PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kahraman köpek.......

Osman KARATEPE
18.Temmuz.2009, 11:28
Otoyolda çarpılan bir köpeği araç trafiğine rağman kenara çekiyor hangimiz cesaret edebilirizki...........................

http://www.metacafe.com/fplayer/yt-m2qSakxWt54/dog_hero_video_of_the_year.swf

fevzi dursun
18.Temmuz.2009, 11:37
valla içim gitti, köpek gibi sadık dost varmı..??

çetin ekren
18.Temmuz.2009, 15:44
haklısın fevzi...valla insan olarak ne kadar duyarsız yaratıklar haline gelmişiz...hayvan hayvanken bile buna müsade etmiyor...

24.Ekim.2009, 21:11
ben herzaman derim hayvanlardan öğrenecemiz cok sey var

24.Ekim.2009, 21:18
gerçektende ibret edilcek bir olay bence ...paylasım için tesekkürler

25.Ekim.2009, 19:08
İbretlik bir olay.acaba o hayvana bu duyguyu veren Yaradan, biz insanoğlunun kaybettiğimiz duyguları hayvanlarda bize göstererek ''bak ey insanoğlu.senin kaybettiğin bu duyguları(sadakat,dostluk,bağlılık,merhamet....) hayvanlara da verdim.ama onlar bu duygulara ihanet etmediler.bak da ibret al.''dercesine...
Ben bu dersi çıkardım dostlar.sizi bilmem...

Mesut BÜLBÜL
26.Ekim.2009, 07:08
ELLERİNE sağlık kardeşim ibret olsun diyorum sahibinede bu kadar sadık birtek hayvan köpektir atalardanda aynı sözleri hep duymuşuzdur selamlar sayğılar diyorum

Recep DÖNMEZ
26.Ekim.2009, 07:52
İbretlik bir olay.acaba o hayvana bu duyguyu veren Yaradan, biz insanoğlunun kaybettiğimiz duyguları hayvanlarda bize göstererek ''bak ey insanoğlu.senin kaybettiğin bu duyguları(sadakat,dostluk,bağlılık,merhamet....) hayvanlara da verdim.ama onlar bu duygulara ihanet etmediler.bak da ibret al.''dercesine...
Ben bu dersi çıkardım dostlar.sizi bilmem...

Bende dersimi çıkardım abi!!
Saygılar...