Orijinalini görmek için tıklayınız : ATAM OLSA NEDERDİ BEBELERİN DURUMUNA!!!
<embed src='http://video.eksenim.mynet.com/serserimavim/YIKIN-HEYKELLERIMI/266407.swf'    type='application/x-shockwave-flash' wmode='transparent' allowfullscreen='true'width='400' height='334'></embed>
Video
SEN RAHAT UYU ATAM NE HEYKELLERİN YIKILICAK NE DE SENİN İZİNDEN ÇIKILICAK
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
güncel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mehmet Ardilli
16.Haziran.2009, 10:52
Ramazan kardeşim iç dünyanı ve üzüntünü anlıyorum, içinden gelen haykırışları duyar gibi kulaklarım, hepimiz insanız, insanca yaşamak hepimizin hakkı deyişlerini bu sesin, herkes duyuyor. Bizler koskaca bir milletin evlatlarıyız. Evel ALLAH göreceksin kalbinde ki merhamet ateşiyle sesimize kulak veren dostlarımız olucaktır. Bizim istediğimiz kimin elinden ne gelirse o. Unutmayalım bu ülkede simit parasını bağışlayan ilk okul talebeleri var. Selamlar, sevgiler onların üzerine olsun.
Ramazan kardeşim iç dünyanı ve üzüntünü anlıyorum, içinden gelen haykırışları duyar gibi kulaklarım, hepimiz insanız, insanca yaşamak hepimizin hakkı deyişlerini bu sesin, herkes duyuyor. Bizler koskaca bir milletin evlatlarıyız. Evel ALLAH göreceksin kalbinde ki merhamet ateşiyle sesimize kulak veren dostlarımız olucaktır. Bizim istediğimiz kimin elinden ne gelirse o. Unutmayalım bu ülkede simit parasını bağışlayan ilk okul talebeleri var. Selamlar, sevgiler onların üzerine olsun.
Birkez bile sizlerin önünde hiç bir şekilde yanlış anlaşılmak istemiyorum canı gönülden anlayın beni bir çoğumuz başını yastığa koyduğunda karnı tok sırtı pek uyuyoruz canım abilerim canım kardeşlerim bu tarz konuşmak benim tarzım değil bilesiniz ama duyun şu sessiz haykırışlarımı.
Bu ailenin üstüne bir gün daha battı ve karınları açmı aç sırtları pekmi asla üstüne üstlük yastıkları bile yok, nasıl yatarım nasıl çocuğuma sarılırım olmuyor anlıyormusunuz ol mu yorrrrr...
Bulduk dediğimiz insanları sahip çıkamadık ve tekrar kaybettik ellerimizden kayıp gittiler esas insan olarak şimdi kaybettik elimize gönlümüze sağlık gerçi bu kelimeyi her başlık altında duymaya alışıkım alkış misali http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/sad.gif
Baba emanet ettiğimiz yerden ayrılmış !!!! yine yollara düşmüş anne ve çocuklarda sanırım dağılırlar, nasıldı başsız insan olmaz aile hiç olmaz bir daha aramam bulmam gayrı çünki bulduğumuzda neler olduğunu biliyorum. sözlerin kalbimin kırık yerinden sızıyor içim yanıyor yanıyor kanıyor...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.