PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ŞAMPİYON BARON ÖLDÜ (RECEP İLGİN'İN)

23.Haziran.2009, 08:22
Bu sabah aldığım en kötü haber,tüm yarışmalarda kürsüde yerini almış olan rekortmen ve kurzhaarların anatomisinde bulunan tüm özellikleri taşıyıp sahibinin en yakın dostu baron,kulübesinde bir çoban köpeğinin saldıması ve boğması ile ölmüştür.
geçmiş olsun recep ,acını paylaşıyor ve bizlerde en az senin kadar üzülüyoruz.

23.Haziran.2009, 08:46
http://img242.yukle.tc/images/3474n617697589_1110470_2448.jpg (http://www.yukle.tc)

acını paylaşıyoruz Recep abi

fevzi dursun
23.Haziran.2009, 08:57
çok çok üzücü bi durum. recepçim acını yürekten paylaşıyoruz. geçmiş olsun demekten başka elden bi şey gelmiyor, allah sana sabırlar versin canım kardeşim.

23.Haziran.2009, 09:03
başın sağolsun abi nedelim sahipsiz köpekleri bırakıyorlar böyle durumlar yaşanıyor

23.Haziran.2009, 09:16
RECEBİM CANIM KARDEŞİM ACINI NASIL ORTAK OLURUM BİLEMİYORUM CANIM KARDEŞİM ALLAH SABIR VERSİN YARANI YÜREĞİMDE HİSSETTİM ÇOK ÜZÜLDÜM DİYECEK DAHA BAŞKA BİRŞEY GELMİYOR İÇİM KAN AĞLIYOR http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/2.gifhttp://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/2.gif

kapadokyali_1981
23.Haziran.2009, 09:23
Recep abi hakkaten çok üzücü bi durum Allah sabır versin abi acını paylaşıyoruz.

23.Haziran.2009, 09:25
geçmiş olsun recep abi...çok üzücü bir durum benimde çoban köpeğim öldüğü için acını çok iyi anlıyorum...tekrar geçmiş olsun...

erol kahraman
23.Haziran.2009, 09:35
üzücü bi durum allah daha iyilerini nasip eder inşallah receb abi

imported_avkolik
23.Haziran.2009, 09:37
Eyvaaah ki ne eyvah :( Büyük geçmiş olsun...Acını paylaşıyoruz ustam

23.Haziran.2009, 10:06
Başın sağ olsun recep abi.. üzüldüm inan.. ALLAH rahmet eylesin.. bi şampiyon daha yetiştiririz abi sıkma canını :(

23.Haziran.2009, 10:13
vallahi insan ne yazacağını bilemiyor çok zor bir durum ALLAH(cc) sabır versin ustam.

Tamer Kuvvet
23.Haziran.2009, 13:02
büyük geçmiş olsun abim

vedat hamurcu
23.Haziran.2009, 13:10
üzücü durum gecmiş olsun allah işallah daha iyilerini nasip eder

23.Haziran.2009, 13:31
geçmiş olsun recep abi acını paylaşıyoruz

yucelmert
23.Haziran.2009, 14:00
Allah sabır versin usta,

23.Haziran.2009, 14:28
gercekden cok üzücü bi durum allah sabır versin acını bende yüreğimde hissettim

23.Haziran.2009, 14:31
geçmiş olsun abi...

Mustafa ÇİL
23.Haziran.2009, 14:55
zor bir durum gardaşım başın sağ olsun

Mehmet Ardilli
23.Haziran.2009, 14:59
Başın sağolsun Recep kardeşim, ALLAH sabır versin.

23.Haziran.2009, 16:55
valla recep abim çok üzüldüm acını paylasıyorum ...

23.Haziran.2009, 17:01
üzüldüm allah sabır versin yarışmalardaki başarıları ile türkiyedeki tüm avcı camiasını kendini tanıtmış tı nazar değdi

ALPEREN
23.Haziran.2009, 17:30
RECEP KARDEŞ,

ÜZÜCÜ BİR DURUM. ACINI PAYLAŞIYORUM. DEVE ÜZERİNDE KUDUZ DALAR MI. DALIYOR İŞTE.

ALLAH SABIR VERSİN.

SELAMLAR...

feridun berin
23.Haziran.2009, 18:08
Recep kardeşim çok üzüldüm üzüntünü paylaşıyorum. Alah sana ve sevdiklerine ömür versin. Sağlıcakla kal Manisadan selam.

23.Haziran.2009, 18:23
üzücü bir durum allah sabır versin...

23.Haziran.2009, 18:44
recep kardeşim geçmiş olsun ama geride kalan yavruları sana teselli olur. inşallah

sukru sunar
23.Haziran.2009, 18:56
cok uzucu bı durum abı gecmıs olsun abı...

yaşar kabayel
23.Haziran.2009, 19:00
Nasıl üzüldüğümü anlatamam abi, acını paylaşıyorum inan,hiç değilse tesellimiz yavrular olsun,geleceğin şampiyonları...ŞAMPİYON SONSUZ AVLAKLARDA...

Allah sabır versin abicim...

4x4cemal
23.Haziran.2009, 19:18
çok çok üzücü bi durum. recepçim acını yürekten paylaşıyoruz. geçmiş olsun demekten başka elden bi şey gelmiyor, allah sana sabırlar versin canım kardeşim.

Sebahattin AVCI
23.Haziran.2009, 19:28
allah böyle acılı kederli durumları kimseye yaşatmasın allah sabırlar versin

baronu unutmayacağız başımız saolsun

23.Haziran.2009, 19:41
arkadaşlar recep abimin yüreğinden baron için dökülen bi kaç satır...bizlerle facebook ta paylaştı...

ÖLÜMSÜZ AVLAKLARDA YOLUN AÇIK OLSUN BARONUM!!!

Ah ne asil duruşun vardı,
Yüzünde yaramaz bir ifade...
Boşuboşuna havlamazdın,
Biraz da ah yaramazdın!

Sana kimse sıradan 'it' diyemez.
Aslan gibisin, kimseye bu düşmez
Gururun yerinde şampiyon boşa denmez,
Sanki köpek değil, bir aslan soyu!

Merada o asil koşuşun var ya!
Zig zag çizip kokuya varışın...
Yerini bulup önünde duruşun

Benim mangal yürekli asil köpeğim,
Sana helal olsun her türlü emeğim...
Ben bulamıyorum başka bir deyim,

Bir panter gibi süzülüp koşuşun,
Avcı olana güven verir dağlarda oluşun...
Aslan da kalleştir yeri gelince,
Sen aslandan öteye bir aslan soyu!

CANIMINPARÇASI KÖPEĞİM BARONU KAYBETMENİN ACISINI YAŞIYOR VE SİZLERLEPAYLAŞIYORUM....O GÖNÜLLERDE ŞAMPİYON OLARAK YAŞAYACAK VE EFSANESİ HİÇBİR ZAMAN UNUTULMAYACAK...
recep ilgin...

23.Haziran.2009, 20:51
abi başın sağolsun. o çoban köpeğine ve asıl onun sahibine nasıl sinir oldum bilemezsin. bi köpeğim yok ama acını derinden hissettiğimden emin ol.

24.Haziran.2009, 05:43
Recep Abi acılar paylaşıldıkça hafiflermiş,bizde acını tüm dostkolik olarak paylaşıyruz!Allah sabırlar versin!

24.Haziran.2009, 06:00
Çok üzücü bir durum geçmiş olsun...

24.Haziran.2009, 06:39
recep ustam çok üzüldüm.başın sağolsun.unutma efsaneler ölmez....

Recep DÖNMEZ
24.Haziran.2009, 08:08
Kardeş! inan çok üzüldüm bu duruma....
Acını anlıyorum....
Ama dünyanın kuralı bu,insanlar gibi hayvanlarında
bir ömrü var,öyle yada böyle bu ömrün sonuda var.
Bazıları eceliyle,bazıları böyle kazalarla olacak.....
Tabikiköpeğinin başka bir köpek tarafından boğularak öldürülmesi
insanın içini sızlatıyor......
Ama arkadaşların da dediği gibi efsaneler ölmez.....
Saygılar.....

MURAT OZ
24.Haziran.2009, 09:57
geçmiş olsun recep usta acını paylaşıyor ve bizlerde en az senin kadar üzülüyoruz.

24.Haziran.2009, 12:43
http://i41.tinypic.com/xmv8y0.jpg

ÖLÜMSÜZ AVLAKLARDA YOLUN AÇIK OLSUN BARONUM!!!

Ah ne asil duruşun vardı,
Yüzünde yaramaz bir ifade...
Boşuboşuna havlamazdın,
Biraz da ah yaramazdın!

Sana kimse sıradan 'it' diyemez.
Aslan gibisin, kimseye bu düşmez
Gururun yerinde şampiyon boşa denmez,

Merada o asil koşuşun var ya!
Zig zag çizip kokuya varışın...
Yerini bulup önünde duruşun

Benim mangal yürekli asil köpeğim,
Sana helal olsun her türlü emeğim...
Ben bulamıyorum başka bir deyim,

Bir panter gibi süzülüp koşuşun,
Avcı olana güven verir dağlarda oluşun...
Aslan da kalleştir yeri gelince,
Sen aslandan öteye bir aslan soyu!

Her insanın hayatında belli doneler vardır ve taşıdığı değer ömür boyu tazeliğini korur hiçbir zamanda içinizden atamazsınız işte bende böyle bir durumdayım canımın bir parçası kadar sevdiğim ona hiçbir zaman vurmaya bile kıyamadığım hatta havlayıp gürültü yaptığı dönemlerde eşimin bile ona kızmasına izin vermemek için ona bile hediye alıp ikna ettiğim bir aslan parçasıydı BARON !!!
Düşünsenize her sabah 6.30 ‘ da kalkar önce ilk öğün sonrasında ufak çaplı bir temizlik ve gezinti akşam deseniz yine benim tarafımdan verilen akşam öğünü gezinti haftada en az üç gün eğitim kendimi o kadar kaptırmışım ki yokluğunun daha ilk gününde bile akşam zor geldi umarım hiçbir dostum bu şekilde bir acı yaşamazlar köpek deyip geçmemek gerek onlar bizlerin can dostları şu an bu yazımı yazarken bile açıkça söylemek gerekirse gözlerim yaşlı, kalbim buruk bir şekilde yazıyorum …

BANA MESJ YAZARAK, TELEFONLA ARAYARAK ACIMI PAYLAŞAN TÜM DOSTLARIMA SONSUZ TEŞEKKÜRLER EDİYORUM… İYİKİ VARSINIZ

unforgiven
24.Haziran.2009, 12:47
Ustam büyük geçmiş olsun... Rabbim Baronun yerini tutacak harika köpeklere sahip olmayı nasip etsin... Fakat gidenin yerini doldurmak zor olur bilirsin... Rabbim sabırlar versin...

Saygılarımla...

24.Haziran.2009, 12:55
RECEBİM SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM ÇÜNKİ AYNI DURUMU BENDE YAŞADIM YILLARDIR BİRLİKTE OLDUĞUM KÖPEĞİM GÖZLERİMİN ÖNÜNDE ARACIN ÖN TEKERLEĞİNDEN SONRA ARKA TEKERİNİN ALTINDA KALDI ACILAR İÇİNDE BAĞIRARAK HAYATA GÖZLERİNİ KAPATTI. YERİ DOLMADI AMA KİMLERİMİZİ NELERİMİZİ YİTİRMİYORUZ ONLAR HEP EFSANE OLARAK KALIYORLAR BARONDA TÜRKİYE İÇİN EFSANEYDİ BUNUN AKSİ YOK ALLAH SANA SABIR GERİDE KALANLARADA ÖMÜR VERSİN ...

BİRDE ŞURDAN BAKALIM BİR SÜRÜ MİRASI VAR ONLARA SAHİP ÇIKICAZ ÖTESİ YOK...

24.Haziran.2009, 17:49
Recep kardeş başınız sağolsun. İnşallah yerini dolduracak yavrular bırakmıştır. Her nekadar unutulmasa da yine de bir teselli kaynağı olur.

24.Haziran.2009, 18:31
sizinle bi kaç fotomuz vardı...efsaneler ölmez abi...sen kendini topla yeter...

http://farm4.static.flickr.com/3642/3657092449_78fce47f9b_b.jpg

http://farm4.static.flickr.com/3402/3657891826_9c1ef937ee_b.jpg

http://farm4.static.flickr.com/3368/3657896220_b3be7f07dc_b.jpg

Osman KARATEPE
24.Haziran.2009, 19:29
Başın sağolsun abi.

kuscuerol
24.Haziran.2009, 21:09
recep kardeş çoğumuz en az senin kadar köpeklerimize sanki evladımız gibi bağlıyız.senin acının tarifi yok. allah sana sabır versin.

Samed Berin
24.Haziran.2009, 22:10
Recep abi üzüldüm ama elden bi şey gelmiyor allah sana sağlık versin.

Mesut BÜLBÜL
25.Haziran.2009, 07:59
çok üzüldüm be recepçim acını yürekten paylaşıyoruz geçmiş olsun demekten başka elden bi şey gelmiyor, allah sana sabırlar versin canım kardeşim ama keşke böyle olmasaydı diyorum takılı olması üzdü recep kardeşim allah böyle üzüntülü acı düşmanım dahi olsa vermesin derim selamlar sayğılar diyorum

Mesut BÜLBÜL
25.Haziran.2009, 08:01
çok üzüldüm be recepçim acını yürekten paylaşıyoruz geçmiş olsun demekten başka elden bi şey gelmiyor, allah sana sabırlar versin canım kardeşim ama keşke böyle olmasaydı diyorum takılı olması üzdü recep kardeşim allah böyle üzüntülü acı düşmanım dahi olsa vermesin derim selamlar sayğılar diyorum

BİR HATA OLUŞTU bilen silsin bi zamet bu nu selamlar

26.Haziran.2009, 06:57
Başınız sağolsun Recep Bey.Acınızı paylaşıyoruz.

Oktay Kalyoncu
02.Temmuz.2009, 15:30
resimlerinden gördüğüm kadarıyla çok güzel bir kurzhaarmış, kader kısmet maalesef böyleymiş. allah sahibine sabır versin ve daha iyisini nasip etsin demek bizlere düşer. üzerine çok emek verildiği belli.

ramazan aslan
02.Temmuz.2009, 17:02
vallahi insan ne yazacağını bilemiyor çok zor bir durum ALLAH(cc) sabır versin ustam.