Orijinalini görmek için tıklayınız : BURSALI ABİLERİM LÜTFEN İCERİ YARDIMA İHTİYACIM VAR
mehmet KISALAR
07.Eylül.2009, 22:25
ÖNCELİKLE S.A ABİLERİM BURSADAKİ ABİLERİMDEN YARDIM İSTİYECEM
KONU ŞU BURSADA İBRAHİM ÖZEL ABİM BANA BİR İNGİLİZ KARA KAFA HEDİYE ETTİ VE BEN ONA KARŞI COK MAHCUBUM KÖPEGİ ALMAYA GELEMEDİM AİLEM İZİN VERMEDİ VE İBRAHİM ABİM BU AYIN 12 SİNDE MEMLEKETİ ADANAYA GİDİCEKMİŞ BAN LAZIM OLAN İBRAHİM ABİMDEN KÖPEGİ ALIP 1 HAFTA KADAR BAKICAK BİR YARDIM SEVER ABİM LAZIM
YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKÜR EDER ELLLERİNİZDEN ÖPERİM
fevzi dursun
08.Eylül.2009, 04:05
mehmet kardeşim ailen köpek bakmaya mı izin vermedi..? eğer bizimde gençlik yıllarımızda yaptığın gibi, merdiven altında gizli saklı bakarım diyosan yanlış yaparsın. bunlar sokak köpeği değil abicim, av köpekleri çok fazla ilgi ve alaka ister, bol bol ava gitmek isterler. aksi takdirde av köpeği sokak köpeğinden bi farkı kalmaz. İbrahim ÖZEL kardeşime de tafsiyem köpeği vermeden önce ailenle telefon konuşması yapıp ailenin onayını alması. bana bu işin içinde bi bit yeniği var gibi geldi.
mehmet KISALAR
08.Eylül.2009, 11:23
AİLEM KÖPEK BAKMAMA İZİN VERİYOR İBRAHİM ABİYLEDE KONUŞSUNLAR BENİM İÇİN PROBLEM DEİL KÖPEK BAKICAM YER HER YER HAYIR SORUN YOK
çetin ekren
08.Eylül.2009, 12:42
valla bende fevzi sana katılıyorum...sonra hayvancağız zayii olmasın derim...
mehmet KISALAR
08.Eylül.2009, 12:44
ailemin haberi var abilerim köpek dışardada kalmaz bunu söyliyim ona gözüm gibi bakıcam bunu zaten ibrahim abime söz olarak verdim
fevzi dursun
08.Eylül.2009, 12:51
ailemin haberi var abilerim köpek dışardada kalmaz bunu söyliyim ona gözüm gibi bakıcam bunu zaten ibrahim abime söz olarak verdim
:D :D :D canım kardeşim valla beni çok güldürdün. abim benim biz senin köpek sahibi olmanı engellemiyoruz korkmana gerek yok. sadece, açtığın konuyu okuduktan sonrasında bi ara bu işin içinde bi bit yeniği var gibi geldi bana :D :D :D ama senin açıklamandan sonra bunun öyle olmadığına inandık. senin gibi avcılığa gönül vermiş küçük kardeşimizin bizlerde bir köpek sahibi olmasını çok isteriz.
kapadokyali_1981
08.Eylül.2009, 14:39
Mehmet kardeşimize bi yardımcı olalım mümkünse gerçekten hevesi kırılmasın. Yokmu bursadan bi abimiz kardeşimiz????
ali kaya
08.Eylül.2009, 16:13
Ben ADANALIYIM buraya geLse köpek sıkıntı yokta sana bursada bakacak birisi Lazım inşaLLah çözersin oLayı...
mehmet KISALAR
08.Eylül.2009, 16:21
yardımlarınız bekliyorummmm
İbrahim ÖZEL
08.Eylül.2009, 21:53
Memoşcum sana kötü haberim var. Şimdi uğur tuzcu abinlede görüştüm seni bugün aradım ulaşamadım. Hem senin köpeğin hem benim köpeğim kanlı isal. Şu an veterinerde serum yiyorlar. Bir sana ayırdığım bir bana ayırdığım köpek kaldı zaten ama adanayı aradım köpeklerde sorun yok eskişehiri aradım köpeklerde sorun yok somayı aradım köpeklerde sorun yok bende kalan senin ve benim köpeğim veterinerde yatıyor kardeşim. İyileşirse söz kendi ellerimle getireceğim sana. Şuda var eğer seninki ölürse benimki iyileşirse senin köpeğin benim kendime ayırdığım köpek olacak bunada söz. Budamı olmadı her ikiside ölürse sana bi köpek bulmak boynumun borcu kardeşim. Ama bende suç yok sana 20 gündür söylüyorum ben getiremiyorum al köpeği yada aldır diye. Fevzi abi ben konuyu uğur kardeşimizden öğrendim. Mehmet kardeşimizin neden gelemediğini. Bu nedenle ona abisi olarak kızmakta olmaz. Kardeşim sakın üzüleyim deme nasip bu köpeğe değilmiş herşeyde bi hayır var diye düşün . Bu olmassa başka yavru olmadımı yetişmiş köpek bulacağım sana çok bi süre geçmez merak etme ben sözümün arkasındayımdır. Şimdilik benden haber bekle kardeşim. Fevzi abi aslında sitedeki arkadaşlarıda pek anlamadım çok uygun fiata verecektim yavruları arayan olmadı. Ama 2 katına burda elimden alındı. İsterdimki bizim üyelerimizden birileri alsın diye. Ama buda nasip işi. Ben bu işin ticaretindende anlamayan bi insanımdır halbuki. Zaten fiatıda gelen arkadaşlar belirledi.
Benim ilanı kaldırırsan sevinirim abi.
mehmet KISALAR
08.Eylül.2009, 22:44
ibrahim abi msn gelrmisin lütfen ben msndeyim senden cvp bekliyorum
mehmet KISALAR
08.Eylül.2009, 23:04
ABİLERİM GERCEKTEN YARDIMLARINIZ İÇİN SİZLERE TEŞEKÜR EDERİM İBRAHİM ABİ SANA KARŞI ZATEN MAHCUBUM KÖPEGİN BU DURUMA GELMESİNE İNANIN Kİ ÖYLE ÇOK ÜZÜLDÜM HEVES FİLAN KALMADI HERŞEY BİTTİ SENDEN TEKRAR ÖZÜR DİLİYORUM ABİ SENDEN İYİ HABERLERİNİ BEKLİYORUM İNŞALLAH İYİLEŞİR VE SANİPSE BANA GELİR O ALLAHIMDAN TEK DİLEGİM KÖPEKLERİN İKİSİDE İĞLEŞMESİDİR
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.