Orijinalini görmek için tıklayınız : eski bir avcı ya aranızda yer varmı
http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/smiley.gifmerhama avcı arkadaşlar. ava uzun bir aradan sonra geri döndüğüm için mutluyum,artık emekli oldum zamanında esnaf olduğum için yeterince yapamadığım avcılığı bundan sonra doya doya yapmak istiyorum. bana da paylaşımlarınızda yer verirseniz sevinirim. sağlığınız, işleriniz, avlarınız bereketli geçmesi dileklerimle saygılar sevgiler herkese rastgele.
erol abi hoş geldin doğru adrestesin paylaşımlarını bekliyoruz.
yucelmert
03.Eylül.2009, 19:17
erol abi hoşgeldin, keyifli ve bol paylaşımlı forumlar dilerim, afyondan selamlar.
ibrahim ve yücel kardeşlerim ilginiz için teşekkür ederim.eskişehir e ve turgutlu ya selamlar . rastgele
yücel kardeşim yalnış selam gönderdim galiba . afyonada selamlar
fevzi dursun
03.Eylül.2009, 20:40
erol abicim başımızn üstünde yeriniz var. dostlar arasına aileye hoşgeldiniz. beraberce keyifli bol paylaşımlara inşallah izmirden selamlar
Ben de yeni üyeyim ama az da olsa kıdem var :) Hoşgeldiniz Erol Abi.
İsmail ÇIKRIKÇI
03.Eylül.2009, 21:32
Erol bey aramıza hoş geldiniz.
Allah emekliliğin tadını çıkartmak nasip etsin.
fevzi kardeşim sağol hoşbulduk.izmir/ bucaya selamlar. sebahattin arkadaşım hoşbulduk kıdemine saygım var selamlar. ismail abicim hoşbulduk temennilerin için teşekkür ederim balıkesir e selamlar. hepinize rastgele
ALPEREN
03.Eylül.2009, 22:23
EROL ABİ,
HOŞ GELDİN, SAFALAR GETİRDİN.
İYİ YERDE, İYİ DOSTLAR ARASINDASIN.
YORUMLARINI VE PAYLAŞIMLARINIZI BEKLİYORUZ.
SELAMLAR, SAYGILAR...
Sebahattin AVCI
03.Eylül.2009, 23:15
Erol Ustam Saygı ve sevginin eksik olmadığı avkolik adı altında dostkoliğe hoşgeldiniz sefalar getirdiniz dostca kalın
saygı ve sevgiler
Mustafa ÇİL
03.Eylül.2009, 23:51
HOŞ GELDİN ÜSTADIM
ÇOK ŞEY VARDIR ÖĞRENECEK SİZLERDEN
SAYGIDA KUSUR OLURSA AFFOLA
BAZEN GENÇLERE LAF ANLATMAK ÇOK ZOR OLUYOR SANAL ALEMDE
Hoşgeldin sefa getirdin sevgili Erol üstadım..
doğru adreste olduğundan emin olabilirsin..
erol usta hoş geldin.denizliden bol slm
Mesut BÜLBÜL
04.Eylül.2009, 06:49
erol kardeşim aramıza hoş geldin sizleri muğla milastan selamlar sayğılar diyorum
Mesut BÜLBÜL
04.Eylül.2009, 06:49
erol kardeşim aramıza hoş geldin sizleri muğla milastan selamlar sayğılar diyorum
Recep DÖNMEZ
04.Eylül.2009, 08:54
Erol Abicim! öncelikle siteye ve aramıza hoş geldin sefalar getirdin....
İnanki bu sitede en üst seviyelerde dostluğu,arkadaşlığı,paylaşmayı,
yardımlaşmayı,tartışmayı,sevgiyi bulacaksın.....
Bak Allah'ın izni ile emeklide olmuşsun,hayırlı uğurlu olsun,takıl bizlere
bundan sonraki günlerin neşeli ve huzurlu geçsin abicim....
yıllar sonra avcılığada başlamışsın zaten,ne kadar güzel,bu sezonda
ve gelecek sezonlarda yapacağın avlardan paylaşımlarını dört gözle
bekleyeceğiz....
Saygılar....
İbrahim ÖZEL
04.Eylül.2009, 09:15
Erol abim hoş geldin ailemize. Mustafa çil ustam geleceğim yanınada zamanı ayarlayamıyorum haberin ola...
Yıldıray İNCE
04.Eylül.2009, 09:53
Erol abi aramıza hoş geldin bizde senin paylaşımlarını bekliyoruz muğla milas tan selamlar.
erol bey hoş geldiniz bende sizin katagorinizde sayılırım alaşehirden selamlar.
mehmet KISALAR
04.Eylül.2009, 13:55
erol abi aramıza hoş geldin güzel paylaşımlarını bekliyorumm
Mehmet Ardilli
04.Eylül.2009, 15:17
Hoş geldiniz sefalar getirdiniz avkolik adında dostkolik tadında muhabbetlerde paylaşımlarınızı bekliyoruz. Selamlar Manisadan.
hasan tonkur, sebahattin avcı, mustafa çil, uğur tozcu, mustafa taşkıran, izzet oğuz arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. özlediğim avcılığın sizin gibi avcı dostların arasında olmaktan mutluyum. birde avda bana yoldaşlık edecek iyi bir köpek edinebilirsem deymeyin keyfime. köpek konusunda bana yardımcı olursanız sevinirim.hepinize sağlıklı bereketli avlar dilerim rastgelehttp://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/103.gif
selam vermediğim diğer arkadaşlar özür dilerim 2. sayfadada mesajlar varmış görmedim biraz bilgisayar kullanma özürlüyüm kusura bakmayın. mesut bülbül, recep dönmez, ibrahim özel, yıldıray ince, mahmut yılmazoğlu,mehmet kısalar, mehmet ardilli arkadaşlar sizlerede merhaba. hepinize iyi paylaşımlar hepinize rasgele görüşürüz.http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/103.gif
Hoşgeldiniz.
Değerli birikimleriniz ve paylaşımlarınızın yol gösterici olacağına eminim.
Saygılar.
hoş geldiniz abi denizliden selamlar...
ulaş kardeşim hoşbulduk. polatlıya selamlar, rastgele.
orcun kardeşim hoşbulduk memleketime selamlar. orcun ben aslen denizli liyim ara sırada olsa denizli ye geliyorum akrabalara ziyarete, inşallah bir ziyaretimde tanışırız . aydın da bir işin olursa söyle hallederiz. rastgele
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.