PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : YAVRU FIYATINA USTA KURZHARR

huseyin tuncal
24.Temmuz.2009, 09:25
1 : Adı LİNDA
2 : Yaşı 26.05.2006
3 : Fiatı 800
4 : Cinsi KURZHARR
5 : Cinsiyeti DİŞİ
6 : Egitimi TAM
7 : Aşıları MÜFREDATINA UYGUN
8 : Fotoğrafı VAR
9 : Bulundugu şehir SAKARYA
10 : Kimden alındığı TAMER BALKANCI NIN KOPEKLERINDEN
11 : iletişim bilgileri HÜSEYİN TUNCAL 05465578941 huseyin_tunc_al@hotmail.com
12: anne ve baba fotoları ekte baba resmı bulunmakta anne resmıne ulasamadım burak kabakcı vasıtası ıle balıkesır de cekılen bır dısı bu kopegın kardesı suan tamer balkancıda avlanmıs oldugu kopektır sıtesınde gorebılırsınız adı wilda

baba Caspar Vom Gerstener Weh

http://i25.tinypic.com/358nc42.jpg

casper secere

http://i27.tinypic.com/2qvsc2r.jpg

LİNDA

http://i30.tinypic.com/206zqmo.jpg

arkadaslar dıpnot olarak sunu belırtmek ıstıyorum aslında bu kopekle avlanmak nıyetınde ıdım ama almıs oldugum poınter yavrudan ve poıntere karsı ozel ılgımden dolayı ve bakım konusunda ıslerın yogunlugundan kopeklerle ılgılenemıyorum bu sebepte bı avcı dostumuza yardımcı olmak amacı ıle verdım ılanı gercekten degerını bılecek avcı kardesım oldugunda elımden gelen her turlu kolaylıgı yapacagım cok sukur kopegım var olmayan bı avcı dostumuz faydalansın ıstedım umarım yanlıs anlasılmadım

selamlar.....

çetin ekren
24.Temmuz.2009, 09:32
gardaş yanlış anlaşılacak bişey yokki anlaşılsın...sen istediğin ins köpeğe kavuşmuşsun bunun heba olmasını istemiyorsun...umarım tez zamanda dediğin gibi biri sahiplenir köpeğini....
alanda satanda hayrını görsün dostum....

huseyin tuncal
24.Temmuz.2009, 09:37
gardaş yanlış anlaşılacak bişey yokki anlaşılsın...sen istediğin ins köpeğe kavuşmuşsun bunun heba olmasını istemiyorsun...umarım tez zamanda dediğin gibi biri sahiplenir köpeğini....
alanda satanda hayrını görsün dostum....

cetın abıcım daha once bole bı olay olmustu bıraz tartısmalar oldu sevgılı kardesım sebo ıle o sebepten tanıstık tabı olay tatlıya baglanmıstı sonucta ama ne bıleyım basta soleyeyım ıstedım selamlar senınde dedıgın gıbı ben kopegıme kavustum cok sukur Rabbım hıc bır avcıyı kopeksız bırakmazın bılırım ne demek oldugunu selamlar...

24.Temmuz.2009, 10:25
alana satana hayırlı olsun ....

Recep DÖNMEZ
24.Temmuz.2009, 11:03
Alana satana şimdiden hayırlı olması
dileklerimle...
Saygılar.....

çetin ekren
24.Temmuz.2009, 11:49
sebonun neye kızdığını ben sana söyleyeyimmi hüseyin...şimdi çoğu zihniyetsiz insanlar sırf buraya elindeki köpeğini ve tüfeğini veyahutta daha başka malzemelerini satmak için üye oluyor daha ilk mesajında bu satılıktır,şu satılıktır gibi pazarlamalara başlıyor...oysa burası herşeyden önce bir aile ortamı,bir dostluk ortamı...bana köpek lazımsa senden alırım,tüfek lazımsa öteki tanıdığımdan alırım yani dostum duruken tanımadığım adama ne diye para kazandırayım bu işin aslı ve olması gerekeni bu değilmi...
daha geçende adamın biri kısa mesaj bölümüne satılık kurzhaar diye mesaj atmış...adamın istatistiklerine baktığımda daha aynı gün öğleden sonra üye olmuş ve mesaj sayısı ''sıfır''...bence sebonun kızdığı şey bu...yoksa gerçek ve samimi dostlarımıza ne kızacak ne tartışacak hiçbir konu olmaz olamazda...

ismail kaya
24.Temmuz.2009, 11:52
hüseyin kardeş güzel bir kurzhaar mış maaşallah eline emeğine sağlık bakımlı gözüküyor temennim hak ettiği yeni sahibine kavuşmasından yana.

huseyin tuncal
24.Temmuz.2009, 12:10
sebonun neye kızdığını ben sana söyleyeyimmi hüseyin...şimdi çoğu zihniyetsiz insanlar sırf buraya elindeki köpeğini ve tüfeğini veyahutta daha başka malzemelerini satmak için üye oluyor daha ilk mesajında bu satılıktır,şu satılıktır gibi pazarlamalara başlıyor...oysa burası herşeyden önce bir aile ortamı,bir dostluk ortamı...bana köpek lazımsa senden alırım,tüfek lazımsa öteki tanıdığımdan alırım yani dostum duruken tanımadığım adama ne diye para kazandırayım bu işin aslı ve olması gerekeni bu değilmi...
daha geçende adamın biri kısa mesaj bölümüne satılık kurzhaar diye mesaj atmış...adamın istatistiklerine baktığımda daha aynı gün öğleden sonra üye olmuş ve mesaj sayısı ''sıfır''...bence sebonun kızdığı şey bu...yoksa gerçek ve samimi dostlarımıza ne kızacak ne tartışacak hiçbir konu olmaz olamazda...

sana sonuna kadar katılıyorumcetın abı cogu kısı bu sıtelerı rant saglama para kazanma bı tıcarethabe olarak goruyor cok dostlar edındık sıtelerden sagolsun kuranlar dusunen ler bızlerde yanlıs olmaaz bılen bılır selamlar saygılar abıcım

ahmetkarabat
24.Temmuz.2009, 16:13
köpek budur, fiyat budur, sezon yakın, daha neolsun, eline koluna diline sağlık abi herkes hayrını görsün

ALPEREN
24.Temmuz.2009, 16:55
ALANA SATANA HAYIRLI OLSUN.

FİATIDA UYGUN. BİRDE SEZON ÖNCESİ HAZIR BİR KÖPEK.

24.Temmuz.2009, 17:07
alan satan hayrını görsün... güzel köpek . tamer balkancının köpeklerinide bilirim. kendisine çok yakın yerde oturuyorum... baba caspar süper bir cins....

25.Temmuz.2009, 06:48
huseyin kopek guzel alan satana hayırlı olur inşallah

cemalreis
25.Temmuz.2009, 17:41
alana satana hayırlı olsun.

İbrahim ÖZEL
26.Temmuz.2009, 17:08
Çok güzel bir köpek alana satana şimdiden hayırlı olsun...

27.Temmuz.2009, 20:21
ALANA SATANA HAYIRLI OLSUN.

FİATIDA UYGUN. BİRDE SEZON ÖNCESİ HAZIR BİR KÖPEK.

keşke bakacak yerim olsaydı...alana satana hayırlı olsun

vedat oncu
28.Temmuz.2009, 06:14
alan arkadaş kıymetini bilir tüyü kadar av yapar inşallah.rastgele

28.Temmuz.2009, 12:32
Hüseyinim köpegin maşallahı var sende sözünün eri bir insansın valaha diyecek birşey yok alana bol avlar kanı sağlam ve secereli bir av köpeği şimdiden alana hayırlı olusun .....

Mehmet Ardilli
03.Ağustos.2009, 13:29
Köpek satıldığı için konu kilitlenmiştir.