Orijinalini görmek için tıklayınız : HİÇ BÖYLE HEYCANLANMAMISTIM
abilerim ablalarım büyüyklerim küçüklerim bu nasıl bir heyecandır hep arkadaslrımdan duyardım evli olanlardan cocukları olurken heyecanlarını yaptıklarını anltırlardı bende güler gecerdim ama öyle degilmiş su an bile uyuyamıyorum yanlıs anlasılmasın basdan ben bekarım bahsettigim köpeğim roza aksam 7/00 sularında yavrulamaya basladı tesadüfen yanına giderken ilerden yavrunun sesini duydugumda nasıl kostugumu anlatamam gittigimde 1 tane yavrulamıstı kapısını actıgımda hemen yanıma geldi oksayıp severken birtane daha yavruladı ve ben işte o an bittim aman allahım dedim bu nasıl birsey kapısını kapattıgımda arkamı döndüm ve ne yapacagımı sasırdım cünkü ilk defa köpeğim yavrulamıstı ve benim tedirgin oldugum seyde rozanın ilk yavrusu olmasıydı ama zaman gectikce yavru sayısı artıyor ve rozanın hareketleri yavruları bir araya toplaması içimi ferahlattı su anda 9 tane oldu ve ben buna dayanamadım daha fazla eve cıktım ama uyumak oturmak mümkünmü bende siz abilerime kardeslerim le paylasmayı heyecanımı azda olsa atmayı umut ederek kendimi burda buldum bana rozayı kazandıran büyüğüm abim ve benimgibi nice gencleri ava gönül vermiş yaslısı genci büyüğü küçüğü diye ayırt etmeden bu yola yıllarını vermiş herkezin iyi bir köpeği olsun diye ugrasmıs ve hala bu ugrasta hiç bir fedakarlıktan cekiinmeden yapan sayın mustafa çile ustama hepinizin huzurlarında tesekkür ediyorum sagolsun varolsun hepiniz sagolun varolun degerli abilerim ablalarım iyiki varsınız biz genlerin sizden ögrenecegi cok sey var insallah bir kac günü fotolarını atarım
fevzi dursun
17.Temmuz.2009, 21:15
ali kardeşim hayırlı olsun, inşallah kazasız belasız sağlıklı yavrular dünyaya gelir. ama senin şu an rozanın yanında olman gerekiyor :)
tesekkür ederim abicim şimdi iniyorum yanına heyecanımı atayım istedim biraz sizlerle paylasmak istedim
4x4cemal
17.Temmuz.2009, 21:36
Ali'ciğim Rabbim sağlıklı büyütmek nasip etsin, yazını yazarken sanki sevinç gözyaşları akıtmış gibisin, senin için duygusal ve sevinçli bigün zannedersem.
abi hadi hayırlı olsun inşallah sağlıcakla büyürler
Ali hayırlı uğurlu olsun,anneye ve yavrulara iyi bak!
Annenin sütü inmişmi bir kontrol et,ılık bezle meme uçlarını sil,yavruların göbek kordonlarınıda batikonla silersen çok iyi olur!
Enfeksiyon kapmalarını engellersin!
kapadokyali_1981
17.Temmuz.2009, 22:32
Zoru gitmiş kolayı kalmış umarım hepside büyür ama iş burda bitmiyo bu kadar yavruya bakmak gerçekten çok zor annenin bakımına çok dikkat etmen gerekecek.
hepinize tesekkür ederim allah hepinizden razı olsun insallah hepsi yasarda hepimiz görürüz ilerde neler yapacagını herkze iyiy geceler
dadak_e
18.Temmuz.2009, 05:24
ali kardeşim avları kanlı ömürleri uzun olsun
Osman KARATEPE
18.Temmuz.2009, 06:15
Ali kardeşim hayırlı olsun gözün aydın.İnşallah sağlıklı büyürler
ali kardeş hayırlı olsunlar inşallah hayırlısı ile büyütürsün.
hayırlı,uğurlu,uzun ümürlü,uzun kokulu olurlar inşllh
Tamer Kuvvet
18.Temmuz.2009, 08:32
Ali kardeşim hayırlı olsun inşallah yavrular yüzünü güldürür.
çetin ekren
18.Temmuz.2009, 09:14
Ali bey hayırlı olsun gardaşım...sen bunda böyle heyacanlanıyorsan baba olunca aklından olursun bak dikkat et...
Mehmet Ardilli
18.Temmuz.2009, 12:53
İlk köpeğimize doğumunda eşlik ettiğimde ilk okula gitmiyordum daha, o günden beridir hep aynı heyecanı her doğumda yaşarım. http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/smiley.gif
Mustafa ÇİL
18.Temmuz.2009, 18:14
son sayı kaç ali ben dönerlen sekiz demiştin
10 oldu mustafa abi baktıgında söylediğin gibi 8 yada 10 tane var dedin 10 tane oldu ayagın ugurlu geldi çil ustam bundan sonra her doguma beklerim bilesin
ALPEREN
18.Temmuz.2009, 19:28
ALİ KARDEŞ,
HAYIRLI OLSUN. DİLERİM KAZASIZ, BELASIZ, SAĞLIKLI VE EKSİKSİZ BÜYÜRLER.
DİLERİM ANNELERİ İLE BERABER BÜYÜRLER. BİR DE FOTOLARINI BEKLİYORUZ.
AYRICA ; HADİ EVLEN ARTIK. BİR FAZLA, BİR FAZLADIR.
DİLERİM GÖNLÜNE GÖRE BİRİ OLUR.
SELAMLAR...
hasan abi bana evlen diyen ilk sensin gerisi hep sen delimisin diyolar hehe fotolar gelecek abi kendini bir toparlasın 10 tane yavru var bir kac güne atarım insallah sagsalim büyürler avlarını görmek nasip olur hepinize tesekkür ederim
ALPEREN
18.Temmuz.2009, 21:01
YOK BE ALİ KARDEŞİM,
DİĞER ARKADAŞLAR LATİFE YAPMIŞTIR.
BAK BUNU BİR YERE YAZ VE UNUTMA ;
İLK ÇOCUĞUNU O HALİYLE KUCAĞINA ALIPTA HANIMINI YANINA O ŞEKİLDE GİTTİĞİNDEKİ YAŞADIĞIN
DUYGULAR VAR YA, İŞTE O DUYGUYU TATTIKTAN SONRA DİYECEKSİNKİ BEN BUNUN İÇİN YARATILMIŞIM.
İŞTE O ZAMAN, BENİM BU YAZDIKLARIMI HATIRLA.
HERŞEY GÖNLÜNCE VE DİLEDİĞİNCE OLSUN. SELAMLAR...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.