Orijinalini görmek için tıklayınız : BENDE BİR AVKOLİĞİM !ŞİMDİ NE OLACAK
TÜM AVCI ARKADADAŞLARA GÖNÜLDEN MERHABALAR.BEN BURSA/yenişehirden MUSTAFA ÖZDİL.dondurulmuş gıda sektöründe makina teknisyeniyim.bir pointer hastasıyım.syn DR.İSMAİL CAN dan aldığım prens isminde harika bir av arkadaşım var.evliyim.2 tane erkek evladım var.sanalda olsa arkadaşlığı ve tanışmayı çok seven birisiyim.paylaşımlarınızı ve mesajlarınızı bekliyorum.http://i28.tinypic.com/10nt5ig.jpghttp://i27.tinypic.com/yj81h.jpg
imported_avkolik
08.Temmuz.2009, 18:44
BENDE BİR AVKOLİĞİM !ŞİMDİ NE OLACAK
Çok güzel olacak inşallah :) Öncelikle aramıza hoşgeldiniz.Köpeğiniz daha önce görüntülerine aşina olduğumuz bir köpek , maşallahı var..İnşallah zaman içerisinde fotolarıyla forumu renklendirirsiniz.Sitemize ısındıkça aile ortmaında olduğunuzu hissedeceksiniz..Keyifli forumlar, selamlar Yenişehir'e
ALPEREN
08.Temmuz.2009, 18:51
HOŞ GELDİN, MUSTAFA ÖZDİL KARDEŞİM,
İYİ YERDESİN, İYİ DOSTLAR ARADINDASIN. MUHABBETİN VE PAYLAŞIMLARIN BOL VE DAİM OLSUN.
PRENS' TE GÜZEL BİR POİNTER. ÖMRÜ UZUN, AVLARI VE FERMALARI BOL OLSUN.
SEZONDAKİ GÖRÜNTÜLERİNİN PAYLAŞIMLARINI BEKLİYORUZ.
TEKRAR HOŞ GELDİN SEFALAR GETİRDİN.
SELAMLAR, SAYGILAR...
HOŞGELDİN SAYIN ABİÇİĞİM .
aileye hoş geldiniz keyifli paylasımlar...
aileye hoş geldin abi...
denizliden selamlar...
hoşgeldiniz...iyi paylaşımlar
kapadokyali_1981
08.Temmuz.2009, 21:30
Hoşgeldin sefalar getirdin Mustafa abi pointerininde maşallahı var Allah kazasız belasız bi sezon nasip etsin.
HOSGELDINIZ SAYGI VE SEVGILER
Adaşım hoşgeldin sefa getirdin aileye...
doğru adreste olduğuna emin olabilirsin...
Sebahattin AVCI
09.Temmuz.2009, 06:15
Mustafa abi saygı ve sevginin eksik olmadığı avkolik adı altında dostkoliğe hoşgeldiniz sefalar getirdiniz dostcakalın
köpekğiniz güzelmiş maşallah fermalarında bereketli avlar dilerim
saygı ve sevgiler.
HOSGELDINIZ SAYGI VE SEVGILER
fevzi dursun
09.Temmuz.2009, 06:27
Mustafa kardeşim aileye hoşgeldiniz katılımlarınızı bekleriz
Mehmet Ardilli
09.Temmuz.2009, 10:26
Mustafa kardeşim öncelikle hoş geldin, ne olucağına gelince; göreceksin sende avcıların, nekadar zengin yürekli, nekadar paylaşımcı, nekadar sevgi ve saygı içinde bir sitede avkolikte bir arada olduğunu. Selamlar Manisa'dan.
hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.inşallah güzel paylaşımlarla hep beraber olacağız.
aramıza hoşgeldin. saygılar
sukru sunar
10.Temmuz.2009, 07:23
hosgeldın mustafa abı degerlı paylasımlarınıuzı beklıyoruz.salıhlıden selamlar
çetin ekren
10.Temmuz.2009, 09:11
Mustafa bey sizi aramızda görmekten mutlu oluruz hoşgeldiniz...
Erzurum'dan kucak kucak sevgi ve selamlar....
Mesut BÜLBÜL
10.Temmuz.2009, 13:17
kardeşim aramıza hoş geldin umarım hoşca vakit gecirip eğleceksin avkolik sitemizde,
sizleri muğla milastan selamlar sayğılar diyorum
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.