PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Boyunun iki katı balık yakaladı...

imported_avkolik
17.Temmuz.2009, 12:45
İlkokul öğrencisi küçük kız boyunun iki katı bir kedi balığı yakaladı.

İspanya'ya ailesiyle birlikte tatile giden İngiliz kız Jessica Wanstall babasıyla birlikte avlandığı nehirde dev bir kedi balığı yakaladı. 1.24 boyu olan Jessica'nın yakaladığı balık 2.74 metre. Balığın ağırlığı ise 82 kilogram. Balık oltaya takıldıktan sonra 20 dakika boyunca nehirden çıkarmak için mücadele ettiğini dile getiren Jessica wanstall, "Yakaladığımda balığın büyüklüğünü kestiremedim ancak fotoğraf çektiğimde ve balığın benden iki kat uzun olduğunu gördüğümde biraz ürktüm" dedi.

Balığın oltaya takıldığı anı da anlatan Jessica Wanstall, "Babam küçük bir balık yakaladığımı söyleyip durdu. Ama ben sürekli bağırıyordum. Bu çok büyük bir balık. Onu dışarı çıkardığımda kollarım kopmak üzereydi" şeklinde konuştu.

http://www.hurriyet.com.tr/_np/6543/8416543.jpg

http://www.hurriyet.com.tr/_np/6528/8416528.jpg

hurriyet.com.tr

17.Temmuz.2009, 12:47
VAYYY ACAYİP BİR BALIK. İLGİNÇ OLAN AMATÖR OLTAYLA 20 DK DEĞİL 20 GÜN UGRAŞSA YİNEDE ZOR DİYORUM TEBRİKLER YİNEDE

erol kahraman
17.Temmuz.2009, 13:03
İYİ VALLA BALIK KIZI ALIP GİTMEMİŞ :)

17.Temmuz.2009, 14:44
acemi şansı buna diyolar işte...biz sakarya boyunda yatıp kalkıyoz

çetin ekren
17.Temmuz.2009, 17:04
Abicim benim bildiğim yayınsa o kız o balığı ziddin sene o sudan çıkaramaz...bana biraz abartılı gibi geldi ama...birde Allah sizi inandırsın bizim sularımızda bu balıktan daha büyük yayın balıkları var buna inanın...teşekkürler...

Mesut BÜLBÜL
17.Temmuz.2009, 18:05
eh maşallah diyeyim kücük kızımıza tabiki cıkaramaz yardım almıştır babasından he he eh tabiki avcı olmuştur bence bundan sonraki günlerde misinayı elini ayağını kaptırma selamlar sayğılar şimdiden devamınıda bekleriz muğla milastan selamlar sayğılar

Osman KARATEPE
17.Temmuz.2009, 18:34
Üzerini hiç kirletmeden koca yayını dışarı bu bacak kadar kız nasıl çeker yaa eşşeğe bağlasan zorlanır sudan çıkarana kadar.

17.Temmuz.2009, 19:37
10-15 kiloluk yayın adamı zorluyo 80 kiloluk balığı düşünemiyorum bile... ayrıca o kız o balığı sudan çıkartmayı bırak suda gezdiremez dahi...

ADEM AYVAZ.
18.Temmuz.2009, 07:09
ben bu balığa 10 takla atarım:):):)