Orijinalini görmek için tıklayınız : satılık 2,5 yaşında erkek kurzhaar
ahmetkarabat
14.Ağustos.2009, 09:29
Adı ; panço
Yaşı ;2,5
Fiatı ; 1000 tl
Cinsi ;kurzhaar
Cinsiyeti ; erkek
Egitimi ;tam
Aşıları ;tam
Varsa Şecere bilgisi ( varsa fotosunu ekleyiniz Saf Kan yazmayınız) ;yok
Varsa Chip nosu :yok
Kusurları Kötü alışkanlıkları (diş, uluma v.s) ;zincir dayanmaz çok güçlü
Yaşadığı alan ( Bağlı, Kafeste, Serbest, Evde v.s);bağlı kafes farketmez
Avcılık Durumu ;özellikle tavşan mükemmel+kuş avları
Kimden alındığı varsa iletişim bilgisi ;ankara polatlı zafer bey istenirse veririm
Anne bilgileri (Foto, Şecere, Avcılığı v.s) ;almanya' da adlarını bilmiyorum
Baba bilgileri (Foto, Şecere, Avcılığı v.s) ;almanya' da
Fotoğrafı ;ZORUNLUDUR
Satış nedeniniz ;
Bulundugu şehir ;adana
Sahibinin iletişim bilgileri05358961115;
http://i29.tinypic.com/2nhkr41.jpg
http://i28.tinypic.com/1zg5n44.jpg
http://i28.tinypic.com/nwzbis.jpg
http://i25.tinypic.com/1zz2ag1.jpg
http://i27.tinypic.com/34t63nn.jpg
http://i27.tinypic.com/34t63nn.jpg
SATIŞ NEDENİ KISMINI BOŞ BIRAKMIŞSINIZ MERAK ETTİM BİLGİ VERİRSENİZ TABİ ÇOK ÖZEL DEĞİLSE SEVİNİRİM
ahmetkarabat
14.Ağustos.2009, 10:29
ramazan abi ben köpeği dişi köpeğimle çiftleştirmek için aldım saolsun bazı arkadaşlarımla çiftleştirme için kötü olmak istemedim. çiftleştirdim. sezon başı ihtiyacı olan vardır hazır köpeğe dedim satlığa çıkardım abi. saygılar
KÖPEĞİNİZ ÇOK GÜZEL SATILMIYCAK KADAR!!!
YA BİR KUSURU VAR YADA ÖZEL BİR SEBEP OLMALI BU YÜZDEN SORDUM KUSURA BAKMA.
YİNE YENİLİYORUM KÖPEĞİN ÇOK GÜZEL...
ahmetkarabat
14.Ağustos.2009, 10:41
bence tek kusuru erkek olması
abi
evet gayet süper bir köpek. duruşu bile farklı.. alan satan hayrını görsün..
gayet süper fizekte bir kurzhaar... sonuçta tl. üzerinden fiaat. euro değil..
ahmetkarabat
20.Ağustos.2009, 08:58
saolun arkadaşlar. göğsümü kabarttınız satmakdan vazgeçireceksiniz bu gidişle. dün pançonun değerini anladım. gerçekden koku takibi mükemmel tavşan bulamadım ama emanet aldığım ve avın başında kaybettiğim köpeği panço ferma vererek buldu. tavşan zannettim az kalsın emanet köpeği vuracaktım ama. en azında pançonun koku değişiminde ferma yapması hertürlü ava açık olduğunu gösterdi bana( pançoyla bunlar daha ilk avlarım sayılır ben damızlık olarak almışdım ama köpek kendini sevdirmek namına herşeyi yapıyor). herkese saygılar.
fevzi dursun
20.Ağustos.2009, 09:18
saolun arkadaşlar. göğsümü kabarttınız satmakdan vazgeçireceksiniz bu gidişle. dün pançonun değerini anladım. gerçekden koku takibi mükemmel tavşan bulamadım ama emanet aldığım ve avın başında kaybettiğim köpeği panço ferma vererek buldu. tavşan zannettim az kalsın emanet köpeği vuracaktım ama. en azında pançonun koku değişiminde ferma yapması hertürlü ava açık olduğunu gösterdi bana( pançoyla bunlar daha ilk avlarım sayılır ben damızlık olarak almışdım ama köpek kendini sevdirmek namına herşeyi yapıyor). herkese saygılar.
ahmet pançoyu denemek için tavşanmı arıyodunuz. emanet köpeği tavşan zannetiğinizi az daha vuracağınızı belirtmişsiniz, pek anlayamadım açıklarmısınız
ahmetkarabat
20.Ağustos.2009, 09:59
pançoyu alırken özellikle tavşan avında kullanmışlar. artık o an bizim mısır tarlalarımız var onun kenarında geziyordum. pançonun hareketleri birden değişti. bende tavşan olabileceğini zannettim mısırdan ses geldi. pançoda ferma durunca tavşandır dedim. bizim buralar ova olmasına karşın mısır tarlasından ne çıkacağı belli olmaz. acemi avcı olsaydım muhtemelen diğer köpeği vururdum. sonra baktım panço fermayı bozdu tarlaya girdi. diğer köpek ondan ürküp dışarı çıkdı da bulmuş olduk. sahibine ne diyeceğimi düşünüyordum beni dertten kurtardı
fevzi dursun
20.Ağustos.2009, 10:25
eski bi ata sözü aklıma geldi köpek köpeği ısırmaz derlerdi, ısırmaz ama ferma verir dercesine maşallah pançoya köpek köpeğe ferma vermiş helal olsun valla.
neyse ki köpeğin şansı varmış ki acemi avcının önüne çıkmamış, sen usta avcısın köpek olduğunu anlamışsın yani allah verede rastgele demişler ya birden darıdan tavşan çıksaydı, sen ustalığınla tek atışta bıldırcın sıkısıyla vurabilirmiydin tavşanı..?
çetin ekren
20.Ağustos.2009, 10:43
mesafe iyiyse bıldırcın sıkısıda düşürür tavşanı,ama gerginse biraz zor...ondan sonrası usta avcı işi,yani beceri ister...bu benim fikrim...
ama gerçekten köpek mükemmel...Allah bol avlar nasip etsin..ne diyelim...
fevzi dursun
20.Ağustos.2009, 10:45
çetincim 28 gr 9 no zor gibi, ama bide ahmete sormak lazım tüfeğinde hangi marka fişek bulunuyodu..??
çetin ekren
20.Ağustos.2009, 10:49
tabiki tüfekten tüfeğe göre değişir şartlar....poze veya çifte ise bence dediğinlede affetmez...ama otomotikse zor tabi...
İBRAHİM AKKAYA
20.Ağustos.2009, 11:12
Ya eskiden gramaj mı vardı 10 numarayla tek tüfekle ben cok tavşan vurdum.Çetin kardeşim av bayi FEVZİ kardeşim iyi bi avcı fikirlerine saygı duyarım ama bende teçürbeli avcıyım. Yakın mesafede fişek tüfek önemli değil.Arkasındaki adam önemli.Gençlerde atıyor şimdi RASTGELE Ahmet kardeşim.
fevzi dursun
20.Ağustos.2009, 11:24
ibrahim abi 10 numara bıldırcın sıkısıyla anca o mevsimde GÖCENLER düşer be abi, valla koca tavşan düşermi bilmem?
çetin ekren
20.Ağustos.2009, 11:28
Kurzhaar uzak avlanan bir köpek değil zaten genelde 25-30 mt de ferma duran köpekler...havada sıcak olduğundan bencede 9-10 numara 28 gr.düşürür abicim...bende katılıyorum ibrahim abiye...
İBRAHİM AKKAYA
20.Ağustos.2009, 11:39
Buyur gel Fevzi kardeşim 10 numurayla napıyorum bizde yalan yok yaş 50 atarım Çetin kardeşimin dediği doğru yakında sacma top gidiyor.Gölmarmara" size 90 km beklerim.
ahmetkarabat
20.Ağustos.2009, 11:45
abi ben 36 kalibre tüfek kullanıyorum iyi kez alındığınbda 12lik tüfeklerden etkili olur. köpek vurma konusunda adanalı olanlar bilir darı tarlalarımız insan boyundan yüksek ve sıkdır. içerisinden ne çıkacağı belli olmadığı için görmeden ateş etmemek gerekir gençlerimize bunu öğretiriz dmek istedim ama anlatamamdım galiba.
ahmetkarabat
20.Ağustos.2009, 11:48
bu arada kullandığım fişek 14 gr no 7 yani 36 için magnum fişek
çetin ekren
20.Ağustos.2009, 11:52
valla ben bu tüfekten hiç kullanmadım...kendi kullandığım tüfekler huglu çifte ve otomatik...bıldırcın fişeğinin bu zamanda tavşanı düşüreceğine eminim fakat 36 cal.tüfeğin düşüreceğini sanmam...artık deneyenler varsa bilmem...
ahmetkarabat
20.Ağustos.2009, 11:59
çetin abi ben 36 kalibreyle 14 gram kullanırın 12 kalibre kullananlar atışını yapar. kalırsa ben atış yaparım. 36 kalibre 12 kalibrenin 3 de 1i genişlikdedir. saçma sayısı az olmasına karşın 12 liğe göre 3 de 1 oranında saçmayı yayar. 14 gram 36lık fişek demek 12 kalibrede 14*3 eşittir 42 gram demek. bide saçmanın toplu gittiğini hesaplarsanız. mesafeyi de 3 ile çarpmanız gerekir. herkese saygılar.
ahmetkarabat
20.Ağustos.2009, 12:00
bu arada tüfeğimin namlu uzunluğuda s poze 71 cmdir.
yaban tvde safir isimli 12 gram tek kurşun atan ve barutun bir kısmını kendini kurmaya harcıyan tüfekle 200 metrede domuz avlıyan avcıları seyrettik. bence 36 kalibre hakkında yalnış bi düşünce olması gerekmiyor mu. 36 kalibre olsun 3 kuruş fazla olsun. saygılar
çetin ekren
20.Ağustos.2009, 12:04
abicim bilemiyorum nedense bana imkansız gibi geliyor,yani sen kesin eminmisin bu saydığın özelliklere sahip tüfeğin koca tavşanı yıkacağına...şimdi ben bu tüfekle bu mevsimde 10 no.saçmayla tavşanı avlayacağına inanamıyorum...sen denedinmi eminmisin...eğer öyle bişey varsa ben hemen değişirim tüfeğimi...
ahmetkarabat
20.Ağustos.2009, 12:09
sakın deneme çetin abi derim. çünkü elinde ne huğlu kalır ne de başka kalibre. ben bisefer kullandım. ne germanica kaldı ne de 12 kalibre. şu an av bayiisiyim. iki adet tüfeğim var biri prenses 36 cal s poze. ve 1 adet de el yapımı horozlu 1960 model 16 cal çiftem var. saygılar çetin abi
ahmetkarabat
20.Ağustos.2009, 12:11
bu hafta ava gittiğimde foto çekim abi geçen hafta aynı şekilde bir arkadaşım olmaz dedi 5 e 10 kalasın uzunlamasına tek kurşun karşıdan karşıya rahatlıkla geçti.
çetin ekren
20.Ağustos.2009, 12:12
200 mt de domuz avlıyor bu silah öylemi...abicim bu nedir Allah aşkına..ben kesinlikle inanmam...ancak gözlerimle görmem lazım....deniyecem 200 mt de.... 10 no.saçmayla bu sıcakta tavşan avlıyor kesin denemem lazım Ahmet benim bu tüfeği...bak sana güveniyorum..36 cal.dedin ha...
sen tavşana denedinmi bu silahı...10 no.saçma ile ama kışın değil ha...kışın vurmaz bence...bu sezonda düşürür diyorsun kesin demi....
fevzi dursun
20.Ağustos.2009, 12:17
ahmet rastgele kardeşim bu hafta şu 36 kalibre tüfeğinle tavşan paylaşımını bekleriz, belki o zaman çetini inandırabilirsin RASTGELE
ahmetkarabat
20.Ağustos.2009, 12:19
kışın 7 numara ile vurdum ve tavşan kımıldamadı. sadece sen 14 gram al neye atarsan at abi. senede 1 tüfeğin tetik tertibatını bakıma alırsan sende benim gibi 36 cı olursun. ben ilk önce karatavuk avına aldım. sipariş verdim fişek onlarda bana av bayiisi olduğum için 14 gram barnochi fişek yollamışlar. 3 saat boyunca uçarda kuş vuramadım. meherse fişek hızlı gidiyor kuş geri döçnüyormuş. sonra alıştım portakal bahçesinde köpekler yelfe kaldırdı baktım yakın mesafe içini boşaltmış 7 numarayla. akşam gelirkende tavşan kalkdı attım hiç kımıldamadı. sadece uyarıyorum toplu attığı için iyi kez alın elinizdeki tüfek 36 kalibre. bence zaten tek kırması ucuz. bir adet edin sonra poze alırsın çünkü 12den daha pahalı tüfek. saygılar abi
ahmetkarabat
20.Ağustos.2009, 12:21
tavşan sezonuna daha var fevzi abi. inşallah 10 . aya.
ahmetkarabat
20.Ağustos.2009, 12:22
yok yalnışlıkla vurursam yayınlarım abi:)
çetin ekren
20.Ağustos.2009, 12:26
abicim 200 mt..ve domuz yivlimi bu namussuz....
ahmetkarabat
20.Ağustos.2009, 12:34
abi yaban tvye mesaj yolla da yanılmıyorsa ali bornovalı idi. yeniden yayınlasınlar. yaklaşık 200 metre diyolar. kalibre ince olduğundan çok düzgün ve hızlı atışlar yapabiliyorsun abi.
çetin ekren
20.Ağustos.2009, 12:42
onlarla işim olmaz Ahmet gardaş...senin sözün bana kafi...
ahmetkarabat
28.Ağustos.2009, 12:45
köpek satılımıştır hayırlı uğurlu olsun. herkese saygılar
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.