PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : BÜLBÜLDEN CAPKININ FOTORAF SILAYTI vede 3FERMA ŞOV VIDEO 6dak

Mesut BÜLBÜL
15.Temmuz.2009, 17:36
DEĞERLİ avkolik doslarım zorda olsa ilk defa VIDEO yükleme yaptım sıkıştırmadan dolayı müzik hatası olmuş kusra bakmayın İLK SILAYTTA geriside yorumlarınıza acıktır diyorum umarım beyenirsinizhttp://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/6.gif

http://www.izlesene.com/video/hayvanlar-capkin/1037274

Mesut BÜLBÜL
15.Temmuz.2009, 17:57
bu görüntü kalitesidüşük olmuş yüklenince hatası orda ses ayarı yok başka bir pıroğramda yüklemek lazım heralde önerilerinizi beklerim netlik acısından selamlarsayğılar şimdilik hekeze umarım beyenirsiniz

15.Temmuz.2009, 20:37
Mesut abi Çapkının maşallahı var,
Harika fermaa görüntüleri sunmuşsun bizlere,eline emeğine sağlık!paylaşım için teşekkürler.

kapadokyali_1981
15.Temmuz.2009, 21:22
Mesut abi maşallah Çapkına bu sezon çok iyi işler çıkaracağı kesin. Havalar çok sıcak sanırım Çapkına fazla yüklenme istersen abi ağzını kapatamıyo fermada soluk alacam diye. Paylaşım için teşekkürler.

vedat oncu
16.Temmuz.2009, 06:03
MAŞALLAH MESUT ABİ ÇAPKIN IN HARİKA ALLAH BOL VE ZEVKLİ AVLAR NASİP ETSİN İKİNİZE.

16.Temmuz.2009, 06:25
desene mesut ustam,sezonda bol bol fermalı resimlerini ve videoları göreceğiz.

fevzi dursun
16.Temmuz.2009, 07:57
maşalah çapkına, desene mesut abicim bu sezon gözlerimiz şenlenecek, kazasız belasız bol fermalı bir sezon dileğiyle selamlar abicim.

16.Temmuz.2009, 10:11
ABİ ÇAPKININ MAŞALLAHI VAR PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER.

çetin ekren
16.Temmuz.2009, 10:56
Mesut abi maşallah diyelim....baştaki müzikte sarhoş eder adamı....paylaşım süper abi teşekkürler....

Mehmet Ardilli
16.Temmuz.2009, 11:22
Abim çok güzel bir paylaşıda bulunmuşsun, gerçekten yidiği ekmeğin hakkını verecek bu çapkın, bence çok kabiliyetli kerata. Selam ve hürmetler, bu arada Manisa'daki pikniğe bekliyoruz Mesut abi.

Halil KÜÇÜK
16.Temmuz.2009, 11:29
mesut baba
uyum içinde güzel bir çalışma yapmışsınız
capkınında maşallahı var hani
fermasında bol avlar dilerim

saygılarımla

Sebahattin AVCI
16.Temmuz.2009, 13:29
milaslı bülbül abim allah nazardan korusun maşallah maşallah

Mesut BÜLBÜL
16.Temmuz.2009, 13:41
değerli avcı doslarım hepinize ayrı ayrı teşekür ederim şimdiden yorumlarınızdan dolayı tabiki hoş olmasa sizlerle paylaşmam böyle bir av köpeği allah cümlemize nasip etsin diyorum bu iyi dilekleriniz için candan teşekkür ederim sizlere muğla milastan da kucak dolusu selamlar sayğılar diyorum

ali kaya
17.Temmuz.2009, 10:23
çapkın güzel bir hayvan, mesut abi mek i mustafa abiden aldınızda çapkındamı mustafa abiden gelme? merak ettim saygılar..

Mesut BÜLBÜL
17.Temmuz.2009, 14:53
çapkın güzel bir hayvan, mesut abi mek i mustafa abiden aldınızda çapkındamı mustafa abiden gelme? merak ettim saygılar..

canım kardeşim ali özdemir öncelikle mehraba meki biladerime almıştım sadece capkınla hic uzaktan yakından alakası yoktur

CAPKINA GELİNCE
İZMİR BORNOVADAN ALDIM erdal civtci isimli kardeşimiz den almış idim böyle birkana beni sahip eden kardeşimizden allah razı olsun diyorum
capkının babası ise ege bölğesi gıraprisi fermalı köpek yarışmalarından şampiyonluğunu 2yıl üst üste birincilkik kupası alan vede adı GÜMÜŞ LAKABI şimdi ŞAMPİYON dur ANNESİDE CACA dır capkının anne baba scr lidir kardeşleride bu yılki girdiği yarışmalardan derece ye girdiklerini duydum ama görmedim neyse
sizlere muğla milastan selamlar sayğılar diyorum

4x4cemal
17.Temmuz.2009, 21:17
Maşaallah, başlığı okuyunca sitedeki ilk resmi gözümün önüne gelmişti, slaytdada o resmi görünce seve seve yine baktım, büyümüş makina olmuş maşaallah. Nice yıllar hayırlı avlar dilerim Mesut abi, Develiden selamlar.

18.Temmuz.2009, 07:12
SLM MESUT ABİ KÖPEHİN MAŞALLAH ÇOK HARİKA FERMADA BEKLEME SÜRESİDE UZUN SANA VEDE KÖPEHİNE KAZASIZ BOL AVLAR