PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : KONYA'dan selamlar!..

25.Haziran.2009, 09:11
Selamun aleyküm tüm Türkiye avcıları.geçen gün Erzurum'dan misafirimiz olarak gelen bir abimizle tanıştık bu site hakkında okadar çok güzel şeyler anlattı ki bende akşamı zor ettim eve gelir gelmez hemen siteye üye oldum. bana bu siteyi öneren saygıdeğer abim Çetin EKREN'e çok teşekkür ederim. aranıza benide kabul ederseniz çok memnun olurum. herkese KONYA dan sevgi ve selamlar.

25.Haziran.2009, 09:26
aileye hoş geldiniz ...

kapadokyali_1981
25.Haziran.2009, 09:30
Mevlütkardeşim hoşgeldin sefalar getirdin aramıza. Ayrıca Çetin abiyede teşekkür ederim siizn gibi değerli insanları aramıza kattığı için. Paylaşımlaırnızı bekliyoruz.

25.Haziran.2009, 09:36
hoş geldiniz...

25.Haziran.2009, 09:42
Degerli gönül dostum hoş geldiniz dogru adrestesiniz degerli paylaşım ve katılımlarınızı bekliyoruz dostlarımızı aramızdan görmekten mutluluk duymaktayız sizleri sitemize kazandırdıgı için kıymetli kardeşimiz Çetin beyede teşekürler ederiz İzmir den kucak dolusu selam ve sevgiler

Mehmet Ardilli
25.Haziran.2009, 10:29
Hoşgeldin kardeşim sefalar getirdin, selamlar Manisa'dan.

avciyahya
25.Haziran.2009, 10:40
dostkolik ailesine hoş gediniz

Recep DÖNMEZ
25.Haziran.2009, 10:52
Mevlüt kardeşim! öncelikle aramıza hoş gelmişsin....
Siteyi size öneren Çetin Kardeşime de ayrıca çok teşekkür ederim....
Çetin Kardeş bizim için çok ama çok değerlidir.....
Sitede hiç sıkılmadan hoş ve huzurlu zamanlar geçireceğinden hiç şüphen olmasın....
Sitemiz Allah'ın izni ile çok güzel bir ortama geldi ve çok anlamlı paylaşımlarla
neşeli anlar geçiriyoruz......
Avcılıkla ilgi ve alakan hakkında bilgi yazmamışsın ama,avcı olup olmaman hiç
önemli değil,önemli olan dostluk,arkadaşlık,hoşgörü......
Konya'ya selam ve saygılar....

Mesut BÜLBÜL
25.Haziran.2009, 12:38
kardeşim aramıza hoş geldin cetin beyede teşekkürlerimizi bir borc bilir selamlar sayğılar tekrar hoş geldin kardeşim sizlere muğla milastan selamlar sayğılar

naz gülhan
25.Haziran.2009, 17:10
mevlüt bey hoşgeldin konyadan slm

25.Haziran.2009, 20:17
gerçekten teşekkür ederim beni bukadar sıcak kanlı karşıladığınız için inşaallah zamanla güzel dostluklar arkadaşlıklar kuracağimıza inanıyorum hepininizin kandili mübarek olsun. kendi çapımızda avcılık yapıyoruz ama avcılığı artık lüks e bindi zor oluyor ama yinede mücadeleye devam. ALLAH a emanet olun.

imported_avkolik
26.Haziran.2009, 14:32
Sitemize hoşgeldiniz...Alıştıkça göreceksiniz ve ayrılmak zor gelecek..Keyifli paylaşımlar..

Çetin ustama ayrıca teşekkürler

yucelmert
26.Haziran.2009, 18:42
hoşgeldin kardeşim, gördüğün gibi siteye girmek kolay Allahın selamı yeterli, çıkmak zor iş bağımlılık yapıyor, keyifli forumlar dilerim.
Afyondan selamlar.

27.Haziran.2009, 01:21
hoşgeldiniz bu sıcak aileye...

ALPEREN
27.Haziran.2009, 19:47
HOŞ GELDİN MEVLÜT KARDEŞ,

İYİ YERDE, İYİ DOSTLAR ARASINDASINIZ. MUHABBETİNİZ BOL VE DAİM OLSUN.

YORUMLARINIZ VE PAYLAŞIMLARINIZ SİTEMİZE İYİ BİR KATKI OLACAKTIR.

SELAMLAR, SAYGILAR...

27.Haziran.2009, 20:23
Mevlüt kardeşim bu dostlar mekanına hoş geldin.Denizli'den sevgi ve selamlar...

çetin ekren
29.Haziran.2009, 07:05
Mevlüt gardaşım seni Konya'da ailemize dahil ettik ama,Erzurum'dan hoşgeldin demek istedim...gerçektende sizinle orda geçirdiğim 2-3 gün hayatımın en güzel günlerinden birkaçıydı diyebirim...gerçekten bulunmaz dostlarsınız sizleri tanımak çok ama çok güzeldi...
bu arada İbrahim,Yahup ve Mustafa gardaşımada selamlarımı iletirsen beni ihya edersin....Erzurum'dan kucak dolusu selam ve sevgiler....

30.Haziran.2009, 18:58
doğru adrestesin hoşgeldin kardeşim