞLARLA GÖRÜŞTÜM YÖNETİM KADROSUNDAN FAKAT SAVCILIK İZNİ OLMADAN KİMSEYE BİR BİLGİ PAYLAŞMAK MÜMKÜN DEĞİL BİLGİSİNLE KAPATDIM SABAHLEYİN BERABER SAVCILIĞA GİDİP KONUYLA İLGİLİ GİRİŞİMLERDE BULUNA BİLİRİZ ARAÇ VS.. SORUN DEĞİL BEN ZATEN GİDİCEM FAKAT SN SAVCININ BU KONUYU İNANMIŞ OLMASI GEREKİYORMUŞ ANLIYCANIZ RESMİ KANALDAN TEK ATIMLIK KURŞUNUM KALDI...

Mehmet Ardilli
12.Haziran.2009, 18:52
Ben her ihtimale karşı gece sığına bilecekleri park bahçeleri dolaşmaya çıkıyorum.

Bilgi akışında bir gelişme olursa cepten ara Ramazan,

Buluruz inşallah avkolik dostlarım.

12.Haziran.2009, 18:53
MUSTAFA ÇİL KARDEŞİM GOOGLEYE GİR İSA SERT DİYE ARAT BAZI RESİMLER ÇIKIYOR BAK BAKALIM BUNLARDAN BİRİ OLABİLİRMİ BU ÇOK ÖNEMLİ

12.Haziran.2009, 18:54
BEKLE BS

12.Haziran.2009, 18:58
ARKADAŞLAR ARANIZDA MANİSA MERKEZE BAĞLI ÇOBANİSADAN TANIDIK KİMSE VARMI BİR BİLGİYE ULAŞTIM
NOT:KARAOĞLANLI DA OLABİLİR ACİL

12.Haziran.2009, 19:21
ARKADAŞLAR BİR İZ BULDUM GİBİ IŞIK VAR ...
BELEDİYE BAŞKANINA ULAŞAMIYORUM İSA SERT DİYE BİR KAYIT BULDUM GELİŞMELERİ SİZLERLE PAYLAŞICAM

Mustafa ÇİL
12.Haziran.2009, 19:21
sevgili gardaşlar,anladımki bu aile gerçek bir aile olmuş
ramazan bey gardaşıma ve ilgilerini esirgemeyen tüm avkolik canlara gardaşlara dostlara
canı gönülden teşekkür ediyorum

sizler gerçek birer avcı ve dostaunuz

bu arasa ramazan gardaşım resimlere baktım ama bu şahıslardan hiç birisi değil dostum

ama anladımki ,içimden bir his diyorki bulacağız ve onlarda insan gibi yaşamanın ne olduğunu siz değerli dostlarım sayesinde o iki yavru da öğrenecek....
sizlerin bu duyarlı davranışı karşısında ne desem azdır..
SAĞOLUN VAR OLUN
İNŞALLAH BULACAĞIZ BULUNCAYA KADAR UĞRAŞACAĞIZ.....

Osman KARATEPE
12.Haziran.2009, 19:27
İnşallah abi bizim elimizden bişey gelmiyor ama inşallah bulundukları zaman maddi olarak elimizden geldiğince yardım etmeye çalışacağız.Ayrıca Ramazan hocama çabalarından dolayı çok teşekkür ediyorum insanlık dersi veriyorsunuz hocam........

12.Haziran.2009, 19:30
KARDEŞLERİM İSA SERT ARKADAŞIMIZIN BU GÜN GÖRÜLDÜĞÜNÜ VE YAŞADIĞI YERLE İLGİLİ ÇOK SAĞLAM BİLGİYE ULAŞTIM BİZZAT BELEDİYE BAŞKANINDAN TEYİT ALDIM 2 ÇOCUK BABASI İSA SERT BULUNDU DİYEBİLİRİZ ...MÜŞDEYİ İLERLİYEN SAATLERDE VERİCEM SİZLERE

12.Haziran.2009, 19:33
BİRE BİR GÖRÜŞDÜKDEN SONRA MÜJDEYİ VERİCEM

12.Haziran.2009, 19:35
BEN BELEDİYE BAŞKANININ YANINA GİDİYORUM

imported_avkolik
12.Haziran.2009, 19:45
Hadi hayırlısı sevinçli haberlerini bekliyoruz

imported_avkolik
12.Haziran.2009, 20:07
Arkadaşlar güzel haberler gelmeye başladı...

Genel Sorumlumuz Mehmet Ardilli ve yüreği geniş insan Ramazan YÜKSEL şu an belirlenen şahsın köyüne doğru gidiyorlar.Büyük ihtimalle yanlarına belediye başkanınıda aldılar..Gittikleri şahıs eşkale ve her türlü tanıma uyuyor..Şükür ki canlar sağ..

Güzel haberler geldikçe vermeye devam edeceğiz...

fevzi dursun
12.Haziran.2009, 20:26
merakla güzel haberler bekliyoruz hadi hayırlısı bakalım.

İBRAHİM AKKAYA
12.Haziran.2009, 21:13
Arkadaşlar ben gölmarmaradayım yakınsa bana yola cıkarım.Tüm imkanları kulanırım.

fevzi dursun
12.Haziran.2009, 21:25
abi şu an abisine ulaşılmış, mehmet abi ramazan kardeşimle beraber belediye başkanınında bulunduğu bir ortamda konuşmalar yapılıyormuş. kardeşlerinden bir taneside bucada oturuyormuş. bakalım bende burda heycanla haber bekliyorum, inşallah yakın zamanda güzel haberler alınacak.

yucelmert
12.Haziran.2009, 21:40
İnşallah fevzi abi, Allah kimseyi bu hale düşürmesin, inanırmısın abi köpek beslediğime pişman oldum desem???

12.Haziran.2009, 21:44
SELAMLAR ARKADAŞLAR ŞİMDİ EVE GİRDİM

fevzi dursun
12.Haziran.2009, 21:47
ramazancım güzel açıklamalar bekliyoruz senden.

12.Haziran.2009, 21:50
ARADIĞIMIZ AİLEYİ BULDUK ŞİMDİLİK SAĞLIKLA İLGİLİ SORUNLARI YOK ALİ EKBER KARDEŞİMİNDE DEDİĞİ GİBİ EN AZINDAN YAŞIYORLAR KENDİSİNE BİRE BİR TEMAS KURAMASAKTA BİZZAT YAKINDAN TANIDIĞM ÇOK SAĞLAM KAYNAKLARDAN VE ENİŞTESİ İLE BİRLİKTE SOHBET ETME İMKANIMIZ OLDU BİRAZ DURUMLARINDAN BAHSETTİLER HİÇ İÇ AÇICI DEĞİL ÇOK GEÇ BİR SAATTE ORADA OLDUĞUMUZ İÇİN KİMSEYİ DAHA FAZLA RAHATSIZ ETMEK İSTEMEDİK... NASİPSE YARIN TEKRAR GİDİCEM DAHA SAĞLIKLI BİLGİLERİ ISA ARKADAŞIMIZLA KONUŞTUKTAN SONRA SİZLERE AKTARICAM ŞİMDİLİK ANLATMAK İSTEDİKLERİM BUNLAR MALUM AÇ SUSUZ ÇOK YORUCU BİR GÜN GEÇİRDİM İSTİRAT EDİP YARINA AKLI SELİM KALKMAK İSTİYORUM ANLIYCANIZI DÜŞÜNEREK MÜSADENİZLE...

fevzi dursun
12.Haziran.2009, 21:52
kardeşim eline emeğine sağlık allah senden, mehmet abimden ve yardımlarını eksik etmeyenlerden razı olsun.

yucelmert
12.Haziran.2009, 22:01
abi şahsım adına, duyarlılığınıza ve kısacası insanlığınıza teşekkür ederim. Sizlerle olmak gerçekten bir ayrıcalık
Allah razı olsun.

imported_avkolik
12.Haziran.2009, 22:02
Hepinizden Allah razı olsun, saolun varolun..Ramazan kardeşim sonsuz teşekkürler.

Yarın ola hayr ola

Sebahattin AVCI
13.Haziran.2009, 02:18
gözyaşlarımı tutatamadım allah sizlerden razı olsun
inşallah o iki küçük meleklerin yüzü suyu hürmetine biran önce ulaşılır

13.Haziran.2009, 05:01
HAKTAN HAYIRLI SABAHLAR DİLERİM YOĞUN BİR GÜN OLACAK TAHMİNİMCE SABAHIN ERKEN SAATLERİDE ISA VE AİLESİ İÇİN GÖRÜŞMELER YAPICAM UMARIM HAYIRLIS OLUR SİZLERDE DUALARINIZLA DESTEK OLABİLİRSİNİZ ALLAH DUALARINIZI EN YÜCE MAKAMLARINDA KABUL ETSİN...

13.Haziran.2009, 06:00
sanada iyi sabahlar abi.umarım hepimizi mutlu eden haberler verirsin abi

13.Haziran.2009, 07:43
bu konuyla çok yakından ilgilenen ramazan yüksel abimize çok teşekkür ederim.ayrıca konuya ili gösteren arkadaşlara da ayrıca teşekkür ederim.allah razı olsun.elimizden gelen yardımları yapalım.sağlık durumlarının ii olduğuna sevindim.ama beni tedirgin eden hadi biz yardım ettik. sonra,ne olacak.iş lazım adama.inşllh bir hayır sever çıkarda iş verir.

naz gülhan
13.Haziran.2009, 07:47
ramazan beyden ve tüm ilgilenen lerden merak edenlerden allah razı olsun işte avcılarımız vatandaşımız ve avkolik ailesi hep birlikte elele valla diyecek söz bulamıyorum sadece alkışlıyorum http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/grin.gif birdaha gördükki ne zor şartlarda olursak olalım insanlık hala ölmemiş allahım bu emeklerinizi karşılıksız bırakmasın umarım aileden iyi haberlerinide alırız

13.Haziran.2009, 09:08
Antalya merkeze bağlı Altınova (koyunlar ) mevkinde kesme çiçek karanfil üretimi ve ihracatı yapmakdayım ,,şu an 30 dönüm üzerinde kapalı naylon seralarda karanfil üretmekdeyiz ,,bu seralarda
çalışabilecek ihtiyacı olan ve çevrenizde işsis çalışmak isteyen varsa : en az 4 kişilik (5 Aile ) çalışabilecek aileler arıyorum ,,İŞSİZLİĞİN VE EKONOMİK KİRİZİN BOY GÖSTERDİĞİ BU GÜNLERDE ÇEVRENİZDE İŞE İHTİYACI OLANLAR var ise siz dostlardan yardımlarınızı bekliyorum ,,,eğer olursa bana bu telefondan ulaşabilirsiniz Gsm : 05326615891 şimdiden hoşgörünüz için teşekkür ederim
http://www.avlak.com/forum/Themes/default/images/icons/modify_inline.gif

AİLE ŞUANDA NE DURUMDA bilemem ama sayfamız comda iş ve işçi bulma bölümünden alıntıdır.ilgili olarak mustafa çili gördüm.umarım işe yarar.

13.Haziran.2009, 09:15
abi diyecek bişi yok...elinize emeğinize yüreğinize sağlık...insanlık budur...Allah yardımcıları olsun...

Mesut BÜLBÜL
13.Haziran.2009, 09:50
mustafa duyarlı anlayışlı davranışlarından dolayı tebrikler kardeşim ellerine sağlık diyorum araştırmakta yarar var tabiki yardımcı olalım bencede en iyisi işbulmak olacağına inanıyorum tek cözüm olarak
bu hasasiyetinizden dolayı teşekkür ler diyorum tüm avkolik doslarımıza

mehmetozaslan
13.Haziran.2009, 10:15
Bu aileyle iligili avlakta bir arkadaş bir duyuru yapmış okuyun lütfen

http://www.avlak.com/forum/index.php?topic=71780.msg553382;topicseen#msg55338 2

arkadaşlar bu bahsettiğiniz arkadaş eğer doğru ise MANİSANIN SANCAKLI BOZKÖY beldesinden bende aslen oralıyım.Konuyu okuyunca isim soyisim yabancı gelmedi.Köyden dayımı aradım.İsmi söylediğimde aynı isimde iki kişi olduğunu söyledi.Küçük iki çocuğu olduğunu söylediimde bana ilk söylediği ş.siz oldu.Niye dedim.Bak adam köyden çıkıp nerelere gitmiş başına neler gelmiş diye buradakileri aynen anlattım.
Babası sağmış ve köydeymiş annesi vefat etmiş. Kardeşleride köydeymiş.Ailesi bu arkadaşa çok yardımcı olmuş ama bu alkolikmiş.Elindeki avucundakini alkole yatırıp evine ekmek götürmüyormuş.Ne yaptılarsa bir türlü vaz geçirememişler.İş bulmuşlar çalışmamış.
Dayım diyorki düzgün adam olsa burada yardım eden çok.Çoluğuna çocuğuna yazık diyor.Ama elimizden birşey gelmiyor dedi.Parayı bulunca alkole yatırıyormuş. kendi babası bile bıkmış. Kısaca bi baltaya sap olmaz diyorlar.Ve dayım ekliyor çok üçkağıtcıdır kendini iyi acındırır kendinize dikkat edin diyor.
Tabi bahsettiğimiz kişi doğru ise Artık yorumu sizlere bırakıyorum.Ben araştırdım arkasından böyle bir durum çıktı bilgilerinize.

fevzi dursun
13.Haziran.2009, 11:37
arkadaşlar kulaktan dolma bilgilerle önyargılı olmayalım. şu an arkadaşlarım Ramazan yüksel ve Mehmet ARDİLLİ kardeşim manisada ailenin babalarıyla birlikte saha içersinde görüşmeleri sürüyor. neyin ne olduğunu anlamaya çalışıyorlar. her ne olursa olsun babalarının cezasını çocuklarının çekmesi gerektiğine inanmıyorum. aileyi çok şükür izmir bucada bulduk. ben şahsen az önce ailenin yanındaydım. şunu söyleyebilirim benim içim parçalandı. işsizlik yüzünden dağılmış bir aile ve yardımlara ihtiyaçları var. hemde çok acil bir şekilde. ailesi şu an annesinin yanında. bakalım ekibin izmire gelmesiyle bugün herşey netleşecek. ilerleyen saatlerde bilgilendireceğiz. sağduyuyla yaklaşan tüm avcı dostlarıma saygılar..

ailesinden aldığım bir kaç fotoğrafı sizinle paylaşmak istedim.

http://img196.imageshack.us/img196/8970/aile1.jpg

http://img196.imageshack.us/img196/1619/aile2.jpg

13.Haziran.2009, 12:50
FEVZİ ABİ tıngırtepemi burası?

13.Haziran.2009, 13:42
şükür şimdilik sığınacak bir yer bulmuşlar,ama şimdilik.yatıp kalkıp halimize şükredelim arkadaşlar.
temennim;en hızlı bir şekilde iş bulur.
fevzi usta,o zaman siz yakınsanız size ptt yoluyla bir havale yapsak olurmu.en yakın siz varsınız diye söyledim.eğer sizce bir sakıncası yoksa.valla benim elimden bu gelir.allahım bu durumlara kimseyi düşürmesin.

ALPEREN
13.Haziran.2009, 15:43
EMEĞİ GEÇEN, ÇABA SARF EDEN TÜM ARKADAŞLARA SAYGILARIMI SUNUYORUM.

BİZ BURALARDAN ANCAK İZLEYEBİLDİK.

DOĞRU YERDE, DEĞERLİ İNSANLARIN İÇİNDE, AVKOLİKTE OLDUĞUMUZ BİR KEZ DAHA TESÇİLLENDİ.

BUNDAN SONRA BİZ NE YAPABİLİRİZ. BEKLİYORUZ GELİŞMELERİ.

HERKESE SELAMLAR...

h.hakan akman
13.Haziran.2009, 16:04
sevgili arkadaşlar inşllh baba ile ilgili anlatılan olumsuz durumlar doğru değildir birkez daha <<MERHAMETTEN MARAZ DOĞMAZ>> umarım ,,,, ama o dünya tatlısı yavruların ve annenin bir suçu yokki biz insanlık ne gerektiriyor ise onu yapmaya çalıştık naçizane yapabildiğimiz kadarı ile,,,, tüm emeği geçenlere SAYGI VE SELAMLARIMLA........ hepsinde ALLAH razı olsun ......

Mehmet Ardilli
13.Haziran.2009, 17:18
Bu aileyle iligili avlakta bir arkadaş bir duyuru yapmış okuyun lütfen

http://www.avlak.com/forum/index.php?topic=71780.msg553382;topicseen#msg55338 2

arkadaşlar bu bahsettiğiniz arkadaş eğer doğru ise MANİSANIN SANCAKLI BOZKÖY beldesinden bende aslen oralıyım.Konuyu okuyunca isim soyisim yabancı gelmedi.Köyden dayımı aradım.İsmi söylediğimde aynı isimde iki kişi olduğunu söyledi.Küçük iki çocuğu olduğunu söylediimde bana ilk söylediği ş.siz oldu.Niye dedim.Bak adam köyden çıkıp nerelere gitmiş başına neler gelmiş diye buradakileri aynen anlattım.
Babası sağmış ve köydeymiş annesi vefat etmiş. Kardeşleride köydeymiş.Ailesi bu arkadaşa çok yardımcı olmuş ama bu alkolikmiş.Elindeki avucundakini alkole yatırıp evine ekmek götürmüyormuş.Ne yaptılarsa bir türlü vaz geçirememişler.İş bulmuşlar çalışmamış.
Dayım diyorki düzgün adam olsa burada yardım eden çok.Çoluğuna çocuğuna yazık diyor.Ama elimizden birşey gelmiyor dedi.Parayı bulunca alkole yatırıyormuş. kendi babası bile bıkmış. Kısaca bi baltaya sap olmaz diyorlar.Ve dayım ekliyor çok üçkağıtcıdır kendini iyi acındırır kendinize dikkat edin diyor.
Tabi bahsettiğimiz kişi doğru ise Artık yorumu sizlere bırakıyorum.Ben araştırdım arkasından böyle bir durum çıktı bilgilerinize.

Değerli dostlarım, sayın büyüklerim, sevgili kardeşlerim, dün akşamdan beri arama çalışmalarımızın sonucunda mağdur aileye ulaştık, ve konuyu detaylı şekilde inceleme fırsatı bulduk. Bu konuyu incelerken her bölümünde yüreklerimiz ayrı burkuldu. Bir kere hakikatten iki pırlanta gibi çocuğun böyle bir dramın ortasında kalması kimin yüreğini burkmaz. Kim böyle bir duruma seyirci kalırda insanım diye gezebilir. Tövbe ben yapamam.

Önyargılı olmak, hatta oturduğun yerden suçlamak çok kolay gelir ve olayların iç yüzünü bilmeden yorumda bulunmak kime ne fayda katar. Bizler geçemizi gündüzümüze katıp gerçekleri araştırma ve doğruları bulma yolunda çaba harcıyoruz. Bence doğrusu bu.

Ulaştığımız nokta gerçekten içler yakan bir insan hikayesi, bir aile dramıdır. İnsanlar bazı olayları gözleri ile görmeden inanamıyor veya anlayamıyor. Bir insana ailesi yüz çevirirse, herne sebebten olursa olsun, yaşadığı yerdekiler hor görürse, toplum olarak sahip çıkmazsa o insan istediği kadar aile kurmaya, düzenli bir yaşam kurmaya çalışsın; eğer eğitimi, diploması, mesleği, sermayesi yoksa, orda burda çalışıp, çabalamak için yollara koyulup gurbete çıkacak kadar bunalmazda ne yapar be kardeşim.

Şimdilik bu konuyla ilgili yazıcaklarım bu kadar, çünkü henüz geldim İzmir Bucadan. Ramazan kardeşim ve İsa Sert kardeşimle birlikte Fevzi kardeşimizide alarak çocukların kaldığı ninelerinin evine gittik Bucaya. Şunu söyleyiyeyim ki, hepimizin boğazını düğümleyen sahneler vardı, babalarına sarılan minik yavruların sahneleri karşımızda. Bu konun takipçisi olucağımızı, ve AVKOLİK olarak bize yakışanı elimizden geldiğince yapacağımızı tüm dostlarıma duyurmak isterim. Hürmetlerimle.

13.Haziran.2009, 17:45
Değerli dostlarım, sayın büyüklerim, sevgili kardeşlerim, dün akşamdan beri arama çalışmalarımızın sonucunda mağdur aileye ulaştık, ve konuyu detaylı şekilde inceleme fırsatı bulduk. Bu konuyu incelerken her bölümünde yüreklerimiz ayrı burkuldu. Bir kere hakikatten iki pırlanta gibi çocuğun böyle bir dramın ortasında kalması kimin yüreğini burkmaz. Kim böyle bir duruma seyirci kalırda insanım diye gezebilir. Tövbe ben yapamam.

Önyargılı olmak, hatta oturduğun yerden suçlamak çok kolay gelir ve olayların iç yüzünü bilmeden yorumda bulunmak kime ne fayda katar. Bizler geçemizi gündüzümüze katıp gerçekleri araştırma ve doğruları bulma yolunda çaba harcıyoruz. Bence doğrusu bu.

Ulaştığımız nokta gerçekten içler yakan bir insan hikayesi, bir aile dramıdır. İnsanlar bazı olayları gözleri ile görmeden inanamıyor veya anlayamıyor. Bir insana ailesi yüz çevirirse, herne sebebten olursa olsun, yaşadığı yerdekiler hor görürse, toplum olarak sahip çıkmazsa o insan istediği kadar aile kurmaya, düzenli bir yaşam kurmaya çalışsın; eğer eğitimi, diploması, mesleği, sermayesi yoksa, orda burda çalışıp, çabalamak için yollara koyulup gurbete çıkacak kadar bunalmazda ne yapar be kardeşim.

Şimdilik bu konuyla ilgili yazıcaklarım bu kadar, çünkü henüz geldim İzmir Bucadan. Ramazan kardeşim ve İsa Sert kardeşimle birlikte Fevzi kardeşimizide alarak çocukların kaldığı ninelerinin evine gittik Bucaya. Şunu söyleyiyeyim ki, hepimizin boğazını düğümleyen sahneler vardı, babalarına sarılan minik yavruların sahneleri karşımızda. Bu konun takipçisi olucağımızı, ve AVKOLİK olarak bize yakışanı elimizden geldiğince yapacağımızı tüm dostlarıma duyurmak isterim. Hürmetlerimle.

Benimde söylemek istediğm okadar çookkk şey varki olayın dıramından çıktıktan sonra ifade etmek istiyorum...
Daha sağlılı açıklama yapabilmek açısından şimdi evime girdim kızım azra 3 yaşında babacım diye kucağıma atlayınca dünyalar benim oldu baba olmak anne olmak çok güzel bir duygudur. Fakat hepbirlikte iken.
Bazı konular vardır duygusal anlamda yorum kaldırmaz buda onlardan biri unutmayalımki O bir baba O bir anne yazılan çizilenleri okutduk ve bundan sonrada okuma imkanı sunulacakl ütfen bu bilinçle hareket edelim...

Düşene vurmak değil düştüğü yerden elinden tutup kaldırmak yaralıysada ilk müdahaleyi yapmak gerek diye konuyu şimdilik noktalamak istiyorum saygılar sevgiler ...

Son olarak siz değerli avkolik üyelerine tarifi mümkün olmayan şükranlarını sundular hepinizden yüce rabbimiz razı olsun dediler selam ve saygılarını iletmemizi istirham ettiler bizler elçilik yaptık kalın sağlıcakla...

yucelmert
13.Haziran.2009, 17:53
yukarıda aile reisi için söylenenler haklıda olsa çucuklarının hatrına elimizde birşeyler gelmeli diye düşünüyorum, bu fikirde olan herkesten allah razı olsun, selamlar.

fevzi dursun
13.Haziran.2009, 18:10
evet arkadaşlar bu konu hakkında yarın ayrıca bir konu açılıp duyarsız kalmayıp yardımını esirgemiycek avcı dostlarımızdan yardım talebinde bulunacağız. arkadaşlar damlaya damlaya göl olur misalı imkanınızın elverdiği kadar üç beş ne gerekiyosa yardım edelim. bu ailenin hiç bir şeyleri kalmamış arkadaşlar, ne evi ne eşyası hiç bir şeyleri yok. isteyen arkadaşlarım eşya yardımındada bulunabilirler.

13.Haziran.2009, 19:59
selam abilerim,eger bu aile için hesap açılacaksa ailenin,nin üstüne açılsın.elimizden ğeleni yapalım galiba isa kardeşimizin üstüne yapılsa veya eşinin üstünede olabilir.çünkü ailelrinden fayda ğörmemişler sanırım.allah yardımcıları olsun

13.Haziran.2009, 20:27
sevgili ismail kardeşim bir çok altarnatif üzerine kafa yomaktayız,,, benim kişisel fikrim aileyi gözetecek yakınlarda birileri bu işi organizasyon kısmını yönetmeli. sebep olarak isa bey hakkında bazı eleştiriler var olumsuz parayı ellerine aldıklarında şöyle yaparlar böyle kullanırlar diye bunun içindir ki farklı öneriler geliştiriyoruz istediğiniz yapılacaksa bir yardımlaşma paylaşma soru işareti kalmamalı kimsede bu başlık altından böyle cevap yazmayı uygun buldum. Tüm detatlarla ilgili yeni başlık altında sizlerle paylaşmayı uygun görüyoruz .

Sebahattin AVCI
13.Haziran.2009, 22:27
öncelikle bu yardıma muhtaç aileyi araştırıp bulan bir araya getiren lerden allah razı olsun

allah işlerinizi bereketli hayırlı işler nasip etsin

ve yeni konu başlığında ki düşünceleriniz için saygılar

ozturk
14.Haziran.2009, 14:50
ÖMRÜNÜN SONUNDA 60 YAŞINDA AÇ YATSADA HARAM GÖRMEZ DÜŞÜNDE ÜLKEMDE AÇ YATAN İNSANLARIM VAR. ŞİMDİ BİR KÖPEK BESLEME MODASI ÇIKTI YETMEDİ BERBERİ SODASI ÇIKTI İTLERİN BİLE ÖZEL MAMASI ÇIKTI ÜLKEMDE AÇ GEZEN İNSANLARIM VAR. mustafa abi ben de her bu türküyü dinlediğimde tüylerim diken diken oluyor. devamı biraz siyasi yazmak istemedim abi. allah senden ve yardımcı olan harkesten razı olsun işiniz rast gelsin.

cemalreis
14.Haziran.2009, 18:42
can dostlar öncelikle hepinizden özür dilerim böyle önemli bir konuda paylaşımda bulunmada geciktiğim için
kanaatim o durki öncelikle derhal anne ve çocuklara iaşe ve eşya yardımında bulunalım sonrada babayı alkol tedavisi uygulayan bir hastaneye yatıralım böylelikle o insanıda topluma kazandıralım üzerimize düşen neyse yapmaya hazırım saygılar.

4x4cemal
14.Haziran.2009, 20:05
öncelikle bu yardıma muhtaç aileyi araştırıp bulan bir araya getiren lerden allah razı olsun

allah işlerinizi bereketli hayırlı işler nasip etsin

ve yeni konu başlığında ki düşünceleriniz için saygılar

15.Haziran.2009, 08:20
mustafa abi bu yazı okuyunca çok üzüldüm allah yardımcıları olsun benimde kendi payıma elimden geleni yaparım insanlık daha ölmedi bu aileye yardıma bende varım sende bukadar duyarlı oldugun için allah gönlüne göre versin allaha emenet olun .

15.Haziran.2009, 08:34
can dostlar öncelikle hepinizden özür dilerim böyle önemli bir konuda paylaşımda bulunmada geciktiğim için
kanaatim o durki öncelikle derhal anne ve çocuklara iaşe ve eşya yardımında bulunalım sonrada babayı alkol tedavisi uygulayan bir hastaneye yatıralım böylelikle o insanıda topluma kazandıralım üzerimize düşen neyse yapmaya hazırım saygılar.

Çok kıymetli Cemal bey ilginiz ve konuya bakış açınızdan ötürü size şükranlarımı sunarım.
Konudan haberdar olduğum günden beri ilk hedefim aileye sağ salim ulaşmak oldu çok şükür bunu başardık. Yaşadığı kasabaya gittim çok güvendiğim arkadaşlarım var kendilerine İsa kardeşimizi sordum yetmedi akrabalarına sordum nedir ne deyildir diye malum ortada bir dram var nasıl bu hale gelmişler neden bu durumdalar diye yetmedi belediye başkanı ile görüşme yaptım arkadaşı iyice tanımaya çalıştım. Özünde hepimiz gibi çok iyi bir genç adam. Çalmışlığı yok çarpmışlığı yok dediler, zaten kendi ailesinin durumu malum Türkiye gerçeği! annede yok babada yok zaten annesini bir süre önce kaybetmiş Allah rahmet eylesin babası gırtlak kanseri yaşlı bir adamış. Annesinin vefatından sonra babasıda kendini biraz içine kapatmış hal böyle olunca işler iyice konturolden çıkmış gitmiş herkez bir tarafa saçılmış. İsa zaten ilk okul mezunu küçük bir yerde günlük yöğmiye hesabı takılmış ama iki çocuk eşi kazandıkları yetmez olmuş!!! yerel seçimdi muhtarlık seçimiydi seçim zamanı hepsi oy sancısına yardıncı olucaz sözü vermişler ama hiç biri yerine gelmemiş İsa halen işsiz güçsüz bizim toplumumuzda bir deyim vardır PARASIZ ADAM GEREKSİZ ADAM diye bilmeyenimiz pek yoktur bu bakış açısı içinde ordan oraya itilmiş durmuşlar. Oda çareyi il dışında aramış derlerya DOĞDUĞUN YER DEĞİL DOYDUĞUN YER DİYE aynen öyle abicim zaten elinde yakınlarının verdiklerinide git gelde yollarda tüketmiş yine sıfıra sıfır gittiği yerlerde işi düzen tutmamış düştüya müşkül ya ezmeye devam hatta çalışmak için gittiği bir ilimizde eşine bile sarkıntılık etmişler eşi canını zor kurtarmış katil olmamak için elde yok cepte yok yinee yollara düşmüşler so0n yılları hep böyle perişanlık içinde geçmiş...
aslında aynı konuyu yeni başlık altına yine taşıycam ama bu başlık kapanmadan önce son olarak izlenimlerimi aktarmak istedim.

Alkol kısmına gelince İsa kardeşimiz aklımızdaki gibi elinde bilmem ne şişesi ordan oraya gezen biri değil...
çok samimi arkadaşları ikram edince gel otur içince rahatlarsın unutursun diye içmiş, ben arkadaşı gördüm iyide gözlemledim kollarında yüzünde herhangibi bir iz yara bere yok Madde bağımlılarının kendilerine dahi zarar verdiklerini biliriz...

Cemal beyin dediğide olasılık tı tabiki gerekirse o işide ben üslenip tedavisini yada tedavilerini yaptırtıcam merak etme Cemal abicim için rahat olsun.
Konuyu bu şekilde toparlayıp yeni başlık açıcam ne yapa biliriz diye kalın sağlıcakla...

15.Haziran.2009, 08:38
sevgili ismail avcı kardeşim seni canı gönülden kutluyorum.daha ilk mesajında,daha bizleri tanımadan yardımını esirgemedin.
bu sitenin böyle güzel avcı dostları var.ben bunu seviyorum

Mehmet Ardilli
15.Haziran.2009, 08:55
Evet Ramazan kardeşim siz yeni bir konu açın, burada nasıl yardımcı olabiliriz detaylı bir şekilde onu konuşalım.

15.Haziran.2009, 09:16
ewet ramazan bey adresleri bekliyoruz.en acil şekilde gereken yapılsın

15.Haziran.2009, 11:41
Değerli av kolik üyesi arkadaşlar ve diğer sitelere mensup arkadaşlar portalda
YARDIMA MUHTAÇ YAVRULAR diye başlık oluşturdum yardımcı olmak isteyen arkadaşlar bu linkten detaylara ulaşabilirsiniz

http://www.avkolik.net/forum/tanisma-kaynasma/yardima-muhtac-yavrulan-icin-onemli!!!/

16.Haziran.2009, 12:22
GÜNCEL

16.Haziran.2009, 21:02
böyle bir katkıda bulunmak gerçekten hem sevaptır hem görevimizdir diye düşünüyorum.. bir müslüman kardeşimiz orda aç, sefalet içindeyken bize tok yaşamak düşmez.. sağolasın ramazan kardeşim ,böyle bir girişimde bulunduğunuz için, elimizden geldiğince yardıma hazırız..

16.Haziran.2009, 21:43
Ramazan kardeşim iç dünyanı ve üzüntünü anlıyorum, içinden gelen haykırışları duyar gibi kulaklarım, hepimiz insanız, insanca yaşamak hepimizin hakkı deyişlerini bu sesin, herkes duyuyor. Bizler koskaca bir milletin evlatlarıyız. Evel ALLAH göreceksin kalbinde ki merhamet ateşiyle sesimize kulak veren dostlarımız olucaktır. Bizim istediğimiz kimin elinden ne gelirse o. Unutmayalım bu ülkede simit parasını bağışlayan ilk okul talebeleri var. Selamlar, sevgiler onların üzerine olsun.

Birkez bile sizlerin önünde hiç bir şekilde yanlış anlaşılmak istemiyorum canı gönülden anlayın beni bir çoğumuz başını yastığa koyduğunda karnı tok sırtı pek uyuyoruz canım abilerim canım kardeşlerim bu tarz konuşmak benim tarzım değil bilesiniz ama duyun şu sessiz haykırışlarımı.
Bu ailenin üstüne bir gün daha battı ve karınları açmı aç sırtları pekmi asla üstüne üstlük yastıkları bile yok, nasıl yatarım nasıl çocuğuma sarılırım olmuyor anlıyormusunuz ol mu yorrrrr...

Bulduk dediğimiz insanları sahip çıkamadık ve tekrar kaybettik ellerimizden kayıp gittiler esas insan olarak şimdi kaybettik elimize gönlümüze sağlık gerçi bu kelimeyi her başlık altında duymaya alışıkım alkış misali http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/sad.gif

Baba emanet ettiğimiz yerden ayrılmış !!!! yine yollara düşmüş anne ve çocuklarda sanırım dağılırlar, nasıldı başsız insan olmaz aile hiç olmaz bir daha aramam bulmam gayrı çünki bulduğumuzda neler olduğunu biliyorum. sözlerin kalbimin kırık yerinden sızıyor içim yanıyor yanıyor kanıyor...

17.Haziran.2009, 10:18
DİKKAT!!!

Sebahattin AVCI
17.Haziran.2009, 16:31
bu konuyu yakın bir zamanda hayırlı bir sonuca bağlamamız hayırlı olur inşallah

Mustafa ÇİL
17.Haziran.2009, 18:35
SEVGİLİ AİLEM CAN DOSTLARIM

BU KONUYU İLK RAMAZAN BEY GARDAŞIM İLE PAYLAŞTIM,SESİMDEN ANLAMIŞTI SIKINTI VE ÜZÜNTÜMÜ
İLLA STEDEKİ ARKADAŞLARDA HABERDAR OLSUN DEDİ VE ONUN İSDEĞİ ÜZERİNE KONUYU SİZLERLE PAYLAŞTIM.
HER DOSTUM KENDİNCE BİŞEYLER YAPMA GAYRETİNE GİRDİ,SAĞOLSUNLAR
FAKAT RAMAZAN BEY GARDAŞIMDAN BAŞKA ÇOK DA İLGİLENEN OLMADI KONU İLE...

BENİ SAKIN OLAKİ YANLIŞ ANLAMAYINIZ,KİMSEYİ ZORLMADIK ZORLAYAMAYIZ
YARDIMCI OLUN DİYEREK..FAKAT DUYGULAR NEDEN GELİP GECİCİDİR BİLMEM
İLK DUYULDUĞUNDU SIKINTI YAŞANIR,UTANILIR,İNSAN KENDİ KENDİNE HAYIFLANIR
İLLA BİR ŞEYLER YAPILSIN İSDENİR FAKATTTTTTT

HOCA VE KÖYLÜLERİN FİLLERİ ŞİKAYETİ HESABI ,,,SADECE ORTADA HOCA KALIR

SİZLERDEN SON KEZ RİCA EDİYORUM

RAMAZAN BEY GARDAŞIMA NE OLUYOR BİTİYOR DİYEREK ARADA YARDIMCI OLMAK İÇİN TELEFON EDİNİZ.

BU GÜN ONLARA YARIN BİZLERE BİR PAKET SİGARA PARASIDIR AZ DEMEYİNİZ
BÜTCENİZ NEYE EL VERİYOR İSE
BU SON RİCAMDIR VE BU TÜR BİR OLAY İLE TEKRARDAN KARŞILAŞSAM

KESİNLİKLE BURADA PAYLAŞIMA AÇMAM DOSTLAR..........YİNEDE HERŞEY İÇİN TEŞEKKÜRLER SAĞ OLNUZ VAR OLUNUZ

17.Haziran.2009, 19:48
SEVGİLİ AİLEM CAN DOSTLARIM

BU KONUYU İLK RAMAZAN BEY GARDAŞIM İLE PAYLAŞTIM,SESİMDEN ANLAMIŞTI SIKINTI VE ÜZÜNTÜMÜ
İLLA STEDEKİ ARKADAŞLARDA HABERDAR OLSUN DEDİ VE ONUN İSDEĞİ ÜZERİNE KONUYU SİZLERLE PAYLAŞTIM.
HER DOSTUM KENDİNCE BİŞEYLER YAPMA GAYRETİNE GİRDİ,SAĞOLSUNLAR
FAKAT RAMAZAN BEY GARDAŞIMDAN BAŞKA ÇOK DA İLGİLENEN OLMADI KONU İLE...

BENİ SAKIN OLAKİ YANLIŞ ANLAMAYINIZ,KİMSEYİ ZORLMADIK ZORLAYAMAYIZ
YARDIMCI OLUN DİYEREK..FAKAT DUYGULAR NEDEN GELİP GECİCİDİR BİLMEM
İLK DUYULDUĞUNDU SIKINTI YAŞANIR,UTANILIR,İNSAN KENDİ KENDİNE HAYIFLANIR
İLLA BİR ŞEYLER YAPILSIN İSDENİR FAKATTTTTTT

HOCA VE KÖYLÜLERİN FİLLERİ ŞİKAYETİ HESABI ,,,SADECE ORTADA HOCA KALIR

SİZLERDEN SON KEZ RİCA EDİYORUM

RAMAZAN BEY GARDAŞIMA NE OLUYOR BİTİYOR DİYEREK ARADA YARDIMCI OLMAK İÇİN TELEFON EDİNİZ.

BU GÜN ONLARA YARIN BİZLERE BİR PAKET SİGARA PARASIDIR AZ DEMEYİNİZ
BÜTCENİZ NEYE EL VERİYOR İSE
BU SON RİCAMDIR VE BU TÜR BİR OLAY İLE TEKRARDAN KARŞILAŞSAM

KESİNLİKLE BURADA PAYLAŞIMA AÇMAM DOSTLAR..........YİNEDE HERŞEY İÇİN TEŞEKKÜRLER SAĞ OLNUZ VAR OLUNUZ

SEVGİLİ MUSTAFAM KONUYU TAŞIYALIM DEDİM ÇÜNKİ İNSANLIK ÖLMEDİ DİYE DÜŞÜNMÜŞTÜM ALTI GÜNDEN BERİ İŞLERİM SON DERECE AKSADI ŞİRKETİMİN İŞLERİNE YETERİNCE KONSANTİRE OLAMIYORUM EVİMDEDE ONA KEZA ANLIYCANIZ MUSTAFANIN İLK ANLATTIĞINDA Kİ GİBİ BENİDE ALLT ÜST ETTİ.

BENİM HAYATA KARŞI BİR BAKIŞ BİR DURUŞ FELSEFEM VARDIR (BENDEN ÖNCEKİ NESİL BENDEN GERİ BENDEN SONRAKİ NESİL BENDEN İLERİ) OLMALIKİ BENİM YAŞAMAMIN BU HAYATA KARŞI OLAN SORUMLULUĞUNU YERİNE GETİRMİŞ SAYAYIM KENDİMİ...

BU DÜŞÜNCEYE HAYİZKEN SADECE KENDİM DEĞİL ETRAFIMDAKİLEREDE BU AÇIYLA YAKLAŞIYORUM PAYLAŞMAK ÇOK GÜZELDİR SEVGİLİ ARKADAŞLARIM SEVGİ SENDEYKEN KİMSEYE VERMEZKEN SENİ KİM SEVEBİLİR ?? ANCAK PAYLAŞIRSAN KARŞILIKLI DUYGU AKIŞINA TANIK OLABİLİRSİNİZ...

NE FARKİ VAR BU OLAYIN? PAYLAŞMAMAK İÇİN KAÇTANE GEÇERLİ GEREKÇE SUNABİLİRİZ? KİM DİYEBİLİYOR BEN ASLA BU DURUMA DÜŞMEM? KAÇINIZ HAYATINI GARANTİ ALTINA ALDI? MAĞLESEF HEPSİ BİLİNÇ ALTIMIZDAKİ YANILGILARDAN İBARET" ASILSIZ BAZI YANSIMALAR NEREYEMİ? KALP DAĞARCIĞIMIZA!!!

YILLAR ÖNCESİ EĞİTİMLERİMDE BAZEN ARKADAŞLARA ŞU SORUYU SORARDIM!!!!!!! SİZİN İÇİN YERYÜZÜNDEKİ KATEDİLMESİ EN UZUN MESAFE NERESİDİR???

ÇOK FARKLI CEVAPLAR GELİRDİ. BENDEKİ BANA GÖREDE DOĞRU OLANDA BUDUR (İNSANLARIN KALPLERİYLE BEYİNLERİ ARASINDAKİ MESAFEDİR...)

HER YAŞANILAN OLAYDAN SONRA BU MESAFENİN UZUNLUĞU KONUSUNDA ŞÜPELERİM DE HAKLI OLDUĞUM BİRKEZ DAHA ANLIYORUM...

BUGÜN SERT AİLESİNLE BERABERDİM YİNE ARAYIP BULMAM GEREKTİ NİTEKİM YİNE BULDUM APAR TOPAR YANLARINA GİTTİM NERELERDESİNİZ DEDİM BİRAZ MEZARLIKTA BİRAZ PARKTA BİRAZ OKUL BAHCESİNDE OKULLARDA KAPALIYA 5 YILDIZLI OTELGİBİ ERKENDEN KALK DİYENDE OLMUYORMUŞ BU GÜNMÜ NERDELER???? OLDUKLARINI ŞU AN BİLMİYORUM BİLSENDE FAYDAM OLMUYOR ONUN İÇİN SORMADIM... KONUNUN SONUNU BAĞLAYAMADIM ŞU AN ÇIKMAM GEREK KUSURA BAKMAYIN

Mehmet Ardilli
18.Haziran.2009, 03:43
güncel.

18.Haziran.2009, 07:46
GÜNCEL

Mehmet Ardilli
18.Haziran.2009, 14:31
GÜNCEL

Mehmet Ardilli
19.Haziran.2009, 12:19
Bu konuyu yüzlerce kişi okumuş, birazdaha okunsun. Güncel insanlık namına.

19.Haziran.2009, 17:54
hesap numarası varmı yayınlasanız

imported_avkolik
19.Haziran.2009, 17:58
http://www.avkolik.net/forum/tanisma-kaynasma/yardima-muhtac-yavrulan-icin-onemli!!!/

buyrun bu linkte var...göremiyorsanız buyrun :

(Ptt ile yardım için)

İzmir Karabağlar
Basın Sitesi şb. ptt
Ramazan YÜKSEL

(Banka ile yardım için,)

ING BANK İZMİR ŞUBE
ŞUBE KODU:262
HESAP NO:4403602-MT--1

Ramazan YÜKSEL

19.Haziran.2009, 18:53
selam abilerim,eger bu aile için hesap açılacaksa ailenin,nin üstüne açılsın.elimizden ğeleni yapalım galiba isa kardeşimizin üstüne yapılsa veya eşinin üstünede olabilir.çünkü ailelrinden fayda ğörmemişler sanırım.allah yardımcıları olsun

SAYIN İSMAİL MENTEŞE BEY SİZ BU AİLENİN DURUMUYLA İLGİLİ DAHA ÖNCEDEN BİR ÖNERİNİZ OLMUŞTU !!! PARALAR KENDİLERİNE VERİLSİN DİYE. BU KONUYLA İLGİLİ BENDE SİZE CEVAP VERDİM.
ŞİMDİ HESAP NUMARASINI KİMİN ADINA DİYE SORUYORSUNUZ ACABA HESABA PARAMI YATIRICAKSINIZ YOKSA SADECE MERAKMI??? BENCE BAŞKA BİRŞEY !!! NE OLDUĞUNUDA ARAŞTIRDIM MERAK ETMEYİN SİZ BU AİLENİN ANNESİ OLAN BAYAN HANIMIN BİRİNCİ DERECEDEN AKRABASI OLUYORSUNUZ BU BİLGİYE ULAŞTIM...

ALLAH SİZİN İŞLERİNİZDEDE BAŞARILAR VERSİN MALUM ISIYLA İLGİLİ...

ÖZELLİKLE PARASAL KISMINLA İLGİLENİYOR OLMANIZ DİKKATİMİ ÇEKTİ...

KEŞKE EVDEN ATMA YERİNE BİR HAFTA DAHA SAHİPLENSEYDİNİZ DERİM...

MERAK ETMEYİN TOPLANAN PARALAR KENDİ İHTİYAÇLARI İÇİN KENDİLERİNLE BİRLİKTE KULLANILIYOR ANLIYCANIZ EMİN ELLERDELER BURASI AV KOLİK BÜYÜK YÜREKLİ İNSANLARIN OLDUĞU MEKAN...

19.Haziran.2009, 21:03
iyi akşamlar ramazan abi isa benim bacanağımdır, olmasını yazmıştım,inşallah faydası olur,isayı evdenmi atmışım,allahından bulsun ozaman,bu adresi de o verdi zaten,yeliz hanım 2 ğün bende 5 ğün annesınde kalıyodu,öyle anlaşmıştık,yelizi ev tutm diye aldı ğitti. şuda varki isa nın ğeçmişini iyi araştırmanızı isterdim,babasıyla konuşmanızı isterdim o hiç birzaman sokakta kalmamıştır,insan ailesine bakmak için herşey yapar ama üç kağıtcılık asla ona büğüne kadar herkes yardım etti deniz feneri,kulada bir avukat abimiz evini bile döşedi,ama one yaptı o adamı yüz üstü bıraktı,,adana da çiftlikteki ğüzel insanların nasıl parasını aldığını aslında konumuz bu değil iki ğüzel ğünahsız yavrulara yzık.merak etmeyin parasal kısmı benim ve eşimin umrunda değil,allahıma şükürler olsun ben ğünde 15-20 lira kazanıyorum,oda kazanabilirdi en azından pazarda limon satar yine kazanırdı.evdeki eşyalarını,huzurunu,insanlığını kaybetmezdi.neyse yardım kampanyası için size ve avkolik ailesinden allah razı olsun.yaptığınız insanlık bakımından taktire değer.teşşekürler herkese selam ve sayğılarımla hoşçakalın İSMAİL MENTEŞE

Mustafa ÇİL
19.Haziran.2009, 22:01
SELAMLAR İSMAİL BEY....
İSDEMEYEREK KONUYA MİDAHİL OLUYORUM....Burada yapılmak isadenenler veya yapılmaya çalışılanlar
iki minik yavruyadır...isa bana ne anlattı ise aklımda kalanları ramazan gardaşımın o yürekli insanın sayesinde buraya yazabildim...O iki yavruyu aracıma alıp onların yüzündeki masum ifadeyi gördüğüm günden beri hep aklımdalar...dengem bozuldu, biraz silkelenme gereği hissettim kendimde
Bir insanın o kadar çok hatası olabilirki,ya bu yanlışda devam etmesini sağlarsınız hiç bir şey yapmayarak yada ,yada anlamayacağını bilerek defalarca yol gösterrsiniz.

benim de Rabbim uzun ömürler versin üç çocuğum var,Rabbim her insanın evladına uzun ömürler versin...o iki çocuğa o masumlara bir şeyler yapmak isdeyenlerin dahi kafasında bir dünya soru işareti bırakmakdasınız....

isa bambaşka bir dünyanın insanı olabilir......akıllanmayacak bir insanda olabilir...ama
ama ama o iki yavruyu bir köşeye atmakda sizin elinizde ,ellerinden tutmakda sizlerin ellerinde

lütfen ailevi şeyleri kendinize saklayınız,yada yardım ediniz, bu avkolik ailesine ve gercekden insan olmanın ne demek olduğunu bilen insanların kafalarını karıştırmayınız....

AVKOLİK AİLESİNDEN BİRİ İSENİZ , ÜYE OLDUNUZA GÖRE ÖYLE ANLAŞILAN,,BU ARACI YA BERABER İTİNİZ YOL ALSIN,,YADA YOLDAN ÇEKİLİNİZ.......
BURADA YAPILANLAR VE YAPILMAK İSDENENLER O İKİ MİNİK YAVRUYADIR.........İNSAN GİBİ YAŞAMM VEREBİLMEK ADINA

İBRAHİM AKKAYA
19.Haziran.2009, 23:04
Sevgili dostlarım olaya sahip cıkmadım maddi katkıda bulunmadım .Ben belediye malli hizmretler müdürüyüm,Bu olaylara hergün şahit oluyorum.Herkes küçük emrah oldu iş veriyorsun iki gün çlışmıyor.İLÇEMDE KAYMAKAMLARLA ters düştüm.Bunlara olta verin balık isterler,Topladığınız parayı verin anında kaybolurlar.Devletin fonu var onunla tatmin olmazlar iyi takip edin beni arayın inanın çok aldandım.Ziya kardeşim çil kardeşim bana hak verecektir.Onlara vereceğim yardım bir masada ödedeğim para olmaz ama inanın çok aldatıyorlar.

20.Haziran.2009, 03:11
Bazen para hor geçmez söz ile bir çift kelime insanı yaşamaya hayallere gtürür gerçek olmasa sonu bile.. SN mustafa çil e aile ye olan yardım ve davranışından dolayı sonsuz teşekkür ederim.. saygılar.
mustafa abi saygi ve sevgiler duyarli arkadaslarimiza abilerimizede tesekkurler meksikadan.

h.hakan akman
20.Haziran.2009, 07:14
SEVGİLİ ARKADAŞLAR bu olay bu şekilde yürümeyecek anlaşıldı.... Bence yapılması gereken bu ailenin annesine bir iş imkanı sağlanması ve babanında eğer anlatılanlar doğru ise tedavi ettirilmesi ve ailesinin geçimini sağlayacak şekilde akıllanmasından geçiyor ...ANNE bir iş imkanına kavuşur ve çocuklarına bakabilir duruma gelirse herşey daha kolaylaşır yoksa burada baba ile ilgili yapılan olumsuz yorumlar nedeniyle olayın büyüsü zaten baştan bozuldu ve kafalarda birsürü soru işareti oluştu ... bu yüzden olaya sonderece duyarlı davranan başta RAMAZAN YÜKSEL BEY,,MUSTAFA ÇİL BEY ve diğer arkadaşlarımıza bu yönde kanalize olurlarsa daha iyi olur gibime geliyor diye düşüncelerimi iletmek istedim SAYGI VE SELAMLARIMLA ....

Mehmet Ardilli
20.Haziran.2009, 13:43
Sevgili dostlarım olaya sahip cıkmadım maddi katkıda bulunmadım .Ben belediye malli hizmretler müdürüyüm,Bu olaylara hergün şahit oluyorum.Herkes küçük emrah oldu iş veriyorsun iki gün çlışmıyor.İLÇEMDE KAYMAKAMLARLA ters düştüm.Bunlara olta verin balık isterler,Topladığınız parayı verin anında kaybolurlar.Devletin fonu var onunla tatmin olmazlar iyi takip edin beni arayın inanın çok aldandım.Ziya kardeşim çil kardeşim bana hak verecektir.Onlara vereceğim yardım bir masada ödedeğim para olmaz ama inanın çok aldatıyorlar.

İbrahim bey iyi niyetinizden şüpem yok, ancak sizin konuya bakış açınız oldukça önyargılı gözüküyor, biz bizzat gördüğümüz bir durumu; iki çocuklu bir ailenin sahipsizliğini dile getirmeye gayret gösteriyoruz. Bunlar kapımıza gelen dilenciler değil, bu işi meslek edinmiş insanlarda değil. Etraflarındaki cahil zihniyetin kaderine terk ettiği, cahil ve çaresiz insanlar. Bu yüzden bulunduğunuz mevki ve görev icabı; Gölmarmara belediyesi mali hizmetler müdürü olarak,bu tür konuların araştırmasında bizzat bulunamıyorsanız, itam ve çelişki yaratacak araştırmasız yorumlardanda kaçınmanız gerekiyor diye düşünüyorum. Sonuç her ne olursa olsun gayret göstermek, karşıdan seyretmekle kıyaslanamaz sevgili kardeşim. Selam ve saygılar.

Mehmet Ardilli
20.Haziran.2009, 13:53
SEVGİLİ ARKADAŞLAR bu olay bu şekilde yürümeyecek anlaşıldı.... Bence yapılması gereken bu ailenin annesine bir iş imkanı sağlanması ve babanında eğer anlatılanlar doğru ise tedavi ettirilmesi ve ailesinin geçimini sağlayacak şekilde akıllanmasından geçiyor ...ANNE bir iş imkanına kavuşur ve çocuklarına bakabilir duruma gelirse herşey daha kolaylaşır yoksa burada baba ile ilgili yapılan olumsuz yorumlar nedeniyle olayın büyüsü zaten baştan bozuldu ve kafalarda birsürü soru işareti oluştu ... bu yüzden olaya sonderece duyarlı davranan başta RAMAZAN YÜKSEL BEY,,MUSTAFA ÇİL BEY ve diğer arkadaşlarımıza bu yönde kanalize olurlarsa daha iyi olur gibime geliyor diye düşüncelerimi iletmek istedim SAYGI VE SELAMLARIMLA ....

Değerli arkadaşım tedaviden kasıt, nedir anlamadım, isa bey hasta değil, sadece işsiz. Yok kastedilen alkoliklik gibi bir tesbit ise, bunu idda veya ima edenlerin bu konuda yetkin olmaları gerekirki, yüz yüze görüşmüş dahi değiller. Bizim ise İsa beyle ilgili böyle bir tesbitimiz ve kanaatimiz yoktur. Eğer olsa idi elbette yardım çalışmalarını bu yönde kanalize ederdik ve gerekli sağlık kuruluşları ile diyoloğa girerdik. Konuları saptırmak ve spekuletif davranmak yardımda bulunmaktan daha heyacan verici ise herkes için sadece şunu söyleyebilirim; iyneyi kendine batır, çuvaldızı başkasına.

Mehmet Ardilli
20.Haziran.2009, 14:38
hesap numarası varmı yayınlasanız

iyi akşamlar ramazan abi isa benim bacanağımdır, olmasını yazmıştım,inşallah faydası olur,isayı evdenmi atmışım,allahından bulsun ozaman,bu adresi de o verdi zaten,yeliz hanım 2 ğün bende 5 ğün annesınde kalıyodu,öyle anlaşmıştık,yelizi ev tutm diye aldı ğitti. şuda varki isa nın ğeçmişini iyi araştırmanızı isterdim,babasıyla konuşmanızı isterdim o hiç birzaman sokakta kalmamıştır,insan ailesine bakmak için herşey yapar ama üç kağıtcılık asla ona büğüne kadar herkes yardım etti deniz feneri,kulada bir avukat abimiz evini bile döşedi,ama one yaptı o adamı yüz üstü bıraktı,,adana da çiftlikteki ğüzel insanların nasıl parasını aldığını aslında konumuz bu değil iki ğüzel ğünahsız yavrulara yzık.merak etmeyin parasal kısmı benim ve eşimin umrunda değil,allahıma şükürler olsun ben ğünde 15-20 lira kazanıyorum,oda kazanabilirdi en azından pazarda limon satar yine kazanırdı.evdeki eşyalarını,huzurunu,insanlığını kaybetmezdi.neyse yardım kampanyası için size ve avkolik ailesinden allah razı olsun.yaptığınız insanlık bakımından taktire değer.teşşekürler herkese selam ve sayğılarımla hoşçakalın İSMAİL MENTEŞE

Benim bu şahsın mesajlarından anladığım birtek şey varsa oda İsa kardeşimin etrafındaki sözde akrabların gerçekten hayırsız ve menfaat peşinde olduğudur.
Kardeşim madem bacanağısın kendini tanıtsana ilk mesajında,neyin peşindesin anlamadım ki, al verdik hesap nosunu ne yaptın, beş kuruş paramı yatırdın ve bu mesajlar arasındaki tutarsızlık ne böyle hesap nosu İsanın üzerine olsaydı İsa senin sevgili bacanağın mı olucaktı da şimdi kötümü oldu.
Ya biz burda günahsız sefalet içinde iki yavruya faydamız olurmu diyoruz millet neyin peşinde be kardeşim.
Sen bizi ne zannettin be kardeşim, biz avcıyız diyoruz sen çakallık peşindesin.

Mehmet Ardilli
20.Haziran.2009, 14:49
Şuraya insaniyet namına bir konu açılmış yapılan yorumlara bakıyorumda içlerinde birkaç tanesi kimseye bir faydası olmayan dedikodu nevinde lakırdılar, bunları silmiyor yerinde bırakıyorsak bu avkolik sitesinin tarafsız ve demokratik anlayışındandır.
Yoksaaa... kimse çamur atarım izi kalır zannetmesin kardeşim, biz burdayız evel ALLAH, kimsede sahipsiz değil, yukarda ALLAH var.

Mehmet Ardilli
20.Haziran.2009, 17:33
Güncel.

21.Haziran.2009, 14:45
Güncel.

22.Haziran.2009, 06:05
Güncel tutalım arkadaşlar, belki ilgilenen olur.

Sebahattin AVCI
22.Haziran.2009, 22:04
mehmet abi eskiler mazide kalmıştır bu bacanağının ne işi var burada bu avcımı limoncumu estek olacağına köstek olmaya calışan bu uşak nerden çıktı bunudamı araştırsak
bacanak sen bi telefonunu yazarmısın bi görüşmemiz mümkünse

burada avkoliğe yada mustafa çile bize yardım edermisiniz diyen olmamış dilenciler gibi dilenmeyip sadece yolda geçen bir sohbet ve çocukların açlığını gören çil burada bizlerle paylaşıp üzüntüsünü dile getirmiştir bizlerde bi katkıda bulunup bu aileyi yuvayı tekrardan huzurlu bir ortam oluşturma çabası sarfederken habu bacanak yada müdürlerimizin düşünceleri neden bu şekilde anlamış değilim ihtiyaçları olmadığı görülse idi biz burada bu işe kalkışmazdık

yardım eden gösteriş işin değil allah rızası için yardımını eder nefret eden biri var ise bunu burada söylemesi kötü ve soğuk sözler sarfetmesi ahlaki bozukluk ve ayıp bir şeydir
lütfen birazdaha saygılı ve dikkatli olalım