Orijinalini görmek için tıklayınız : RÖMORK SEÇİMİ KONUSUNDA YARDIM
Merhaba sayın dostlar, ben bir köpek taşıma römorku yaptırmak istiyorum.Birçok firma ile görüşüp fiyat araştırması yaptım.Birçok tip ve modelde römork mevcut.Tekerlekli modeller var bagaja monte edilen modeller var.Römork seçiminde sizlerinde fikirlerini almak istedim.Daha önce yaptıran veya satın alan dostlarımızın tavsiyelerini,tasarıların bekliyorum.Saygılar.
Yusuf
27.Temmuz.2009, 16:08
Yağız-Kardeşim
Benim-sana-tecrübelerimden-dolayı-tavsiye-edeceğim-römork-modeli
1-Ekonomik-olması-açısından-eski-bir-tane-bulup-tadilat-yapmanı-tavsiye-
ederim
2-Kendinden-yaylı-yumuşak-motosiklet-amartisörü-takmanı-tavsiye-ederim
3-Köpeğin-yerinin-çok-geniş-olmamasını-dikkatle-öneririm-aksi-halde-sağa-
sola-çarpacaktır
4-Havalandırmaların-açılır-kapanır-olmasını-tavsiye-ederim
Kolay-Gelsin
fevzi dursun
27.Temmuz.2009, 21:14
yağız arabanın marka ve modelini de belirtseydin
kardeş önce arabanıın modelini belirtseydin iyi olur du. bu önemli . ben yapılmış bir tane aldım. sezonda kendim tadilat yapaçağım. ben antalyadan ethem eyilerin remorkunu gördüm gerçekten kullanışlı ve güzel olmuş aynısını ben de yapaçağım. eğer istersen resimlerini isteyeyim. buradan bakarsın o uzun zamandır kullanıyor memnun. ben de değendim gerçekten çok fonsiyonel ve güzel her şey düşünülmüş. tabi kullananlar ihtiyaçlara göre yaptırıyor. teçrübe teçrübedir esasından yola çıkarak ben aynısını yapma kararı aldım.
Özür dilerim araç bilgilerini atlamışım.Aracım Suzuki Vitara 5 kapı.Yusuf ağabey tavsiyelerini dikkate alacağım,çok teşekkür ederim.Kamil bey bahsettiğiniz römorkun resimlerini eklerseniz çok sevinirim.Hepinize ilgi ve alakanızdan dolayı çok teşekkür ederim.Saygılar.
h.hakan akman
29.Temmuz.2009, 08:23
sevgili arkadaşlar resim eklerseniz bilgi paylaşımından bizde faydalanırız kolay gelsin
Recep DÖNMEZ
29.Temmuz.2009, 10:18
Yağız Kardeş! bu konu beni aşıyor desem yalan olmaz....
Ama arkadaşlarımın köpeklerini ava giderken taşıdıkları
çeşit çeşit römorkları var,hepsi de kullanışlı.....
Bence önemli olan özellikle av dönüşü köpeğin rüzgar
ve soğuk almaması....
Buna dikkat ederek herhangi bir şekilde arabanada uygun
bir römork yaptırabilirsin diyebilirim....
Saygılar.....
mustafa BALI
07.Ocak.2010, 09:16
yağız abi merhaba abicim bende bi tane römork var geçen yıl almıştım bikaç eksiğini tamamladım ama bazı nedenlerden dolayı satmak zorunda kaldım
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.