PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : HAKKINIZI HELAL EDİNİZ

cemalreis
16.Eylül.2009, 17:17
PEK MUHTEREM AVKOLİKÇİ DOSTLAR LÜTFEN KUSURUMA BAKMAYIN İŞLERİMİN YOĞUNLUĞU NEDENİ İLE
EPEYDİR SİZLERDEN UZAK KALDIM AMA GÖNLÜM DEN VE AKLIMDAN HİÇ ÇIKMADINIZ HEPİNİZDENAYRI AYRI
ÖZÜR DİLERİM LÜTFEN HAKINIZI HELAL EDİNİZ ALLAHA EMANET OLUNUZ.

ALPEREN
16.Eylül.2009, 17:26
NE DEMEK REİS,

BİZİM HAKKIMIZ VARSA SENDE HELAL OLSUN.

SENDE BİZLERE HAKKINI HELAL ET.

SELAMLAR, SAYGILAR...

Osman KARATEPE
16.Eylül.2009, 17:41
NE DEMEK REİS,

BİZİM HAKKIMIZ VARSA SENDE HELAL OLSUN.

SENDE BİZLERE HAKKINI HELAL ET.

SELAMLAR, SAYGILAR...

feridun berin
16.Eylül.2009, 18:27
Helal olsun kardeşim nasılsın iyimisin işleri kolaylaya bildinmi inşallah kolaylamışındır bayram sonrsı güzel paylaşımlarını bekliyoruz allaha emanet ol.

4x4cemal
16.Eylül.2009, 19:13
Ne demek Cemal abi biz senin hakkını ödeyemeyiz, senin açtığın konularla bilgi dağarcığımız genişledi ve güzelleşti, bayram sonrası tam gaz devam inşaallah abi, Develiden selamlar.

imported_avkolik
16.Eylül.2009, 20:28
Sitemizin güzide ismi Cemal Reisimiz canın sağolsun sevgili abim..Ne demek asıl sen hakkını helal et..Allah iş güç rastlığı versin...

Ellerinden öpüyorum, selamlar...

16.Eylül.2009, 21:04
Cemal kardeşim !
Başlığı görünce yüreğim ağzıma geldi.Tıklayıp konu açılıncaya kadar aklımdan bin tane şey geçti.Şükürler olsun ki kötü birşey yok.
Şayet varsa hakkımız gani gani helal olsun.
Yüreğin rahat,gönlün huzurlu,işlerin daim olsun kardeşim.
Saygılar.

16.Eylül.2009, 21:25
cemal abim sen hakkını helal et senin açtıgın konulardan baya bişeyler kaptık cemal abimin dediği gibi inşallah işlerini kolaylarsın abim saygılarımla ...

Sebahattin AVCI
16.Eylül.2009, 23:05
cemal abi allah hayırlı işler nasip etsin helal olsun abi

fırsat bulduğunda aramızda görsekte kafi

saygılar

17.Eylül.2009, 06:28
cemal abim sen hakkını helal et senin açtıgın konulardan baya bişeyler kaptık cemal abimin dediği gibi inşallah işlerini kolaylarsın abim saygılarımla ...

Mesut BÜLBÜL
17.Eylül.2009, 06:55
karedeşim beni şaşırtın yine ne oldu dedim helal olsun kardeşim önce iş tabiki hayırlısı olsun selamlar sayğılar diyrum

fevzi dursun
17.Eylül.2009, 06:57
gönlü güzel sevgili cemal abicim, konulara olan vazfınla, bizlerle paylaşmış olduğun yapıcı, öğretici konularınla bizler ve gençlerimiz sayende çok şeyler öğrendi, öğrenmeyede devam edeceğiz allahın izniyle. sen bize hakkını helal et abim benim, yapıcı paylaşımlarla her zaman beraber olmak dileğiyle izmirden selamlar

i.emre arman
17.Eylül.2009, 07:02
Sitemizin güzide ismi Cemal Reisimiz canın sağolsun sevgili abim..Ne demek asıl sen hakkını helal et..Allah iş güç rastlığı versin...

Ellerinden öpüyorum, selamlar...

Yıldıray İNCE
17.Eylül.2009, 10:11
abi nedemek hakkınızı helal edin sıhhatin sağlığın yerinde olsun önemli olan o
ama yinede bir hakkımız varsa helal olsun.

mehmet KISALAR
17.Eylül.2009, 10:35
abi senin saglık durmun iyi olduktan sonra hiç önemli deil kendine iyi bak benden yana hakkım helal olsun

Recep DÖNMEZ
17.Eylül.2009, 10:42
Cemal Abicim! saygılar,selamlar...
Tabiki seni sürekli aramızda görmek isteriz,
ama dünya hali bu işler birbirini kovalıyor,
sen bizleri yinede çok fazla yalnız bırakma,
ara sıra söyle bir selam ver yeter bizlere....
Saygılar,hürmetler....

naz gülhan
17.Eylül.2009, 15:24
abi nedemek hakkınızı helal edin sıhhatin sağlığın yerinde olsun önemli olan o
ama yinede bir hakkımız varsa helal olsun.
valla çok haklı yıldıray bey önemli olan saglık sıhhat baslıgı görünce tedirgin oldum bişeymi oldu diye ama iyi oldugunuza sevindim hakkınız ödenmez bu siteyede bizlerede bizden yana helal olsun tabikide sende helalet iyi günde oldugu kadar kötü günlerdede yanımızda oluyosun allah daha uzun ömürler versin cemal bey http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/grin.gif

İbrahim ÖZEL
17.Eylül.2009, 23:12
Ya abi ödümü kopardın nasıl bi başlık bu ya yapma böyle şeyler tabiki sonuna kadar helal ...

18.Eylül.2009, 05:57
abi nedemek saglıgın yerinde işlerin tam olsun yeter sen hakkını helal et

cemalreis
19.Eylül.2009, 19:44
PEK MUHTEREM AV KOLİK AİLESİ HEPİNİZİ CANDAN SEVİYORUM RABBİM SİZLERDEN RAZI OLSUN BEN RAZIYIM
DEĞERLİ YAZILARINIZA GEÇ CEVAP VERDİĞİM İÇİN ÖZÜR DİLER HEPİNİZE SAYGI VE SEVGİLERİMİ SUNARIM
ALLAHA EMANET OLUNUZ HAYIRLI BAYRAMLAR.