Orijinalini görmek için tıklayınız : İZMİR GAZİEMİR AVCILAR VE ATICILAR DERNEĞİ
BEN EROL AKIN GAZİEMİR AVCILAR VE ATICILAR DERNEĞİ YÖNETİM KURULUNDA SAYMANIM 1980 DOĞUMLUYUM DERNEĞİMİZ 1ESKİ DERNEKLER ARASINDA GÖSTERİLEBİLİR. TAKRİBEN 1957-58 YILLARINDA KURULMUŞ, KURULUŞ AMACI İSE İLÇEMİZDE ÜZÜM BAĞLARINA ZARAR VEREN DOMUZLARDAN KURTULMAK. ŞİMDİYİ SORARSANIZ İLÇEDE HİÇ ÜZÜM BAĞI KALMAMIŞ TARIM YOK DENİLECEK KADAR AZ. SANAYİLEŞMEYE BOYUN EĞMİŞ NEYSE. BİRAZ DERNEĞİMİZDEN BAHSEDEYİM YAKLAŞIK 100 AKTİF ÜYEMİZ VAR DERNEĞİMİZN İMKANLARI ESKİDEN ÇOK GÜZELMİŞ AMA ŞİMDİ ÖYLE DEĞİL DOĞRU DÜZGÜN BİR KLUP BİNAMIZ BİLE YOK DAHA YENİ BİR YER KİRALADIK ADAM GİBİ..BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN SARIHUGÜL DEVLET MEMURU OLARAK BİR DEVLET HASTANESİNDE ÇALIŞIYOR BENDENİZ GÜVENLİK GÖREVLİSİ OLARAK ÖZEL BİR ŞİRKETTE ÇALIŞIYORUM. 2, BAŞKAN VE KAPTANIMIZ EMEKLİ, KATİBİMİZ İSE TAKSİCİLİK YAPIYOR. HER AV MUHABBETLERİ GİBİ BİZİM DE BURDA AV SOHPETLERİMİZ ÇOK GÜZEL OLUR AV GÜNÜ HERKEZ AKŞAM OLSADA GİDİP KİM NE YAPTI NE GÖRDÜ NE AVLADI ANLATSA DİYEBEKLERİZ HEP. AVCILIĞINDA EN GÜZEL YANLARINDA BİRİDE BU OLSA GEREK. KISACA DERNEĞİMİZDEN VE İLÇEMİZDEN BAHSETMEK İSTEDİM. TÜM AVCI DOSTLARIMA RASTGELE DİYORUM SEZONUN AÇILMASINA AZ KALDI HERKEZE BOL AVLAR..
feridun berin
26.Temmuz.2009, 06:23
Erol paylaşımın için teşekkürler sorunlar hep aynı bulunduğunuz ortamda eniyisini en güzelini yapmanız dileğiyle yeni sezonda senin ve dostlarının avı bol olsun. Manisada selam.
cemalreis
26.Temmuz.2009, 06:41
Erol kardeşim maalesef dernekciliğin en zor yanlarından biri üyeleri bir araya getirmek kaynaştırmak bununda tek sebebi maddi imkansızlık inşaallah avcı bir kadeşimiz bakan falan olurdada derneklerimiz biraz daha sosyal aktifelere ağırlık verir.
Osman KARATEPE
26.Temmuz.2009, 07:18
Erol bey öncelikle hoşgeldiniz inşallah derneğinizi uzun süre boyunca yaşatabilirsiniz saygılar..
çetin ekren
27.Temmuz.2009, 06:45
Erol gardaşım gerçekten avcı olmak ayrı bir duygu fakat bir dernek sohbetinde hele helede av sohbetinde bulunmak avlandığın o mükemmel günü birazda üstüne koyarak anlatmak ayrı bir zevk,sohbeti dinlemek ve arada çayını yudumlamak kadar daha güzel ne olabilirki seni çok iyi anlıyorum...
derneğinizin daha ileri seviyelere gelmesi dileğiyle...paylaşımın için teşekkür ederim....
İsmail ÇIKRIKÇI
27.Temmuz.2009, 07:57
Erol bey aramıza hoş geldiniz.
Aramıza hoşgeldin kardeş..
Derneğinize sahip çıkın artık eski havaları yakalamak çok zor..
büyüklerinize saygıda kusur etmeyin küçüklerinizi sevin
onlara değer verin dernekler böyle yürüyor...
MEHMET KANDAK
27.Temmuz.2009, 16:53
aramamıza hoş geldiniz.
çalışmalarınızda başarılar.
ALPEREN
27.Temmuz.2009, 17:36
EROL KARDEŞİM,
SİTEMİZE HOŞ GELDİN. DİLERİM MUHABBETİN VE PAYLAŞIMLARIN BOL OLUR.
AYRICA DERNEK ÇALIŞMALARINDA SİZLERE BAŞARILAR VE SONSUZ SABIRLAR DİLİYORUM.
ALLAH KOLAYLIK VERSİN. DİLERİM HİZMETİNİZİN KARŞILIĞINI GÖRÜRSÜNÜZ.
SELAMLAR...
fevzi dursun
27.Temmuz.2009, 19:36
DERNEĞİMİZN İMKANLARI ESKİDEN ÇOK GÜZELMİŞ AMA ŞİMDİ ÖYLE DEĞİL DOĞRU DÜZGÜN BİR KLUP BİNAMIZ BİLE YOK DAHA YENİ BİR YER KİRALADIK ADAM GİBİ..
erol kardeşim, iş klüp binasında bitmiyor. iş yürekte birlik ve beraberlikte bitiyor. siz gaziemir klübü olarak tüm izmirde birlik ve beraberlikleriniz ile, her hafta düzenlediğiniz atış müsabakalarınızla tüm izmir klüpleri adınızdan bahsediyor. olması gereken öernek bir klüpsünüz tebrik ederim bucadan selamlar
yucelmert
27.Temmuz.2009, 19:43
erol arkadaşım, Allah kolaylık versin, çok güzel bir ortamda çok zor bir işi başarıyorsunuz, tebrikler.
Dostluğunuz daim, muhabbbetiniz bol olsun, afyondan selamlar.
aramamıza hoş geldiniz. başarılar. nevşehirden selamlar...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.