PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tesekkur Ederim

02.Eylül.2009, 12:57
pazartesi gunu erzuruma üniversite kaydimi yapmak uzre ucakla erzuruma gittim.Hayatimda ilk defa ege ve marmara bolgesinin dısına cıktım.guzel bir yolculuktan sonra erzuruma vardim. lisedeyken devam ettigim dersanenin hocasiyla beraber kayid islerimizi hallettik.Avkolik sitesinin bos bir site olmadigini gercekten bir dostluk arkadaslik sitesi oldugunu anladim.hayatimda hic gormeme ragmen sitemizden Emre abi ile Çetin abi beni karsiladilar saolsunlar ilgilendiler.beraber gezdik tozduk iftar yaptik cok samimi bir hava icerisinde beni mukemmel bir sekilde agırladilar.hiç yabancilik cektirmediler saolsunlar.Çetin abi ve hanımı beni evlerinde misafir ettiler ve harika sekilde agirladilar.Hepsine sonsuz tesekkur ederim.he birde unutmayim birde cihan abimiz vardi onada sonsuz tesekkurler.Ve hayatimda gormedigim avlaklari gordum bizim burlarda yapilan avlarin bos oldugunu ve onlara av denilemeyecegini anladim.Erzurum tamamiyle bir kus cenneti saolsun cetin abi ve emre abi geceleyin saat 10 gibi bana 10 dk icinde 4 tane ordek gostererek ne guzel bir yere geldigimi anlamami sagladilar :)Abi insallah orda okurkene daha nice gusel avlar yapacagiz.Tekrar tesekkur ederim yengemin ellerinden operim onada cok zahmet verdim saolsun varolsun.

çetin ekren
02.Eylül.2009, 13:32
Anıl kardeşim teşekküre hiç gerek yok...biz kardeş olduğumuza göre ben kardeşimi evimde misafir etmişim onunla güzel bir gün geçirmişim çokmu şey yapmışım yani...
dün seninle gece saat 03.00 a kadar uzun uzun konuştuk demi bu meseleleri...dediğimin yine arkasında duruyorum...burası sanal bir alem...ve bu alemde gerçek dost bulmak gerçekten zor...hiçbir zaman bu sitede ne bir menfeat vede nebir yarar uğruna bulunmadım bulunmamda...kendimde o duyguyu hissettiğim gün kendi üyeliğimi kendim siler çıkar giderim...ben burda gerçek
avcı
dostlar
edinmek için burdayım bakın sadece dost demiyorum avcı dost diyorum çünkü dostun iyisine değer biçilmez hele bu dost birde avcı olursa artık düşünün değerini...işte Anılcım babanda benim için böyle bir dost insan görmeden de bu derece dost olabiliyor işte....her zaman başımın tacısınız benim evim sizlerin evi....istediğiniz zaman gelebilir istediğiniz kadar kalabilirsiniz...istediğiniz kadar ava gidebiliriz...sorun yok...sadece aksini düşünürseniz sorun olur...

Mehmet Ardilli
02.Eylül.2009, 13:35
Anıl kuru teşekkürle olmaz bu işler, hani fotolar yauw.http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/huh.gif

Tez vakitte bekleriz o malum, muhterem, can dostların sıfatları ile o çok muhterem kentin manzaralarını.http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/smiley.gif

avcı51
02.Eylül.2009, 13:44
işte avkolik ailesi , bu dostlar
Selamlar anıl ve çetinime

Mehmet Ardilli
02.Eylül.2009, 13:47
EY DOST

Her dost gönül kalemde bir tuğla
Yıkmak istesenizde yıkılmaz zorla
Yıkarsa dostum yıkar ölümü anca
Can çıkmadan dost kalmaz açıkta
Cana can veren muhabbet amaca
Gayrisi yalan çalar, kılıc-ı Zülfikâra
Bir dil, birde gözler dosta kanınca

Mehmet Ardilli

çetin ekren
02.Eylül.2009, 13:49
sen çekersin artık mehmet abicim...fotoları....
Anıl sanki ateş almak için gelmişti...zaten gelmeden dönüş biletini bile almış...yapacak birşeyimiz kalmadı...
artık ekim 10 dan sonra bol bol fotoları ekleriz sen hiç merak etme abicim karelerle seni an an burdaymış gibi yaşatırız...
hem sende gelecen be abi getirirsin artık makineyi falan...

abi ben mesajıo yazarken sen yine şiiri patlatmışsın be abi....ne güzel insansın be abi....sizleri çok ama çok seviyorum...inanın sanki sizleri 40 yıldır tanıyormuş gibi sıcak kanlı hissediyorum....

feridun berin
02.Eylül.2009, 14:12
Avkolikte sadece av sohbeti ve avcılık değil, av arkadaşlığı değil gerçekten dostlar kardeşler edindiğime inanıyorum yurdun değişik yerlerinden çıkarsız gerçek dostlar edindim bu dostlar arasında öne çıkanlar oldu ama ben genel olarak hepinize tüm Avkolik dostlarına yürekten teşekkür ediyorum Allah hepinizden razı olsun iyiki varsınız hepinizi seviyorum. Allaha emanet olun.
Oğlum Anıla Erzurumda üniversiteye kayıt döneminde yardımcı olan ona orada sahiplenen Çetin'e, Emre'ye, Cihan kardeşime huzurunuzda teşekkür ediyorum Allah onlardan razı olsun. Kalın sağlıcakla.

İsmail ÇIKRIKÇI
02.Eylül.2009, 14:32
Anıl yazacak birşey bulamadım.
Bende sizin adınıza Çetin Emre ve Cihan kardeşimize çok teşekkür ederim.
Sanal alem deyip geçmeyelim dostluklar burda başlıyor.
Bende Babanı ve seni burda tanıdım. Saygılar

ALPEREN
02.Eylül.2009, 18:10
ANIL KARDEŞİMİZE ÜNİVERSİTE HAYIRLI OLSUN.

İNŞAALLAH BAŞARILARLA OKULUNU BİTİRİR.

GERÇEK DOSTLUĞU, SAMİMİYETİ GÖSTERİP ANIL

KARDEŞİMİZİ SAHİPLENEN, ÇETİN, EMRE, CİHAN

KARDEŞLERİMİZE ALAKALARINDAN DOLAYI SAYGILARIMIZI

VE İYİ DİLEKLERİMİZİ SUNUYORUZ. SAĞOLUN, VAR OLUN

ANADOLU' NUN YİĞİT İNSANLARI. İYİ Kİ VARSINIZ.

SELAMLAR, SAYGILAR...

02.Eylül.2009, 19:23
Burası dostların sitesi dost dost.

02.Eylül.2009, 19:29
Avkolik budur, dostluk budur.

02.Eylül.2009, 20:56
evet ab iste gercek dostluk buymus ii bir tecrube oldu

Sebahattin AVCI
02.Eylül.2009, 23:02
işte sevgi saygı dostluk bu olsa gerek

Dadaşlar diyarının güzel insanları allah razı olsun sizlerden allah bereketinizi arttırsın

beni gecenin bi vakti arayıpta Anılın yanında olduğunu ve kısa sohbetimizin ardından erzurumun her mevsim güzellikler içerisinde olduğunu av bakımından çok zengin bir yer olduğunu Anıl anlattı bakalım nasipse bu sezon geliriz çayını içmeye

saygı ve sevgiler .

03.Eylül.2009, 06:56
avkolik, farkını yine konuşturdu.anıla başarılar dilerim.çetin ustama teşekkür edrim

İBRAHİM AKKAYA
03.Eylül.2009, 08:14
DOST KAZAN DOST ANANDA DOĞURUR DÜŞMAN.Diyen Atalarımız boşunana dememiş.Gercek dostlara selam olsun.
Anıl kardeşim ÇETİN "Kardeşimizi yeterinçe anlatmış bizim sadeçe gurbette gurbeti yaşatmayan dostlara ALLAH razı olsun demekten başka sözümüz olmaz.
ANIL KARDEŞİM BAŞARILAR

Recep DÖNMEZ
03.Eylül.2009, 08:18
Anıl Kardeşim! öncelikle üniversiteyi kazanmandan dolayı
seni tebrik etmek istiyor ve hayırlı uğurlu olsun diyorum.....
Allah zihin açıklığı versin kardeş,...
Okulunu en üstün başarılar ile bitirip,hayırlısı ile mesleğine
başlaman,iyi bir yuva kurup ailenle birlikte mutlu bir hayat sürmen
dileklerimle.....
Bu arada sizleri misafir eden can kardeşlerimizede sonsuz teşekkürler....
Site üyelerimizin hemen hemen hepsinin aynı davranışı ve aynı misafir
perverliği göstereceğine inanıyorum.....
Sitemizde çoğumuz hep sanaldan birbirimizi tanıyoruz,bazen telefonla
görüştüğümüz arkadaşlar oluyor,ben şahsen şu ana kadar site üyelirenden
hiç biri ile yüz yüze görüşmedim.Ama birçok arkadaşımız ile sanki yıllardır
dostmuşuz,görüşüyormuşuz gibi bir duygu var içimde.
sanaldaki bu ortamın zaman zaman yüz yüze görüşmelere ve dostlukların
dahada gelişmesine şahit olmak tabiki bizleri çok memnun ediyor.İnşallah
bu tür buluşmalar,bu tür görüşmeler çoğalacak ve site sayesinde her üyenin
ülkemizin çeşitli yerlerinde can dostları olacaktır....
herkese selam ve saygılar....

Yıldıray İNCE
03.Eylül.2009, 08:37
İşte dostlar av kolik dostlukları böyle candan olur..........http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/grin.gif

çetin ekren
09.Eylül.2009, 11:43
yorumda bulunup övgüleyiyle bizleri şereflendiren herkese sonsuz teşekkürler Allahta sizlerin şerefini artırsın...
biz burdaki kendimize yakın bulduğumuz,yaptığımız sohbetler olsun veya diğer konulara yapılan yorumlarda olsun sıcaklık hissettiğimiz samimiyet hissettiğimiz herkesi dost bildik,gardaş benimsedik....analar anamız,bacılar bacımız,gardaşlar gardaşımız oldu....baba atamızdır,anne-bacı namusumuzdur,gardaş yüreğimizin yarısıdır...
ee Erzuruma yüreğimizin yarısı gelmiş biz ne yapmışız sanki çokmu yaptıklarımız....?

Yusuf
09.Eylül.2009, 18:10
Anıl 'cığım sana şimdiden başarılar.
Ayrıca gittiğin memleketin tarihini ve insanlarını iyice tanımaya çalışmanı tavsiye ederim
Dadaşları tanıdıkça hiçte yabana atılır bir yerde olmadığını anlayacaksın
Allah zihin açıklığı versin.

imported_avkolik
09.Eylül.2009, 20:05
Anıl'cım sana üniversite hayatında sonsuz başarılar...

Söyleyecek söz bulamıyorum.Sitemizin 2. yaşını kutladığı şu günlerde kelimelerin kifayetsiz kaldığı bir durum..Bunları bize yaşatan Erzurum'lu dostlara sonsuz teşekkürler...

yucelmert
09.Eylül.2009, 20:10
Anılcım sana öğrenim hayatında başarılar dilerim,
Çetin abi, Allah sen ve senin gibi olan, düşünen ve davranan herkesten razı olsun, selamlar.

Mustafa ÇİL
10.Eylül.2009, 02:03
ANILCIM ÖNCELİKLE BAŞARILAR GARDAŞIM

BİZ BOŞUNA DEMADİK BU STE GERÇEK AVCILARIN VE DOSTLARIN STESİ OLACAK DİYE

ERZURUMLU GARDAŞLARIMA BURADA BİR KEZ DE BEN TEŞEKKEÜR ETMEK İSDERİM

HANGİ ÜYEMİZE HANGİ GARDAŞIMIZA , AMACI DOSTLUK VE SAMİMİYET OLANLARA

TEŞEKKÜRLER DOSTLAR

11.Eylül.2009, 22:21
hepinize guzel yorumlariniz icin cok tesekkurler.

feridun berin
12.Eylül.2009, 06:50
ANILCIM ÖNCELİKLE BAŞARILAR GARDAŞIM

BİZ BOŞUNA DEMADİK BU STE GERÇEK AVCILARIN VE DOSTLARIN STESİ OLACAK DİYE

ERZURUMLU GARDAŞLARIMA BURADA BİR KEZ DE BEN TEŞEKKEÜR ETMEK İSDERİM

HANGİ ÜYEMİZE HANGİ GARDAŞIMIZA , AMACI DOSTLUK VE SAMİMİYET OLANLARA

TEŞEKKÜRLER DOSTLAR

Mustafa fikrine katılmamak mümkünmü dostlukların kurulmasına ve yaşatılmasına sebeb olanlardan Allah razı olsun Manisadan tüm AVKOLİK'lere kucak dolusu selam.http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/grin.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/grin.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/grin.gif

Tamer Kuvvet
12.Eylül.2009, 11:11
İşte avkolik farkı, işte dostluk farkı