PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ARKADAŞLAR BU KÖPEĞİN TAM OLARAK CİNSİ NE(yardım)

15.Haziran.2009, 21:24
ARKADAŞLAR.: bir süre önce bu köpeği satılık ilanı vermiştim. herkez bir yorum yazdı.. herkezin yorumuna saygı duyuyorum.. sonuçta ne bir cins olduğu için fazla bilgimiz yoktu.. ağbim aldığında drathaar dediler...yavru alıp büyüttü.. şimdi gidip sahiplerinden araştırdım... ne kadar doğru,ne kadar yanlış günah onların ... annesi drathaar,babası griffor dediler.. sizce bu köpeğin tam cinsi ney... ..........................KÖPEĞİN AVI HAKKINDA BİLGİ VEREYİM: köpek süper av yapıyor. hertürlü av sahasında,her türlü şartlarda hiç yorulmadan av yapıyor. kuş avında ferması ,aportu süper. tavşanı fermasında vur. domuza götür. süper domuz avı yapıyor..kesinlikle domuzdan çekinmiyor,başabaş domuzla boğuşuyor..korku nedir yok... BU KÖPEK NE CİNS .... YARDIMLARINIZ VE YORUMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN HERKEZE TEŞEKKÜR EDERİM SAYGILAR....
http://i40.tinypic.com/345lbh5.jpg
http://i40.tinypic.com/2qxcf1s.jpg

kapadokyali_1981
15.Haziran.2009, 21:51
Abi bu renkte bi drahtar hiç görmedim ama bi tarafının drahtar olduğu kesin. Bazan yabanda domuz avında buna benzer köpekler kullanıyolar ama tam şu ırkın özelliklerini taşıyor dersem yalan olur.

fevzi dursun
15.Haziran.2009, 22:16
tuncaycım yanlış anlamada bunun av köpeğiyle yakından uzaktan bi alakası yok, seni uzun süredir takip ediyom maşallah ne bileyim yakında burada köyünün kedilerine bile satış ilanı verirsin. maşallah sayende sizin köyün tüm köpeklerinide görmüş olduk. allah çarşına pazarına hayırlı işler versin. kediye köpeğe de fazla takılma arada bi tavuk ilanı falanda ver de ,mangalcı dostlarımızında ilgisini çekecektir.

15.Haziran.2009, 22:20
cinsinden bir yere bağlıyamadım ama saydığınız özellikler varsa kral diyebiliriz bence

osmanyaprak
15.Haziran.2009, 22:53
Gecenin bu saatinde beni güldürdün ya Fevzi Abi ne diim sana. http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/24.gif

ramazan aslan
15.Haziran.2009, 23:46
tuncay kardeşim bu köpegin drahthaarla uzaktan dahi akrabalıgı yok giriffon kırması olabilir ama drahthaarla kırma degil

16.Haziran.2009, 17:31
GÜZEL YORUMLARIN İÇİN TEŞKLER FEVZİ ARKADAŞIM VALLAHİ BENİDE GÜLDÜR HEHEHE. TAVUK İŞİYLE UĞRAŞMIYOZ YAVV. ONUDA ÇIKARMA BAŞIMIZA. HEHEHEH..

16.Haziran.2009, 17:47
ramazan abime katılıyorum drahthaarla alkası yok vücut ve kafa yapısı griffonları andırıyor önemli olan güzel avlaması... SAYGILAR

fevzi dursun
16.Haziran.2009, 17:55
GÜZEL YORUMLARIN İÇİN TEŞKLER FEVZİ ARKADAŞIM VALLAHİ BENİDE GÜLDÜR HEHEHE. TAVUK İŞİYLE UĞRAŞMIYOZ YAVV. ONUDA ÇIKARMA BAŞIMIZA. HEHEHEH..

tuncaycım işimiz aramızdaki samimiyete güvenerek latifeden ileriye gidemez zaten. allaha emanet ol tekirdağa selamlar.

16.Haziran.2009, 17:59
ARKADAŞLAR YANLIŞ ANLAŞILMASIN AMA CUMA GÜNÜNDEN BERİ BİR KONUMUZ VAR İNSANCIL İNSANLA NE DERSENİZ ADINI SİZ KOYUN BU KONUYA VE DİĞERLERİNE BAKIYORUMDA VATANDAŞIN DEDİĞİ KADAR VAR BENCE BİR İTİN BİLE SAHİBİ VAR DEDİ...SADECE UTANDIM (ÇOK ÖNEMLİ) (http://www.avkolik.net/forum/mustafa-cil/bir-itin-bile-sahibi-var-dedi-sadece-utandim/)

ADAM HAKLI VALLA
NE ÖNEMİ VAR ÇOK GÜZEL KÖPEK DEDİK DAHA NE ALLAH BOL AVLAR NASİP ETSİN BAK FEVZİDE BİRŞEYLER DEMİŞ ???

cemalreis
16.Haziran.2009, 18:26
bil sem söğlürdim ama ben de bilmiyorum.

Yusuf
16.Haziran.2009, 19:18
Bence-Drahthaar
Hemde-nadir-renk

16.Haziran.2009, 19:22
bu köpek drahthaara pek benzemiyor, ama beyaz ırk drahthaarların olduğunuda biliyorum. belki genlerinde böyle birşey olabilir.

MURAT OZ
17.Haziran.2009, 08:15
tuncay kardeşim bu köpegin drahthaarla uzaktan dahi akrabalıgı yok

17.Haziran.2009, 19:55
Kanişlerin irileri var. Ben de onlara benzettim. Saygılar.

17.Haziran.2009, 21:11
yorumlar için sağolun arkadaşlar. sadece merakımdan sizlerle paylaşmak istedim. sonuçta köpeği verdik. yeni sahibide gerçekten çok memnun avından hayırlı olsun kendisine..tşklerr..

17.Haziran.2009, 23:04
Terier veya kanişin hormonlusu bence av köpeği tipi yok sal gitsin.hahahhaa

18.Haziran.2009, 11:09
ARKADAŞLAR MANTIKLI YORUM YAPALIM LÜTFEN BU KÖPEK Bİ ARKADAŞIMIZIN VEDE AV YAPABİLİYOR SİZİN ELİNİZDEKİLERE GÖRE SECERESİ BİLMEM NEYİ YOK AMA HODRİ MEYDAN OLDUGU ZAMAN YA KÖPEGİM HASTA YADA BİLMEM NE, NEDİR BU KAN IRKI ANLAMIYORUM,, BENDEDE VAR BÜTÜN IRKLARDAN AMA HİÇBİRİ ÇAKIRIM KADAR AV YAPAMIYOR ÇAKIRINDA CİNSİ BELLİ DEİL ANA DRAATHAR BABA POİNTER MEYDANA ÇIKTIKMI KİMİ KÖPEGİ DURDURCAM DİYE BAGIRIYO KİMİDE GİTMESİ İÇİN UGRAŞIYO EN GÜZEL KÖPEK KIRIK OLANDIR GERİSİ BENİM GÖZÜMDE GÖSTERİ KÖPEGİ BOŞ YANİ DENİZLİDE VAR BİTANE DRAATHAR BEM BEYAZ RESMİNİ ÇEKİP GÖSTEREYİM SECERESİNİ BOŞVER AŞI KARTI VE KİMLİGİ BİLE YOK

18.Haziran.2009, 19:32
ARKADAŞLAR MANTIKLI YORUM YAPALIM LÜTFEN BU KÖPEK Bİ ARKADAŞIMIZIN VEDE AV YAPABİLİYOR SİZİN ELİNİZDEKİLERE GÖRE SECERESİ BİLMEM NEYİ YOK AMA HODRİ MEYDAN OLDUGU ZAMAN YA KÖPEGİM HASTA YADA BİLMEM NE, NEDİR BU KAN IRKI ANLAMIYORUM,, BENDEDE VAR BÜTÜN IRKLARDAN AMA HİÇBİRİ ÇAKIRIM KADAR AV YAPAMIYOR ÇAKIRINDA CİNSİ BELLİ DEİL ANA DRAATHAR BABA POİNTER MEYDANA ÇIKTIKMI KİMİ KÖPEGİ DURDURCAM DİYE BAGIRIYO KİMİDE GİTMESİ İÇİN UGRAŞIYO EN GÜZEL KÖPEK KIRIK OLANDIR GERİSİ BENİM GÖZÜMDE GÖSTERİ KÖPEGİ BOŞ YANİ DENİZLİDE VAR BİTANE DRAATHAR BEM BEYAZ RESMİNİ ÇEKİP GÖSTEREYİM SECERESİNİ BOŞVER AŞI KARTI VE KİMLİGİ BİLE YOK

Yanılmıyorsam bu köpeğin ırkı konusunda fikirlerimiz sorulmuş. Ayrıca burada yazılanlar incitmediği, hakaret mahiyetinde olmadığı takdirde başlığı açan kişi tarafından zaten beklenen bir şeydir. Tabi ki herkes fikrini yazacak. Benim köpeklerim de melez köpekler. Kimse bu köpek av yapmaz ya da kötü köpektir demiyor ki. Ne diyelim hatırınız için bu köpek Drathardır mı diyelim? Saygılarımla.

18.Haziran.2009, 20:49
tuncay abi ben internetten bu köpeğin baba kısmını araştırdım az çok babası griffor diye bilinen 1 numara (sınıf)
olarak kısa boylu bir köpek terier cinsi malum drahthaar gibi bir alman panzeri ile çifteleşmesi biraz zor be abi onun için bu köpeğin anne ve babasını iyi araştır ozaman sana daha kapsamlı bilgiler verelim abi şuan için çıkmaza girdik denizliden saygılarla abi.

erguntank
18.Haziran.2009, 21:28
italyan spinone olabilir

sevki yesilpınar
12.Temmuz.2009, 19:42
valla bi yerde drathar olarak gördüm nette bi yerde ama açıkçası hiç benzetemedim