Orijinalini görmek için tıklayınız : PROTESTO EDİYORUM...!
NaZ gÜlHaN /IsPaRtA/kOnYa
Benimle Tartışacaksan İzin Ver Beynimi Cıkarayım Da Eşit Şartlarda tartışalım
Arkadaşlar !
Yukarıda gördüğünüz Naz hanımın yeni imzası.
Ben buna baktığım zaman imza sahibinin ''psiko megoloman'' olduğunu düşünüyorum.
Bu kadarı da fazla ama.Sonuçta burası bir paylaşım sitesi.Bir aile ortamı.
Zaman zaman tartışmalar da olacaktır.Sen kimsin ki paylaşım arkadaşlarından herhangi birisine beyinsiz diyeceksin.
Zaten bu imzayı koymakla,beyninizin çıkartılmış olduğunu ortaya koyuyorsunuz.
Kişisel sorunlarınız varsa,çözüm yeri burası değil.Kimsenin de ruh sağlığı ile oynamayın.
Ben bu durumu şiddetle protesto ediyorum.
Sizleri de durumdan haberdar ediyorum.
Herkese saygılar.
naz gülhan
26.Temmuz.2009, 11:39
kimse için yazılmış degil o yazı arkadaşımın msn yazısıydı dı beyendim burayada yazdım msn mede yazdım hem sana noluyoki kardeşim nereye ne yazacamı sanamı soracam imza benim imzam degilmi sana taş atan oldumuki neden üzerine alındın hayırdır derdin ne senin kavga cıkarmakmı kusura bakma seninle tartışamıycam canın sıkılıyosa git baskasına sataş başkada tek kelime yazmıycam sana buyur konuş istedigin kadar http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/grin.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/grin.gif bende seni protesto ediyorum
naz gülhan
26.Temmuz.2009, 11:46
geçen günde sataş mıştın bana sen azımı açmadım görmezden geldim derdin neyse buyur kardeşim yaz genele hayırdır alıp veremedin ne ? noluyo anlayalım demi ama derdini söylemeyen derman bulamazmış böyle polemikler çıkararak karşıma gelme yanınada yandaş arama açıkca yaz derdini burdaki arkadaşlardan gizlim saklım yok buyur centilmence sor cvp da alırsın ozaman
haklı centilmence sor cvp al çok merak ettinse yazıyı http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/grin.gif hem imzadan kimene beyenmiş yazmış ne var bunda herseyin altında bişey arıyosun kardeş içiniz fesat olmasın bukadar
Naz hanım !
Cevaplarınızdan da görüyorum ki,siz tahmin ettiğimden de cahil ve egoistmişsiniz.
Bir bayan olarak da adab ve edepten de uzak laflar ediyorsunuz.
Benim sizinle bir hesabım yok,olamaz da.
Ama gördüğüm yanlışlık ve haksızlıkların üzerine gitmek benim yaşam felsefem.
İmza, insanın kimlik ve kişiliğini yansıtan en önemli objedir.
Kendi özel MSN'inizde kullandığınız bu absürt ve megoloman cümleyi,böyle ortak bir sitede kullanmak görgüsüzlüktür.
Hiç kimse sizin bu dayatmalarınızı hoş görmek zorunda değildir.Ortak alanda kimseye hakaret edemezsiniz.
Geçenlerdeki eleştirimden bahsetmişsiniz.Orada da yerden göğe kadar haklıyım.Okuyanlar mutlaka biliyorlar.Bilmeyenler okusunlar.FORUM>AVCILIK>DİĞER> RESME DİKKATLİ BAKIN BAKALIM KOT KUMAŞ HARİCİNDE NE GÖRECEKSİNİZ (http://www.avkolik.net/forum/diger/resme-dikkatli-bakin-bakalim-kot-kumas-haricinde-ne-goreceksiniz/)
Ayrıca siz zaten bu konularda sabıkalısınız.Orçun beyle girdiğiniz polemiği hatırlatırım.
haklı centilmence sor cvp al çok merak ettinse yazıyı http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/grin.gif hem imzadan kimene beyenmiş yazmış ne var bunda herseyin altında bişey arıyosun kardeş içiniz fesat olmasın bukadar
Evet Osman bey ! Size de iki çift sözüm var.
Bu yazıda merak edilecek bir şey var mı sizce?Orta düzeydeki bir zeka ile anlayamıyor musunuz anlamını?
Ben protesto ederken hakaret etmedim.Siz centilmenlikten neyi anlıyorsunuz.
''Hem imzadan kime ne'' derseniz,yaşamış olduğunuz 50 yıla yazık derim ben de.Yapmayın,olgunluğun hakkını verin.
Tabi eğer Naz hanımın imzasındaki Konya ayağı ile bir bağlantınız yoksa.
Atasözü der ki; Dinime küfreden Müslüman olsa bari...
Avkoliklere Rastgele.
kapadokyali_1981
26.Temmuz.2009, 15:37
Arkadaşlar konuşma uslubunun maalisef sitemize uygun olmadığı için konuyu burda kitliuorum lütfen daha seviyeli muhabbetler kuralım şahsi sorunlarınız varsa eğer biz elimizden geleni yapalım ama lütfen form kurallarını ihlal etmeyelim anlayışınızdan dolayı teşekkür ederim. KİLİT
Ayırca Ali Ekber beylede telefonda görüştüm kendi sözlerini aynen iletiyorum.
"Naz hanım, imza kısmında insanları aşağılayıcı küçük düşürücü ibarelerde bulunmanız sitemiz kuralları gereği yasaktır. Bu konuda Ali Tunç Beyin tepkisini yerinde buluyorum.Ayrıca tartışmaesnasındaki konuşma tarzınızı hiç beğenmedim ve tekrarı halinde siteden uzaklaştırma cezası alacaksınız."
imported_avkolik
27.Temmuz.2009, 16:16
Arkadaşlar sitemizin Manisa Ortaköy'de düzenlediği piknik dolayısyla konuya ulaşamadık ve gerekli cevabı Ömer kardeşim vasıtasyla foruma ilettik...
Ali Tunç abinin burdaki sitemini haklı buluyorum..Forum " kişlerin paylaşım yapıp bazı konularda karşılıklı olarak tartıştığı, dostlukların kurulduğu bir ortamdır"..Aslında Naz hanımda bu olguyu çok iyi biliyor.Sanırım bunu atladı imzasını oluştururken.İnanıyorum ki şu an kendiside bu konuda yanlış yaptığının bilincindedir.
Ali Abi hassasiyetin ve ince üslubun için teşekkürler...
İnşallah bu güzel ortamda bu tür şeyler tekrarlanmaz...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.