Orijinalini görmek için tıklayınız : benimde hastalığım 'YAYIN'
geçen yıl yenişehirde barajdan aldığım yayınlardan bir tanesi.8,4 kghttp://i32.tinypic.com/1zai2t.jpg
kapadokyali_1981
14.Temmuz.2009, 10:14
Maşallah bayada iriceymiş yayın bu hayvanları oltayla tutmak ayrı bi yetenek. Paylaşım için teşekkürler.
Mustafa abi maşallah kuzu gibi!
Abi oltaya yem olarak ne takıyorsunuz acaba?
Çok çeşitli canlı yemlerden bahsediyorlar.
imported_avkolik
14.Temmuz.2009, 12:01
Yayın hastalık olmaz mı :) Çıkarken verdiği adrenalin başkabirşeyde biraz zor bulunur sanırım...Maşallah resimdekide kuzu gibi :)
Devamını bekleriz Mustafa Bey..Teşekkürler paylaşım için
abi benim de hastalığım yayında bi yüzümüz gülmedi gitti neler yaptık gene yakalayamdık şöle bi canavar...elinize sağlık
huseyin tuncal
14.Temmuz.2009, 12:16
mustafa abı masallahın var yayında ıı mıs daım olsun
abi benim de hastalığım yayında bi yüzümüz gülmedi gitti neler yaptık gene yakalayamdık şöle bi canavar...elinize sağlık
İsmet mustafa abi işin sırrını sölemiyecek sanırım!
1alkan1
14.Temmuz.2009, 12:25
masallah abi ya gercekten büyük basarı bide ben tutsam böle bise ama nerdee:)
İsmet mustafa abi işin sırrını sölemiyecek sanırım!
herkesin kendine göre bi taktiği war...e bide acayip sabır işi...yerini iyi secicen...derin yer olucak...ses olmıcak...en önemlisi yem...mustafa abide ufak bi tiyo werir inşallah
çetin ekren
14.Temmuz.2009, 16:12
mustafa abicim senin hastalığının tedavisi Erzurum'da ve bu dadaş gardaşında...sen hele bir gel bakalım buluruz bir hal çaresini...
Osman KARATEPE
14.Temmuz.2009, 17:50
Yayında benim favori yemim kara sülüktür arkadaşlar bir numaradır sülük bizim duyamadığımız fakat yayının duyduğu frekansta sesler çıkarark yayını çeker ama sülüklerin iri vede iğneye bol takılması lazım ikinci yemimde küçük kurbağadır.
Sebahattin AVCI
14.Temmuz.2009, 22:05
Mustafa abi maşallah allah bereketli avlar nasip etsin Rastgele
Maşallah güzel paylaşım eline emeğine sağlık adaşım...
Tamer Kuvvet
15.Temmuz.2009, 11:28
Abim maşallah baraj kuzusu bu yaw ellerine sağlık devamını bekleriz.
arkadaşlar benim yayında çok farklı tekniklerim var.yem olarak genelde iri siyah solucan ve en güzeli kara sülük kullanırım.sülük kullandığımda onu jiletle çok hafif çizerim azcık kan aksındiye.birde özel yayın kılçıkları kullanırım (fransız malı).kullandığım aletler kısaca-makinalarımın hepsi banax,misinalarım japon 0,45 .daha soracağınız herşeye cevap vermeye çalışırım.
şu an iznik gölü acayip şekilde yayın yapıyor.balıkçılara duyurulur.
Mesut BÜLBÜL
17.Temmuz.2009, 17:59
maşşallam diyemeden gecemedim kardeşim avın bol olsun güzel bir paylaşım olmuş ellerine vede emeklerine sağlık
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.