PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : TRAP ATIŞI CEYHAN/ADANA (BEN DENİZ)

ali kaya
10.Temmuz.2009, 15:40
Evet abiLerim KardeşLerim bundan 1-2 ay önce yapıLan adana - ceyhan avcıLar kuLubünün yapmış oLduğu trap atışını arkadaşım Kayhan görüntüLemiş ve konuşmaLardanda anLaşıLmak üzere Baya bir gırgır Şamata yapmış fişekLeri veren CemiL arkadaşıma biLe baya Bir takıLmış Bense kendimi atışın vermiş oLduğu heyecana kaptırmış hiç birşeyin farkında değiLim sonradan izLerken güLmekten yerLere yattım... SizLerLede payLaşmak istedim...
Bu arada 10 DA 6 üst turda yarışma imkanı...
SAYGILAR

http://www.metacafe.com/watch/3042223/trap_at_s_ceyhan_adana/

10.Temmuz.2009, 23:12
:D tebrik ederim söylediğinize göre iyi vurmussunuz baya
ama poligon ve atış şekliniz bizden biraz farklı
:) :) :) :) :)
denizliden saygılar

çetin ekren
11.Temmuz.2009, 06:19
tebrikler gardaşım...analdığım kadarıyla tek atışlar hedef,duble atışlar ıskamı oldu...ben öyle anladım ama...

İsmail ÇIKRIKÇI
11.Temmuz.2009, 09:42
Tek kelimeyle rezalet.
Bu kadar vurdum duymazlık saçmalık görmedim.
Tüfekle şaka olurmu tüfeğin önünde herkez.
Ne derler pazarda adam ağzı görmedinmi derler.
Bunlar Trapın T sini öğrenmeden başlamışlar bence iyiye delalet değil.

ali kaya
11.Temmuz.2009, 11:07
denizliden saygılar

evet ipek arkadaşım bizim burada Trap atışının daha 2. si düzenLendi Bu sene, ve poLigon oLayı yok bizde :(

ali kaya
11.Temmuz.2009, 11:09
tebrikler gardaşım...analdığım kadarıyla tek atışlar hedef,duble atışlar ıskamı oldu...ben öyle anladım ama...

evet Tek atışLar hedef Ama dubLe atışLardada vuruLmadı deyiL ama sonLarda yanLış anLamayın sıçtım biraz :(

ali kaya
11.Temmuz.2009, 11:13
Tek kelimeyle rezalet.

Bizim vatandaş oLarak bir suçumuz yok avcıLar kuLübünün düzenLemiş oLduğu birşey, İbrahim TATLISES ne diyor zamanında ŞANLIURFA da Oxford Üniversitesi vardıda bizmi okumadık. bende şimdi diyebiLirim PoLigon vardıda Bizmi atmadık... yada şöyLe atıLmaz böyLe atıLır kuraLı budur dediLerde bizmi uyguLamadık... SAYGILAR..

İsmail ÇIKRIKÇI
11.Temmuz.2009, 11:29
Tek kelimeyle rezalet.

Bizim vatandaş oLarak bir suçumuz yok avcıLar kuLübünün düzenLemiş oLduğu birşey, İbrahim TATLISES ne diyor zamanında ŞANLIURFA da Oxford Üniversitesi vardıda bizmi okumadık. bende şimdi diyebiLirim PoLigon vardıda Bizmi atmadık... yada şöyLe atıLmaz böyLe atıLır kuraLı budur dediLerde bizmi uyguLamadık... SAYGILAR..

Ali bey İbrahim TATLISES örneği bu gibi etkinlikler için geçerli olmaması lazım.
Ben sana şuçlusun demedim bu organizasyonu düzenleyen suçlu.
Böyle atışların şakası olmaz başınıza gelebilecek tehlikeleri bir avcı olarak bilmeniz gerekir.
Buralarda yapılan hataların telafisi olmaz.
Aslında ben sizden teşekkür beklerken bana İbrahim TATLISES ten örnek veriyorsunuz.
Kulübünüz kime sorduda yardım almadı bak ne güzel paylaşıyorsunuz araştırıp nasıl atılacağını nasıl emniyet
tetbiri alınacağı bu spor hakkında bilgi alabilrdiniz.
Önemli olan kazasız belasız tamamlamanız inşallah daha güzel organizasyonlar yapılır.(Bu şekildeki gibi değil)

11.Temmuz.2009, 13:10
denizliden saygılar

evet ipek arkadaşım bizim burada Trap atışının daha 2. si düzenLendi Bu sene, ve poLigon oLayı yok bizde :(

böyle bir spora adım attığınız için tebrik ederimi....ilk başlarda tabi ki eksikler olur yeterki sorunsuz bitsin yarışmalar...bizim poligonların bile eksiklikleri bitmiyor...ama tamamlanır yavas yavaş inşallah güzel bir poligona sahip olur ve yarışmalar düzenlersiniz..ama sonucta ateşli silahtır dikkat etmekte fayda vardır diyorum.....trapla ilgili konularda denizli ekibi olarak yapabildiğimiz kadarıyla sizlere yardımcı olamaktan mutluluk duyarız....saygılarımla

İBRAHİM AKKAYA
11.Temmuz.2009, 14:28
Ali kardeşim bir nasihat bin nusubet savarmış.İsmail kardeşim sizin plogonuza laf etmiyor kazadan korkuyor,
Doğru ege bu işi profosyenelce yapıyor.İpek kardeşim denizlide Zeynep kareşim manisada yıldızlarda harikalar yaratıyorlar.Benim oğlum amatörlerde atıyor Egeyi geziyoruz İyi dostlar arkadaşlarla tanışıyoruz.ATIŞ ŞAKA KALDIRMAZ.Hatayı birkere yaparsın ikinçi şansın olmaz işin içinde silah var.Eğer yolun Egeye düşerse ara bizi sana sitileri katagorileri gösterelim.
Bizim plogonları hergün açma şansımız var.İnşallah sizde daha profosyenelce atışlar yaparsınız.Gördüğüm kadarıyla sizin atışlar avcı başı tipi bizde olmayan bi sitil.Yinede baylaşımın için sağ ol elerine sağlık kardeşim.

ali kaya
11.Temmuz.2009, 15:16
Ali kardeşim bir nasihat bin nusubet savarmış.İsmail kardeşim sizin plogonuza laf etmiyor kazadan korkuyor,
Doğru ege bu işi profosyenelce yapıyor.İpek kardeşim denizlide Zeynep kareşim manisada yıldızlarda harikalar yaratıyorlar.Benim oğlum amatörlerde atıyor Egeyi geziyoruz İyi dostlar arkadaşlarla tanışıyoruz.ATIŞ ŞAKA KALDIRMAZ.Hatayı birkere yaparsın ikinçi şansın olmaz işin içinde silah var.Eğer yolun Egeye düşerse ara bizi sana sitileri katagorileri gösterelim.
Bizim plogonları hergün açma şansımız var.İnşallah sizde daha profosyenelce atışlar yaparsınız.Gördüğüm kadarıyla sizin atışlar avcı başı tipi bizde olmayan bi sitil.Yinede baylaşımın için sağ ol elerine sağlık kardeşim.

TEŞEKKÜRLER NAZİK DAVETİNİZ İÇİN.....

İNŞALLAH BİRGÜN DENK GELİR BULUŞMAK TANIŞMAK

ALLAHA EMANET OLUN... SAYGILAR