PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : NE OLDU BU GÜZELİM CAMİAMIZA

Mustafa ÇİL
20.Ağustos.2009, 21:40
SELAMLAR DOSTLARIM

Çoktandır sizlere içimi dökmüyorum.Belkide fırsat bulamıyorum,neyse ama zamanı geldi bir kaç kelam daha paylaşmanın yazıp çizmenin diye düşündüm AFFINIZA SIĞINARAK

SON üç ayım , sürekli seyahat etmekle geçti çok dostum telefonda genellikle beni arac içersinde yolculuk yaparken yakaldığını bilir veya hatırlar..

Eskileri hatırlarım,hem kendi ilimde ilçemde,hemde yakın il ve ilçelerde mükemmel bir av camaiası mükemmel dostluklara şahit olurdum...

ama gel gelelim son yıllarda durum bambaşka bir haal almış görünmekde,kiminle telde konuşup diğer arkadaşıma selam iletmeye kalksam,diyorlarki biz onunla konuşmuyoruz veya aramız limoni diye bana ifadelerde bulunulmakda..
Neyse lafımın özü şudur dostlar ne oldu bu camiaya

mera kıskançlığımı ,yokSa kedi köpek yüzünden dostlar birbirlerinimi kırmakdalar anlamadım gitti..

son üç aay içersinde çok dostumu ziyaret ettim,aynı ilçedeki bir başka arkadaŞA, buluşup hasbihal edelim dediğimde
nerede olduğumu kimin yanıanda olduğumu sordular ve geneli
BEN ORAYA GELMEM sebeb BEN ONUNLA KONUŞMUYORUM SÖZLERİ OLMUŞTUR..BU CAMİAYA NELER OLDU BÖYLE ANLAMADIM DOSTALAR,,,BİR BİLDİĞİ OLAN VARSA LÜTFEN BENİDE AYDINLATSINLAR

YİNE HERZAMANKİ GİBİ LÜTFEN KEDİ KÖPEK OLMASIN MESELE AYIPTIR DOSTLAR

LÜTFEN HER DOSTUM DÜŞÜNCESİNİ YAZARSA MEMNUN OLACAĞIM
MMUTALAKA YAZACAK BİRŞEYLERİNİZ VARDIR SEVGİLİ DOSTKOLİK ÜYELERİ

SELAMLAR SİZLERE OLSUN CAN DOSTLAR

İsmail ÇIKRIKÇI
20.Ağustos.2009, 21:59
Mustafam bende merak ediyorum arkadaşların neler yazacağını.
İnan çok güzel bir konuya değindin.
Benim görüşüm Para Para Para parayı bulan arkadaşını kaybediyor?
Şimdilik benim görüşüm bu.

Sebahattin AVCI
20.Ağustos.2009, 22:09
Çil usta güzel bir deyimle sunumunuz ortada

şimdi demekki bir çok kişiler ile bu tür sorunlar karşılaşıldıki bunu burada paylaştınız

ben kısaca kim olursa olsun

SAYGI

SEVGİ

YALAN

SAHTEKARLIK

MENFAATCİLİK

bunlar çok önemli saygı yoksa kibirlilik kasıntılık var ise o dostluktan hiç bişi olmaz tez zamanda yalanlar ile sıkıntılar kavgalar başlar

örneğin sizin köpek üzerine olan hassasiyetiniz birine köpek verdiniz

ve köpeğinizin arkasında durdunuz eğer beğenmez isen geri getir dedin örnek olarak adamda beğenmedi geri getirdi sende almadın yada olmaz böyle bişi dedin geri getiren adamla aranda bi sıkıntı oldu olay bitmiştir

sen sözünde durmadın bana iyi garantili demiştin falan filan olur sonuda hüsran olur

dargınlıklar böyle durumlarda dostlar arasındaki bağları koparmaya sebeptir

yada adamı misafir olarak avlağa çağırdın ogün adamlar geldi sen yoksun telefonların kapalı gibi buyur şimdi ne derrsin bu adama

yada yaşca senden küçük bir avcı ama konuşurken kendi akranı gibi yada seviyesizce ne yaparsın bağları koparırsın

bu işler durup dururken olmaz bu tür olaylarda kişi kendini dartıp sonra cuvaldızı başkalarına batıracak

ben örnek olarak bu sitede üyelerimizden bu kadar kişi içerisinde 2 kişiyi sevemedim beni arayıp sorsan onlardan bahsetsen derim salla gitsin tabi vardır bi sebebi

tabi şimdi farklı düşünmenize gerek yok zaten ne benim yazdığım cevaplara nede konulara ortak olup bişi yazma gereginde bulunmazlar menfaatci oldukları için işlerini görmeye çalışırlar siteyi birr amaç için değil bir araç gibi kullanırlar

saygılar

Osman KARATEPE
21.Ağustos.2009, 07:20
Dünyada iki tane kusursuz insan vardır :
Biri daha doğmamıştır,
Diğeride çoktan ölmüştür........

21.Ağustos.2009, 08:38
Bence dostlukların bitmesindeki önemli faktörlerden biri de insanın özünde var olan "bencillik" duygusu.Kırk gün taşırsın can ciğer kuzu sarmasıdır bir gün indirdin mi senden kötüsü yoktur.Böyle bir insanla dost olmamak en iyisi aslında.Çünkü bu kelimeyi kirletiyor o insan.Bencillik duygusunu yenememiş insanla kurulan dostluk gün gelecek bitecektir.Aslına bakılırsa sudan sebeplerle biten dostlukların arkasından çok da üzülmemek gerek.Dost kazığı yiyen birisi olarak kızıyorum kendime.Neden bu kadar değer verdim,neden onun gönlünü hoş etmek için bu kadar uğraştım diye kendi kendimi yiyorum.Ama hepsinden de çıkartığım sonuçlar mutlaka var.İmzamda da belirttiğim gibi artık "Ben Mevlâna değilim."

21.Ağustos.2009, 10:31
Çil ustam.. Çil ustam.. Ben bu hayatı hep bir sınav olarak yaşadım.. her sınavdan bi ders öğrendim.. bilmediğimi sordum.. bildiğimi içeme attım paylaştım.. her insan bi olmuyo çil ustam.. bunu sen benden çok iyi bilirsin yaşadında bizzat didimli'den.. eskiden bayram gelir diye sevincimizden göklere çıkardık..arife günü sabaha uyumazdım.. Rahmetli babamın yeni aldığı bayramlıkları akşamdan giyer çıkarır, yanıma koyar onlarla yatardım.. şimdi bayram geliyo,yaşıyana hergün bayram diyoruz.. ziyarete gider el öperdik.. telefon çıktı mertlik gitti.. bir msj atmak.. ziyaret etmiş gibi oluyo karşı tarafa, aslında öyle değil.. ben bu siteye tesadüf girdim av tutkusu olduğu için kurcalarken.. çok memnun oldum. avkolik bana ne verdi ; bazı dostlar verdi.. baylaşımlardan bilgi verdi.. yaşadığım yerde, güzel bi ing.pointer verdi.. çil ustam bu hayatta insan oğlu ne yaparsa kendine yapar..kütahyada ki mustafa çil gelipte aydın'lı tufan'ı bişey yapmaz.. zamanı geldi eyvallah dedin, zamanı geldi doğrudur dedin, olmadık bi anda sen beyaz dedin o siyah dedi, haklısın dedin.. hayatın şartları ağır o nedenle bazı insanlar dostlar aramızda olamayabilir.. her insan oğlu doğru yolu bulur bir gün.. bizim tabiatımızda da bazı egzatifler var yok diyen yalan söyler çil ustam örneği de şunlar : bi araba alırsın.. bir arkadaşın derki, nerden buldun bunu kazalı bu darbeli takla atmış yan yatmış.. diğer arkadaşın derki.. ooo hayırlı olsun güle güle kullan hatasız belasız..! bir av köpeği alırsın.. yine bi arkadaşın deki.. sakarı olmasa 10 numara, paftası olmasa 9 numara .. diğer arkadaşın derki, bu güne kadar gördüğüm en güzel pointer, o kadar pointer gördüm bu hepsinden fazla der.. yani lafı uzatmaya gerek yok çil ustam.. eski bi laf vardır.. ne insanlar tanıdım üstünde elbise yok, ne elbiseler gördüm içinde insan yok.. her güzelin mutlaka ve mutlaka bir kusuru vardır.. kusursuz bir ALLAH. çil ustam; madem bu sitede üyeyiz herkez bilsin kim nedir kimdir.. şöyle bir bakıyom da arkama hayatım boyunca yaptığım ve yaşadığım 2 şeyden pişmanım.. 1. si sigarayı verdiğim paradan.. 2.si boşa geçirdiğim bu hayatımdan.. mal mülk önce ALLAH ın sonra bizim.. en güzel hayat yaşadığın sürece kimsenin kalbini kırmadan kul hakkıyla bu dünyadan göç etmeden, kimseyi üzmeden yaşaya biliyorsak ne mutlu bizlere.. herşey düzelir çil ustam sezon açıldı yoğunluk hazırlık iş güç.. taşlar yerini bulur elbet... bu benim şahsi görüşümdür kendi kişiliğimdir.. konuyla alakası olmayan yerleri af buyrun. sebo abim lafın az ineli geldi bana :) manisa meselesinden eğer o 2 kişiden birisi bensem.??? :( ben bu siteye aşığım.. asla unutma, sanada hayranım sebahattin usta.. kal sağlıcakla.. son sözüm.. bir insanı kazanmak dost olmak arkadaş olmak çok zordur.. ama kaybetmek o kadar kolaydır ki... üzmeyelim birbirimizi gönüller bir olsun sağlıklı mutlu neşeli bi dostluk olsun.. AVKOLİK dedik DOSTKOLİK olduk diyebilmek herşeyden güzel. çil ustam eline yüreğine sağlık..

Mustafa ÇİL
21.Ağustos.2009, 11:19
başka bir dyeceği yazacağı,içindekileri satır satır yazacak olan yokmudur be dostlar

genelde byle ,,, arasında birşeyler yaşanan mutlaka dargın

bu camia yı bize byle tanıtmadılarki
byle yaşatmadılar bu şekilde anlatmadılar

ve böyle olsun diyede bizlere bırakmadılar

sebo gardaşım

güzel örnekler vermişsinde,,köpek olmamış hehe,,canlı hayvanın garantisi muayyeri oolmaz gardaşım

ama yinede teşekkürler haydi devam dostlar

21.Ağustos.2009, 11:36
Sevgili Mustafa kardeş dile getirdiğin konu mağlesef gerçek bir olgu halini almakta. Hep eskilerden bahsederiz eskiden söyleydi eskiden böyleydi diye onlar eskide, kaldı eski olan hiçbirşey günümüzdeki karşılıklarına özleşmiyor. Eski kelimesiyle başlayan cümlelerimizi andığımız yaş ortalamamız 6 yada 12 yaş aralığı oluyor!!! ozamanlar okadar sabiydikki bir akide şekeri bile verildiğinde mutluluktan uçardık, bunları bir çoğumuz yaşamışızdır. Şimdi bizlere akide şekeri uzatıldığında yinemi :( diyoruz sebebi ise büyüdük abicim artık yetmiyor mutlu olamıyoruz yetinmeyi bilemiyoruz kurduğumuz hayallerimiz erişilmesi güç olanlar oluyor dolayısıyla KIRDIĞINIZ HAYALLERİMİZ KURDUĞUMUZ HAYALLERİMİZ OLUYOR ve sonucunda hüsran. Öyle bir hale gelmişizki restorana birlikte gittigin arkadaşınla yemek siparişi veriyorsunuz ikinizde aynını istiyor yemekler gelir bir kendi tabağına bakarsın birde karşıdakine O AN arkadaşının tabağında seninkinden daha fazla birşeyler görürsün, aslında her ikinizde tabaklarınızdakileri bile bitiremiyceksiniz ama doyumsuzluk böyle birşey.
Birde bunların üzerine ekonomik geçim sıkıntıları eklenince konuştuklarımız oluyor, kelime içinde kullandığım gibi GEÇİM sıkıntıları GEÇİNEMİYORUZ dolayısıylada kopuklaşmalar meydana geliyor.

Türkiye ye internet tam 29 yıl önce askeri amaçla getirildi aradan geçen 10 yıldan sonra halkın kullanımına açıldı! önce kamukurumları sonrasında özel sektör son 8-10 yıldır aktif halk kullanımında olmadığı bir yer neredeyse kalmadı.

Bunları neden anlattığıma gelince Eskiden diye kelime telaffuzu ettiğimiz yıllara oranla şimdilerde çok daha hızlı tüketir hale geldik hızla ürüyor hızla gelişiyor ve hızla tüketiyoruz, tüketmeyi ilk önce aileden başlayıp dosluklar, arkadaşlıklar,ahbaplıklar, akrabalıklar vs.... olarak bakacak olursak sorularımızın içindeki cevabı görebiliriz diye düşünüyorum.

Birde bu konuya sebebiyet veren görsel ve işitsel medyayı unutmamak gerek. Hayatı çarpıtarak ve bizim olmayan örf adet anenelerimizle bağdaşmayan şekillere sokup bir özenti fenomeni yaratıyorlar dolayısıyla amaç batılı gibi düşünmek ve yaşam bilincini sahiplenmek başka bir amaç aramak yanlış olur.
Bu arada batılı ne yapıyor 600 yıldan fazla dünya üzerinde adaleti, sadakati, çekirdek ailenin önemini, ve ilmine dinine bağlı OSMANLI İMPARATORLUĞUNUN yaşam bilincini ve belirtdiğim diğer unsurlarını benimsiyorlar ne kadar kötü bir durumdayız. Kartelci medya her türlü etkili iletişim yöntemleriyle yaşamlarımızı magazinleştirdi. Dikkat edin ilişkiler orada da Sn Mustafa ÇİL beyin tamda anlatığı gibi yaşanıyor.

Sevgili dostlarım çok konuştuğumun farkındayım ama içim yanıyor güzelim memleketimizi ve ocanım insanlarını ne hallere getirdiler adeta uzaktan kumandalarla hareket eder konumdayız.

Yazmak istediğim okadar çok şey varki anlatamam ama sıkmamak için burada bitirmek en uygunu, yüksek müsadenizle arkadaşlar mutlu ve sağlıklı kalın...

Tamer Kuvvet
21.Ağustos.2009, 11:54

şimdi demekki bir çok kişiler ile bu tür sorunlar karşılaşıldıki bunu burada paylaştınız

SAYGI

SEVGİ

YALAN

SAHTEKARLIK

MENFAATCİLİK

bunlar çok önemli saygı yoksa kibirlilik kasıntılık var ise o dostluktan hiç bişi olmaz tez zamanda yalanlar ile sıkıntılar kavgalar başlar

ve köpeğinizin arkasında durdunuz eğer beğenmez isen geri getir dedin örnek olarak adamda beğenmedi geri getirdi sende almadın yada olmaz böyle bişi dedin geri getiren adamla aranda bi sıkıntı oldu olay bitmiştir

sen sözünde durmadın bana iyi garantili demiştin falan filan olur sonuda hüsran olur

yada adamı misafir olarak avlağa çağırdın ogün adamlar geldi sen yoksun telefonların kapalı gibi buyur şimdi ne derrsin bu adama

yada yaşca senden küçük bir avcı ama konuşurken kendi akranı gibi yada seviyesizce ne yaparsın bağları koparırsın

bu işler durup dururken olmaz bu tür olaylarda kişi kendini dartıp sonra cuvaldızı başkalarına batıracak

ben örnek olarak bu sitede üyelerimizden bu kadar kişi içerisinde 2 kişiyi sevemedim beni arayıp sorsan onlardan bahsetsen derim salla gitsin tabi vardır bi sebebi

tabi şimdi farklı düşünmenize gerek yok zaten ne benim yazdığım cevaplara nede konulara ortak olup bişi yazma gereginde bulunmazlar menfaatci oldukları için işlerini görmeye çalışırlar siteyi birr amaç için değil bir araç gibi kullanırlar

saygılar

Sebahattin abim ne güzel yazmışsın eline sağlık bencede dostluklar bir şey alıp vermeden ibaret olmamalı elbette bir şeyde alınıp verilmeli ancak dostluk ve arkadaşlık çerçevesinde olmalı hayatta her şey çift yönlü işler seversen sevilirsin sayarsan sayılırsın sevginin hoşgörünün olmadığı dostluklar fazla uzuzn sürmez selamlar.

Sebahattin AVCI
21.Ağustos.2009, 18:17
Teşekürler Tamerim eksik olma

ula TUFAN Tireli ula deli uşak ne o lenn tiriplere girmişsin epey zamandır bi manisaya gelmedin diye bunca kahır olmazki ula ben o anda kızdım gelmenizi çok istedim seni çok aradım sonrasında olmadı bunda büyütecek bişi yok hatta seni geçenlerde aradım cevap vermedin bana dönmedin 3 gün önce tekrar aradım yine açmadın hatta bi cağrı bile yapmadın

oradaki iki kişi sırasına girecek kadar değilsin rahat ol hiççç takma kafana benimle saygısız inlarlar anlaşamaz sana ne oluyor sen saygını yitirmedin sen halen daha tufansın ama eğer benim telefonuma bir kere daha cevap vermiyecek olursan ozaman sana söylenecek iki sözüm olur

feridun berin
21.Ağustos.2009, 21:23
Sebo sevmediğin adamın birini bildim Feridun diğeri kimle bende merak ettim.

Sebahattin AVCI
21.Ağustos.2009, 21:49
Feridun abi yalakalık gibi olacak ama

seni sevmeyen ölsün derim

mehmet KISALAR
21.Ağustos.2009, 23:05

SAYGI

SEVGİ

YALAN

SAHTEKARLIK

MENFAATCİLİK

saygılar
katılıyorum

22.Ağustos.2009, 08:33
sebo abime : YARASI OLAN GOCUNUR DERLERYA SEBAHATTİN ABİ.. GELEMEDİM MANİSA YA NE YAPAYIM.. AMA BİR DAHAKİ NE AKŞAMDAN GELMEZSEM.. KLAVYE DE SENDE NE YAZARSAN YAZ BURDAN OKUSUN HERKEZ.. TELEFON MESELESİNE GELİNCE.. GEÇEN ARIZA YAPTI HATTI BAŞKA TELE TAKTIM 3 GÜNLÜK ARAYANLARIN İSİMLERİ ÇIKMIYO..TELEFONDA ÇANTAMDAYDI KAÇ GÜNDÜR ARADIĞINI BİLE BURDAN SENDEN DUYDUM.. ÇOK ÖZÜR DİLERİM ABİ.. HATAM OLDUYSA AF BUYUR.. BİRGÜN GELİRSİN MUSAFİRİM OLURSUN BİR KEKLİK AVI YAPARIZ BERABER AFFEDERSİN BENİ :)

22.Ağustos.2009, 09:10
bide kendilerini sütten çıkmış ak kaşık sanan insan tabir ettiğimiz varlıklar da var adam satarlar ama kendilerinde
hiç hata görmezler büyümüşler ama adam olmamışlar neyaptım acaba diye düşünürsün
ben kimseyi takmam kimse beni ırgılamaz iki arkadaş buldularmı öncekileri satarlar
çok gördüm ben böylesini çoook. Acaba beni salakmı sanıyo bu varlıklar hiçmi benden yana iyilik görmemiş
BEN ÇOCUK DEĞİLİM ARKADAŞ ARKADAŞI SATMAZ

22.Ağustos.2009, 10:53
geçen çarşamba ava götüreceklerdi.sattılar beni.ama ben yinede küsmedim.gittim dedim niye böyle oldu.falan filan.yinede konuşuyorum.kolay kolay küsmem.ama sildim mi silerim.

22.Ağustos.2009, 12:00
benim öyle adamla işim olmaz izzet abi.. seninde olmasın.. bugün ava giderken satan av yerinde başına bir iş gelse dk.satar.. kim olursa olsun uzak dur o kişiden buna bende dahilim.. sen gel yarın sabah gidelim beraber..tantiyi getirme bin gel arabayı.

tanju unen
22.Ağustos.2009, 12:35
Sevgili Mustafa çil.

Bu satırları yazıp yazmamak konusunda baya bir düşündükten sonra yazmaya karar verdim.

Ben arkadaşlık ve dostluklara çok değer veren biri olarak nacizane kendi fikirlerimi yazıcam.

Dostlar nedenmi kaybediyoruz arkadaşları acaba farkında olmadan kırıyormuyuz gönül dostlarımızı.

Ne var ortada neyi paylaşamıyoruz soruyorum bıldırcınımı,üveik'imi,kınalıyımı,çulluğumu,tavşan ımı yoksa?

Beyler farkındamısınız benliğimizi kaybediyoruz benliğimizi.

Üstadlar böğlemi anlatır av maceralarını kurulan kamplar yakılan ateşler demlenen çaylar güveçler.

Hep birlikte soralım varmıydı büyüğe karşı saygısızlık ben duymadım rica ediyorum duyan varsa yazsın bir çırpıda.

Nemi oldu nedenmi ben onunla konuşmuyorum oldu,ben söğlüyeyim dostlar.

Avcılık herşeyden öte bir rant kapısı oldu yani alış veriş,veriş alış.

Örnek bir it almaya karar verdim araştırıyorum neyse uzatmayalım tam buldum dedim bir başkası araya girdi.

dur abi napıyosun sen o ...şak akraba çiftleşmesi yapıyor koku yok o yavrularda.tabi haliyle insanların ağzı torba değil.

gidip söğlüyor abi alacaktım ama falanca aklımı karıştırdı sen akraba çiftleşmesi yapıyormuşsun adamdaki surat değişiyor.

vay o....... çocuğu onu ben bilmem napayım.şimdi düşünün bu iki insan yan yana gelip arkadaşlık yaparmı?geniş olması lazım.

İsmi mehsubayis değil dost bildiğimiz arkadaşlar küçüklerimizin hatrını sormak için arıyoruz açmıyor telefonu sonra bir duyuyoruzki

kaydedeğer değildi açmadım böğle bitiyor arkadaşlıklar duyunca fena olur insan kalbi kırılır yanlışmıyım arkadaşlar işte kardeşim.

böğle bitiyor merabalar.

Daha yazacak okadar çok şey varki bırakalım abilerimiz devam ettirsin bizde yazılanlardan birşeyler çıkarmak için zevkle okuyalım.

Selamlar.

Mustafa ÇİL
22.Ağustos.2009, 20:28
teşekkürler abim

güzel bir paylaşım ve düşünce grafiği olmuş

Sebahattin AVCI
22.Ağustos.2009, 22:27
Tanju abi hiç takma kafana

giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir

aynen rant var abi menfaat var var bi ib.....ler ama yapacak bişi yok

ALPEREN
22.Ağustos.2009, 23:04
İNSANLAR BAŞKALARI İÇİN YAŞAMASINI ÖĞRENMEDİKÇE,

BAŞKALARI İÇİN YAPILACAK İYİLİKTEN GÜZELLİKTEN TAT ALMADIKÇA,

BAŞKASINA VERECEK BİR ŞEYLERİ OLMADIKÇA,

PAYLAŞMAYI VE YARDIMLAŞMAYI HAYATINDA UYGULAMADIKÇA,

ÖZÜMÜZÜ, BENLİĞİMİZİ KAYBETTİKÇE,

BÖYLE DURUMLAR ARTARAK DEVAM EDECEKTİR.

KENDİ İÇİN YAŞAMA, KENDİ İÇİN BİRŞEYLER YAPMA, BU GAVUR İŞİ.

BÖYLE OLDUKÇA, BU DURUMLARI ÇOK ÇOK DUYACAĞIZ VE YAŞAYACAĞIZ.

HERKESE SELAMLAR...

Mustafa ÇİL
26.Ağustos.2009, 23:35
sağolasın başkanım

27.Ağustos.2009, 20:36
İNSAN DAN DAHA KIYMETLİ BİRŞEY OLMAZ DOSTLUK LAR BAKİ KALMALIDIR BU DÜNYADA HERŞEY GELİP GEÇİCİ .

imported_avkolik
03.Eylül.2009, 15:21
Sevgili Mustafa ÇİL

Bu satırları yazıp yazmamak konusunda baya bir düşündükten sonra yazmaya karar verdim.

Ben arkadaşlık ve dostluklara çok değer veren biri olarak nacizane kendi fikirlerimi yazıcam.

Dostlar nedenmi kaybediyoruz arkadaşları acaba farkında olmadan kırıyormuyuz gönül dostlarımızı.

Ne var ortada neyi paylaşamıyoruz soruyorum bıldırcınımı,üveik'imi,kınalıyımı,çulluğumu,tavşan ımı yoksa?

Beyler farkındamısınız benliğimizi kaybediyoruz benliğimizi.

Üstadlar böğlemi anlatır av maceralarını kurulan kamplar yakılan ateşler demlenen çaylar güveçler.

Hep birlikte soralım varmıydı büyüğe karşı saygısızlık ben duymadım rica ediyorum duyan varsa yazsın bir çırpıda.

Nemi oldu nedenmi ben onunla konuşmuyorum oldu,ben söğlüyeyim dostlar.

Örnek bir it almaya karar verdim araştırıyorum neyse uzatmayalım tam buldum dedim bir başkası araya girdi.

dur abi napıyosun sen o ...şak akraba çiftleşmesi yapıyor koku yok o yavrularda.tabi haliyle insanların ağzı torba değil.

gidip söğlüyor abi alacaktım ama falanca aklımı karıştırdı sen akraba çiftleşmesi yapıyormuşsun adamdaki surat değişiyor.

vay o....... çocuğu onu ben bilmem napayım.şimdi düşünün bu iki insan yan yana gelip arkadaşlık yaparmı?geniş olması lazım.

İsmi mehsubayis değil dost bildiğimiz arkadaşlar küçüklerimizin hatrını sormak için arıyoruz açmıyor telefonu sonra bir duyuyoruzki

kaydedeğer değildi açmadım böğle bitiyor arkadaşlıklar duyunca fena olur insan kalbi kırılır yanlışmıyım arkadaşlar işte kardeşim.

böğle bitiyor merabalar.

Daha yazacak okadar çok şey varki bırakalım abilerimiz devam ettirsin bizde yazılanlardan birşeyler çıkarmak için zevkle okuyalım.

Selamlar.

Harika bir yorum... Birkaç kez okudum..Olay budur..

03.Eylül.2009, 15:49
Affetmeyi de bilmek gerek,İyiliğe iyilik Her kişinin işi,Kötülüğe İyilik ER kişinin işi demişler.Maddi imkanlarımız arttıkça daha Hoşgörüsüz daha Affetmez mi oluyoruz acaba...

Mustafa ÇİL
03.Eylül.2009, 17:26
AYNEN SABAHATTİN ABİ

maraton
03.Eylül.2009, 19:27
ne olsun mustafa bu camiaya herkez kendihalinde takılıyor türkiyemizi bölgelere ayırdılar eğeli marmaralı ğüneyli kuzeyli doğulu anadolulu hani ilk ğünleri hatırlıyorumda hiçkimsenin birbirini ğörmediği sanal alemde kurulan dost luğu hatırladıkça offf diyesim ğeliyor kardeşçe arkadaşça
dostça vakit ğeçirip bir birimizin hatrını sorardık
siteye iki ğün ğirmeyen oldumu eksikliğini his seder
hemen ona enyakın olandan haber alırdıkda içimiz
rahat ederdi derken zaman içinde herkez siteyi kendi isteği doğrultusunda
köylü akraba kendine yakın arkadaş çevresine çevirdiler kimse kimseyi tanımazoldu
sitemiz dostkolikdençıkıp daha çok hayvan pazarına döndü işte burda da
devreye cambazlar ğiriyor canbazların içinde avcının neişi var sorarım size
ben avcıyım nezaman avklik eski haline dönerse ben ozaman varım
sayğılar hepinize avcıdostlara