PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : iştahsızlık

17.Temmuz.2009, 19:26
4 aylık alman kurzahaarım var.hayvan 3 haftadır iştahtan kesildi.yani günde bir kere yemek yiyor.bazen çoşuyo 3defa yiyor.
parazitten şüphelendim parazit hapı içirdim 2 hafta sonra baktım dökülmüş.ne olur ne olmaz diye bi daha içirdim.durum yine aynı.keyfi yerinde fakat yemiyor eskisi gibi.şimdiye kadarda bir kere karma aşı yaptırdım.acaba 2.karma aşıyı yaptırmadım diye olabilirmi bu iştahsızlık.yardımcı olursanız sevinirim..

17.Temmuz.2009, 20:04
Öncelikle hoşgeldiniz avkoliğe ve çok geçmiş olsun!
köpeğinizin genel durumunun iyi olduğunu söylemişsiniz,acaba sıcaklardan olabilirmi iştahsızlığı?
ama yinede bir veterinere gösterseniz çok iyi olur.
Aşılarınıda ihmal etmeseydiniz iyi olurdu ama bundan sonrada yaptırsanız yinede faydası olacaktır eğer köpek hasta değilse.

fevzi dursun
17.Temmuz.2009, 20:52
yavuz kardeşim köpeğin daha yavru, bende size hamit kardeşiminde dediği gibi en kısa zamanda bir veteriner hekime muayene ettirmenizi öneririm. selamlar

ADEM AYVAZ.
18.Temmuz.2009, 07:14
havalar sıcak ondan olur iştahsızlık birde hep aynı şeyi yedirdiginizde sıkılır arada bir farklı şeyler vermede yarar var birde en sevdiği yemeği bulman lazım aynı sorunları bende yaşadım denedim çogu şeyi az yiyordu iştah yok ama performan üst sınıftaydı yediği şeyde yaramıyordu dal gibi bir şey kaldı sonunda 15 kilo pro plan verdim kendine gelmişti. diyer genlikle alakası nın oldugunu sanmıyorum ama sen gene baytara danış zannediyorsam vitamin yazacaktır. veyahut vitamin iğnesi vuracaktır.

18.Temmuz.2009, 07:20
teşekkür ederim arkadaşlar sağolun..