PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : YÖNETİMDEN VE ÜYELERDEN BİRŞEY RİCA ETSEM BANA KIZARLARMI ???

feridun berin
05.Eylül.2009, 14:10
Av sezonumuz açıldı artık av resimlerimizi av anılarımızı yapılan ziyaretlerimizi paylaşsak yeni sezonun güzelliklerini sohbetlerini birlikte yaşasak iyi olmazmı ? Köpek satışlarını silah satışlarını alım satım köesi yapılıp ihtiyaç sahipleri orda ihtiyaçlarını giderse daha iyi olmazmı fikrinizi almak istedim sadece. Avkoliğe girerken kim nerede nasıl bir avgünü yaşamış merakla bakarken ana sayfada avdan daha fazla köpek ilanı var.Haksız mıyım?Anlayışla karşılayacağınızı umar tüm AVKOLİK dostlarına Manisadan kucak dolusu selam.http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/huh.gif

mehmet KISALAR
05.Eylül.2009, 14:19
aslında cok haklıısn feridun abi böyle şeyler olsun isterim yönetimden ilgileceklerdir umarım

yucelmert
05.Eylül.2009, 14:21
feridun abi haklısın,
fakat sitelerde bu tip alım satım işlerinin yapılması bu işin birazda tuzu biberi,
bence bunlarda bir çeşit paylaşım,
Elbetteki asıl paylaşımımız sohbetlerimiz, dosluklarımız, avlarımız, köpeklerimiz,
bu arada afyonda bıldırcın adıyla açtığım konuya yeni resimlerimi attım bakmamışsın abi, alacağın olsun.

Sebahattin AVCI
05.Eylül.2009, 17:10
Feridun abi düşündüğün konu üzerinde çalışmalar yapmaktayız ilan ve satış bölümü ayrı katagoride yer alacak biraz daha zaman gerekiyor iyisini güzelini halletmek için cabalıyoruz

seninde düşüncen gibi bizlerde site olarak aynı kanaatteyiz

av ve doğa muhabbet resimleri paylaşımları 2-3 haftayı bulur ramazan sonrası ancak tam olarak av ve avcı faal durumda olur

saygılar manisaya selamlar