Orijinalini görmek için tıklayınız : sabah bir hevesle kalktık
Yıldıray İNCE
23.Ağustos.2009, 18:10
sabah 05.00 da kalktım bir hevesle hazırlıklarımızı tamamladım kankam serdar eniştesi nafiz ve kayınbiladeri eyüp leberaber bize 60 km uzak olan ören beldemize gitmeye karar verdik av yerimize vardığımızda ayak üstü kahvaltımızı yaptık daha sonra avımıza başladık öğleye kadar hiç birşey avlayamadık öğleden sonra ben bir tane üveyik vurdum tabi sezon öncesi iyi bir temizlik yapıldığı için bize avlayacak birşey kalmamış gönlüm siz dostlara ğüzel kareler sunmaktı ama nasip deyilmiş işallah
ileriki av günlerimizde saygılarımla tüm dostlara RASGELE......
yucelmert
23.Ağustos.2009, 20:39
canlar sağ olsun yıldıray abicim, muhabbette yeter çoğu zaman, maksat iki tüfek atıp temiz hava almak değilmi?
paylaşımın için teşekkürler. selamlar.
Mesut BÜLBÜL
24.Ağustos.2009, 18:04
vay be yıldıray kardeşim senin canın sağ olsun bidaki sefere yapış abine eh alıver karnının şişine canını sıkma av bu hic belli olmaz beya taban eti olmuş neyse 1 tane şefteyi yapmışsın işte dahada ne olsun avınız bol dosluklarımız dayim olsun sen yaklaş abine yeğenim olmaz bak yaoksa boş tanta taşırsın he he he he http://www.avkolik.net/forum/richedit/styles/office2007/insertsmile.gifhttp://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/70.gifhttp://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/101.gif akşanmdan bir alo dersin tamam olur
tek gel sana bilirim gerisini tanımam ilerki günlerde tanışırız tamamı ilerki günlerde olacak inan sen selamlar sayğılar şimdilik
ali kaya
25.Ağustos.2009, 09:02
Mesut abiden davet var yıldıray abiye, tek gel canını sıkma diyor.
Yıldıray abi sağlık olsun muhabbette yeter gerçek avcılara..
fevzi dursun
25.Ağustos.2009, 09:14
canınız sağolsın yıldıray abicim, biz avcılar için ne vurduğumuz ne kadar vurduğumuzun önemi yok, önemli olan dostlarımızla o havayı teneffüs etmek. milasa ve mesut abime selamlar
Yıldıray İNCE
25.Ağustos.2009, 09:39
teşekür ederim fevzi kardeşim tabiki dostlarımızla o havayı tenefüs etmek daha önemli mesut abiye selamını iletirim saygılar milastan selamlar.......
Osman KARATEPE
25.Ağustos.2009, 09:57
Yıldıray abi bende kaç gündür boşa geziyorum sıkma canını..
cemalreis
25.Ağustos.2009, 12:57
YILDIRAY KARDEŞ AVCILIK BÖYLE 40 GÜN TABAN ETİ 1 GÜN AV ETİ RASTGELE
cemalreis
25.Ağustos.2009, 12:59
TABİ BOHÇACILARDAN SIRA BİZE GELİRSE YOKSA O 1 GÜNDE TABAN ETİ YERİZ BU GİDİŞLE
Mesut BÜLBÜL
25.Ağustos.2009, 14:42
Mesut abiden davet var yıldıray abiye, tek gel canını sıkma diyor.
Yıldıray abi sağlık olsun muhabbette yeter gerçek avcılara..
aleyküm selam arkadaşlar tabiki yıldıray kardeşimizi biz vesile olduk siteye iştirak etmesi icin onu tek bilirim avada gelirse tek gelmesini istedim bu yüzden ben diğer lerini bilmiyorum bizler yanımızda götürdüğümüz kişilerden ders almış insanlarız zamanında
şacmalandım vede şacmalandık da bu yüzden korkarım
morelinizi bozmak istememiştim av kıskanmaktan diyil
bu anlatıklarım yüzden kusrada kalmasın kimse
teşekür ederim fevzi kardeşim tabiki dostlarımızla o havayı tenefüs etmek daha önemli mesut abiye selamını iletirim saygılar milastan selamlar.......
fevzi kardeşim mereba aleyküm selam diyorum kardeşim hepiniz adına yıldıray kardeşimiz cok efendi sayılır vede taşınabilirbir kardeşimizdir severim kendilerine fena şekildede av icin deplesyon gecirmektedir tedavisinede en kısa zamanda yapacağım inşallah önümüzdeki günlerde
selamlar sayğılar diyorum muğla milastan şimdiliksağlıcakla kalın
mehmet KISALAR
25.Ağustos.2009, 23:32
bohcacılar sezon öncesi güzel bir temizlik yapmış haklısın abi geziyoruz ama hep boşuna olsun abi be sanımız sag olsun bir gün bizede nasip olur bol ve güzel avlar kazaız belasız bol avlar inşallah yıldıraray abi sıkma sen o tatlı canını
Abdullah ATASOY
26.Ağustos.2009, 21:45
ya arkadaşlar bu üveyikler nere gitti bende anlamadım balığa gittiğimizde kafamıza konuyodu bi anda yok oldular
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.