Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : ŞÜKÜRLER OLSUN...

unforgiven
12.Ağustos.2009, 09:53
Rabbime şükürler olsun dostlar sonunda Rabbim dilediğimi nasip etti...

Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı Bölümünü kazandım...

Benim için çok önemli olan bu mutluluğu siz dostlarımla paylaşmak istedim hemen...

Selam ve sevgilerimle...

kapadokyali_1981
12.Ağustos.2009, 10:18
Hayırlı olsun İsmailim allah diplomayı eline almayıda nasip etsin. Ama kuyruğu eğri duruyo haberin olsun :)

12.Ağustos.2009, 10:20
İsmail kardeşim inan çok sevidim,bugün baya mutluluk yaşattı arkadaşlar eş dost bize!
Yeğenim burdur sınıf öğretmenliği kazandı,iş yeri arkdaşlarımızdan ikisi çanakkale ziraat-zootekni kazandılar!
Tekrar tebrik ederim,allah yolunu açık etsin,hayırlı olsun

12.Ağustos.2009, 10:22
oooo bugün hep güzel haberler alıyoruz.hayırlı olsun ismail.

Tamer Kuvvet
12.Ağustos.2009, 10:36
Hayırlı olsun İsmail kardeşim

12.Ağustos.2009, 10:39
Hayırlı olsun İsmail kardeşim

Recep DÖNMEZ
12.Ağustos.2009, 10:40
İsmail kardeşim benim! öncelikle canı gönülden seni tebrik ediyorum....
Daha kaç gün olduki senin bu hususla ilgili açtığın konuya yorum yapalı.....
Gerçekten çok ama çok sevindim senin adına....
Teminnim okulda başarılarla dolu bir öğrenim süresi geçirmen ve mezuniyetinle
birlikte kendine güzel bir iş bulabilmen.....
Hayat birazda bundan sonra başlıyor kardeşim,artık günümüzde üniversite
bitirmek,hele hele de çok geçerliliği olmayan bölümleri bitirmek insana çokta
birşey kazandırmıyor.
Çağımız teknoloji çağı,kazandığın bölümde teknolojinin göbeği ile ilgili....
Ne demek istediğimi anladın galiba.Bu bölüm insanı her työndeki iş sahasına,ekmek kapısına
götürür....
Tekrar seni tebrik ediyorum kardeş!
Üniversiteli olunca siteyi ve bizleri unutmaman dileklerimle.....
Saygılar....

unforgiven
12.Ağustos.2009, 10:43
Allah razı olsun abilerim hepinizden inşallah... Çok teşekkür ederim hepinize... Mutluluktan gözümden akan yaşların hakkından gelemedim... Avkoliğin benim için önemi çok farklı ve kendi arkadaş çevremden önce bütün Avkolik dostlarımla paylaşmak istedim bu güzel haberi...

Recep abim kesinlikle haklısın çok sağolasın. Bu sözlerini kesinlikle unutmayacağım Allah razı olsun.

Ulaş abim Recep abim Hamit abim İzzet abim Ömer abim Tamer kardeşim hepinize çok teşekkür ediyorum...

Ömer abim endişe etme kuyruğunu düzeltiriz yeter ki gönüller bir olsun canım abim :D

Saygılarımla...

12.Ağustos.2009, 11:50
HAYIRLI OLSUN İSMAİL KARDEŞ SANA BAŞARILAR DİLİYORUM.

unforgiven
13.Ağustos.2009, 12:54
Allah razı olsun abi teşekkür ederim...

Saygılarımla...

ALPEREN
13.Ağustos.2009, 16:09
HAYIRLI OLSUN, İSMAİL KARDEŞ.

ALLAH DEVAMINI GETİRMEYİ NASİP ETSİN.

HER ŞEY GÖNLÜNCE VE DİLEDİĞİNCE OLSUN.

SELAMLAR...

mehmet KISALAR
13.Ağustos.2009, 16:19
İSMAİL ABİ BAŞARILARININ DEVANI DİLERİM İNŞALLAH DAHA İYİ BİRYERLERE NASIP EDER YÜCE ALAHIM SANA

unforgiven
16.Ağustos.2009, 16:33
Sevgili Başkanım ve Mehmet kardeşim teşekkür ederim Allah razı olsun. Ailevi bazı sorunlardan dolayı son zamanlarda evdeki internet problemini çözmüş olmama rağmen giremiyorum kusuruma bakmayın...

Saygılarımla...

ali kaya
16.Ağustos.2009, 18:05
hayırLı oLsun ismaiL im...

16.Ağustos.2009, 19:28
HAYIRLI OLSUN KARDEŞ. BEN BURDAYIM HERHANGİ YARDIM EDİLECEK KONU VARSA ELİMİZDEN GELEN NEYSE YAPARIZ.

16.Ağustos.2009, 20:15
HAYIRLI OLSUN İSMAİL KARDEŞ SANA BAŞARILAR DİLİYORUM.

İBRAHİM AKKAYA
16.Ağustos.2009, 20:53
ALLAH CC UTANDIRMASIN BAŞARILAR.EĞTİM ŞART

17.Ağustos.2009, 05:45
ismail hayırlı olsun...

Osman KARATEPE
17.Ağustos.2009, 06:25
Hayırlı olsun kardeşim inşallah buradan mezuniyet haberinide alırız.

Mehmet Ardilli
17.Ağustos.2009, 06:31
ALLAH zihin açıklığı versin İsmail kardeşim, inşallah diploma sevincinide böyle yaşarız. Selamlar.

17.Ağustos.2009, 06:32
ALLAH zihin açıklığı versin İsmail kardeşim, inşallah diploma sevincinide böyle yaşarız. Selamlar.

erol kahraman
17.Ağustos.2009, 07:11
hayırlı olsun ismailim çok ama çok sevindim inan allahım herşeyi kalbine göre versin kardeşim

OSMAN YAPRAK
17.Ağustos.2009, 07:37
Hayırlı olsun İsmail'im . Mezuniyet fotolarını burada görmek temennisiyle..

cemalreis
17.Ağustos.2009, 07:40
HAYIRLI UĞURLU OLOSUN RABBİM GÖNLÜNE GÖRE VERMİŞ ARTIK BUNDAN SONRASI SANA AİT
UMARIM ONU GÜCENDİRMEZSİN. BAŞARILAR

Mesut BÜLBÜL
17.Ağustos.2009, 07:50
ismayil senin adına cok sevindim hayırlı olsun kardeşim selamlar sayğılar muğla milastan

Sebahattin AVCI
17.Ağustos.2009, 08:29
ula delioğlan İso

sevincine ortak olduk mutlu olduk

uzun bir zamandan sonra güzel bir haber ile sevincine ortak olduk allah bundan sonra işlerinde daha hayırlı işler nasip etsin başarılarının devamını bekliyoruz

bundan sonra evde pc kullanmanda sıkıntı olmaz hehehehhehe

hayırlı olsun başarılar

unforgiven
17.Ağustos.2009, 10:15
Sağolun abilerim çok ama çok teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden. Elimden geleni kesinlikle yapacağım inşallah. Hayırlısı ile okulu bitirip mezuniyet fotoğraflarını burada sizlerle paylaşırım inşallah.

HAYIRLI OLSUN KARDEŞ. BEN BURDAYIM HERHANGİ YARDIM EDİLECEK KONU VARSA ELİMİZDEN GELEN NEYSE YAPARIZ.

Süleyman abim başım sıkıştığı anda ilk bulacağım kişi sen olacaksın endişe etme http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/smiley.gif Isparta yabancı yer tutunacak dal bulabilir miyim diye endişe ediyordum ama dostlarımızın hepsinden Allah razı olsun yardımcı olabileceğimiz birşey var mı diye soruyorlar hepsi de http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/embarrassed.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/embarrassed.gif

Saygılarımla...

17.Ağustos.2009, 18:06
başım üzerine kardeşim her zaman beklerim.

17.Ağustos.2009, 22:09
hayırlı olsun kardeş:)

feridun berin
18.Ağustos.2009, 06:19
Hayırlısı olsun senin adına çok sevindim Allahım sana ve tüm kazananlara zihin açıklığı versin Manisadan selamlar.

18.Ağustos.2009, 10:16
ALLAH zihin açıklığı versin ismail kardeş.. asıl bundan sonra iş sana düşüyo artık ALLAH yardımcın olsun..!

naz gülhan
18.Ağustos.2009, 23:44
hayırlı olsun ısparta mız güzeldir umarım memnun ayrılırsın mezun olunca

Yıldıray İNCE
19.Ağustos.2009, 09:07
hayırlı olsun ismail kardeşim işallah diplomanıda alırsın

çetin ekren
19.Ağustos.2009, 09:49
hayırlı olsun dostum Allah başarının devamını getirsin...

unforgiven
19.Ağustos.2009, 10:07
Hepinize teker teker teşekkür ederim dostlarım Rabbim hepinizden razı olsun sağolasınız. Naz hanım Isparta'dan inşallah güzel bir şekilde mezun olmayı ümit ediyorum. Çünkü her zaman okumayı istediğim bölümü nasip etti Rabbim bana. Isparta'nın güzelliği zaten tartışılamaz ve bütün güzelliklerini doyasıya yaşamak istiyorum...

Saygılarımla...