PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : pointer karakafa

berk23
09.Şubat.2008, 20:53
SAYIN MUSTAFA ÇİL

SİZİN YETİŞTİRDİĞİNİZ KÖPEKLERİN VİDEOLARINI SEYRETİM.BEN ELAZIĞDA OTUMAKTAYIM ETMEKTEĞİM.YETİŞMİŞ BİR KARAKAFA POİNTER ALMAK İSTİYORUM.1-1.5 YAŞINDA OLMASINI TERCİH EDERİM.BİZİM BURALARIN AVI KEKLİKTİR MALUM HER AVCININ İSTEDİĞİ KÖPEĞİN FAZLA AÇILMADAN KENDİ KONTROLUNDA AVLANMASI İYİ İTAAT ETMESİ VE APORTU , AVI SIKMADAN ÖLMEMİŞ İSE CANLI GETİRMESİ ,TABİ FERMASI; EĞER ELİNİZDE BÖYLE YETİŞMİŞ ( TERCİHİM ERKEK OLMASI ) AV KÖPEĞİNİZ VAR İSE BANA FİATINI MAİL İLE BİLDİRİRSENİZ ÇOK MEMNUN OLACAĞIM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.
HALUK BERK

Mustafa ÇİL
09.Şubat.2008, 20:57
sevgili abim elbette size uygun köpek herzanman var...fakat pointerler genellikle zor köpeklerdir.ama avı bol köperlerdir.
sizin o bölgenin arazi şartlarını bana iletirseniz size daha kolay yardımcı olacama inanıyorum...saygı ve sevgilerimle

fanatik avcl
10.Şubat.2008, 18:07
mustafa kardes merhaba 1hafta turkiyye gittim daha once mesajlarlmda yazmlsdlm sizleri ziyaret edecegim diye varamadlm hasta icin gitmisdim ama1sefer av gunum oldu kopek konusun da sizleri arkadaslara anlattlm hepsi 1cesit kopek onerdi bizim daglarda tavsan bol orman yoksarp kayalik tavsancikopay haric sarp daglar icin hangi kopeyi onerirsiniz bana

Mustafa ÇİL
11.Şubat.2008, 06:11
sevgili süleyman abi
size tavsiye edecem birkaç ırk olabilir..breton drakter ....bizim kadar çılgın iseniz tabi birde pointer

Mustafa ÇİL
11.Şubat.2008, 06:13
yanlış anşalşılmasın biz her merada pointer köpeği kullanırız..fakat iş illaki köpeği kullanacak olan ve hakimiyeti elinde herzaman tutması gereken avcı arkadaşa kalıyor

fanatik avcl
11.Şubat.2008, 16:35
cok tesekurler bana iyi kopekler onerdiginiz icin mustafa kardes

Mustafa ÇİL
15.Şubat.2008, 10:27
SEN SAĞOL ABİ
ÇOK UZAKLARDAN DA OLSA BİZLERİ YALNIZ BIRAKMIYOSUN
ASIL BİZLER SANA TEŞEKKÜR EDERİZ

15.Şubat.2008, 13:20
MUSTAFA ABİ BAŞKA BİR IRK SÖYLESEYDİN VALLA LAFLARIM HAZIRDI. UCUZ YIRTTINhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/default/cheesy.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/default/cheesy.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/default/cheesy.gif

hakan
05.Mart.2008, 21:53
slm abi ben izmitten hakan daha önce seninle telefonda görüşmüştük.sürekli videoları izliyorum.TEBRİK ederim.çok güzel kopeklerin var.izmite iki adet kopek gelmiş senden güzel allah için

sezginb
06.Nisan.2008, 13:03
İnşallah birgün bende sizin yetiştirdiğiniz bir köpeğe sahip olacağım. O günün yakın olması dileğiyle..

Mustafa ÇİL
06.Nisan.2008, 22:38
BİZ BU İŞİ GERÇEK AVCILAR İÇİN YAPIYORUZ BUGÜN BUNU İZMİRDE BİR KEZ DAHA GÖRDÜM
SEZGİN BİZ HERZAMAN BURDAYIZ GARDAŞ KÖPEKLER BAHANE AMA DOSTLUKLAR YEMNLE MÜKEMMEL
SENİDE MUTLAKA İYİ BİR POİNTER SAHİBİ YAPARIZ İNŞALLAH
MALATYA YA SLM LAR GARDAŞ

sezginb
07.Nisan.2008, 19:57
Aleykümselam abiciğim. En kısa zamanda inşallah...

Mustafa ÇİL
07.Nisan.2008, 22:36
acele yok
neden,,, pointerin iyisine sabırla kavuşulur gardaş
sabredemeyen değiştirir duru o olmadı bu olmadı şunun kulağı diğerinin burnu derken
aslında cevher vardır elinde patlatmasını bilmiyodur arkadaş
sabır pointer sabırla kazanılır