Orijinalini görmek için tıklayınız : SPORTMİX HİGH PROTEİN 20 KG -YÜKSEK ENERJİLİ,YETİŞKİN KÖPEK MAMASI...
roza
14.Temmuz.2009, 08:47
Değerli Dostlar Av sezonu Açıldı Açılacak Şu zamanlar köpeklerimizin besinleri ve besleniş şekilleride çok önemli.......Köpeklerimizden yüksek performans beklemeye ve güzel Avlar yapmak her Avcının en büyük Arzusu
Benim 12 Aylık bir setterim var bu zamana kadar pappy maması verdim,artık yüksek enerjili YETİŞKİN köpek maması vermeyi düşnüyorum.
Sportmix High Protein Köpek Maması 20 Kg bu Mama'yı Aldımm bu Mama Hakkında bilgisi olan yada kullanan dostların önerilerini bekliyorum...
roza
14.Temmuz.2009, 10:47
Sanırm bu mamayı kullanan yada bilgi sahibi olan yok yada konu kimsenin hoşuna gitmedi yorumda bulunmuyorlar SPORTMİX Mamaları Hakknıdaki düşünceleri kullananlardan almak isterim!!!!!!
Av ve bekçi köpekleri için üretilmiş bir mama sanırım,ama köpeklerin aktif olduğu sezon içinde verilmesi daha doğru olur,
Birde köpeğinizin 12 aylık olduğunu yazmışsınız,büyük ve orta ırklar gelişimlerini 18 aylık olana kadar sürdürdükleri için bu döneme kadar dengeli bir mamayla beslerseniz kemik ve iskelet yapısında oluşabilecek deformasyonların önüne geçmiş olursunuz!
çetin ekren
14.Temmuz.2009, 16:02
deneyen arkadaşlarımız başka mama markalarıda verebilirler...sadece tek markada takılmamak en iyisi bence...
mehmet ali ezer
22.Ağustos.2009, 13:01
herkese slm benim yavrum daha 4 aylık eğitim sürecinde şu an özel bi yem var 2 ay 8 yaş arası yazıyor bunu aldığım zaman günde kaç öğün ve kaç gram yada ölçüsü neyse nekadar vermemiz gerekiyor şimdiden teşekkürler
mehmet KISALAR
22.Ağustos.2009, 22:12
bi bilgim yok
yucelmert
23.Ağustos.2009, 09:23
arkadaşım paketin üzerinde köpeğin ağırlığına oranla vereceğin miktarı gösterir tablo paketin ön yüzüne baktığında sağ yan tarafta göreceksin.
bu mama markası için puppy serisinin besleyici olmadığını duydum, ama high energy veya high protein serisi iyi denilecek kadar var. ben şahsen 15 aya kadar royal canin selection puppy'i bırakmayı düşünmüyorum, veteriner arkadaşımızın dediği gibi gelişim aşamasında protein oranı önemli bu yüzden %32 den aşağıya güşmemek lazım diye düşünüyorum, 15-18 aydan sonra dediğin mamalara devam edebilirisin.
birde yeni bir marka var biraz bakımsız kalmış enikler için adı "orijen" ihtiyacı olan arkadaşlar için aklınızda bulunsun. mama süper 4 yıldızlı bir mama.
mamaların üzerinde yazan verilecek gramajlar günlük toplam miktardır, 6 aya kadar günde en az 3 öğün vermekte fayda var. yani paket üzerinde yazan 300 gram / 3 öğün = her öğünde 100 gram eder.
6 aydan 12 aya kadar 2 öğün yeterli, 1 yaşından itibarende 1 öğüne düşülebilir diye düşünüyor ve uyguluyorum. selamlar.
mehmet ali ezer
24.Ağustos.2009, 06:57
anladım abi çok teşekkür ederim sağol saygılarımla rastgele...
arkadaşım paketin üzerinde köpeğin ağırlığına oranla vereceğin miktarı gösterir tablo paketin ön yüzüne baktığında sağ yan tarafta göreceksin.
bu mama markası için puppy serisinin besleyici olmadığını duydum, ama high energy veya high protein serisi iyi denilecek kadar var. ben şahsen 15 aya kadar royal canin selection puppy'i bırakmayı düşünmüyorum, veteriner arkadaşımızın dediği gibi gelişim aşamasında protein oranı önemli bu yüzden %32 den aşağıya güşmemek lazım diye düşünüyorum, 15-18 aydan sonra dediğin mamalara devam edebilirisin.
birde yeni bir marka var biraz bakımsız kalmış enikler için adı "orijen" ihtiyacı olan arkadaşlar için aklınızda bulunsun. mama süper 4 yıldızlı bir mama.
mamaların üzerinde yazan verilecek gramajlar günlük toplam miktardır, 6 aya kadar günde en az 3 öğün vermekte fayda var. yani paket üzerinde yazan 300 gram / 3 öğün = her öğünde 100 gram eder.
6 aydan 12 aya kadar 2 öğün yeterli, 1 yaşından itibarende 1 öğüne düşülebilir diye düşünüyor ve uyguluyorum. selamlar.
Ben konuyu gözden kaçırmışım,ama sağolsun Yücel bey gereken açıklamaları yapmış,
Gayet doğru bilgiler paylaşmış bizim için,Teşekkürler Yücel bey!
yucelmert
24.Ağustos.2009, 15:32
rica ederim, yavrularımızda beslenme çok önemli abilerim.
yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Afyondan selamlar.
S.a arkadaslar __
gürkan aynı o mamadan ben 2 aydır kulanıyom kırmızı renkte benim aldığım satıcı arkadas cok met etti ama bugün köpeğim eskiye oranla cok daha besili dolgun. valla köpeğimin durumu iyi kullandıysan farkına varmıssındır zaten
20kg cuvalı 80 ytl ye aldım bilgin olsun
rasgele...
mustafa aydoğmuş
21.Ekim.2009, 08:22
sportmix mamaları bana göre piyasadaki en iyi mama
Oktay Kalyoncu
06.Kasım.2009, 11:20
yavruyken 1 yaşına kadar proplan kuzulu ve pirinçli mama, 1 yaşından sonra yavaş yavaş sportmix'e geçiş en doğrusu. birinin paketi 150 TL diğeri 80 TL
MEHMET KANDAK
06.Kasım.2009, 11:24
BENDE Bİ ÖNERİDE BULUNUCAM ARKADAŞLAR
AŞAĞIDAKİ VERDİĞİM SİTEYİ ZİYATRET EDİN DERİM MAMA KONUSUNDA.
http://www.temizmama.com
i.emre arman
06.Kasım.2009, 11:31
function setImgProduct(val){ document.images.prodImg.src="/img/"+val;}<STYLE type=text/css><!--.style1 {font-size: 10px}.style2 {font-size: 9px}.style4 {font-size: 10px; font-weight: bold; }.style5 { color: #FF0000; font-weight: bold;}--></STYLE>
Sportmix High Energy Adult 20 Kg Köpek Maması
http://shop.gugukcuk.com/img/165_s_achunk_180.jpg
Bizde:75 TL + KDV
İndirimli
:70,88 TL + KDVKdv dahil:83,64 TLHavale ile:79,46 TLÜrün Puanı:http://shop.gugukcuk.com/imgs/iconYildizDolu.gif http://shop.gugukcuk.com/imgs/iconYildizDolu.gif http://shop.gugukcuk.com/imgs/iconYildizDolu.gif
Hareketlilik Seviyeleri Yüksek veya Yaşadıkları Ortam Nedeniyle Ekstra Protein Ve Yağ Gereksimini olan Yetişkin Köpekler için (26/18) Formüle edilmiş Mama %100 yeme garantilidir.
İçerdiği ürünler
Tavuk , Yer Sarı Mısır, Et, Kara Buğday, Tavuk Yağı (karışık Tocopherols, doğal E vitamini kaynağı) ile korunmuş, pancar, balık unu, keten tohumu, tuz, A Vitamini, Vitamin D3 , E vitamini, riboflavin D-Kalsiyum Pantothenate, Niacin, kolin klorür, B12 vitamini, folik asit, tiamin Mononitrate, Pyridoxine hidroklorür, Biotin, Kalsiyum , Bakır Sülfat, Demirli Sülfat, Manganous Oksit, Çinko Oksit, Magnezyum Oksit.
Garantili Analiz
Protein, % 26,0
Yağ, % 18,0
Fiber, % 4.5
Nem, % 10.0
Omega-6 yağ asitleri, en az 2,70% *
Omega-3 yağ asitleri, en az 0,45% *
* Not AAFCO Köpek Gıda Gıda profili ile çok önemli bir besin olarak tanımıştır.
ALINTIDIR BİLGİ AMAÇLI
ramazan aslan
06.Kasım.2009, 14:07
gürkan kardeşim sportmix çok güzel mama yavru köpek içimde var yetişkin içinde ben uzun zamandır kullanıyom çok memnunum köpegin gelişmesinede çok iyi faydalı kullanmanı tavsiye ederim selamlar
ZEYNAL KAPLAN
17.Şubat.2010, 06:55
yardıma ihtiyacım var benim köpeğim daha 2 aylık hangi mamayı önerirsiniz....
yucelmert
17.Şubat.2010, 19:45
royal canin pupy selection veya yerli dersen bence bono cibo pupy high energyve öğünleri mutlaka bir bardak suyla ıslatıp ver, zamanla su oranını azaltırsın.
kolay gelsin.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.