PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : KEDİ DE KÖPEKDE BİR TARAFA DOST LAZIMDIR ADAMA

Mustafa ÇİL
26.Ağustos.2009, 23:31
HANİ DERLERYA

Oğlum oku da adam ol diyerek,valla boşuna dememişler...adam ol ama insanlığını unutma diyerekde devam etselermiş daha bir oturacakmış söz yerine.....
Bir köpek teslim edilecek,,çok uzak olan dostlara,derlerki güven tamdır yolla gelsin,üç beş köpek sayarsın önce
aralarından birinde karar verrler,köpeklerin......

Bu bize uyar,istedikleri damızlıktır her bi dosta verilmez,gönderilmez,ama mustafam gani gönüllüdür her avcı ona dosttur çok uzun zamandır....

Yollarsın köpeği sadece arkasından bakarsın,gercekden güzel bir hayvan ve güzel yavrular veren bir hayvanı yakın bir dostuna gönderdiğin içinde gayet memnunsundur yaptığın işden...
Karşılığında dostunun problemli köpeğini alacaksındır,,,,kendi damızlığını yollayacaksındır sadece av yapsınlar hayvanda biraz rahat etsin diyerek,,,neticede üretici eline değil avcı eline gitmektedir hayvan değilmi,el bet rahat edecektir.

Hayvan yeni yuvasına kavuşur,fakat kaç yıllık üreticinin damızlığı beğenilmez sanki ilk kez grmekdelerdir mustafa çil in
2 yıllık damızlık kullandığı hayvanı,meğer beğenilmeme sebebi sonradan anlaşılır,,,
oradaki dostlara av köpeği değil gardaşlar MANKEN FİLAN LAZIM GELDİĞİ ANLAŞILIR...
NEYSE DENİR BOŞ VER KEDİYİ DE KÖPEĞİDE
HERKES BEĞENMEK ZORUNDA DEĞİLYA MUSTAFAM SENN KÖPEKLERİNİ

ÖYLEDE BİR KANUNda YOKKKK

BİZ BAKALIM DOSTLUĞUMUZA ,ETTİĞİMİZ MASRAFLARDA HERZAMANKİ GBİ CABASI, AMA BİZİM İŞİMİZ DOST İŞİDİR BİLEN BİLİR

KEDİ KÖPEK BİR TARAFA DEDİK,,,NEDEN DOSTUMUZDUR YAKINIMIZDIR UZAKLARDAKİ ZATLAR ÇÜNKİ avcıdırlar

AMA GEL GELELİM,SENİN DOST DEDİĞİN YERİNE GÖNDERDİĞİN VATANDAŞLAR İLE BİR BAŞKASI İLGİLENDİMİ İŞDE ORDA DUR DERİM

BİR HATA VAR BİR YANLIŞ VAR BURADA,SEN ÖMRÜNÜ DOST DOST DİYE ÇÜRÜT GİT

HERKES KENDİ İŞİNDE BE MUSTAFAM NE EDERSİN SEN NEDEN AĞIRLIĞINI SAARAF TERAZİLERİNDE TARTMAYA KALKARSINKİ
NERDEN ALDIN SEVGİLİ DOSTUM KÖPEĞİ,GİT ORADAKİLER SANA BİR KÖPEK DAHA VERSİNLER

HAAAAAAA VEREMEDİLERMİ SENİN SIKINTINI GİDEREMEDİLERMİ

OZAMAN SEVGİLİ DOSTLAR KÖPEĞİNİN ARKASINDA DURAMAYAN VATANDAŞTAN KÖPEK ALMAZSINIZ OLUR BİTER...

NEYSE YİNE DERTLERİM DEPREŞTİ...YAV BIRAKIN BENİ KÖPEKLERİMLE,,İSDEYENE BU KAPI VARYA HİÇ Mİ HİÇ KAPANMADI

İSDEMEYENDEN DE ALLAH RAZI OLSUN MİLYONLARCA KEZ

KEDİDE KÖPEKDE KÖPRÜDÜR DER DURURUZ SENELERDİR.....YAV KUSURA BAKMAYINDA BEN YIKIYORUM ARTIK BU YILLAR VERİPDE ÖRDÜĞÜM KÖPRÜLERİ

HAYDİN SİZLERE ÇOK GÜZEL GÜNLER, İYİ GECELER,BOL DUA LI RAMAZANLAR VE HAYIR DUALAR...

SABREDEN KÖPEĞİNİ KAZANIR,,,SABRETMEYENDE ÜRETİCİ ÜRETİCİ VEYA ÜRETİCİ SATICI KILIKLLI İNSANLARI GEZİP DURMAYA MAHKUMDUR

SENELERCE MEYVA VEREN AĞAÇ TAŞLANIR DEDİLER AMA KMSENİN HABERİ OLMADI AĞACI KESİP YAKTILAR

MAKSADIM KİMSEYİ KIRP İNCİTMEK DEĞİLDİR,SÖZLERİM KİMSYE HİTABENDE DEĞİLDİR SAKIN YANLIŞ ANLAMA OLMAYA
BEN NE ZAMAN BİŞEYLERİ KLEVYEYE ALMAYA KALKSAM BİRİLERİ HER NE HKMETSE ÜZERİNE ALINIR DA ONDAN DEDİM BU SON SATIRDA YAZDIKLARIMI

KALIN SALICAKLA......BU CAN HEPİNİZİ KUCAKLAR

MUSTAFA

Mustafa ÇİL
26.Ağustos.2009, 23:52
sadece okunsun isderim yoruma gerek yok dostkolikler
sizleri seviyorum

Sebahattin AVCI
27.Ağustos.2009, 01:17
senin ne reklama nede pazara ihtiyacın var bilmeyen duymayan kalmamış zaten ağacını çoktan kesmişler budamışlar geride birkaç kırpıntı kalmış sıra onlara geldi galiba

bu köpek işi kul yapısı değilki istediğin kriterlerde olsun tornaya frezeye sokasın

kısaca bilemezsin (KAVUN DEĞİLKİ KOKLAYASIN ) Neden bilecen içini köpekbu

olduki iyi çıkmadı getir yerine başka al diye söz veriliyor bundada sıkıntı yoksa gerisini düşünemiyorum burada eğer sen sözünde durmaz isen ozaman sanada bişi diyemiyorum ekmeği vermek kolayda alması zordur

Saygıda kusur olmadımmı doğru yoldan şaşmadımmı sözler yerine getirilmeye çalışıldımmı dostluklar bakidir

bende içimden geleni tarafsız bir şekilde yazma gereği duydum kimse ile işim olmaz dürüstlük herzaman kazanan taraftır

saygılar

27.Ağustos.2009, 06:10
Valla az bile yazmışsın..
Ben hala beklemekte ve sabretmekteyim..
Erkeğim diye ortada dolaşan bu tür kişilikleri esasında deşifre etmek gerekiyor ama neyse..
1800 km yol az değil hani onu hiç bir masrafı dert etmeden gidip gelen bilir..
Bütün detayları yakında burada herkese yazacağım az kaldı.....

fevzi dursun
27.Ağustos.2009, 06:16
yazın yazın abicim bilelim bakın sayenizde Hakan ASLAN denen vatandaşı tanımasamda avcıyız elbet tanırız aydın (didimli) muratıda hafızalara kazıdık, bu kişiler elbet bir yerde bir forumda denk gelir

27.Ağustos.2009, 12:17
aslında yazacaksınız ki başkalarının da canı yanmasın.böyle kişilerin ismini varsa hatta resmini yayınlıyacaksın.
valla şimdi bende alacak verecek peşinden geliyorum.ben gene de çil ustama nazaran şanslıyım.benim mal sattığıma karşın fatura falan beyan edebiliyorum.avukata verebiliyorum.
çil ustamın böyle birşansı yok.haaaa senet yapabilir.ama karşı tarafta bu sefer trip yapıyor.bana güvenmiyormusun, ben avcıyım bende yalan olmaz başlıyorlar.
insanların çoğu, yemin ederim hiç göründüğü ve konuştuğu gibi değil.hiç ummadğın,beraber yeyip içtiğin,oturup kalktığın arkadaş dediğin kişiyle bir alış veriş yap senden kötüsü olmuyor.bazı insanlar tabiki sözüne sadık oluyor.inanın ki çocukluk arkadaşımla bir alış verişim oldu.tam iki senede zor aldım.yani durum ortada.
atalarımız ne güzel demiş.bir arkadaşını tanıyacaksan ya alışveriş yap yada meyhane ye git demişler.
sözüm meclisten dışadır.kimse üstüne alınmasın.
çil ustama da allah(c.c.) kolaylık versin.

Mustafa ÇİL
27.Ağustos.2009, 18:03
isim isim yazmak kolay çok kolay
maksat kedi köpek satmak olsa 1000 lerce km yol çekilmez dostlar
alırsın 5 lira avcı gardaşdan,mazot parası verrsin olur bter
sözünün eri olmak bişr başkadır bu camiada

hani hatırlarsınız deli hasan isimli bir sevgili abim vardı
ona ait bir yavru vardı bizim burada öldü hayvancaz
candır dedik verende allah alanda elimizden geleni yaptık
dedikki bir yavru daha verelim
30 yakın yavrumuz ölünce bişey diyemedik hasan abiye

bu defa yavrular var ortada hasan abim yok

bilen varsa duyan varsa MANAVGAT LI DELİ HASAN ÇOK SAMİMİ BİR İNSAN

O İSDEMESEDE YAVRUSU BURADADIR HAZIRDIR ELBET BİR ANTALYALI GARDAŞIMIZ OKURDA
YAVRUSUNU TESLİM EDERİZ SEVGİLİ ABİMİN

NEYSE DOSTLAR ŞİMDİLİK İİ GECELER

İŞİMİZ OLMADI OLAMAZ ÖZÜ SÖZÜ BİR OLMAYAN İNSANLARLA

YORUM YAZMAYINIZ DEDİM AMA İLLA YAZAN DOSTLAR OLACAĞINIDA BİLMİYOR DEĞİLDİM

SAĞOLUN ANLAYIŞINIZ İÇİN

Sebahattin AVCI
27.Ağustos.2009, 22:13
Madein Çil sileyimmi yazımı ?

28.Ağustos.2009, 10:39
ÇİL USTAM..ETİKETE GEREK YOK ESKİLER BENİ TANIR DİYE Bİ TABİR VARYA.. SENİ BİLEN BİLİR.. HERKESİN YAPACAĞI İŞ DEĞİL BU İŞLER.. SABIR İŞİ İTİMAT İŞİ CANLI MAL BU.. BEN KENDİMDEN PAY BİÇEYİM.. ÇİL USTAYI HAYATIMDA BİR KERE GÖRDÜM.. GÖTÜR KARDEŞİM ÖDE YAT DEDİ.. ALLAH 1 KERE DEĞİL BİN KERE RAZI OLSUN.. NE ÇEK NE SENET DEDİ.. BU DEVİRDE BABA OĞLUNA VERMEZ.. GİT BABANIN YANINA SIKINTIM VAR DE.. BU AYKİ MAAŞINI VER DE BAKALIM.. BİNDE BİR VERİRSE ODA.. BEN DENİZLİDE MUSTAFA USTAMLA 3-5 SAAT Bİ SOHBETİM OLDU..MÜKEMMEL BİR İNSAN.. SOHBETİNE DOYUM OLMAYAN BİR İNSAN.. BU CAMİA YA FAYDASI OLUR VE OLMUŞTURDA.. BEN SÖYLEYECEĞİM LAFI HİÇ ESİRGEMEM İYİYE İYİ KÖTÜYE KÖTÜ.. BOŞVER MUSTAFA USTAM BEN SENİ TANIDIM BENİM GİBİ BU CAMİADA DOSTLARIN OLDUĞUNDAN ŞÜPHEM DE YOK DOSTLARIN SANA YETER.. DOSTUN OLMAYANLAR DOST DEĞİLDİR ZATEN.. SEN BİR DOST KAZANABİLİYOSAN BİTMEYEN EN BÜYÜK SERVET BUDUR.. GEÇENDEDE DEDİM (BİR İNSANI KAZANMAK YILLARINI ALIR, O İNSANI KAYBETMEK İSE.. DUDAĞIMIZIN ARASINDA İKİ KELİME) HAYATTA İNSANI KAZANMAK MUTLU EDER, KAYBETMEKTE MUTSUZ EDER.. BU NE OLURSA OLSUN.. ŞİMDİ BEN ÇİL USTAMADA HAK VERİYORUM YETİŞTİR ÜRET TESLİM ET..ARMUTUN SAPI ÜZÜMÜN ÇÖPÜ İSTER İSTEMEZ CANI SIKILIR İNSANIZ SONUÇTA..BİRDE PARASINI ALAMAYINCA O APAYRI ARTIK.. İNSANI BU İNANIN ÜZER.. BEN RODOS U ONDAN ALDIM HER ZAMAN DERİM BENİM DEĞİL ONUN DİYE İSTEDİ ZAMAN BENDEN ALABİLİR.. BANA LAZIM DİYE GÖTÜREBİLİR BENİM OLDUĞU KADAR ONUNDUR.. SAYGILARIMLA.. SENİ SEVİYORUZ ÇİL USTAM SAĞLICAKLA KAL.. BAŞIM GÖZÜM ÜSTÜNE.

ali kaya
28.Ağustos.2009, 11:10
Ben bizzat bu konuyu mustafa abimLe geçen hafta sonu yanında oLduğumiçin konuştum , konuştuk. Mustafa abim sonuna kadar hakLı ve iyiniyetLi oLmak herzaman iyi niyetLi oLan insanLarı Yıpratıyor...

Mustafa ÇİL
28.Ağustos.2009, 15:03
alim çok fazla iyi niyet
KİŞİYİ ACINACAK HALE GETİRİYOR.

MALESEF BE GARDAŞIM BU BÖYLE

BAK MANAVGATLI HAKAN GARDAŞIM NASIL DA GELMİŞ, FAKAT YİNE TELİ YOK, ULAŞILAMAYINCA , SESİNİZİ DOSTLARIM DEDİĞİM KİŞİLERİN ARASINDAN DUYURMAK DAHADA KOLAY OLUYOR, EN AZINDAN BENİM NE DEDİĞİMİ ANLIYORSUNUZ , NEDEN İKİDE BİR DEĞİŞİK İSİMLERİ ,
BURADA DEŞİFRE ETME SEBEBİMİ,, YAPTIĞIM İŞİ YAKINDAN GÖRENLER GAYET İYİ BİLİRLER

HAKANIM İSMİNE AÇTIĞIM KONUYU OKUMUŞSUN İÇİNDEN GELENİ YAZMIŞSIN DAAAAAAAAAA
HALA BANA ÖDEME YAPMADIN GARDAŞIM

EN AZINDAN İNSAN 1 YIL SONRA TEKRAR ARAR
Bİ HAL HATIR SORAR DEĞİLMİ

29.Ağustos.2009, 13:00
sayın ÇİL ustam yazılarını okudum....nacizane elimden geldiğince yardımcı olmak istedim...önümüzdeki hafta didime gideceğim ...didim sanayisinede ugrayacağım arabam orada bakımda şu an...istersen kısa bi istihbarat çalışmasıyla senin için diğer kişiyi araştırayım...köpeğin durumunu öğreneyim...tabi istersen...?amacım elimden geldiğince yardımcı olmak...

Mustafa ÇİL
29.Ağustos.2009, 22:25
mehmet gardaşım memnun olurum

MEHMET KANDAK
30.Ağustos.2009, 06:43
Madein Çil sileyimmi yazımı ?

abi ben hiç yorum yapmıyım isterseniz.http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cheesy.gif

MEHMET KANDAK
30.Ağustos.2009, 06:46
abilerim elbette insanları dışardan anlayamayız. kavun diil her ki koklayalım.
ama insanların ne olduğunu zaman gösterir o yuzden
mustafa çil usta tkam diyorum kafanı

rakibin olarak sölüyorum bak ona göreeee http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/smiley.gif

Mustafa ÇİL
30.Ağustos.2009, 22:10
memedim bi sen kalmıştın bana rakip olmayan
hehehehe
ama ne kadar güzel oluyo biliyomusun
insanın bu camiada BOL BOL RAKİPLERİNİN OLMASI

30.Ağustos.2009, 22:16
musatafa abi sana ö.m attım dolu diyor...sana bisiler sormam lazım acil...msn acıksa ekle abii..mehmetakbal09@hotmail.com