Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Av Köpeği Arıyorum...! lütfenn...

bunyaminkarakaya
14.Haziran.2009, 12:27
Arkadaşlar Ben Malatyadan Bünyamin Karakaya 34 Yaşındayım.14 yaşından belli ava Gidiyorum
Son Yıllarda Tüm Avcıların AV Köpeği Görüyorum.
Artık Bende Bir av Köpeği Sahibi Olmak İstiyorum

Sizden Dileğim
Elinizde Köpeğine Bakamayn Elinde Fazla Olan Hayırna Gönülden Bu İnsanı sevindirmek İsteyen Olursa
Çok Sevinirm

Teşeküler......
Bünyanmin Karakaya

sukru sunar
14.Haziran.2009, 18:26
ınsallah aradıgın kopegı bulursun abı yardımcı olacak bı suru abı vardır salıhlıden selamlar.......

kapadokyali_1981
14.Haziran.2009, 19:01
Bünyamin abi öncelikle sitemize hoş geldin sefalar getirdin. Ama bana bi köpek verin demeden önce keşke bi kendini tanıtsaydın. Bi kaç paylaşımda bulunsaydın Avkolikte dostluk kazanmak çok kolaydır 4000 üyemiz mevcut mutlaka sana yardımcı olacak bi abimiz kardeşimiz çıkacaktır. Ama önce güven önce dostluk arkadaşlık gerek. Nevşehirden saygılar.......

Sebahattin AVCI
14.Haziran.2009, 22:24
Ömer doğru olan olması gerekenleri yazmış hiç olmazsa kendinizi birazdaha tanıtma ve bizlerle samimi kaynaşma ile tanışmamız olursa sizi daha iyi tanımış ve yardımlarımızda bu bizim ustamız yabancı değil diyerekten daha kolay bir yardımlaşma olacağını düşünüyorum

bence siz av köpeğinden önce burada bir çok ilden değerli avcılar ile kaynaşma ve dost kazanırsanız sonra gerisi gelir burada çok değerli dostlar olduğunu yakın da sizde anlayacaksınız herşey biraz zaman

saygı ve sevgiler

bunyaminkarakaya
14.Haziran.2009, 22:55
Ben Tanışma Bölümüne Kendimi Tanıttım

bunyaminkarakaya
15.Haziran.2009, 13:14
Kimse yardımcı olmuyacakmı arkadaşlar

15.Haziran.2009, 14:05
arkadaşım sezona daha 60 gün var acele etme bir şekilde vermek isteyen birileri çıkabilir...
siz kimsiniz ne iş yaparsınız avcımısınız yenimi başlıyorsunuz kendinizi bir anlatın tanıyalım gerisi gelir merak etme

15.Haziran.2009, 16:22
ARKADAŞIM BU BAŞLIĞI GÖRDÜĞÜMDE BENİM KADAR ŞAŞIRAN OLMAMIŞTIR.... İDDİAYA GİRMEK İSTEYEN BUYURSUN :)
BENCEDE ACELE ETME KÖPEK DEDİĞİN NEDİRKİ BULUNUR ÖNEMLİ OLAN ARKADAŞLIK. DEĞİLMİ ...

YA BU ÇOK ZOR BİR TESADÜF YADA İYİ BİR ŞAKA ... SANKİ MESAJI BEN YAZMIŞIM DA HABERİM YOKMUŞ GİBİ HİSSETTİM . SENİNLE TANIŞMAK İSTERİM...