PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : TAKDİR ÖYLEYMİŞ...OLMADI!!!

çetin ekren
18.Temmuz.2009, 09:33
Arkadaşlar kaçgündür yok babalık hakkı kaç tanedir,ya tek dişi yavru olurda onuda baba hakkı diye erkek köpek sahibi isterse ne yaparım diye sizlerin başını ağırtıp durdum...

ne oldu biliyormusunuz benim emaneten alıp sırf bir dişi yavru almak için eşleştirdiğim boncuk isimli köpeğimiz bundan 2 gün önce çok güzel çok tatlı 6 yavru yaptı...bir tane yavru çok cılızve çelimsizdi o doğduğu gün öldü...

en ilginç olan tarafı ise ölen yavruda dahil yavruların hepsi erkek...İlk başta ya bu kadarda olurmu diye kendi kendime düşündüm ama sonradan bununda Allahın taktiri olduğu ve hakkımıza kanaat etmemiz gerektiğini geçte olsa aklım idrak etti...

sizlerle herkes gibi bende yavruların resimlerini paylaşmak isterdim...ama ne yazıkki bendeki dişi köpeğin ilk doğumundanmı nedir bilmem yavrularını çok kıskanıyor...yaklaşınca yavruların üzerine kapanıyor ezip öldürmesinden korktuğum için bu işi daha sonraya bırakmak istedim...ama en kısa zamanda sizlerle yeni avcılarımı tanıştıracam...

bu olay sonunda babalık hakkı falan,dişi yavru seçimi falan suya düştü...of offff....

fevzi dursun
18.Temmuz.2009, 09:40
allah verede iyiki yanlışlıkla bir tane dişi çıkmadı :D :D :D

çetin ekren
18.Temmuz.2009, 10:10
öyle bir şey olsaydı varya Fevzi tüm hır haklarımı kullanırdım...öyle bir çamura yatardımki temizleyene aşk olsun...

yaw Fevzi şimdi ne yapacam gardaş,ya bana bir dişi köpek bakmak nasip olmayacakmı...birde bir dişi köpekle av yapmak istiyordum yaw bir tane bile dişi olmazmı ya...demekki olmadımı olmuyor...artık senin nazdan bir dişi yavru verirsin bana ben şansımı denedim olmadı...

fevzi dursun
18.Temmuz.2009, 10:24
çetincim ne demek, hayırlısıyla bi yavrulatalım şu nazı bir tane halil kardeşime sözüm vardı bir dişi köpek te sana sözüm olsun

çetin ekren
18.Temmuz.2009, 10:25
eyvallah dostum sağolasın....nedir son durumu nazın....sen eş yaptınmı nazı....

fevzi dursun
18.Temmuz.2009, 10:39
şu an naz 5 yaşında hiç yavrulatmadım bu senede en son nisan ortalarında kızana gelmişti çekmedim, bu av sezonunun ortasında geldimi yine çekmem abi :) ama emin ol sözümüz söz bir dişi yavru hediyemiz olarak erzuruma gelecek.

çetin ekren
18.Temmuz.2009, 10:42
olsun gardaşım...hayırlısı...sen tamam dedikten sonra sorun yok demektir benim için...

18.Temmuz.2009, 11:00
he he çetin abi yok böyle bişi...yok böyle bi şans...belki erkek köpek ile dişi yi takas etmek isteyen cıkar abi bi başlık acmanda fayda olur belki...saygılar

Osman KARATEPE
18.Temmuz.2009, 11:15
Çetin abi hayırlısı olsun be inşallah birgün dişi köpek sahibi olursun bende iki tane dişi var avları iyi olursa bide iyibi avcı erkek bulursak o zamana kadar almassan bi dişi de benden olsun abi..

18.Temmuz.2009, 11:17
çetin abi senbizim büyüğümüz olduhun için abi herşeyin hayırlısı istersen bende kurzhaar yavrulayacak ağostosta herzaman abi erkek dişi fark etmez benım için sitedekı buyuklerim ve küçüklerimin arasında olmak bana mutluluk veriyo herzaman GİRESUNUN KAPILARI AÇIKTIR ABİ

fevzi dursun
18.Temmuz.2009, 11:21
işte avcılar arasında yardım ve dayanışma, teşekkür ederiz arkadaşlar

18.Temmuz.2009, 11:23
http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/grin.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/grin.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/grin.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/grin.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/grin.gif

18.Temmuz.2009, 11:24
NEDEMEK FEVZİ ABİ AVCININ KOPEHİ ÖLÜR AMA DOSTLUĞUNU UNUTMAZ

Mehmet Ardilli
18.Temmuz.2009, 11:42
allah verede iyiki yanlışlıkla bir tane dişi çıkmadı :D :D :D

Herşeyde bir hayır vardır, selamlar.

çetin ekren
18.Temmuz.2009, 14:09
vallahi arkadaşlar ne diyeceğimi bilemiyorum iyiki varsınız iyiki avcısınız....ne zamandan beri bu sitedeyim çoğu kişinin sırf köpek satmak için ne dalavereler çevirdiğine şahit oldum...ama bu hareketiniz beni gerçekten çok ama çok duygulandırdı...demekki gerçek dostlar böyle durumlarda kendini belli ediyor...
hepinizi çok seviyorum....

İbrahim ÖZEL
18.Temmuz.2009, 15:51
Çetin abi dişi sahibi olma isteğin çok doğru bi seçim abi her daha erken ava başlıyolar hem daha az asabi oluyolar hemde daha az havlıyolar (erkek sahipleri bozulmasın kokularıda fazladır)

ALPEREN
18.Temmuz.2009, 20:13
ÇETİN KARDEŞİM,

ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN. DİLERİM BİR DİŞİ KÖPEK SAHİBİ OLURSUN.

AMA ERKEKTE İYİDİR BE ÇETİN KARDEŞ. ERKEK ERKEKTİR HER ZAMAN.

BENDE BİR TANE, ODA ERKEK " ÇAKIR " . GÖNDER DE HEMEN GÖNDEREYİM.

3 YAŞINDA. MUSTAFA ÇİL, TESÇİL PATENTLİ.

GÖZÜM ARKADA KALIRSA ŞEREFSİZİM. ( EN SEYREK KULLANDIĞIM KELİME BU )

SENİN GİBİ YİĞİT KARDEŞİME HELAL OLSUN.

SELAMLAR...

18.Temmuz.2009, 20:36
ÇETİN KARDEŞİM,

FEVZİ DURSUNUNDA BANA NAZ'DAN BİR YAVRU SÖZÜ VARDI SANIRIM.UNTMAMIŞTIR HER HALDE DEĞİLMİ ÇETİN....

cemalreis
20.Temmuz.2009, 05:29
Akadaşlar her şey takdir kardeşim fazla üzülme denemeye devam benim de üç oğlum var neyapalım kızım
yok diye hayata küsülmez inşallah üç gelinim olacak.

Recep DÖNMEZ
20.Temmuz.2009, 11:24
Çetin Gardaşım!!!!
Öncelikle Allah'ın dediği olur....
Takdir İlahi böyle istemiş,bizede boyun eğmek düşer....
Saygılar.....

çetin ekren
20.Temmuz.2009, 13:45
Ben kendimi şöyle bir tarttım bu değerli yorumlarınızdan sonra ve kendime şu sonucu çıkardım benim insan olma yolunda daha çok aş ekmek yemem lazım...biryerlere geldiğimi düşünürdüm hep ama şunu anladımki daha bir arpa boyu yol almamışım...
benim 2 yaşında ingiliz pointer(erkek)bir köpeğim vardı köpeğim herşeyiyle avda4x4 lük bir köpekti....birine çifleştirmek için verdim...ve köpeği son görüşüm emanet ettiğim gün oldu...köpeğim onlarda öldü...ve 3 yıldır köpeksiz avlanıyorum tabi avlanmak denirse...
günlerce köpeğim dedim durdum...illede ölen köpeğim gibi bir köpek bulacaksınız dedim bu insanlara...daha sonra hırsım inince,yavru bir köpek istedim onlardan ölen köpeğin yerine bulup getirdiler ama safkan olmadığından hoşuma gitmedi onuda verdim bir arkadaşıma...

şimdi burda sırf benim bir dişi köpek sahibi olmak istediğimi duyan değerli abilerim ve küçüklerimin bana gösterdiği ilgi ve alaka beni insanlığımdan utandırdı....

hele hele Hasan TONKUR abimin değerli büyüğümün bu yorumu,inanın benim gözlerimi yaşarttı beni tanımadan bilmeden bir kez dahi bile yüzümü bile görmeden 3 yaşındaki av köpeğini bana taklif etmesi ve ardındandan bakarsam ş...... demesi daha bir duygulandırdı beni...Hasan abicim o sana yakıştığı için senin köpeğin olmuş ben bilsemki o köpek dünyanın bir numarası senin elinden almam abicim onu...ama inan bu teklifinle bana dünyaları verseydin bu kadar sevinmezdim...sağol abicim...

cemal abi sanada teşekkürler...abi dünyaya küstüğüm falan yok can sağolsun ne yapalım...denemeye devam...dediğin gibi....

fevzi dursun
20.Temmuz.2009, 13:52
ÇETİN KARDEŞİM,

FEVZİ DURSUNUNDA BANA NAZ'DAN BİR YAVRU SÖZÜ VARDI SANIRIM.UNTMAMIŞTIR HER HALDE DEĞİLMİ ÇETİN....

aman mustafa hocam valla hatırlayamadım verdiğim sözü. bi orçuna söz vermiştim o da çil usta göndermiş bi hediye. şimdi bi Halil KÜÇÜK kardeşimle çetin kardeşime sözüm var. oda allahın takdiri. gün doğmadan neler doğar, hayırlısıyla o güne çıkabilecekmiyiz acaba.

çetin ekren
20.Temmuz.2009, 13:57
Fevzi gardaşım canına sağlık iste dostum köpek möpek önemli değil dostluğumuz yeterde artar bile...Allah gecinden versin dostum....

20.Temmuz.2009, 21:50
ÇETİN KARDEŞİM,

aman mustafa hocam valla hatırlayamadım verdiğim sözü. bi orçuna söz vermiştim o da çil usta göndermiş bi hediye. şimdi bi Halil KÜÇÜK kardeşimle çetin kardeşime sözüm var. oda allahın takdiri. gün doğmadan neler doğar, hayırlısıyla o güne çıkabilecekmiyiz acaba.

Fevzi kardeşim!şu cümleyi hatırla:NAZ'A DİYELİM MAAŞALLAH, NAZAR DEĞMEZ İNŞALLAH.
BU CÜMLADEN SONRA GELENLER....GERÇİ ŞU AN BURADA VERSEN BİLE BAKACAK YERİM YOK.İNŞALLAH BATIYA TAYİNİM ÇIKINCA NAZIN YAVRULARINDAN BİZEDE DÜŞER....

ALPEREN
24.Temmuz.2009, 17:52
[

hele hele Hasan TONKUR abimin değerli büyüğümün bu yorumu,inanın benim gözlerimi yaşarttı beni tanımadan bilmeden bir kez dahi bile yüzümü bile görmeden...

MERHABA ÇETİN KARDEŞİM,

YUKARDAKİ ALINTIDA DEDİĞİN " BENİ TANIMADAN, BİLMEDEN " ÇOK YANLIŞ

BİZ SENİN YÜREĞİNİ GÖRDÜK, TANIDIK TAAA BURALARDAN. BURALARDAN GÖRÜNDÜĞÜNE

GÖREDE BAYA BÜYÜK DEMEK Kİ. BİZ ÖYLE GÖRDÜK Kİ SEN İSTESENDE BİZİM GÖRDÜĞÜMÜZ

DIŞINDA OLAMAZSINDA DAVRANAMAZSINDA.

SEN DE BURADAN GÖRDÜĞÜMÜZ YÜREĞİ, BURALARDA YANIBAŞIMIZDA OLAN ÇOK KİMSEDE

ARADIH, ARADIH, ARADIH BULAMADIK. HATTA BAZILARININKİNİ EKİP HALİNDE ARADIH YİNE

BULAMADIH. YARADAN ŞÜKÜR BİZE GÖNÜL GÖZÜ VERMİŞKEN BULAMADIH.

YAH ÇETİN KARDEŞİM, " ERZURUMA KAR YAĞIYORDU "

DİLERİM SENİN YÜREĞİN DAHA UZAKLARDAN, ÜLKEMİN HERYERİNDEN GÖRÜNSÜN.

SELAMLAR, SAYGILAR...