PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : PROTESTO EDİYORUM ......

AVCI 1
12.Ağustos.2009, 14:18
Slmn alyküm arklar kimseyi kırmak istemem yanlış anlaşılmasınn benim sadece görüşüm bu bu site 3 ay önce böyle deyildi ya yönetim işi gevşek bırakıyo yada takip etmiyo ya kardeşim siteyi dolaşim diye bi açıyorumm satılık ilanından başka bi şey yokkk http://www.avkolik.net/forum/sizlerden-fotolar/.Smileys/classic/sad.gif 25 tane konu var genelde 22 tanesi satılıkkk size normalmi geliyo sayın yönetimmm yanlış anlaşılmasınn sadece sitem ediyorummm ... bu konuları ayrı bi sayfa açıp satılıkk gibi böle bi şey açılsa daha iyi olur kanaatindeyimmm ... hattim deyil ama hepiniz a.e.olunnn musaa

Mehmet Ardilli
12.Ağustos.2009, 14:43
Musa kardeşim bu konu bizim yönetim olarak aldığımız bir karar olan; 30 mesaj sınırını aşmayan satış ilanı veremez, durumunu suistimal eden milkov isimli türkçe bilen Bulgar bir üyenin yarattığı zorluktan başka birşey değil kısa mesajları okursan kendisi alenen uyarıldı ve yasaklandı. Yönetim olarak takibi bırakmıyoruzda kısa mesajlardan da tüm avkoliklere ricada bulunduk son mesaj yazdığınız konuları tekrar portala taşıyın, hepsi bu canım kardeşim. Selamlar.

12.Ağustos.2009, 14:50
Başladık Mehmet abi, bazen böyle şeyler olur. İdare etmek lazım.

Mehmet Ardilli
12.Ağustos.2009, 15:09
Başladık Mehmet abi, bazen böyle şeyler olur. İdare etmek lazım.

Eyvallah duyarlı kardeşim, teşekkürler.

Ben bu Milkov beyinde bu işi tam çözememesine bağlıyorum, malum gerçekten siteye takılırsa el birlik anlatırız zaten. http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/smiley.gif

Sebahattin AVCI
13.Ağustos.2009, 00:38
Musa abi hiç takma kafana

mesaj sayısı 30 olmadı adam iki günde ulaşıyor bu rakama

sıkıntı yok 150 den aşşağı olmaz en azından

bi karar alınır ama olması gerekende bu 150 ye ulaşana kadar epey takılması gerek

belki muhabbet sararda kalıcılık olur iş görmek yada menfaat amaçlı gelip gitmeden takılır kalır tanışmış oluruz

imported_avkolik
13.Ağustos.2009, 01:04
Musa abi haklısın bir nebze faydası olsun diye bir karar aldık böyle oldu...Düşünüp bulup bir çaresine bakacağız...İlgin alakan için teşekkürler..

Recep DÖNMEZ
13.Ağustos.2009, 06:11
Arkadaşlar ilanlar konusunda yerden göğe kadar haklısınız.....
30 mesaj sınırı konuldu,ama istenirse bu sınır 1 saat içinde
geçilebiliyor.....mesaj sınır sayısını arttırabiliriz.....150 bencede
olabilir......
İnsanlar siteye üye olurken hangi amaçla üye oluyor bilemiyoruzki....
Adam köpeğini satmak,yavrusunu satmak amacıyla siteye üye oluyor,ilanını
verip çekip gidiyor....Malesef sitemizde ben de dahil bu tür ilanlara birsürü
yorum yapıyoruz.Ben kendi şahsıma karar verdim bundan sonra yorum yapacağım
konuları ayıklayacağım.Önceden kim olursa olsun,konu ne olursa olsun iyi
dileklerimizi yapar yorumumuzu yazardık,ama artık böyle gitmiyor......
Haklısınız köpek ilanları aldı başını gidiyor ve yorumlar en çok bu ilanlar üzerine
yapılıyor.Mesela diğer değişik konularda yapılan paylaşımlara yapılan yorumlar
8-10'u geçmiyor...
Kusura bakmasın ama üyelerden biri bir konu açmış,konu taşınmış,ben oradada
eleştirimi yaptım.daha doğmamış yavrular için ilan verilmiş.Bu olay beni kopardı....
İnanıyorumki bu arkadaşımız art niyetli bu ilanı vermedi,ama iş nerelere kadar
gidiyor hep birlikte görüyoruz......
Üye ilk önce kendini bilecek,ne zaman nerede nasıl ilan vereceğini tartacak biçecek,
Yoksa yönetimin alacağı kararla tabiki etkili olacak,ama bizler sınırlamalar ile bu işi
nekadar götürebiliriz.
benim görüşüm;
Siteye yeni üye olan ve satılık ilanı veren kişileri hep birlikte uyaralım ve ilanlarına
kesinlikle yorum yapmayalım.....
Adam ilanı versin ilgilenen olmasın....
Saygılar....

13.Ağustos.2009, 06:22
bence yeni üyeler dostkolik üye olana kadar satış ilanı veremesin...bir üyede yılda sadece bi defa ilan werebilsin...

Tamer Kuvvet
13.Ağustos.2009, 06:29
bence sınır 150 filan değil en az 500 olmalı çünkü bu siteye emek verenlerin hakkı yenmesin

Osman KARATEPE
13.Ağustos.2009, 06:51
Bende yeni sayılırım ama bencede yorum yapmamak daha yerinde olur zaten 'alana satana hayırlı olsun' demekten 100 mesaj oluyor.Satılık ilanı verebilmek için ilan ilk önce yönetime ulaşmalı şayet yönetim izin verirse ilan yayınlanmalı örneğin kişinin mesaj sayısı ya da hangi konularda aktif olduğu göz önüne alınarak mesajı yayınlanmalı.Saygılar....

13.Ağustos.2009, 07:00
Valla bu satılık ilanları ön sayfada görünmesinde...
Musa kardeşime ve diğer yorumlara katılıyorum..
Site amacının dışına çıkmasın sevgili yönetici kardeşlerim...

imported_avkolik
13.Ağustos.2009, 07:30
Hepinize güzel yorumlarınız için çok teşekkürler arkadaşlar...Bizler olayın en başından beri farkındayız.Bu aşamaya gelmemesi için gereken bütün tedbirleri almaya çalıştık, yeni bazı oluşumlardan bahsettik ama bize kızıp üyeliklerini silen abilerimiz kardeşlerimiz oldu...

Şunu üstüne basa basa söylemek zorundayım..Sitemizde mutlaka ilanlar olacaktır.Bu köpek ilanıda olabilir, ikinci el av malzemeleri ilanıda olabilir...Veya başka bir ilanda olabilir.Ama yüzde yüz haklı olduğunuz konu bu ilan olayları bizim muhabbetimizin paylaşımımızın önüne geçerse bir yerde dur demek zorundayız..Lütfen böylece bırakmayın ve yorumlayın konuyu aklınıza gelen herşeyi yazın ve doğruyu bulalım..Neler yapabiliriz, nasıl yapabiliriz ?

13.Ağustos.2009, 07:38
Satılık ilanlarını ön sayfadan kaldırın..
mümkünse başka bir platforma taşıyın..
tabiki bu tür ilanlar olacak ama muhabbet yok oluyor bence..
birde bu siteyi sadece satılık köpek için kullanan arkadaşlar var
onlar tespit edilse ii olur..
bence 150 mesaj 500 mesaj önemli değil kişinin katıldığı konular önemli..
ben birisine baktım sadece satılık ilanlara ilgi göstermiş..
arkadaş heralde ticaretle uğraşıyor...

imported_avkolik
13.Ağustos.2009, 07:43
Enişte bırakalım uğraşsın o Onun bileceği iş..Kendiside ancak o kadar ilgi görü zaten..

Satılık ilanlarının ön sayfadan kaldırılması fikrine bakacağım yapılabilecek birşeyse üzerinde çalışırız..Böyle deyince aklıma gelen bir fikir..Ayrı bir sayfada aynen ana sayfamız gibi satılık ilanlarını yayınlayabilirz ve bu mümkün..İlan verecek ve ilanlara bakacak arkadaşlar bu bölümü daha sık kullanabilirler.Bu nasıl olur?

kazanova020
13.Ağustos.2009, 07:51
Ali ekber abi bu konuda yorum yapmayı veya çözüm önermeyi yöneticilerimiz dururken kendime yakıştıramıyorum ama senin söylemine istinaden yazıyorum . . .

abi satılık ilanları olmadan olmaz çünkü bu ilanlar vasıtası ile nice köpek ve tüfek v.s. techizat sahibi olan arkadaşlar var bizim şuna engel olmamız gerekiyor sitemizi dostluk,kaynaşmak,paylaşım,çözüm ilkesinden farklı sadece satılık ilan panosu olarak kullanan şahıslara izin vermeyelim verilen ilanlar önce yönetim olarak değerlendirilsin eğer uygun görülürse panoya yapıştırılsın adam giriyor siteye dün 1 bu gün 2 ya köpek istiyor ya bir şeyler satmaya çalışıyor katılım katkı yok selam sabah yok bu siteye emek harcayan vakit ayıran arkadaşlara haksızlıktır bu benim düşüncem bu yönde hak veren destekleyendende allah razı olsun muhalefettende allaha emanet olunuz

musa abiye böyle önemli bir konuyu gündeme getirdiği için teşekkür ediyorum

selam saygı bizden . . .

Osman KARATEPE
13.Ağustos.2009, 07:52
Daha güzel olur hiç olmassa ana sayfanın düzeni değişmez bir konuya odaklanmışken pat satılık ilanı böylelikle isteyen rahat rahat gezer ilanlarda diğer konularda düzenli bir şekilde kalmış olur.....

13.Ağustos.2009, 08:03
ali ekber abi doğru diyosun ilanlar için hayriyetten bi yer açılırsa çok güzel olur...bu sayede kimin ne olduğu belli olur çıkar amaçlımı yoksa muhabbet etmek içinmi siteye giriyor belli olur...isteyen ilanını werir isteyen muhabbetini eder...kimse kimseye karışmaz...ama ilan acabilmek için bi baraj şart...

13.Ağustos.2009, 08:35
Bence uygun iyi düşünmüşsün..

AVCI 1
13.Ağustos.2009, 08:47
SLM ALKM Arkdşlar benim sadece fikrim kim ne yazarsa yassın kardeşimm sadece tammam alınıp satılcak bi şekilde ama bunu sadece ayrı bir sayfa açalım ihtiyacı olan oraya bakar alır satar yani geneli böyle konularla doldurmanın anlamı yok ya bilader adammm daha dogmamışş köpegin ilanını veriyooo varmı böyle birşey ya artı devamlı bakıyo adamm konusu aşşa indimi güncel yazıp yukarı taşıyo sayın yöneticiler biraz işinize karışıyo gibi oluyorum ama hattim de deyil sadece gözüme takıldı böyle bir şey yazma geregi duydumm sorun yaratacaksa ve ya bazılarının kalbi kırılcaksa yani tüccarların diyelimm konuyu silebilirsiniz bir konu açtım inanın 2 saat sonra konuya 5 kişi bile bakmadan konu aşşşagıya indi kayboldu ve nice böyle konular kardeşim burası alım satım stesimi arkadaşlık dostluk stesimi onu bileyimm ???? stemim budur tekrar arkadaşların kalbini kırdıysamm özr dilerimm hepiniz a.e.olunnnn MUSA??????????????

Osman KARATEPE
13.Ağustos.2009, 09:06
İçin rahat olsun abisi çok önemli bir konuya değindin..

çetin ekren
13.Ağustos.2009, 09:23
Musa gardaşım inan bizde bu konudan çok rahatsızız hele inan ben resmen gıcık oluyorum bu köpek ilanlarına...benimde köpeğim doğdu sadece bunu yazıyla sizlerle paylaşmak istedim resim bile eklemedim,kimse aklına bişey getirmesin diye...ama işte ne yazıkki bazı arkadaşlarımız burda onlara tanınmış olan bu güzelliği kötüye kullanıyorlar...arkadaşlarımzı daha köpek doğmadan ilan verir hatta köpeklerini eş ettiklerini bile anlatarak önceden zemini hazırlıyorlar belki şimdiden sipariş veren olur diye....

bizde istiyoruzki muhabbetler konular av ve avcılığa yönelik olsun eğitici olsun öğretici olsun av ve ava dair sıkıntılar hakkında çözüm yollarına yönelik konular ön planda olsun...ama ne yazıkki gardaşım bizlerde de hata çok büyük bizler bu tür konuları sadece okuyup geççiştiriyoruz veya açılan konudaki yazı biraz uzun olunca okuma zahmetinde bile bulunmuyoruz...bu tür konulara yorum yapan ve katılan arkadaşlar bir elin parmağını geçmez...peki bumudur bizim ava duyduğumuz saygı ve hürmet...avcılık sadece köpeklemi oluyor onu anlamış değilim...ben son 3 yıldır köpeksiz avlanıyorum ben avcı değilmiyim şimdi...
yani dostum burda en büyük rol sizlere,bizlere düşüyor en iyisi bu konuyla alakan yoksa alana satana hayırlı olsun yazısı bile yazmamak....kim ilgileniyorsa o yazsın...kim alacaksa o yazsın...
açılan konu zaten satılık av köpeği sayfasında yer alıyor konuyu açan tarafından tekrar GÜNCEL diye ana sayfaya taşınırsa konuyu en iyisi yönetim tarafından konuyu tamamen kaldırmak,konu orda duruyor alacak olan kişi çıkarsa o yazar ve konuyuda kapatmış olur...
ne kadar haykırsanda boş bırakın arkadaşlar herkes kendi işini yapsın...köpek satan,bu işle uğraşıp ticaretini yapan kimse o yapsın...kendi çabanla köpeğini satmışsın o kimseyi bağlamaz ama burası kimsenin pazar yeri veya iş yeri değil...

kazanova020
13.Ağustos.2009, 14:36
ben aptal mustafa slm

ALPEREN
13.Ağustos.2009, 16:01
1- SATILIK İLANLARI MÜMKÜNSE AÇILIŞ SAYFASINDA GÖRÜNMESİN.

2- MESAJ SAYI KOTASI ÇOK ÇABUK AŞILABİLECEK BİR DURUM. BENCE GÜN KOTASI KONULSUN.

MESELA, 2 VEYA 3 AY ÜYELİK DEVAM ETTİKTEN SONRA SATILIK İLANI VERİLEBİLSİN.

TABİİ TEKNOLOJİK OLARAK MÜMKÜNSE. BEN PEK ANLAMIYORUM.

HERKESE SELAMLAR...

mehmet KISALAR
13.Ağustos.2009, 16:20
BİRAZ İDARE EDELİM ABİLERİMİZİ BİŞİ OLMAZ

Yusuf
13.Ağustos.2009, 19:28
ben aptal mustafa slm

???http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/huh.gif

AVCI 1
13.Ağustos.2009, 19:48
SLM ALKM MUSTAFA KARDEŞ YAZINDAN Bİ ŞEY ANLAYAMADIM...? AÇIKLARMISIN VE YA ANLAYAN VARSA ANLATSIN LTFNN .....??

imported_avkolik
13.Ağustos.2009, 19:51
Sanırım bi yanlışlıkla gönderildi...

Konu hakkında yorumlarınızı eksik etmezseniz beraberce doğru birşeyler yapmaya çalışacağız arkadaşlar

imported_avkolik
13.Ağustos.2009, 19:53
Ali ekber abi bu konuda yorum yapmayı veya çözüm önermeyi yöneticilerimiz dururken kendime yakıştıramıyorum ama senin söylemine istinaden yazıyorum . . .

abi satılık ilanları olmadan olmaz çünkü bu ilanlar vasıtası ile nice köpek ve tüfek v.s. techizat sahibi olan arkadaşlar var bizim şuna engel olmamız gerekiyor sitemizi dostluk,kaynaşmak,paylaşım,çözüm ilkesinden farklı sadece satılık ilan panosu olarak kullanan şahıslara izin vermeyelim verilen ilanlar önce yönetim olarak değerlendirilsin eğer uygun görülürse panoya yapıştırılsın adam giriyor siteye dün 1 bu gün 2 ya köpek istiyor ya bir şeyler satmaya çalışıyor katılım katkı yok selam sabah yok bu siteye emek harcayan vakit ayıran arkadaşlara haksızlıktır bu benim düşüncem bu yönde hak veren destekleyendende allah razı olsun muhalefettende allaha emanet olunuz

musa abiye böyle önemli bir konuyu gündeme getirdiği için teşekkür ediyorum

selam saygı bizden . . .

Çok güzel bir öneri ...Teşekkürler..Notlarımıza ekleyip değerlendirmemizde göz önünde bulunduracağız

imported_avkolik
13.Ağustos.2009, 19:53
1- SATILIK İLANLARI MÜMKÜNSE AÇILIŞ SAYFASINDA GÖRÜNMESİN.

2- MESAJ SAYI KOTASI ÇOK ÇABUK AŞILABİLECEK BİR DURUM. BENCE GÜN KOTASI KONULSUN.

MESELA, 2 VEYA 3 AY ÜYELİK DEVAM ETTİKTEN SONRA SATILIK İLANI VERİLEBİLSİN.

TABİİ TEKNOLOJİK OLARAK MÜMKÜNSE. BEN PEK ANLAMIYORUM.

HERKESE SELAMLAR...

teşekkürler Başkanım ..Bunlarıda not ediyoruz

18.Ağustos.2009, 11:15
ne güzel iş ya...sitede kimse böle bişi istemiyo ama kimseden de ses çıkmıyo nedir bu ya resmen seri ilanlara döndük ya...

AVCI 1
18.Ağustos.2009, 11:54
YORUMM YOK BİLADER ????? sıktı saten bu konu adam geliyo ilanını güncelliyo çekip gidiyo bu konnuda bi şeyler yapcaktır yönetimm sabırrr bakalımmm hayırlısı a.e.olun

imported_avkolik
18.Ağustos.2009, 12:08
Evet arkdaşlar İsmet kardeşim Musa abim ilan bölümünde yazdığınız mesajları bölüp buraya getirdim buyrun burda tartışalım...

İlan bölümü kurallarına göre o bölümde fiyatı eleştiremeyiz ama bu bölümde eleştirme hakkımız var..Buyrun burdan devam edelim ki zaten böyle bir konuyu Musa abim açmıştı Protesto Ediyorum diye..Gerekirse bu konuyu o konuyla birleştiririzz

18.Ağustos.2009, 12:12
abi birleşsede değişen bişi olmıcak bu işin çözümüne bir an önce gitmek lazım...vatandaşlar geliyor konusuna a bakıyor güncel kalması için bi kaç kişi ye cewap yazıyor hergün tekrarlıyor bizde tartışalım

Mehmet Ardilli
18.Ağustos.2009, 12:21
Çok yakında köklü kalıcı bir çözüm getirecez bu konuya.

İlan ile ilgili avkolik yararına bir şalışma düzenliyeceğiz.

Madem ilan üzerinden birileri para kazanıyor, bundan avkolikte faydalanacak.

Yok ben beleş ilan veririm derse oda portalda gözükmiyecek.

Ozaman herkez ilan versinde bizde ayakta alkışlıyalım, beleş sirke baldan tatlı.

Birileri para ve rantın gözünü çıkaracak, üstüne şöhret yapacak, avkolik burda can çekişecek yok böyle birşey. Saygılar.

18.Ağustos.2009, 12:22
ali ekber abi ben fiyatı eleştirmede değilim kaça satarsa satsın adam buraya tamamen ticaret için geliyor başka bi amaç yok

çetin ekren
18.Ağustos.2009, 12:23
işin merak ettiğim yönü aynı köpeği size aynı fiyata verseler siz alırmısınız...köpeklerin avdaki yeteneklerine her türlü garantiyi veriyorsunuz...bunda hemfikiriz...avda dört dörtlük köpek olduklarıda tartışılamaz varsayalım,ama köpeğe bu kadar para sizce çok abartılı değilmi...
burda köpekle beyaz eşya benzetmesi yapıldığını okudum ve bir alaka kuramadım..en azından beyaz eşya(buzdolabı) tamamen motoru yansa dahi garanti kapsamında yenisi ile değiştirme imkanı var,siz bu tür arızalara garanti olarak ne veriyorsunuz...
bu köpeği o kadar para veripte almaya kalksam,köpek ölse veya çalınsa adama imme iner vallaha...burda en azından bahsettiğiniz şu eğitim düzenini içeren videolardan bizlerle paylaşırsanız bizde bu köpeklerin bizim av köpeklerimizden artı olarak ne özelliklere sahip olduklarını anlarız ve aradaki fiyat farkınında neden kaynaklandığını anlarız...elbetteki herkesin elindeki malzemeye fiyat biçmede özgür olduğu herkes tarafından bilinmekte...ama birde bir malın ederi söz konusu bugün bir şahin marka otomobilin fiyatı en fazla 7000-8000 ettiğini düşünürsek buna 30.000 lira isteyen kişiye siz ne dersiniz veya hakkında ne düşünürsünüz...
ben bir şahsiyet tanıdım fakat bugüne kadar yüzyüze tanışma fırsatı bulamadım...oda sizinle aynı işi yapıyor ve verdiği köpeklerin her zaman durumunu takip ediyor..ister yavru olsun ister yaşını almış köpek olsun...her ikisinde de müşterinin memnuniyetini göz önüne alarak memnun kalmayanların köpeklerini değiştirme veya para iade garantisi veriyor...olduda aldığınız yavru ve yaşını almış köpeğiniz bir yıl sonra öldü,bu kişi yaptığı işe saygı olarak müşterisinin mağdur olmaması için yeni köpek veriyor ve hiçbir karşılık almadan bunu yapıyor...siz bu kadar cömertmisiniz...üstelikte sizin köpekleriniz için belirlediğiniz bedelin onda biri bile olmayacak fiyatlara bunu yapıyor...üstelikte gerçekten maddi imkansızlıklarla boğuşan ve avcılığa gönül vermiş kişilerede kendi gönlünden kopan köpek hediye işlerinide atlamadan geçmemeliyim..
bu vesile ile sayın Mustafa ÇİL'e birkez daha teşekkürü borç bilirim...
bizi yanlış anlamamanızı umuyoruz...bizler avcılığa gönül vermiş avcılarız,bizim doğamızda yardımlaşma ve insanların çıkarlarını kendi çıkarlarınmış gibi gözetmek vardır...elbetteki kimse kimseye bedava köpek dağıtsın demiyoruz ama bunu insanları sarsmadan yapmak lazım...bir köpeğin bakımının ne kadar zor olduğunu ve bir köpekle avlanmanın ne kadar zevkli birşey olduğunu hepimiz biliyoruz...lütfen herkesten ricam insani duygularımızı maddiyata değişmeden avcılığın etik kurallarına uygun bir şekilde yapalım...

18.Ağustos.2009, 12:24

Ozaman herkez ilan versinde bizde ayakta alkışlıyalım, beleş sirke baldan tatlı.

Birileri para ve rantın gözünü çıkaracak, üstüne şöhret yapacak, avkolik burda can çekişecek yok böyle birşey. Saygılar.
http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/grin.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/grin.gif mehmet abi gene çözüm sende... sen çok yaşa abi

18.Ağustos.2009, 12:33
peki yeni üye olanların karşısına ilanlarla ilgili bilgilendirme cıksa kişi bu koşulları onaylayıp üye olsa

çetin ekren
18.Ağustos.2009, 12:43
valla ismet ben birkaç mesaj yazdım fakat kimse okudumu okumadımı bilmiyorum ağır olur diye tekrar geri sildim...ilanın gündemde kalması konusuna gelince ister istemez insanlar tepki niteliğinde yazılar yazınca otomotikmen ilan tekrar başa geliyor...
herkes kadar bende rahatsızım bu konuda ötekilere yine boyun eğiyorduk ama bu uçarı ilanlar ve rakamlar gerçekten çok can sıkıcı...
benim yurdumun avcıları 10 yıllık av tüfeklerini maddi imkansızlıklar nedeniyle değiştirme fırsatı bulamazken bir köpeğe o kadar para verecek avcıyı ben tanımadım tanıyacağımıda sanmam...benim arabamın fiyatı o kadar değil..geçen muayene için gittiğimde LPG tankının 10 yaşını doldurduğunu ve tankın değişmesi gerektiğini söylediler...bu bana 600 liraya mal oldu üstüne,muayene ücreti falan filan 200 lira, dükkan kirası 450 lira avcılık masrafları ve ruhsat harcı 200 lira,bağ-kur 260 lira,elektirk,su,telefon 200 lira toplamda 2.000 lira para çıktı 10 günün içinde kurbağa gibi gerildim kaldım...ve inan cebimde şuan 40 lira para var harca harca bitmez...
ben bu durumda köpeğe 10.000 lira para vereceğime arabamı değişirim döküntülerle uğraşmam...elbette bu parayı verip köpek alacak kişiler vardır ama 500 kişide kaç kişi çıkar sence...
sen fiyata takılmadım ilanlardan rahatsız olduğunu söylüyon fiyat seni rahatsız etmiyormu dostum...beni rahatsız edende ilan değil bedel...ilanlara bir şekilde alıştık artık..onlarsız olamyacağına kanaat getirdim...tabi bunu site yararına çevirmek ayrı bir mesele...çevrilirse durumun değişeceğinede eminim...
burda önemli olan konunun av ve avcılık adına olan konular olduğu kesin ama şöyle üyelerin çoğunun sitede olduğu zamanda ''Kim nerede''kısmına bakarsan hem ziyaretçilerin hemde üyelerin çoğunluğunun av adına açılmış konulardan çok köpek ilanlarına baktığını göreceksin...
köpek satış ilanları konusunda önerisi olan arkadaşların önerileri bekleriz...hem bu sorunları aşmak adına hemde av ve avcılık adına daha hoş muhabbetlerin olması adına birlikte bu sorunu çözmüş oluruz...

18.Ağustos.2009, 12:59
abi benim durumumda senden farklı değil emin ol...en son yazdığını okudum abi baya uzun yazmışsın...ben buğün ohh dedim ilan yok ortalıkta adam geldi bi iki cewap gitti...fiyata neden takılmıyorum fiyata bişi diyemem isteyen alır istemeyen almaz...herkes yorganına göre uzatır ayağını... abi ben işin muhabbet kısmındayım her yer ilan kaynıyo ben ilanlar için bişiler yapılamsındayım...
abi konu avcılık olunca muhabbette illa ki köpek oluyor herkes te köpeklere bakıyor tabi...yoğunluk o yüzden ilanlarda...isteyen istediğine bakabilir buna kimse bişi diyemez...mesajları takip eden cewap veren kişilerde belli...

imported_avkolik
18.Ağustos.2009, 14:14
İlan bölümünde ilanın altında yapılan eleştirileri mecburen bölüp bu bölüme aldım...Şimdi tek tek cevaplamaya çalışacağım...Milko Bey sitemize üye olmuş ve üyeliği onaylanmış.Kopyala yapıştır ilede olsa ilan vermek için gerekli mesaj sayısını doldurmuş ve ilanlarını vermiş...Bizde bir forum kurmuşuz ve avcı kadeşlerimizle muhabbet için bir araya gelmişiz..Tatlı muhabbetler etmişiz.Tanışıp kaynaşmışız..

Şimdi burda eleştirilen noktalara katılmama gibi bir durumum zaten söz konusu değil..Ama ben mecburum yola çıkarken bazı kurallar koymuşuz ve bu kuralları uygulamak zorundayım.Ve herkese adil bir şekilde eşit uzaklıkta uygulamak zorundayım zira diğer yönetii arkadaşlarımda aynı şekilde hareket etmek durumundalar...kusura bakmayın bu durumda duygusal davranma yerine tamamen kurallara göre hareket ediyorum ve gereken bu...Şöyleki

" İlan bölümünde eğer alıcı iseniz alıcı gibi hareket edersiniz aksi takdirde satıcının malını kesinlikle kötüleyemezsiniz.Aşağılayamazsınız.Dedemin kulağıma küpe ettiği bir çift söz geliyor aklıma."Oğlum derdi, altının değerini sarraf bilir.." Burdada mutlaka alıcı çıkacaktır ve istediği fiyatı çekmekte serbest üyemiz.Buna yapabileceğimiz birşey yok.İlginizi çekmediyse konuyu cevaplamayın ve üstlere taşımayın ilan kalsın.Eğer dediğiniz gibi satıcı gelip ilanı güncellemek için kendi mesajının üstüne bir mesaj daha yazıp giderse ki buna internet aleminde FLOOD yapmak denir..O zaman ben gerekeni o ilan için yaparım.Bizler birşeyler yazıyoruz ki satıcıda cevaplamak için birşeyler yazıyor..

Şimdi tekrar uyarmak için yazmak zorundayım...

"İLAN BÖLÜMÜNDE KURALLARA UYMAYAN HER TÜRLÜ MESAJ BİLGİ VERİLMEKSİZİN KALDIRALACAKTIR"

Hepinize teşekkür ederim...

Ayrıca tartışama konusuna doğru bölüm olan Buyur avcı kardeş mikrafon sende bölümündeki bu konudan devam etmenizi rica ediyorum...

Saygılarımla

18.Ağustos.2009, 14:20
abi ne güzel diyosun muhabbet peşindeyiz...biz kimse köpek satmasın demiyoruz bunlar tabiki olacak ama bu işi ticarete dönüştürmüş kişiler zaten kendini belli ediyor bunlara izin verilmesin...çok satmak istiyor maden acacak kendine bi adres orada satacak...

imported_avkolik
18.Ağustos.2009, 14:23

Arkadaşlar aynen yukarıdaki dediği gibi Mehmet abimin..Bu konu üzerine çalışıyoruz bir türlü çözüm gelecek..Ana hatlarını Mhemet abim ufak ufak yazmış...Ama ufak tefek çalışmalar gerekiyor bunlarıda tamamlayıp uygulamaya koyacağız...

fevzi dursun
18.Ağustos.2009, 15:14
arkadaşlar çok yakın zamanda açıklamasını yapacağımız ARENA adlı bir bölüm ekleyeceğiz sitemize. burası er meydanı olacak,
burada rahatlıkla tartışabileceksiniz. isteyen istediği kişiyi bu arenaya yani er maydanına çağırabilir. konularda çıkan tartışmalarda bizleri çok zorda bırakıyosunuz. herhangi bir tartışma esnasında, ikilileri bu bölüme bir başlık altında taşıyacağız biz sizi o bölüme atalım bu er meydanında yiyin birbirinizi :D :D

çetin ekren
18.Ağustos.2009, 15:25
fevzi önceden biri vardı adı lazım değil arenalık o bohçasını alıp uzak ellere gitti,orda bohçacılık yapıyormuş,son duyduğumda kendini alkola vermiş http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/55.gif
birde kankam sevgili dostum gardaşım ramazan var öncesi olsa bu arenada onunla ne karakucak güreşler tutardıkda,adam mülaim çıktı adam ne desem ne yapsam gülüyor kızdırmaya çalışdıkça o beni güldürmeye çalışıyor...onunlada giremem arenaya ee geriye bir tek sen kalıyorsun...http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/24.gif

fevzi dursun
18.Ağustos.2009, 15:30
arkadaşlar çok yakın zamanda açıklamasını yapacağımız ARENA adlı bir bölüm ekleyeceğiz sitemize. burası er meydanı olacak,
burada rahatlıkla tartışabileceksiniz. isteyen istediği kişiyi bu arenaya yani er maydanına çağırabilir. konularda çıkan tartışmalarda bizleri çok zorda bırakıyosunuz. herhangi bir tartışma esnasında, ikilileri bu bölüme bir başlık altında taşıyacağız biz sizi o bölüme atalım bu er meydanında yiyin birbirinizi :D :D

fevzi dursun
çetincim, bu ARENA bölümü sorumlusu ben olucam zaten, :D bel altı çalışılmadığı sürece çil ustanın dediği gibi devam devam :D

çetin ekren
iyide hakem sen olursan bana hep faul verirsin sen....aslanlara yem olmak istemem bu arenada....http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/20.gif

cemalreis
18.Ağustos.2009, 18:47
bence hepinizde haklısınız yönetim kendi içinde doğru olanı bulacaktır saygılar.

çetin ekren
19.Ağustos.2009, 07:44
ya arkadaşlar hepinizden çok ama çok özür dileyerek ama gerçekten çok aradım fakat neye yaradığını bulamadım...
bu SCR nin bana tam anlamını ve bu kadar parayı verdikten sonra neye yaradığını bana anlatabilecek biri varmı...
şimdi bazan duymuşumdur işte adam yurt dışından gelir arabası dışardan her nereden geliyorsa oradan kaskoludur ve burda bir kaza yaparsa o kaza mağdurlarına özel hastane tipi uçaklar veya helikopterler gönderilip aldırılıp hastane masrafları falan karşılanıp hatta ölüm olaylarında çok yüklü tazminatlar ödüyorlar...
bu secere ne işe yarıyor yani köpeğein scr sinden bizde faydalanabiliyormuyuz...bizede köpeğimiz ölünce falan tazminat ödeniyormu...