PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ARANIZDA OLMAK ÇOK GÜZEL

07.Şubat.2008, 08:26
Cümleten Selamun Aleyküm avcı dostlar. Yaklaşık 10 15 gündür siteyi takip ediyorum. kısmet bu güne imiş. kabul buyurursanız aranızda olmak şeref verir.

Sayın Mustafa Çil ve ekibinin çalışmalarını elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum. kendisi ile 2 kez telefonda görüşme imkanımız oldu.Kendisi gerçekten cana yakın ve dost canlısı bir insan. yaptıkları çalışmayı zaten tüm avcı alemi biliyor çok doğru yoldalar ülkemiz avcılığı ve pointer ırkı nın ülkemizdede gelişmesi için bu gibi insanlara ihtiyacımız vardır. YAPTIKLARI ÇALIŞMALARDAN DOLAYI ŞAHSINI VE EKİBİNİ CANI GÖNÜLDEN KUTLUYORUM VE DESTEKLİYORUM.

Adil Karakus
07.Şubat.2008, 09:55
Fatih Yılmaz kardeşim hoş geldin aramıza,doğru adreste doğru insanların arasındasın

selamlar

07.Şubat.2008, 10:01
Hoş bulduk Adil Bey. http://www.avkolik.net/forum/Smileys/default/wink.gif

07.Şubat.2008, 10:10
Ve aleykümselam Fatih kardeş hoşgeldin sefalar getirdin.Beypazar'ına sevgi ve selamlarımla.

imported_avkolik
07.Şubat.2008, 10:39
Cümleten Selamun Aleyküm avcı dostlar. Yaklaşık 10 15 gündür siteyi takip ediyorum. kısmet bu güne imiş. kabul buyurursanız aranızda olmak şeref verir.

hoş geldin fatih kardeş...yanlış yerde olmadığını ilerleyen günlerde anlıyacaksın inşallah...kardeşim her türlü paylaşım ve katılımını bekliyoruz...saygılar

07.Şubat.2008, 11:58
Hoş bulduk sayın arkadaşlar. sıkı bir pointer hastasıyım. inşallah bilmediğimiz noktalarda karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuruz. yeni şeyler öğreniriz

yasar_yetim
07.Şubat.2008, 20:13
aleykum selam fatih kardes hos geldınız paylasımlarınızı beklıyoruz kocaeliden sevgı saygı

cemalreis
07.Şubat.2008, 20:15
VE ALEYKÜM SELAM... GERÇEK DOSTLARIN MEKANINA HOŞ GEDİN FATİH YILDIZ KARDEŞİM SEFALAR GETİRDİN...PAYLAŞIMINI BEKLİYORUZ..TEKRAR HOŞ GELDİN