PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ruhsatsız otomatik.

Osman KARATEPE
13.Eylül.2009, 08:39
Yaklaşık 15 sene önce köye gelen satıcıdan dedem zirve marka bir otomatik tüfek almış fatura falan yok geçenlerde tüfeği ben aldım şimdi o tüfeğe ruhsat çıkarmak istiyorum ama fatura olmadığı için olmuyor burada birkaç bayiye gittim kdv sini vereyim bana fatura kesin diye ama tüfeğin girişi olmadığı için fatura kesemeyiz dediler şimdi ne yapmalıyım alınmış tüfek atsan atılmaz satsan satılmaz bana bi yol gösterin..

Yıldıray İNCE
13.Eylül.2009, 09:23
osman kardeşim aynı dertten bendede var rahmetli kardeşim den kalma bir otamatikde bende var ama senin gibi malesef ruhsat cıkartamıyorum fatura sorun oluyor bu konuda bilgilenirsen benide bilgilendir SELAMLAR .....

kapadokyali_1981
13.Eylül.2009, 09:44
Arkadaşlar bu tip ruhsatsız silahlara fatura olmadan ruhsat çıkarmak MÜMKÜN değildir. Yalnız çok sık olmasada bazan bu tip silahlara af geliyor ancak bunu takip edip böyle bi kanun çıkarsa ondan yararlanarak ruhsat çıkaraiblirsiniz. Ayrıca ruhsatsız silah bulundurmak ve taşımak suçtur. Onun içinde çok dikkatli olmak gerekir diye düşünüyorum.

13.Eylül.2009, 11:55
bize girişi olmayan bi silahın ya da ürünün fatura ile çıkışı yapılamaz...bu dönemden sonra olması çok zor fakat affı beklemeniz en iyisi...

13.Eylül.2009, 12:59
yakında af çıkacak die bir söylenti var..bence de affı bekleyin...

Osman KARATEPE
13.Eylül.2009, 13:25
Teşekkür ederim af çıktığında haber alırsanız bilgilendirin.

13.Eylül.2009, 15:11
osmancığım benim bildiğim kadarı ile silahın üretici firmasın dan faturalabilirsin diye biliyorum bi araştır derim.

13.Eylül.2009, 16:31
Osman kardeşim !
Kısa adı AYHAK olan Konfederasyonun genel sekreteri Emekli Hakim Albay sayın Mustafa GÜZEL,bu konulardaki sorulara en doğru cevapları veren ve yardımcı olan mercidir.
Kendisi ile temas etmeni öneririm.
Saygılar.

mehmet KISALAR
14.Eylül.2009, 10:35
OSMAN ABİ BEN BİR BAYİİ OLARAK BU TÜR OLAYLAR CK GELİYORT BAŞIMA ŞİMDİ BİZİM DÜKKKAN GİREN MAL FATURAYLA GİRİYOR VE EMLİYETE BİLDİRİLİYOR ÇIKIŞ YAPARKENDE AYNI TEKRAR FATURA KESİP EMLİYETE BİLDİRİYORUZ DURUM BÖYLE OLUNCADA TEKRAR GİRİŞİ OLMAYAN BİR MALA ÇIKIŞ YAPMA ŞANSIMIZ KALMIYOR EWET AF ÇIKICAK BEN SANA HABER VERİCEM MERAK ETME !!!