PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : kopay kayboldu

sinan bilgili
10.Eylül.2009, 19:06
saruhalı büyük belen kasabasında yaklaşık olarak agustosun 25 den beri kyıp olan kopay kopegimi arıyorum özellikleri:burnu beyaz dört ayagının patileri beyaz kuyrugunun ucunda beyaz ön döşü beyaz bogazında tasmasında can ve zincir fırfırı da var erkek sırtı siyah ayaklı 6 yasında kopayım kayıp bu civardakı avcı arkadaslara duyrulur goren veya duyanların lütfen bana ulasmalarını istiyorum yardımxı olursanız sevinirim tel:05334653524 nolu telefonu aramanızı rica ederim. fotorografıı bulunmamaktatır.

Yusuf
10.Eylül.2009, 19:10
Sinan bahsettiğin yer hangi ilde?

10.Eylül.2009, 19:18
Sinan geçmiş olsun kardeşim, Köpeğinin resmi varsa buraya at ki görenler daha çabuk tanısınlar.

İsmail ÇIKRIKÇI
10.Eylül.2009, 20:11
Manisa Saruhanlı Büyük belen Kasabası olması gerek.
Sinan kardeşim geçmiş olsun fotoları olsaydı daha iyi olurdu.

Recep DÖNMEZ
11.Eylül.2009, 06:12
Sinan kardeş! inşallah en kısa sürede
kaybettiğin köpeğine kavuşursun....
Çalınmış olma ihtimali de geliyor aklıma...
Eğer çalınmışsa onu çalanlara,onunla ava
gidenlere yazıklar olsun...
Saygılar...

Osman KARATEPE
11.Eylül.2009, 06:14
Geçmiş olsun her ihtiamale karşı köpeklerimizin kolay tanınacak şekilde fotolarını çekmeli ve saklamalıyız bu gibi durumlarda çok yardımcı olur...

mehmet KISALAR
11.Eylül.2009, 13:16
GEÇMİŞ OLSUN ABİ İNŞAŞLAH CALINMAMIŞTIR CALINMAMIŞLSA ZATEN EN KISA ZAMNDA BULUNUR

Mehmet Ardilli
11.Eylül.2009, 14:49
Sinan kardeşim geçmiş olsun, eğer elinde fotosu varsa ilana ilave ediver, bulunma ihtimali artar. Birde sizin oraya yakın köylere fotosuyla beraber kayıp ilanı fotokpiyle çoğaltıp, kahvelere yapıştırıver, faydası olur sanırım. Selamlar.

sinan bilgili
12.Eylül.2009, 14:17
valla hiç elimde fotosu yok ama buda bana ders olur keşke çekseydim fotosunu 10 numara kopaydı valla.fotosu olmadıgı içinde elimden geldigi kadar ayrıntılı anlattım kopayımı ilginiz için herkese teşekkurler ederim işallah en kısa zamanda bulurum kopayımı calınmadıysa eger gerçek bir avcıysa zaten benım kopayımı baglamaz veya ava gitmez biyerlerden kimin oldugunu arastırır benim bildigim.

sinan bilgili
12.Eylül.2009, 14:19
Sinan bahsettiğin yer hangi ilde?
yusuf abi MANİSA /SARUHANLI büyük belen kasabası ilgin için teşekkur ederim abi