PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : fişek doldurmakmı avantajlı hazır almakmı avantajlı

24.Temmuz.2009, 07:59
sayın site sakinleri fişek doldurmakmı avantajlı hazır almakmı.kendi dolduran üyeler masrafları ve kullanım açısından bilgi verirlerse sevinirim

fevzi dursun
24.Temmuz.2009, 08:01
serkancım maddi yönden diyosan farkeden hiç bir şey yok aynı maliyetlere mal oluyor,

24.Temmuz.2009, 08:07
VALLA KOLİSİNİ 100 LİRAYA ALABİLİRSEN DOLDURMAK DAHA PAHALI SANIRIM AMA KENDİ DOLUMUN GARANTİLİ :)

çetin ekren
24.Temmuz.2009, 08:20
ikiside aynı kapıya çıkar dostum...ama oturupta kendi fişeğini yapmak kadar zevkli birşey ben tanımam...o tamamen farklı bir zevk....

fevzi dursun
24.Temmuz.2009, 08:33
tabi bu öneriler 12 kalibreli tüfekler için geçerli.

24.Temmuz.2009, 09:55
20 kalibre ve daha düşük çaplı tüfeklerin dolularını kendin yaparsan daha az maliyetli oluyor.. fakat 12 kalibrede aynı paraya mal oluyor hatta yerlilerden daha pahalıya geliyordu son hesapladığımda.. ama çetin abininde dediği gibi kend fişeğini doldurmak zevkli bişey ....

24.Temmuz.2009, 15:22
he he ben dedemle doldururdum içine kara barut koyardık geri si malum :D heryer duman...dolduracak kişi işi iyi biliyorsa süper... yok bilmiyorsa hazırı daha iyi bence...mesela ben bikere doldurdum dedem yokken sacmalar namludan su misali şırıl şırıl aktılar :D :D :D