PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : yurtdışından secereli yavru getirtmek

ahmetkarabat
05.Ağustos.2009, 06:43
arkadaşlar yurtdışından yavru kurzhaar getirtmek için girişimde bulundum. bana maliyeti yol masrafları 1400tl olucak. yavruda kulak mührü, secere kağıdı, mikro çip ve pasaportu olucak. düşüncelerinizi bekliyorum. saygılar

05.Ağustos.2009, 12:14
Bu kadar kolay ve ucuz maliyetli mi. Şaşırdım doğrusu

ali kaya
05.Ağustos.2009, 12:35
AHMET ABİ BENDE ADANA CEYHAN DAN TANIŞIRIZ İNŞ BİRGÜN. AMA BENİM DÜŞÜMCEM ŞU YÖNDE AVI YAPACAK OLAN KÖPEK SCR DEĞİL CİP YADA BAŞKA BİRŞEY DEĞİL SADECE KÖPEK KÖPEĞİN KOKUSU.. KAN OLAYI ÇOK YÜKSEK OLABİLİR İYİ DÜŞÜN ABİ İYİ KARAR VER GÖNÜL İSTER EN GÜZELİYLE AVLANMANI.. SAYGILAR

ahmetkarabat
05.Ağustos.2009, 13:18
şimdi aliciğim ben de ceyhanlıyım muradiye mahallesinden. benim derdim aslında secere değil. şimdi bu köpekler bi çok köpeğin krışımından meydana gelmektedir. ve bu ırkların çekin,ik genlerinide taşırlar 5 6 göbek sonra bu çekinik genler ortaya çıkabiliyor bende özellikle 1 adet de dışarıdan getirteceğim. saygılar arkadaşım. gel tanışalım ali. saygılar

ali kaya
05.Ağustos.2009, 15:12
şimdi aliciğim ben de ceyhanlıyım muradiye mahallesinden. benim derdim aslında secere değil. şimdi bu köpekler bi çok köpeğin krışımından meydana gelmektedir. ve bu ırkların çekin,ik genlerinide taşırlar 5 6 göbek sonra bu çekinik genler ortaya çıkabiliyor bende özellikle 1 adet de dışarıdan getirteceğim. saygılar arkadaşım. gel tanışalım ali. saygılar

eskiden muradiye mahallesinde oturuyormuşuz ben 3 yaşındayken mithatpaşaya göçmüşüz halada oradayız.. Muradiye nin meşhur belberi mustafa abinin dükkanının yanında oturuyormuşuz :)

umarım iyi olur abi nerden gelecek köpek? birde neden kurzhaar?

Mehmet Ardilli
05.Ağustos.2009, 17:48
http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/huh.gif Ahmet aman dikkat bu işin fasonları varmış secereyse, secere mühürse, mühür işlerine yaramazları atıyorlarmış yurt dışına bilgin olsun kardeşim. Selamlar.

ahmetkarabat
06.Ağustos.2009, 06:43
saol mehmet abi. bu arkadaşlarım bu işi yeni yapmıyor abi. bu köpek ermenistandan gelicek ben onay verirsem. ama tam kararlı değilim bu iş için. hayırlısı abi. ali bey merhaba mustafa abi çok iyi ahbaplarımızdandır. eski komşularımız. şu an muhtar zaten kendisi her ceyhana gidişimde ziyaret ederm. ben baltalı ahmetin torunuyum bizim aile yi öle bilirler. ama resmine bakarak göz aşinalığım var adanaya gelirsen beklerim arkadaşım abin filan varsa mutlaka beni tanırlar. herkese se4lamlar

ADAPAZARLI AVCI
06.Ağustos.2009, 07:36
1400 ytl zor dikkat paran yanması. 1400 ytl yurtdışındakilerden dağa iyi kurzaarlar var türkiyede. var

saygılar. selamlar.

mehmet KISALAR
07.Ağustos.2009, 16:59
FİYATI BENCE UYGUN BEKLEMENİ TERCİH ETMEM HEMEN AL