Orijinalini görmek için tıklayınız : foruma video ekleme...
Ali ŞENCAN
21.Kasım.2007, 19:22
öncelikle kategorimizi belirleyip yeni konu aç a tıklıyoruz ardından eklemek istediğimiz videonun url adresini kopyala yapıştır yapıyoruz...
imported_avkolik
12.Temmuz.2008, 02:55
Bu yöntem aşağıdaki adresler için geçerli...Aşağıdaki video sitelerinden video eklerken videoyu izlediğiniz sayfadaki adres çubuğundaki adresi alıp forumda mesaj yazdığınız yere aynen kopyalayıp varsa açıklamanız yazıp göndere tıklıyoruz...Siteler
Desteklediği siteler:
- YouTube (Standart & Playlist)
- Google Video
- MetaCafe
- MySpaceTv
- Stage6 *(Requires Installation of Dixv Plugin)
- Veoh
- Gametrailers
- LiveLeak
- CellFish
- MyVideo.de
- ClipFish.de
- Liberio.it
- 123video.nl
- VSocial
- IFilm
- Sevenload
- Revver
- BrightCove
- Aniboom
- Vimeo
- Guba
- Glumbert
- Tudou
- dv.ouou
- Biku
- GameVideos
shot1970
12.Temmuz.2008, 11:23
Paylaşım için teşekkürler....
kapadokyali_1981
12.Temmuz.2008, 12:56
Peki ben kendi yaptığım çekimi forma nasıl koyacam onuda bi açıklarsanız sevinirim. Aynen resimde olduğuğu gibi bi proğramdan geçip link olmasımı gerek. Teşekkürler....
imported_avkolik
12.Temmuz.2008, 18:38
Kardeşim öncelikle bu kendi videonu bir video sitesine göndermen lazım...Mesela en basiti ve güzeli hatta garantisi google video...videonu buraya gönderiyorsun kabul edildikten sonra buraya linkini yapışıtırıp yayınlıyoruz...Google videoya nasıl video yüklenir isterseniz onu anlataiblirim ayrıntılı olarak...saygılar
fevzi dursun
12.Temmuz.2008, 20:11
valla ali ekber abicim sezon yaklaşıyor abim. bu konuyu sezona birkaç gün kala gündeme getirirsek iyi olur
imported_avkolik
12.Temmuz.2008, 20:24
tamam fevzi abim ben sezona kadar çok ayrıntılı şekilde bir konu hazırlayıp olayı bağlayacağım..selamlar
talan
12.Temmuz.2008, 21:37
arkadaşlar bu türbilgilere ihtiyacımızvar devamını bekliyoruz slm talan.
Bu konuyu baştan sona resimli olarak anlatırsanız ben de çok memnun olurum. Saygılarımla.
Tamer Kuvvet
18.Şubat.2009, 12:38
Ali Ekber abi bir sürü video var ama atamıyorum ne yapmalıyım anlattıklarını denedim ama başaramadım
Mesut BÜLBÜL
18.Şubat.2009, 13:12
ellerine sağlık kardeşim iyi fikir bu fevzi kardeşimizinde dediği gibi sezona yakın iyi bir düşümceme olur derim selamlar sayğılar şimdilik
Mustafa ÇİL
18.Şubat.2009, 14:07
bi türlü kıvıramadım bu video işini ismail ali yardım gardaşım
hehehehe
imported_avkolik
18.Şubat.2009, 14:46
abi videoyu önce video sitelerinden birini yüklemen lazım...
ADAPAZARLI AVCI
03.Temmuz.2009, 11:21
http://us.i1.yimg.com/cosmos.bcst.yahoo.com/player/media/swf/FLVVideoSolo.swf?id=
arrêt sur compagnie de perdreauxhttp://arrêt sur compagnie de perdreaux
ben video eklerken adresi kopyalıyorum...google veya youtube linklerine tıklıyorum...açılan ufak pencereye yapıştırıyorum...(yukarıda sarı bi uyarı cıkabilir sağ tıklayarak geçici olarak izin wer diyorum)...tamam diyorum...adres mesaj kısmana geliyor...adresin başındaki ve sonundaki [flas] ibarelerini silip ilk önce bir ön izleme yapıyorum...eğer videoyu seyrede biliyorsam gönder diyorum...
imported_avkolik
03.Temmuz.2009, 18:37
Sizler ekledikçe ben gerekli düzenlemeleri yapıyorum.sitemiz şu an 100 e yakın sitenin direk video adresini buraya yapıştırmanızla videoyu direk gösteriyor.İstisnalarıda gönderin biz hallederiz :)
facebooka yüklediğimiz videoları burada paylaşamıyor muyuz?
ibrahim ozel
10.Şubat.2011, 14:47
Valla benim koç yavrusu yarın geliyor kemal olmassa işim zor bu konularda. http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cheesy.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cheesy.gif
imported_avkolik
10.Şubat.2011, 15:15
facebooka yüklediğimiz videoları burada paylaşamıyor muyuz?
Yağız kardeşim facede yüklediğin videoyu eklerken bu video başka sitelerdede face book dışındada yayınlanabilir seçenğini seçeceksin..daha sonra videoyubaşka sitede paylaş tıklayıp verdiği kodu buraya yapıştırdığında kodlar görünecek geri yanını ben hallederim kardeşim
selamlar
Biligilendirme için çok teşekkür ederim Ali Ekber Bey,dün onu denedim ama mesaj bölümünde sadece bir takım kodlar çıkınca işlemi iptal ettim.Bundan sonra öyle yaparım.Saygılar.
valla degerli büyüklerim ve degerli küçüklerim 7.ci aydan beri siteye üyeyim bir türlü ne resim yollaya bildim ne vidyo 3 tane resim yollaya bildim oda köpek bölümüne yollamışim bu konuyu ele aldıgınız için çok teşekür ederim arkadaşların dedigi gibi resimli anlatım olursa hem daha iyi anlarız herkese teşekürler saygılar
dadak_e
31.Ağustos.2012, 05:02
facebok tan nasıl siteye video atılıyor
S.alkm Güzel bi konu açmışsınız ben sadece bakıyorum . fatolar var nasıl yayınlanıyo bilmiyom pek pc den anlamadıgımdan görüntülü resimli açıklarsanız gzl paylaşımlar ım olcak hayırlısı tşkrlr şimdiden bilgiler için A.E.OLUN:)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.