PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : aportla ilgili

03.Eylül.2009, 20:37
Sayın ustalarım sizin bilgilerinize ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim
10 aylık dişi bi köpeğim var aport konusunda sıkıntı çekiyorum köpeğimin hataları var hataları maddeler halinde siralıyacam
1)yaralı kuşu ısırarak öldürüyo
2)kuşu yaçığnıyo yada yemeye kalkıyo
3)kuşu bana gitirdiği zaman sıkıyo bırakmıyo
bunlarla ilgili hatayı giderici ne gibi çalışmalar yapmalıyım açıklarsanız sevinirim şimdiden taşekkür ederim
saygılar...

fevzi dursun
03.Eylül.2009, 20:57
burak kardeşim köpeğinin cinsini ve saf kan olup olmadığınıda belirtirsen avcı dostlarımız fikirlerini belirtecektir selamlar

Mustafa ÇİL
04.Eylül.2009, 00:06
BURAK GARDAŞIM SELLAMLAR

FORUMA GİREREK,APOT VE DİĞER EĞİTİM KONULARINI GÖZDEN GECİRİRSEN
KİMSELERE BİŞEY SORMANA GEREK KALMAZ GARDAŞIM

SELAMLAR

04.Eylül.2009, 07:47
fevzi abi köpeğimin cinsi yerli barak fransız zamanından kalan köpeklerin kırması

Recep DÖNMEZ
04.Eylül.2009, 08:39
Burak Kardeş! merhabalar...
Köpeğinle ilgili problemini inşallah en kısa
sürede çözersin....
Çil Ustanın dediğini yap gerisini merak etme....
Saygılar....

mehmet KISALAR
04.Eylül.2009, 14:22
daha küçük ilerde düzelir merak etme abi

04.Eylül.2009, 16:45
mustafa abi konuyu gözden geçirdim
topu veya dambılı attığım zaman sorunsuz getiriyo
ama iş av hayvanına geldiği zaman bu sorunlarla karşılaşıyorum
saygılar abi

mehmet ali ezer
09.Eylül.2009, 10:30
slm kardeş benim 4 aylık yavrudada aynı sorun vardı hatta yazmıştım foruma yavru avı yemek istiyor diye yazdığın maddelerin aynısını benim yavruda yapıyor apor eğitimini fön fırçaları aluyor sert telleri olan onlarla yaptırıyorum bıldırcın tüyü sardım ona 2 haftadır eğitim sürüyor ancak düzelmeye başladı ve kesin itaat çok önemli benim sana tavsiyem ustalarımdan öğrendiğim kadarıyla önce itaat sonra biraz daha aport ardından soruhn çözülecektir allahın izniyle benim şu anda baya bi düzelme var allaha şükür hergün akşam üzeri 1 saat kadar sıkı bi eğitim herşeyin üstesinden gelir saygılar... allah işini rast getirsin kolay gelsin

09.Eylül.2009, 16:56
formu biraz kurcaladım ve bugun 15cm lik bı tahtaya çivi çaktım ve bez sardım uçları 3-4 mm uzunlığunda bıraz çalışma yaptım attığım zaman getiriyo ama ağzına çıvıler battığı için önüme getirip bırakıyo biraz eğitim verdikten sonra üveyik veya bildircin derisini aynı tahtaya geçirip deniyecem
saygılar..