PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : POINTERIM ARON KAYBOLDU

aykut alguney
17.Haziran.2009, 14:30
Sevgili arkadaşlar;

Hepinize merhaba, ilk mesajımın böyle tatsız bir konuyla olmasını istemezdim ama sabahleyin Bursa'dan Tanju Ünay beyin telefonu ve beni Mehmet Ardilli beyle irtibatlandırması üzerine sitenizi ziyaret ettim. ( Kayıp köpek konusunda sağduyulu davranıp Sahibini arıyorum mesajı hakkında bilgi verdi. Tekrar teşekkür ederim ). Mehmet bey'de Avkolik'e üye olup mesaj bırakmamı söyledi. Bu yüzden ilk mesajım merhaba ile birlikte Yardım oldu. Kusura bakmayın

2 yaşındaki erkek Pointerim ARON , BAlıkesirde, avlanmak için emaneten durduğu arkadaşımdan kaybolmuştur. Bir kaç haftadır( Belki bir kaç ay ) kayıp olmasına rağmen bulunamamıştır. Alınan duyumlara göre birkaç pet shop'a götürülmüş ancak henüz bir ize rastlanamamıştır. Kayboldu diyorum başka bir durumu aklıma getirmek istemiyorum. Yardımlarınızla bulunacağını ümit ediyorum. Konu hakkında dün akşam malumat sahibi olduğum için ancak bu gün sizleri haberdar edebiliyorum.
Herhangi bir şekilde gören yada duyan arkadaşların 0 506 976 22 18 numaradan ulaşmalarını rica ediyorum. Köpek yurt dışından getirlmiş olup sol kulağında dövme numarası vardır. resimlerini aşağıda ekliyorum.

http://img199.imageshack.us/img199/2224/aron19.jpg

http://img194.imageshack.us/img194/331/aron32.jpg

http://img269.imageshack.us/img269/852/aron33.jpg

fevzi dursun
17.Haziran.2009, 14:49
aykut kardeşim aileye hoşgeldiniz. çok üzücü bir durum umarım tez zamanda sevinçli haberler alırsınız.

17.Haziran.2009, 15:40
Merhaba Aykut bende aynı şekilde olucak ama çnce hoş geldin sonra geçmiş olsun diyorum elimizden gelen birşey olursa seve seve yaparız merak etme

Sebahattin AVCI
17.Haziran.2009, 16:16
hocam geç olmuş ama avkoliktesiniz inşallah gören duyan bir dosttumuz çıkar

tez zamanda bulunması ümidi ile

saygılar

ALPEREN
17.Haziran.2009, 19:25
AYKUT BEY HOŞGELDİNİZ.

KÖPEĞİNİZİN KAYBOLMASINA ÇOK ÜZÜLDÜM. DİLERİM KISA ZAMANDA BULUNUR.

BİZİM BURALARDA GÖRÜLÜR, DUYULURSA TAKİPÇİYİZ.

SELAMLAR...

17.Haziran.2009, 19:40
elimizden geleni yaparız...denizli olarak arkadaşları uyardım...

17.Haziran.2009, 20:18
üzücü bir durum inşallah yakın zamanda bulunur...

yucelmert
17.Haziran.2009, 20:19
afyon bölgesindede aklımızda olsun aykut abi,
inşallah tez zamanda bulunur. selamlar.

İsmail ÇIKRIKÇI
17.Haziran.2009, 21:36
Aykut bey aramıza hoş geldin.
Ben Balıkesir Maltepe avcılar Kulübü üyesiyim, Buralarda görülürse haberin olur.
Balıkesirde çok arkadaşın köpekleri gitti fakat senin köpek ölmezse bulunur kulak
numarası var sitelerde okuyup mutlaka gören olacaktır sana haber vereceklerini
umut ediyorum.

17.Haziran.2009, 23:29
aykut bey hoşgeldiniz geçmiş olsun abi biz denizlide görürsek hiç şüpeniz olmasın satan kişiden el koyup size en kısa sürede yetiştiririz.abi üzülmeyin bu sitede çok duyarlı arkadaşlar var elimizden geldince yardım etmeye çelışırız abi.

aykut alguney
18.Haziran.2009, 00:19
Arkadaşlar hepinizin ilgi ve alakasına teşekkür ederim, kurcaladıkça her gün başka şeyler öğreniyorum. Köpek mesajda yazdığım gibi bir kaç aydır ( Bu gün 4 yada 5 aydır kayıp olduğunu öğrendim). Bana da bunu söylemediler. Köpek sağlıklı rahat diye biliyordum. Dün akşam öğrendiğimden beri canım çok sıkkın ve moralim bozuk. Hepinizde olduğu gibi, bende de köpek çocuk gibi bakılır. Köpek sadece köpek değil dosttur, arkadaşdır, evlattır, sevgilidir. o yüzden kayıbın tanzimi de mümkün değildir. Moral veren tek şey sizlerden aldığım dost mesajları.

Her ne kadar böyle bir beklenti içinde olmadığınızı bilsem bile müteşekküriyetin bir parça karşılığı olarak bulunmasına yardımcı olan arkadaşa maddi ödül yada yavru hediye edeceğim. İlginize tekrar teşekkür ederim

vedat oncu
18.Haziran.2009, 06:06
İNŞALLAH BULUNUR KARDEŞİM.

18.Haziran.2009, 06:16
çok geçmiş olsun.inşllh en kısa zaman bulunur.biz de elimizden gelen yardımı yaparız.

Mesut BÜLBÜL
18.Haziran.2009, 06:57
AYKUT HOŞ GELDİN AMA ÜZÜCÜ OLAY BU GECMİŞ OLSUN İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA BULUNUR DİYORUM

Osman KARATEPE
18.Haziran.2009, 07:20
Her gördüğüm petşop'a bakacağım inşallah buluruz..

İsmail ÇIKRIKÇI
18.Haziran.2009, 08:17
Aykut bey konuyu yatmadan önce okuduğumdan olsa gerek inan rüyama girdi.
Rüyamda iki tane senin köpeğine benzer köpek gördüm fotoğrafını çekmeye çalışıyorum
inan bir türlü fotoğrafini çekemiyorum köpeklerin birde uyandım rüya görüyorum.
Sabah kalkınca aklıma geldi acaba bulundumu diye, İnşallah rüyam hayra çıkarda bulunur.
Aykut bey Balıkesirdeki arkadaşın ismini yazsaydın irtibata geçerdik.
Yada özelden mesajda atabilirsin.

18.Haziran.2009, 08:25
merhaba aykut abi inşallah sevinçli bi haber alırsın.. çok zor bi durum ALLAH yardımcın olsun abi.

18.Haziran.2009, 10:56
Öncelikle aramıza hoşgeldin kardeş...
yaşadığın olay baya üzücü geçmiş olsun...
umarım ki en kısa zamanda bulunur...

ADAPAZARLI AVCI
18.Haziran.2009, 11:17
aykut bey vakit kaybetmeden yerel gasteyede resim bırakın çok faydası olur.

vedat hamurcu
19.Haziran.2009, 12:18
aykut kardeşim gecmiş olsun aron adlı evladının kaybolmasına gercekten cok üzüldüm petşoplarda degil köpegi köylerde aramak lazım balıkesir civarında avı bol olan köyler var eger satılp dışarıya gitmediyse balıkesirin yakın köylerinden birindedir ihşallah en kısa zamanda bulursun