Orijinalini görmek için tıklayınız : ''DOSTLUK bu OLSA gerek MANİSA ORTAKÖY''.DoStKoLiK.
Sebahattin AVCI
23.Temmuz.2009, 03:04
Selamun aleyküm
tüm avkolik üyeleri 3 gün sonra Manisada tanışıp kaynaşma günümüzde sizler ile sıcak sohbetler eşliğinde güzel bir gün ve arşivimize kalıcı güzellikler ile dostlarımız ile beraber çektiğimiz fotolarımız anılarımız olacağı kanaatindeyim
bu etkinlik 20 gün öncesinden haber verilmiştir bir çoğumuz benim davetiyelerim var cemiyetlerim var
diyerek gelememektedir valla ben eşime dostuma arkadaşlarıma 20 gün öncesin ayın 26 sında manisadayım diyerekten haber iletmiştim benimde bu hafta 5 cemiyetim var en önemliside amcaoğlum kankamın sünnet cemiyeti var son dakka golü yapar gibi karar verildi
benim için Manisada bir cemiyet yeridir yemek yenip çay içilerek önceden haberimiz olduğu için böyle düşünüyorum.ve amcaoğluda diyecek bişi bulamadı manisada benim için bir cemiyet yeri
ve tüm dostları bu kaçırılmayacak fırsata sohbete birazdaha duyarlı olup imkanlarımızı azda olsa zorlayarak nasip ise manisada buluşmaya tanışmaya bekliyoruz
saygı ve sevgiler
Sebahattin AVCI
23.Temmuz.2009, 03:09
Bir araya gelmemizde bizlere maddi ve manevi destekte bulunan bu güzel insanlara emek ve uğraşlarından ötürü allah bereketlerini arttırıp hayırlı işler nasip etsin
Recep DÖNMEZ
23.Temmuz.2009, 06:43
Sebahattin Kardeş!
Tabiki şahsen bende Manisa buluşmasına katılmak
için can atıyorum.Sizleri ve oraya katılacak arkadaşları
yakından görmek,yüzyüze sohbet edebilmek ve tanışabilmek
ne kadar güzel bir fırsat....
Ama yeni izinden döndüğüm için gelebilme imkanım yok.
Gönlüm hep orada olacak.....
Katılabilipte o neşeli anları yaşayabilenlere ne mutlu!!!!!
Saygılar....
çetin ekren
23.Temmuz.2009, 06:54
haklısın sebocum....iştirak edip orda bulunmak benimde çok arzuladığım bişey...fakat ben ne kadar imkanları zorlasamda olmuyor be gardaşım...gelçi bunu seninle tel.konuştuk durumu sen biliyorsun ama yinelememde ve dostlarımında mazeretimi bilmesinde fayda var...malum köylü adamın reçberin iş zamanı benim burda 2-3 günlük yokluğum geri döndükten sonra hem 10 gün fazladan çalışma ve masraf hemde bir sürü zararıma yol açacak...yoksa bende manisada sizlerle buluşup tanışmak ordanda 2 yıla yakın zamandır göremediğim izmirde görevli kardeşimin ziyaretine gitmeyi belkide herkesten çok isterim...ama işte imkanlar el vermedi...şunu unutmayın orada olamasamda gönlüm sizinle beraber artık sohbetlerinizde benide yad edersiniz...
nasipse pazara oradayız...
Osman KARATEPE
23.Temmuz.2009, 07:16
Gelmeyi çok isterdim ama malesef pazar gecesi nöbetçiyim arkadaşlar.
ahhhh sebo ahh.inan ki, yemin ederim ben senden daha hevesliyim.ama ailem daha ağır basıyor.
içimin nasıl yandığını bilemezsin.
Sebahattin AVCI
23.Temmuz.2009, 08:56
yahu böyle fırsat ve zaman herzaman denk gelmez sınırları zorlamalıyız duyarsız davranırsak bi sonuç alamayız
farzedin bu hafta sonu av sezonunun ilk açılış günü ve manisada av sahasına açık serbest olan ilk ve tek il diye herkez buraya av için akın eder
birazdaha gayret
benim en çok garanti kesin gözüyle baktığım dostlarımız olmazsa olmazlardan gelmemek taraftarı gibi sessiz görüyorum
''DOSTLAR BÖYLE GÜNLERDE BELLİ OLUR''
fevzi dursun
23.Temmuz.2009, 14:16
halil kardeşimde bu gün aradı allahın izniyle cumartesi akşamı saat 10.30 civarı izmir hava limanında olucakmış, allahın izniyle cumartesi akşamı 12'de piknik yerindeyiz. sebo bizim hakkımıza sahip çık dostum :D :D
Mehmet Ardilli
23.Temmuz.2009, 17:09
Dostlarım gelebilenleri bekliyoruz ALLAH izin verirse çok güzel bir tanışma kaynaşma olucak, gelemiyen arkadaşlarında soframızdaki yerini muhabbetlerimizdeki dostlukları dolduracak hazırlıkları tamamlıyoruz, nasipse avkolikler için çok değerli bir meşveret ve avkoliğin geleceği içinde yeni projelerin konuşulacağı hoş sohbetlerin geçeceğine eminim. Sizleri bekliyorum dört gözle, hepinize kucak dolusu selamlar.http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/smiley.gif
yahu böyle fırsat ve zaman herzaman denk gelmez sınırları zorlamalıyız duyarsız davranırsak bi sonuç alamayız
farzedin bu hafta sonu av sezonunun ilk açılış günü ve manisada av sahasına açık serbest olan ilk ve tek il diye herkez buraya av için akın eder
birazdaha gayret
benim en çok garanti kesin gözüyle baktığım dostlarımız olmazsa olmazlardan gelmemek taraftarı gibi sessiz görüyorum
''DOSTLAR BÖYLE GÜNLERDE BELLİ OLUR''
pazar günü sezon manisada açılıyor gelenlere sınırsız muhabbet avlama imkanı gelmeyenlerde :( ahhhhh ahhhhh bu fırsat kaçmazzzzzz
ooooooo akşamdan gidenler de var bize bişi kalmaz abi :)))) sebo abi benimkinide ayır :)
fevzi dursun
24.Temmuz.2009, 15:35
ooooooo akşamdan gidenler de var bize bişi kalmaz abi :)))) sebo abi benimkinide ayır :)
tufan ben senin hakkını ayırırım dostum sen merak etme
abi çok sağlam bi yere ayıracan galiba :D :D :D direk mideye :D :D :D
fevzi dursun
24.Temmuz.2009, 15:44
abi çok sağlam bi yere ayıracan galiba :D :D :D direk mideye :D :D :D
ismet seboyamı bırakalım bu işi, dahamı güvenilir diyosun :D :D :D
bana bırakın abi bana zayıf cılızcana bişiyim zaten :D :D :D :D
MEHMET KANDAK
25.Temmuz.2009, 07:22
abi allah nasip ederse pazar günü ordayız.
Mehmet Ardilli
25.Temmuz.2009, 08:11
Hadi bakalım bugün biz hazırlıklarla uğraşıyoruz sizlerde hazırlıklarınızı tamamlayın kazasız belasız yolculuklar, Manisa Ortaköyde buluşmak üzere herkese selamlar.
TEL: 0 536 954 14 44 - 0 554 385 31 02 7/24 saat açık telefonlarım saygılar.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.