PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 15 aylık köpeğim ishal oldu

31.Ağustos.2009, 11:32
slm

15 aylık setter köpeğim ishal oldu. yeni mama almıştım.muhtemelen bundan ishal olmuş olabilir. bu durumda ne yapmam lazım ? bu ishali geçirecek ilaç varsa ismi nedir veya ne yapmam lazım. bu konuda yardımlarınıza ihtiyacım var

saygılar

ahmetkarabat
31.Ağustos.2009, 11:55
herşey ilaç değildir arkadaşlar. nine lerimize soralım. bence ver pirinç lapası işine gücüne bak. saygılar.

fevzi dursun
31.Ağustos.2009, 14:55
ishalin bir çok nedeni olabilir bunu sadece mamaya bağlamayalım, böyle önemli bir durumda burada verilen tafsiyeler ne derece doğrudur tartışılır bir durum. bu bir hastalığın başlangıcıda olabilir, size tafsiyem fazlada geç kalınmadan köpeğinizi bir veteriner hekime göstermeniz. selamlar

ali kaya
31.Ağustos.2009, 15:43
ishalin bir çok nedeni olabilir bunu sadece mamaya bağlamayalım, böyle önemli bir durumda burada verilen tafsiyeler ne derece doğrudur tartışılır bir durum. bu bir hastalığın başlangıcıda olabilir, size tafsiyem fazlada geç kalınmadan köpeğinizi bir veteriner hekime göstermeniz. selamlar

KatıLıyorum..

18.Eylül.2009, 14:56
hüsamettin bey köpeginizin eger iştahı iyi sadece ishal varsa bu gıdaya baglı bi ishal olabilir onada reflor diye bi toz var ondan günde 2 poşet içir 3 -4 günde düzelir geçmiş olsun

İbrahim ÖZEL
18.Eylül.2009, 17:06
Hocam mama değişikliklerinde olıyor besin değeri farklıysa. Ben sebzeliden etliye geçtiğimde oldu isal sandım ama mama kuvvetli gelmiş azalttım miktarı bişi kalmadı