Orijinalini görmek için tıklayınız : Kadir AYDOĞDU kardeşim YAV.!
Halil KÜÇÜK
13.Ağustos.2009, 09:29
Kadir bey
yazmış olduğunuz kısa mesaj ve yazılardan anladığım kadarı ile bir sorununuz olduğu aşikar
eğer sorunlarınızı bize açıklama gereği hisseder iseniz, bize açıldığız pozisyonda ve şekilde ,gereksede eğer tarafınızdan da ihtiyaç varsa Pisikolok ve Nörolok Dr.arkadaşlarımızda size yardımcı olmak için beklemektedir.(Siz talep etmeniz halinde)
Avkolik ailesi, büyüğüyle ,küçügüyle her ferdinin şahsınıza yardımcı olmaya çalışacağından hiç şüpheniz olmasın
yazı ve kısa mesajlarınızda (yav mav ) gibi kelime kullanmamanızı da önemle rica ererim
İyi Günler
çetin ekren
13.Ağustos.2009, 09:56
bakın Halil gardaşımı kızdırmayın....zaten kızmış anlaşılan...işin şakası bir yana dostlar kızmaktada haklı halil,daha yeni üye olmuş bir ve kimseyi tanımazken ve kimsede onu halen tanımazken böylesi ''ya''lı konuşma ve yazma tarzlarrı yakışık kalmıyor...
hemde mesajında burası nasıl site diyede ibare düşüyorsun beğenmiyorsan ne işin var be gardaşım...çeker beğendiğin yere gidersin...burası böyle bir site sonuna kadar sana dostça yaklaşmaya çalışılır, ama sonunda niyetinin farklı olduğuda anlaşılırsa gereken yapılır...burda bir kere senin kim olduğunu bilmiyoruz avcımısın yoksa avcı düşmanımısın yoksa sadece keklik beslemeye hevesli birimisin onu bile bilmiyoruz...daha bir tanışma mesajın bile yok...
damdan düşer gibi bu konuda insanlardan yardım isteyemezsin kimse senin babanın oğlu değil...ve burası dingonun ahırıda değil selamsız sabahsız burda kimseyle yavlı yuvlu konuşmaya hakkın yok...lütfen her kim olursan ol,her ne amaç güdüyorsan güt ama ilk önce insan olma vasfının gerektirdiği şartlara uy...
uyki bilmediğin şeyler hakkında bilenler bildiklerini sana söyleme nezaketinde bulunsun...zaten arkadaşlar sana yeterince yardımcı olmuş hatta cep numaralarını vermişler..
neyse anlatılamka isteneni anlamışsındır diye umuyoruz....
Recep DÖNMEZ
13.Ağustos.2009, 10:18
Bu tartışmanın kaynağı konunun adı nedir arkadaşlar,hangi
paylaşımda bu konu,acele öğrenebilirsem benimde birkaç
yazacaklarım olacak....
Saygılar....
çetin ekren
13.Ağustos.2009, 10:21
recep abi konu olarak bişey yok sadece yeniüye olmuş daha bir tanışma konusu bile yok arkadaşın kısa mesaj bölümünden keklik besleme hakkında yardım istemiş...selamsız sabahsız...üstelikte gereken ilgiyide sebo göstermiş yinede kakkıp bu nasıl site bilmem ne gibi lakırdılar yapmış...kısa mesaj bölümüne bakarsan mesajlarını görürsün orda abi....
üstelik daha hiçbir konuya yazılı tek bir mesajı yok...
Recep DÖNMEZ
13.Ağustos.2009, 10:30
Teşekkürler Çeto Kardeşim!!!
Saygılar.....
Recep DÖNMEZ
13.Ağustos.2009, 10:50
Halil Abicim! sanada çok teşekkürler...
Sen gerekini yazmışsın,Sebahattin Kardeş'te
kısa mesaj bölümünde gerekeni yazmış....
Bizlerde sizinle aynı görüş ve düşüncedeyiz....
Kimse burada ileri geri konuşamaz,hele hele yav! mav!
diyemez....
Bu mesajın sahibinin bu olaydan sonra hiç sesi soluğu çıkmıyor.
Sözünün arkasındaysa,yani özellikle yazdıysa çıkar evet öyle
diyorum ve yazıyorum der,farkında olmadan yazmışsa özür diler
olur biter....
Bizde her iki duruma göre ayrı ayrı cevabımızı veririz kendisine.....
Saygılar....
kapadokyali_1981
13.Ağustos.2009, 15:56
Relaks Halil abi relaks tamam anladık sters yapmışında ben bu norolog kısmını pek anlayamadım :)
mehmet KISALAR
13.Ağustos.2009, 16:22
KONUYA BİRAZ YUNAN KALDIM K.BAKMAYIN
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.