PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : tanti'm hasta oldu

21.Ağustos.2009, 10:20
pazar günü,öğleden sonra saat 5 ten 6 ya kadar ava götürdüm.ertesi gün sabah yemeğini vermek için yanına gittim. hiç yerinden kalkmadı.2-3 dkk sonra zorla kalktı yanıma geldi.gözlerini bile açamadı.Çil ustamı aradım.ustam sıcak çarpmış dedi.penesilin vur dedi.iki gün iğne yaptık.baktık bir gelişme yok.veterinere götürdük.o da sıcak çarpması olmuş dedi, devamet kasa vurulan,metabolase deri altı iğne verdi.onları kullandık.yine iğleşme olmadı.perşembe akşam üstü hayvan hastanesine götürdük.serum taktılar.eve getirdim sabah tekrar serum yedi
şimdilik biraz canlıklık var.ama hiç bir şey yeyimoyor.sadece su içiyor.bir de iki gün sabah ları sarı sarı kustu.
büyüklerimiz yılan sokmuştur diyorlar ama. bilen yok, şimdilik ii gidiyor. biraz da birşeyler yese olacak

21.Ağustos.2009, 10:51
izzet abi şimdi gördüm konuyu üzüldüm inan.. geçmiş olsun.. yapabileceğim bişey olursa telden ara abi..

21.Ağustos.2009, 11:02
sağol tufan.şimdilik elimizden gelen herşeyi yapıyoruz.biraz yemek yedirebilsem çok iyi olcak.kemikli kaynattım dönüpte bakmadı bile.

Mustafa ÇİL
21.Ağustos.2009, 11:20
durumdan haberdar et izzet
yeniden gecmiş olsun

21.Ağustos.2009, 11:48
geçmiş olsun abi...

unforgiven
21.Ağustos.2009, 13:55
İzzet abi büyük ihtimalle güneş çarpması olmuş. Mustafa Çil abim doğru olanı söylemiş ve yanında biraz vitamin ve mineral takviyesi de yapsan veteriner hekime gitmene gerek bile kalmazdı. Serum hayvanı kendine getirecektir hiç endişe etme. Köpeğine SUPRADYN ve normal maden suyunu 1 litre su ile karıştır ve içir faydasını göreceksin. 2 gün aynı şekilde akşamları devam et 3 üncü güne bomba gibi çıkacağına eminim... Çünkü bu sene bir komşumun da başına geldi ben bu şekilde tedavi uyguladım çok faydasını gördüm...Ayrıntılı olarak görüşmek istersen msn adresimden veya numaramdan ulaşabilirsin abi...

Saygılarımla...

21.Ağustos.2009, 17:07
Geçmiş olsun İzzet Bey.İnşallah köpeğiniz tez zamanda eski sağlığına kavuşur.

feridun berin
21.Ağustos.2009, 17:49
İzzet kardeşim geçmiş olsun senin adına üzüldüm. Köpeğin sağlığına sende neşene kavuşursun inşallah.

mehmet KISALAR
21.Ağustos.2009, 17:58
abi geçmiş olsun düzelir inşallah

Sebahattin AVCI
21.Ağustos.2009, 18:38
İzzet allah şifalar versin

tez zamanda eski sağlığına kavuşur inşallah

iyi haberler bekliyoruz

21.Ağustos.2009, 18:50
Çok geçmiş olsun. İnşallah iyileşecektir.

Sevgi ile neler başarılmaz ki?

yucelmert
21.Ağustos.2009, 19:30
geçmiş olsun izzet abi, allah şifa versin...
ismailim tavsiyen için teşekkürler, aklımızda bulunsun.

22.Ağustos.2009, 06:11
yardımlarınız,telefonlarınız ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.sabah gittiğimde kemikliden biraz yemiş.şimdilik iyiye gidiyoruz.bu günde nasip olursa arka bahçeye yeni bir klube yaptırıyorum.