Orijinalini görmek için tıklayınız : Emniyet emniyet emniyet avda kameramanı vuruyor...
Osman KARATEPE
15.Temmuz.2009, 17:50
Umarım beğenirsiniz.
http://www.metacafe.com/fplayer/167718/hunting_mishap.swf
ŞAŞKIN KAMERAMAN AVCILARIN ARKASINDAN AYRILMASA YA BEN OLSAM ÖYLE YAPARDIM FİLİM CEKİLMİYOR ORADA İLK ÖNCE KENDİ EMNİYETİNİ ALAÇAKSIN PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER OSMAN KARDEŞ.
ALPEREN
15.Temmuz.2009, 20:16
OSMAN KARDEŞ,
PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER. SEZON ÖNCESİ İYİ BİR HATIRLATMA, İYİ BİR DİKKAT ÇEKİŞ.
ÖNCE TEDBİR, ÖNCE EMNİYET.
OLDUKTAN SONRA HİÇ BİR ŞEYE DEĞMİYOR. GÜNÜN ZEHİR OLUYOR.
HERKESE KAZASIZ BELASIZ BİR SEZON DİLERİM.
SELAMLAR...
çetin ekren
16.Temmuz.2009, 11:01
abicim çok kötü ya sanki o saçmayı ben yemiş gibi oldum valla...bundan 7-8 yıl önce kazara bir saçma başıma gelmişti acısını bilirim hala duruyor başımda...deriyle kemik arasında yanlız başına takılıyor oaralarda...
Mehmet Ardilli
16.Temmuz.2009, 11:10
ALLAH saklasın baklesin, çok önemli bir olay avda emniyet herşeyden önce gelmeli. Silahın bulunduğu her yerde disiplinle emniyet kurallarına uyulmalı, dikkatsizliklere mahal verilmemeli. Bu uyarıcı paylaşım için çok teşekkürler.
SEZONUN AÇILMASINA 29 GÜN KALA GERÇEKTEN ÇOK ÖNEMLİ BİR KONUYU GÜNDEME GETİRDİNİZ OSMAN BEY TEŞEKKÜR EDERİM. BU TARZ İŞ KAZALARI YETERİNCE DİKKATLİ VE DİSİPLİNLİ OLUNMADIĞINDAN DOLAYI YAŞANIR. DOLAYISIYLA BU VİDEO HEP AKLIMIZDA OLSUN ÇEVRE EMNİYETİNİ SAĞLAM ALMADIKTAN SONRA LÜTFEN ATIŞ YAPMAYALIM. BU BEN YADA SİZLERDEN BİRİ OLABİLİR YANİ CAN TAŞIYAN BİR VARLIK, VARLIKLARIMIZA SAHİP ÇIKALIM DİLEKLERİMLE SAYGILAR SEVGİLER.
çok teşekkür ederim osman bey.. yaban tv de bakıyorum amatörlerin % 70 tehlikeli yapıyor bu işi kamereman kesinlikle avcıların arasından ayrılmaması gerek..!
Osman KARATEPE
17.Temmuz.2009, 06:14
Yorumlarınız için teşekkür ederim evet kınalıdanda tavşandanda çulluktanda önemli olan bişey varsa can güvenliği bencede.
bir ustam herzaman söyler ava gitiğin adam avdan anlamıyorsa götürme bak önündki küçücük kekliği görür kekliğin arkasındaki koskocaman adamı görmez derdi bu onun sözünü perçinledi kıbrısta benzer durumları yaşamıştım allahtan mermiye alışığızda yerlere yatarak savuşturmuştuk paylaşım için teşekkürler
MEHMET KANDAK
27.Kasım.2009, 12:43
EVET DİKKAT DİKKAT EDELİM.
ali38
28.Kasım.2009, 18:29
avcı köpeğin fermasına gidiyor kameraman görünen avcının görmediği bir yerden çekim yapıyor sanki gizli çekim yapıyor olacağı o :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.