PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : BABALAR GÜNÜ

naz gülhan
21.Haziran.2009, 09:41
slm arkadaşlar bugün babalar günü annelerimiz kadar en degerli varlıklarımız olan babalarımızın kıymetini onlar sagken bilelim diyorum uzaktalarsa telefonlara sarılın yakınlarsa yanlarına gidip ellerini öpüp hayır dualarını alalım :( bunu ben yapamıycam malasef benim babam çokk uzaklarda ne araya bilir nede yanına gidebilirim çünki rahmetli oldu http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/sad.gif onun için burdan tüm avkolik ailesinin babalar gününü kutlarım allah uzun ömürler versin sevdiklerinizle beraber geçirecek rastgele arkadaşlar

21.Haziran.2009, 10:29
Merhaba Naz(LI) kızımız. İyi dileklerin için sonsuz teşekkürler. Bende senin gibi şu an babamın ellerinden öpemiyorum.Burnumun direği sızlıyor, gözlerim çağlamak için bahaneler arıyor...Ama O gönlümde kocaman bir sevda hep.Yüreğimde umut, dilimde dua herzaman.Ben bunu 1995 ten beri hissediyorum...Anlıyacağın o babalar ki bize hiçte uzak değiller.Bir dua kadar yakınımızdalar hatta içimizdeler....Babalar günün kutlu olsun.

21.Haziran.2009, 10:41
Arkadaşlar!... Galiba duygusallığımız üstün bastı...
Naz kızımızın dileklerine katılıyorum. Lütfen her şeyin kıymetini var iken bilelim.
Herkesin "BABALAR GÜNÜNÜ" kutluyorum. Tüm AVKOLİK ailesine sevgi ve selamlarımı sunuyorum.

naz gülhan
21.Haziran.2009, 20:23
Merhaba Naz(LI) kızımız. İyi dileklerin için sonsuz teşekkürler. Bende senin gibi şu an babamın ellerinden öpemiyorum.Burnumun direği sızlıyor, gözlerim çağlamak için bahaneler arıyor...Ama O gönlümde kocaman bir sevda hep.Yüreğimde umut, dilimde dua herzaman.Ben bunu 1995 ten beri hissediyorum...Anlıyacağın o babalar ki bize hiçte uzak değiller.Bir dua kadar yakınımızdalar hatta içimizdeler....Babalar günün kutlu olsun.
tşk ederim sezai bey duyarlılıgınız için saygılar

İsmail ÇIKRIKÇI
21.Haziran.2009, 22:42
Babalar gününüz kutlu olsun.

22.Haziran.2009, 00:30
Abla senin ve tüm dostlarımızın ahirete göçen babalarının mekanları cennet olsun allahım onlara kabir azabı göstermesin hayatta olan babaların ve çok değerli babamın babalar günü kutlu olsun ömürleri uzun olsun.

İBRAHİM AKKAYA
22.Haziran.2009, 12:40
Ölenlere rahmet dilemekten başka yapacak birşey yok.Ama bizde babayız kızım aradı okul bitti dedi bana engüzel babalar günü hediyesiydi Düşündüm ben hiç baba demedim babam ben üç aylıkken ölmüş.Onun sıkıntısını çok çektim .ALLAH Kimseyi annasız babasız koymasın .Doğanın dengesi allahın emri zamanı geldimi hepsi oluyor Çoçukken çok zor .Bu vesile ille tüm babalara uzun ömürler diler BABALAR GÜNÜNÜ KUTLARIM.

EVİMİZİN DİREĞİ
ALTIN GİBİ YÜREĞİ
EŞEK GİBİ ÇALIŞIR
SANKİ SAĞMAL İNEĞİ

O'NA BİZ BABA DERİZ
O GETİRİR BİZ YERİZ
BULAMAYIZ DÜNYADA
O'NUN GİBİ BİR KERİZ

VARLIK YOKLUK BİLMEYİZ
SIRAMIZI VERMEYİZ
SİPARİŞLER GELMEZSE
BABAMIZI SEVMEYİZ

HASTA OLDUM DİYEMEZ
BİZ DOYMADAN YİYEMEZ
NE MANKAFA VARLIKTIR
YENİ BİR ŞEY GİYEMEZ

ETRAFINI SARARIZ
KÖPEK GİBİ DALARIZ
DEDİĞİMİZ OLMAZSA
ANAMIZI SALARIZ...!
Şiirle ne güzel anlatmışlar çilekeş babaları.Çoçuğum giysin o yesin diye fedakarlık yapan biz babaları herşey gönlünüzce olsun

Recep DÖNMEZ
22.Haziran.2009, 13:00
BENDE DÜNYADAKİ TÜM BABALARIN BABALAR GÜNÜNÜ KUTLAR,
HAYATTA OLANLARA SAĞLIKLI,MUTLU VE HUZURLU BİR YAŞAM,
EBEDİ HAYATA GÖÇ ETMİŞ OLANLARA ALLAH'TAN RAHMET DİLERİM....
Babalarımıza ve Annelerimize Saygı ve Selamlarımı sunuyorum.....

Sebahattin AVCI
22.Haziran.2009, 21:29
hayatta olan babalarımızın ellerinden öper kabirde olan babalarımıza allahtan rahmet ve dualarımızı eksik etmeyelim