Orijinalini görmek için tıklayınız : MANAVGAT ( BOTANİK HOTEL ÇALIŞANI ) HAKAN ASLAN
Mustafa ÇİL
20.Ağustos.2009, 11:08
BU CAMİAYA YAKIŞMAYAN BİR ZAT DAHA VERİYORUM SİZLERE
MURAT ASLAN ELBETDE SENİN KULAĞINADA GELECEKTİR BU SATIRLAR
LÜTFEN BANA OLAN YILLANMIŞ BORCUNU ÖDE
HAKAN ASLAN
YİNE MUHTEMELEN OTELLERDE ÇALIŞMAKDASIN,AMA HER NERDE OLURSAN OL İSDER ÖDE İSDER ÖDEME
SEN VE SENİN GİBİLER BU CAMİAYA YAKIŞMAYAN KİRLETEN ŞAHSİYETLERSİNİZ...
SIRAYA KOYDUM DOSTLAR KUSURA BAKMAYIN
Mustafa ÇİL
25.Ağustos.2009, 16:27
senide bu camianın kafasına kazıyacam kusura bakma hakan
en azından birilerinden daha köpek almaya kalkarsan
ismin tanıdık gelsin camiaya
fevzi dursun
25.Ağustos.2009, 17:08
mustafa abi oruçluyum bir bardak su içmem diyon yani :D :D :D
kapadokyali_1981
25.Ağustos.2009, 17:28
Abi liste baya kalabalık heralde :)
HAKANASLAN
27.Ağustos.2009, 22:13
SAYGIDEĞER AV VE AV KÖPEĞİ DUAYENİ MUSTAFA ÇİL BEYBEN SİZİN MEŞHUR BİR SÖZÜNÜZLE BAŞLAMAK İSTYORUM ‘‘KEDİDE KÖPEKTE BİR TARAFA’’DİYE
HERŞEYDEN ÖNCE BEN SİZE ALACAK OLDUĞUNUZ 500 LİRA PARAYI NEDEN ÖDEYEMEDİĞİMİ EN SON TELEFON KONUŞMAMIZDA ŞÖYLE ANLATMIŞTIM
MUSTAFA ABİ BEN ŞUGÜNLERDE ÇOK ZOR DURUMDAYIM 65000 LİRA KADAR BİR BORCUN İÇİNE GİRDİM DURUMUM HİÇ İYİ DEĞİL BEN SANA BUGÜN YARIN DEYİP ATLATMAK İSTEMİYORUM.BU YÜZDEN BANA BİRAZ SÜRE VER KENDİMİ TOPARLAYINCA ÖDERİM DEMİŞTİM.SİZDE GARDAŞIM ALLAH KİMSEYİ BU DURUMLARA DÜŞÜRMESİN ALLAH KOLAYLIK VERSİN DEMİŞTİN.BENDE SANA ŞUBATA KADAR BİRŞEYLER YAPMAYA ÇALIŞIRIM DEMİŞTİM. AMA OLMADI.ALLAH VAR BEN HALA DÜZLÜĞE ÇIKMIŞ DEĞİLİM.BU SEBEPTEN SİZ BENDEN ALACAKLI OLARAK SONUNA KADAR HAKLISINIZ.BENDE BUNU İNKAR ETMİYORUM ETMEDİM.ANLAM VEREMEDİĞİM OLAY BEN SİZİN PROFİLİNİZDEN ZİYARETÇİ İKEN BİLGİLERİNİZE ULAŞABİLİRKEN SİZ BENİM BİLGİLERİME NASIL ULAŞAMIYORSUNUZ.TEKARDAN SÖZÜMÜ TUTAMAMAKTAN DOLAYI ÖZÜR DİLİYORUM.AMA BANA ADRESİNİZİ YOLLAYIN TEMİNAT SENEDİNİ SİZE YOLLAYAYIM…BURAYA KADAR HAKLISINIZ
ŞİMDİ……
HAKKIMDA KARALAMA YAPMA İSTEĞİNİ ŞÖYLE DEĞERLENDİRİYORUM.<o:p></o:p>
BU GÜNE KADAR NEYİ BEKLEDİNİZ DE BUGÜN BÖYLE BİR OLAYA BAŞ VURDUNUZ.<o:p></o:p>
REKLAM?
EGO?
BENİM BU CAMİADAN KAYBEDECEĞİM HİÇ BİRŞEY YOK.KİM NE DÜŞÜNÜRSE DÜŞÜNSÜN…
NEYSE BEN BU SİTEDEN AYRILIRKEN YANILMAMIŞIM ÇÜNKÜ OZAMANLARDA SÖYLENENLERİ TAMAMIYLA GÖRDÜM İNANDIM ŞUANDA. BUSİTE SİZİN MİŞ GİBİ DAVRANMAKTAN VAZGEÇİN.BURASI HERKEZE AÇIK BİR PAYLAŞIM ALANI SİZİN EGOLARINIZI TATMİN ETMENİZ İÇİN UYARLANMIŞ BİR YER DEĞİL.KİŞİLERLE OLAN PROBLEMLERİNİZİ BUARAYA ATMANIZA GEREK YOK.BEN HER HALUKARDA ADRESİNİZE KADAR GELECEK BİRİSİYİM.
BENİ KARALAMAYA ÇALIŞMAKLA NEREYE VARACAKSINIZ MERAK İÇİNDEYİM.BENİM BU BAĞLAMDA VİCDANIM RAHAT VE HİÇ BİR KORKUM YOK.BEN SİZİN TABİR ETTİĞİNİZ GİBİ NE ÜÇ KAĞITÇI NEDE DOLANDIRICIYIM.İŞTE SÖZÜ OLANLARA KARŞI BURADAYIM.ALACAĞINIZ ELBET SİZE BİR ŞEKİLDE ULAŞACAKTIR.VE SİZİN BU YAZINIZLA BENİ FARKLI DEĞERLENDİRİP BANA KÖPEK SATMAYACAK OLAN BİRİ VARSA DA MERAK EDİYORUM.SİZ ANCAK BU SÖZLERLE KONUYLA ALAKASI OLMAYAN FEVZİ DURSUN BEY GİBİ İNSANLARA ULAŞIRSINIZ.ARTI FEVZİ BEYİN BENİ ELEŞTİRMEYE HİÇMİ HİÇ HAKKI YOK.ÖYLE KLAVYE BAŞINA GEÇİP ŞAKŞAKÇILIĞINDA LÜZUMU YOK.VE BENİMLE ASLA POLEMİĞE GİRMEYİN FEVZİ BEY MUHATTABIM DEĞİLSİNİZ.ARTI RESMİMİ ÇOK İSTERSENİZ YOLLARIM SİZE.
NEYSE MUSTAFA BEY KONUYA DÖNEYİM.BU ÜLKEDE MİLYONLARCA AVCI VAR BEN OLSAMDA OLMASAMDA BU HOBİ BİR ŞEKİLDE SÜRÜP GİDECEK.DEMİŞSİNİZKİ SENİ BU CAMİANIN KAFASINA KAZIYACAĞIM .BU CAMİADAN KİM SİZİN DERDİNİZE ÇARE OLACAK.SİZ SANIYORMUSUNUZ Kİ ÖYLE BİR YAZIDAN SONRA KİMSE BANA KÖPEK SATMAYACAK.LÜTFEN GERÇEKÇİ OLALIM.ALMAK İSTEDİKTEN SONRA 3 KATINA YİNE SATARLAR.ÖNEMLİ DEĞİL.KEDİ KÖPEK GERÇEKTEN SORUN DEĞİL.TAKTİR SİZİN.BİR KONU DAHA VAR BEN BU KÖPEĞİ SİZDEN İSTERKEN SİZ BANA HAKANIM GARDAŞIM AMAN FATİHLE BÜLENT DUYMASIN AYIP OLUR,HEDİYE DERSİN,ŞİMDİ ONLAR ORADA İKEN BENİM ALANYAYA KÖPEK SATMAM ETİK OLMAZ DİYE KELİMELERİ KULLANMIŞTINIZ.BEN SİZE VERDİĞİM SÖZÜ TUTTUM BU KONUDA.BAKALIM SİZ NEKADAR ARKASINDASINIZ SÖZLERİNİZİN.
MERAK ETTİM!.....
BEN BU PARAYI SİZE ÖDEYEMEDİĞİM İÇİN SİZ BENİ KARALARKEN,BEN ÜÇ KAĞITÇI,DOLANDIRICI,SAHTEKAR OLURKEN YUKARIDAKİ KELİMELERİ SARFEDİNCE SİZ HANGİ RÜTBEDE OLUYORSUNUZ?
ŞUNU UNUTMAYIN MUSTAFA BEY BEN BORCUMU ASLA İNKAR ETMEDİM ETMİYORUMDA.AMA SİZİN BU YAPTIĞINIZ HİÇ YAKIŞIK DEĞİLDİ.BURADAKİ İNSANLARI ASLA ALAKADAR ETMEYEN İTHAMLARDA BULUNMUŞSUNUZ.VE BU KONUYLA İLGİLİ RİCA EDİYORUM SİTEDEN HİÇ KİMSE BANA CEVAP YAZMASIN.VE ALLAH KİMSEYİ SEKTÖRÜN AÇIKLARINI YAKALAYIP İNSANLARI SÖMÜRMEYE VE KARALAMAYA ÇALIŞANLARDAN UZAK TUTSUN.<o:p></o:p>
LÜTFEN ALİEKBER BEY ÜYELİĞİMİ SİLİNİZ.TARAFIMA DOĞAN CEVAP HAKKINI KULLANDIM.TEŞEKKÜR EDERİM
SAYGILARIMLA…
HAKAN ASLAN
Sebahattin AVCI
28.Ağustos.2009, 00:28
burası herkesin sitesi hakanım ben konuya alakam olmasada istediğimi yazarım herkezde yazabilir
( BU ALEMDE KRALDA TANIMAM KURALDA )
sadece senin için geçerli değildir bu sözüm Adam uzun zamanlardan sonra senin durumunda olan bir çok kişilerden veripte karşılığını göremediği bi karşılığı istiyor alamayınca sizlerde vermeyince bu yola baş vuruyor
adam iyi veya kötü burada bunları tüm sitedekiler ile paylaşıyor Çil moddan çıkmış sıyırmış tenteden atmış daha ne kadar bekleyecek
sizlerde verin kardeşim veremiyorsanız köpeğinizi geri getirin masraflarını alın çilden bunu yapın bari
sizler gibileri çoğaldıkca ihtiyacı olupta durumu musait olamayanlar bu sefer köpek sahibi olamıyor işler karışıyor
verecekli olan kişiler telefonlarınızı açın arayın arada bir deyin şu gün falanca verecem nasipse diyin
herkez bu şekilde yaparsa ben olsam daha ağır konuşur ve bu kişileri bulup hem köpekleri bi şekilde geri alır hem bi ayar çekerdim heralde adamın 5 kişiden alacağı yok sanırım rakamlar yüksekki yarası var
siz siz olun ödeyemiyorsanızda ya köpeği geri verin yada bu tür yazıları üstlenin
Çil benim babamın oğlu değil sitede kim olursa olsun bu tür durumlarda kimse kimsenin hakkını yiyemez
Hakanım bu yazımı okuduktan sonra beni istediğin gibi eleştirebilirsin ben bir taraftarım madur kişi değilim mikrafon sende
ula sitede genel sorumluyum bide üye olsam rahat rahat çok şey yazacam ama malesef engel var gö...... kalktı derler
Sebahattin AVCI
28.Ağustos.2009, 01:09
Hakanım siz ziyaretci iken çilin bilgilerine ulaşıyorsunuzda sizin bilgilerinize nasıl ulaşımadığını sormuş ve sitem etmişsiniz
ula ben senin profiline bakıyorum ne bir telefon ne bir msn ne bir adres hiç bişeyin görünmüyor olsa zaten bu satırları buraya taşımazdı
telefon numarası yazmamak bişilerimi örtbas ediyor
zaten bu imza bölümüne bi ayar çekip site üyelerinden tel. ve kısa bilgileri yazmaları için bi konu açacağım
kaçakcımıyız gizli saklı olacak bi durummu var telefon sapığımıyızda yazmama gereğinde bulunuyoruz
sitede telefon larını ilini ilçesini nerdeyse anne kızlık soyadını yazanlar varken bunlar rahatta senmi sizlermi rahatsızsınız
h.hakan akman
28.Ağustos.2009, 09:12
Burası ticaret sitesi değil,, konuları ilgili bölümlerde açın alım satım ile ilgili konular İLGİLİ BÖLÜMDE açılsın ,,yoksa ulu orta onda alacağım var,, bunda borcum var,, NEDİR BU YAAA birilerinin özel sitesimi bu forum kardeşim,, alacak verecek meseleleri ile gündem oluşturmayın.. kendi hesaplarınızı kendi aranızda halledin,, ticareti kurallarına göre yapın ,, burdada hiç kimsenin kafasını ağrıtıp durmayın,, kime ne sizin alacak verecek meseleniz gidin aranızda halledin......
ali kaya
28.Ağustos.2009, 10:26
OLAYIN BOYUTLARI DEĞİŞİYOR GEREKEN MUDALE YAPILMALI YETKİLİLER TARAFINDAN
BENCE KİLİT PLS...
h.hakan akman
28.Ağustos.2009, 11:11
OLAYIN BOYUTLARI DEĞİŞİYOR GEREKEN MUDALE YAPILMALI YETKİLİLER TARAFINDAN
BENCE KİLİT PLS...
BÖYLE ABUK SABUK KONULARI BURALARA TAŞIMADAN HALLETMEK LAZIM ,,, BU SİTE BİRİLERİNİN TİCARİ İLİŞKİLERİ İÇİNMİ HİZMET VERİYOR BEN ANLAMIŞ DEĞİLİM..KONUYU BURDA AÇAN KALDIRIRSA DAHA İYİ OLUR KANISINDAYIM...
fevzi dursun
28.Ağustos.2009, 11:46
mustafa abi oruçluyum bir bardak su içmem diyon yani :D :D :D
hakan her ne kadar seni tanımasamda, o küçük beyninle yukarıdaki yazımı şahzına karşı bir eleştiri olarakmı algıladın :).
valla kendimi ister istemez hiç alakası olmadığım bu konunun muhattabı içinde buluverdim :) benim bi konu hakkında eleştiri yapmak istediğimde nasıl bir eleştiri yapacağımı burada ki arkadaşlar bilirler
burada kimsenin avukatlığını yapma gibi bir tutum içersinde de değilim. ve katılımda bulunan üyelerde değiller, ama madem bir konu açılmış, saygı duyduğumuz her konuya paylaşımda bulunmam gerekirse, görünen köy kılavuz istemez. bu köyede hocaya kızmana gerek yok, hoca davasında haklı, hoca parasını almadan sattığı düdükleri millet öttürüyor, sende millet gibi hem düdüğü öttürüyosun hemde hocaya kızıyosun.
sevgili hakan yeri gelmişken sana şunu da hatırlatmakta isterim, ben bu zamana kadar kimsenin üyeliğini silmiş değilim, biz bu sitede elimizede süpürge ve faraşla dolaşmıyoruz, sen de cevabını aldığın bu siteden üyeliğini kendin siler gidersin
saygılar.
fevzi dursun
28.Ağustos.2009, 11:50
http://img199.imageshack.us/img199/4466/isaret1.gif
SİTEYE VERİLEN GEÇiCİ RAHATSIZLIKTAN DOLAYI HERKEZDEN ÖZÜR DİLİYORUZ.
muhattapların bu konuya cevap verilmesi bekleniyor, yeri geldiğinde konu kilitlenip çöpe atılıcaktır
imported_avkolik
28.Ağustos.2009, 13:39
Fevzi abi gereken açıklamalar yapılmış...Daha fazla büyütmeyelim.Sanırım burdan sonrası özelden halledilir...
Konuyu kilitleyip kaldırıyorum .Bütün forum üyelerinden özür diliyorum.Bu tür konulara bir daha forumumuzda yer verilmeyecektir..Sitemlerinizde haklısınız.Tekrarı olmayacak arkadaşlar...
KİLİT !!!
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.