Orijinalini görmek için tıklayınız : DOĞUM SONRASI ÖLEN KIZM ŞİLA
HERKESE HAYIRLI KANDİLLER İNSANIN SADECE AVA GITITĞİ VEYA KAPISINDA HAVLAYAN BIR HAYVAN DEHİLDİR SANKİ İNSANIN ENYAKIN EŞİ VEYA ÇOCUHU GİBİ GELİR BU DUYGUYU YAŞAN ABİ VEDE KARDEŞLERİM ÇOK İYİ BİLİR BU YAZIYI YAZARKENDE GÖZYAŞLARIMA HAKİM OLAMADIM ALAH BÖYLE ACIYI SİZ AVKOLİK ABİLERİME VEDE KARDEŞLERİME GÖSTERMESİNhttp://i31.tinypic.com/35hr9xd.jpg SAYGILAR SUNARIM
mehmet KISALAR
15.Eylül.2009, 20:15
abicim üzücu bır durum ama allahtan gelene amenla yapıcak bışı yok allah yavrularına saglık ve sıhat verrsin başın sag olsun
Osman KARATEPE
16.Eylül.2009, 02:22
Sezgin kardeşim başın sağolsun acını anlıyorum inşallah yavruları büyütebilirisn .
inşllh böyle bir durumla bir daha karşılaşmazsın.başın sağ olsun.eniklerini sağ salim büyütmen dileğiyle
Mehmet Ardilli
16.Eylül.2009, 08:02
Deme be kardeşim, çok üzüldüm be abicim, ALLAH sabır versin, enikleri kurtar bari, başın sağ olsun nediyeyim bilmiyorum, çok yazık olmuş.
Ama şunu da unutma nasibi bukadarmış, ölüm neşekilde olursa olsun canlıyı muhakkak yakalar, napalım kardeşim. Selamlar.
üzücü bir durum Allah sabırlar wersin
Sebahattin AVCI
16.Eylül.2009, 10:13
allah sabırlar versin başınız sağolsun
fevzi dursun
16.Eylül.2009, 11:07
acınızı derinden paylaşıyoruz sezgin kardeşim, çok geçmiş olsun inşallah geride kalan yavruları kurtarabilirsin belki onlar bir teselli olur. işin çok zor allah yardımcın olsun selamlar
Recep DÖNMEZ
16.Eylül.2009, 13:06
Sezgin kardeşim!öncelikle köpeğinizi
doğum sonrası kaybetmenizden dolayı üzüntülerimi
belirtmek isterim....
Merak ettiğim yavruların durumu...
İnşallah en kısa sürede kendine yeni bir
köpek bulur birlikte bereketli avlar yaparsınız...
Saygılar...
feridun berin
16.Eylül.2009, 15:44
Nasredin hoca damdan düşer herkes birşeyler söyler ama hocanın cevabı ilginçtir bana damdan düşen birini bulunder çünkü benim halimi en iyi o bilir Sezgin kardeşim köpeği yeni ölen biri olarak seni iyi anlıyorum allah sabır versin belki yavruları yaşata blirsin kal sağlıcakla.http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/2.gif
başın sağolsun !! allh kimseye göstermesin !!
cemalreis
16.Eylül.2009, 17:25
İNŞALLAH RABBİM YAVRULARI SANA BAĞIŞLARDA ACINI BİRAZ OLSUN HAFİFLATİR.
ALPEREN
16.Eylül.2009, 17:28
ÜZÜNTÜNÜ PAYLAŞIYORUM.
SENİN CANIN SAĞOLSUN SVGİLİ KARDEŞİM.
SELAMLAR...
Sezgin kardeşim !
Çok üzüldüm.Çaresiz bir durum.
Dün beni aramışsın.Toplantıdaydım,sonradan gördüm aradığını.Yoğunluktan dönemedim sana kusuruma bakma.
Gözlerinden öperim kardeşim.
Saygılar.
HEPİNİZE AYRI AYRI TEŞEKKÜRLERİMİ SUNARIM ABİ VEDE KARDEŞLERİM ÇOK ÜZÜCÜ BİDURUMBU ACIYI SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDIM İŞLERİMDEN DOLAYI SİTEYE GIREMEDIHIM İÇİNDE KUSURA BAKMAYIN ALLAH BUDURUMU SİZİN GİBİ AVKOLİK DOSTLARINA GÖSTERMESİN YAVRULARI ŞUAN VETERİNER HEKİM HAMİT AKSAKAL ARKADAŞIMIN TAVSİYESİ İLE BUYUTMEYE ÇALIŞIYORUM BURAYA GELİP YAVRU ALMAK İSTIYEN ARKADAŞLARIMADA BAŞIM ÜSTÜNDE YERİ VARDIR SAYGILARIMI SUNARIM
fevzi dursun
17.Eylül.2009, 20:16
sevgili sezgin ilerleyen günlerde yavruların durumları hakkında bizleride bilgilendirirsen seviniriz, allah kolaylık versin kolay gelsin kardeşim.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.