PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Uyuz tedevisi...

Osman KARATEPE
13.Ağustos.2009, 07:35
Arkadaşlar hepinize merhabalar.Köpeklerimden büyük olanı (büyük dediysem 3,5 aylık),derisinde kızarıklıklar vardı birde kaşınması çok artmıştı ama döküntüleri yok uyuz gibi yalnız yaygın değil 3 gün önce veterinere götürdüm uyuz başlangıcı olabilir dedi bulaşıcı değilmiş çoluğa çocuğa bulaşmaz dedi deri altından bir iğne yaptı birde ilaç verdi yarım litre su ile karıştırıp köpeği bununla iyice ıslatmamı söyledi.Aynen dediklerini yaptım yalnız hali hazırda bir gerileme olmadı ama bu benim hatam köpeği bir iki defa yıkadım ondan sonra oldu bu olay, ekstra yapmam gereken bişey varmı saygılar....

13.Ağustos.2009, 07:40
osman birader köpeği nasıl bir sabunla yıkadın benim bildiğim arap sabunu ile yıkarsak daha iyi olur veteriner söylemişti.

Osman KARATEPE
13.Ağustos.2009, 07:49
Ah İbrahim abi hemde arabistandan gelme arap sabunu ile :)) yıkadım ama ne bileyim nasıl oldu...Gözüm gibi bakıyorum ikisinede küçükte bişey yok ama inşallah geçer.Bu arad senin zeus nasıl oldu fotolarını koysanda görsek keretayı özledik...

13.Ağustos.2009, 07:53
birader adı reks oldu zeus sanki bana biraz ağır bir isim gibi geldi kaldıramaz falan bu gün ordaysan uğrayaçağım.

Osman KARATEPE
13.Ağustos.2009, 07:54
Bugün nöbetim var abi ama yarın mutlaka beklerim..

ahmetkarabat
13.Ağustos.2009, 08:34
bende çok uğraştım olmadı ata baba usülü yanık motor yağı sürecem .

13.Ağustos.2009, 11:33
DERİ HASTALIKLARI KÖPEKLERDE EN KÖTÜ PROBLEMLERDEN BİRİDİR!
Köpeğinizin bir fotosunu koysaydınız,problemi bölgeyi çekerek daha iyi olurdu ama her kızarıklık uyuz değildir!
bu yaşlardaki köpeklerde pire alerjisine bağlı olarak daha çok şekillenir!ama hekime götürdüyseniz bence kısa zaman sonra iyileşecektir,ayrıca hassas köpekler için DERMALEN KÖPEK ŞAMPUANI KULLANILABİLİR!köpekleri yıkamak için

Osman KARATEPE
13.Ağustos.2009, 11:51
Hocam ilginiz için çok teşekkür en kısa zamanda fotosunu ekleyeceğim dediğiniz gibi sanki allerjik bir durum..

13.Ağustos.2009, 12:02
Önemli değil Osman kardeşim,sen fotoyu gönder bir görelim,
Vet.arkadaş deri kazıntısı falan almadı demi kızarık bölgelerden!

mehmet KISALAR
13.Ağustos.2009, 16:35
TEŞKE YIKAMASAYDIN BE ABİ NEYSE OLAN O9LMUŞ ARTIK VETERİNER ABİLERİM YARDIMCI OLUCAKLARDIR

Osman KARATEPE
14.Ağustos.2009, 06:05
Hayır hocam deri kazıntısı almadı sadece benim söylediğim şikayetler üzerine vede gözle genel bir muayene sonucu verdi.15 gün sonra aşıyı tekrarlayacağız.Yanlış anlaşılmasın ben götürdüğüm veterinere bir kusur bulmuyorum sormak istediğim ekstra başka şeyler yapabilirmiyim...

ADEM AYVAZ.
14.Ağustos.2009, 10:45
vterinere getirirsen diğceksana iki çeşit uyuz var deriden örnek alıp bakacak ona göre tedaviye başlıcak eyer uyuzsa sana baya iş düşücek verdiği ilaçcı haftada 3 kez yıkıcan süngerle uyuz için bir çok hap iğne var veteriner seni bilgilendirmesi lazım ama sürer bir ay ama sürer iki ay eyer uyuzsa köpeğinin yuvasınıda ilaçla uyuzsa dikkat et sende başlarsın kaşınmaya sanada bulaşma riskide var. anti funğal al bu dezenfektedir köpegi kömle heryerine beze döküp sür kuruduktan sonra ıyosep bi melhem var onuda uygula sonra duaa edersin bana.bunların hepsini eczanelerde bulabilirsin 20 lira felan olması lazım ama köpeğin yuvasını iğcene ilaçla resim çekseydin ii olurdu. yardımcı olurdum.

Osman KARATEPE
14.Ağustos.2009, 10:51
Eyvaahhh yandık desene..

ADEM AYVAZ.
14.Ağustos.2009, 11:02
sen gene ii sin usta benim 2 yavrum birde anaları uyuz oldu
http://i29.tinypic.com/2zdtx6g.jpg bu sag tarafımdaki benim dişi köpegim uyuz olduktan 3ay sonra çektim fotosunu ozaman bile tüyleri yavaş yavaş geliyordu çok uğraştım çok çevrenizde dolaşan uyuz köpeklerle koklaştılar sonra uyuz oldu dikkat etmek lazım allahtan ozaman 4 tane köpek bakıyorumda avdan geri kalmadık.sana geçmiş olsun diyim inşalah düzelir osman usta.